DeFi-uutiset: Kava integroitu Binance.com-sivustoon, myyty muutamassa minuutissa

mainos Phemex

Kilpailu lämpenee DeFi-tilassa pian. Binance.com on ensimmäinen merkittävä pörssi, joka integroi alkuperäiset DeFi-ratkaisut Binance-alustalle. Tämä ei ole vain suuri hyöty KAVA: lle, “Vuosikymmenen piilotettu helmi” mukaan Forbesille, mutta se on myös vasta alkua sille, että nämä nopean kasvun ja potentiaaliset nousevat markkinat ovat vielä tulossa.

Yhä enemmän arvoa lukitaan hajautettuihin rahoitusprotokolliin ja alustoihin. Yli 7 miljardia dollaria on levittää jo muutaman kymmenen projektin joukossa, mutta ne kaikki yrittävät palvella Ethereumin käyttäjiä. On aika ottaa käyttöön muita varoja myös hajautetussa rahoituksessa. Kava tekee juuri niin tukemalla Binance Coinia – tai BNB: tä – alusta alkaen. Maailman johtavan kryptovaluutanvaihdon tuki antaa projektille merkittävän kilpailuedun muihin markkinoilla oleviin DeFi-projekteihin verrattuna.. 

Binance toistaa Kava Trump -kortin

Viikon iso uutinen on, kuinka Kavaa tuetaan nyt virallisesti Binance.com-alustalla. Natiivin KAVA-omaisuuden kaupankäynti on jatkunut jo kuukausia. Tämän kumppanuuden seuraavan vaiheen ottaminen oli ratkaisevan tärkeää molempien alustojen aseman nostamiseksi prosessissa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Binance.com integroi DeFi-ratkaisun suoraan alustalleen, tämä ensiluokkainen etu on korvaamaton Kavalle ja sen käyttäjille, eikä sitä pidä aliarvioida. 

Tämän integraation näkökulmasta Binancen käyttäjät voivat nyt panostaa suoraan Kava-alustaan ​​BNB: n kanssa. Alustojen välillä ei tarvitse enää vaihtaa eikä käyttää erillistä mobiilisovellusta. Tämä vaihtoehto on edelleen käytettävissä, mutta suora integrointi on paljon yksinkertaisempaa. Lisäksi Binance.com-käyttäjien käytettävissä on ennennäkemättömät toiminnot. Mahdollisuus hyödyntää BNB: tä ja BUSD: ta suoraan likviditeetin kaivostoiminnan palkkioiden keräämiseksi on iso askel eteenpäin. 

Kavan integrointi tällä tavalla vahvistaa tämän DeFi-alustan potentiaalin. Kuka tahansa voi integroida tämän ratkaisun käyttöympäristöönsä, vaihtoonsa tai dAppiinsa suhteellisen helposti. Toistaiseksi mihinkään muuhun DeFi-projektiin ei pääse suoraan pörssistä, joten Kava on uskomattoman ainutlaatuinen tarjous markkinoilla tänään. 

Kavan jatkuva menestys on tuottanut mielenkiintoisia tuloksia. Ei ole vain suoraa Binance.com-integraatiota, jota pitää silmällä, mutta USDX: n lyöminen näyttää myös menevän suunnitelmien mukaisesti. Binancen käyttäjien lisääntyneen kiinnostuksen vuoksi tätä vaihtoehtoa poolin kautta lyötyä likviditeettiä on lisätty useita kertoja viimeisen kahden viikon aikana. On todennäköistä, että lisäyksiä tapahtuu lähitulevaisuudessa. 

Binanssin kiinnityssolmun merkitys

KAVA: n merkitseminen DeFi-tunnukseksi on asetettu melko nerokkaasti. Normaaleissa olosuhteissa käyttäjät olisivat käytännössä suljettu osallistumasta DeFi-panoksiin, elleivät he toimineet verkon validoijana. Tämä edellyttää yleensä useiden tuhansien kolikoiden omistamista ja solmun pitämistä käynnissä 24/7. Binancen avulla tämä koko prosessi on tullut paljon helpommin saataville. 

Binance-panostusryhmät $ KAVA käyttäjistään panostaa suurimman osan siitä, mutta pitää osan aina vapaana. Tämän avulla käyttäjät voivat ansaita panostuksia samalla, kun he voivat edelleen käydä kauppaa KAVA: lla Binancella tai siirtää sen muualle. Tämä luo molempien maailmojen parhaat puolet, joissa Binance omistaa suurimman osan Kavasta ja parantaa lohkoketjun turvallisuutta ja antaa käyttäjille silti mahdollisuuden saada mukava kokemus – saada likviditeettiä tarvittaessa ja ansaita passiivisesti palkintoja.

Käyttäjien palautteen kuuntelu

Binance cz

Binancen ja Kavan välistä jatkuvaa kumppanuutta tukee myös käyttäjien palaute. Olla tarkempi. Binance.com-käyttäjät ovat kysyneet integroiduille DeFi-ratkaisuille kryptovaluuttaportfolionsa käyttöön. Ottaen huomioon, kuinka Kava tukee aktiivisesti BNB: tä USDX: n lyömisessä, oli ajan kysymys, kunnes asianmukainen integraatio tapahtui. 

Lisäksi kaikki tämä osoittaa, että Kava ei ole keskimääräinen DeFi-alustasi. Tällä hetkellä Makerin tai Yhdisteen kokonaisarvo ei ehkä ole lukittu, mutta se on vain ajan kysymys. Tällä alustalla on vielä paljon toimintoja, jotka odottavat lisäämistä lähitulevaisuudessa. Yksi näistä suurista muutoksista tapahtuu melko pian ja saattaa muuttaa DeFi-maisemaa ikuisesti. Mukaan Kavan toimitusjohtajalle ja perustajalle Brian Kerrille tästä viikosta,

“84 miljoonaa KAVA: ta on tällä hetkellä hallussaan noin 354 miljoonan dollarin arvosta. 568 aktiivista CDPS-talletusta, joiden arvo on yhteensä 36731 493 USD. USD 16.370.511 USDX. 1 149 645 dollaria ansaittiin KAVA-lyöntipalkinnoissa ja 932 166 lohkoa vahvistetaan. “

Kaikki merkit ovat uskomattoman nousevia Kavan suhteen. Suoraan integroituminen Binance.com-sivustoon on tärkeä ensimmäinen askel kohti DeFi: n valtavirtaa. Tämä ala on edelleen hieman markkinarako, mutta nyt miljoonat ihmiset voivat tutustua Kavan tarjontaan natiivisti. 

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me