Køb, spil, indsats NFT’er og konkurrer i fremtiden for defi-baseret spil – m $ porte ™

reklame Phemex

AnRKeY X ™ bringer det nye koncept med m $ porte, en ny spilindustri kaldet money sports. Dette muliggøres takket være kombinationen af ​​DeFi Yield Farming, NFT’er og eSports, med alt drevet af gDEX (Decentralized Finance Gaming Platform Exchange) protokolplatform bygget på Ethereum.

GDEX-platformen er centrum for AnRKeY X ™ -universet, hvor brugerne kan spille, stake, købe og sælge ved hjælp af $ ANRX arkademønten.

Det første interaktive spil, Battle Wave 2323 ™, forventes i dette kvartal, 4. kvartal 2020. Dette spil ser ni forskellige puljekamphold, der konkurrerer om den ugentlige højeste APY og høje belønninger. Disse belønninger er opdelt i to dele: $ ANRX-mønter distribueret til puljer som udbytte fra landbrug, mens ni heldige medlemmer af det vindende kamphold får en skræmmende Yield boostet NFT. Disse NFT’er kan sættes i næste kamp for at øge et teams APY og chancer for at vinde.

NFT’er kan opgraderes med Golden Chalices og rustning for yderligere boosts (svarende til RPGs perler til at forbedre dit udstyr), købes fra heldige vindende medlemmer eller solgt.

De nuværende puljekamphold er: 

For at deltage i dit kamphold skal du gå til: https://discord.gg/anrkeyx

Kommende spil og udviklinger

Nye m $ portspil frigives hvert kvartal via AnRKeY X ™ -partnerstudiet Waypoint. Et firma, der er kendt for at arbejde på projekter som Pokemon, Final Fantasy, Terminator og mange andre. De kan også frigives gennem tredjepartsudviklere ved hjælp af AnRKeY X ™ -beskyttet SDK. Disse udviklere får tilskud, der retfærdigt kompenserer deres bidrag til økosystemet.

Brugere og partnere

AnRKeY X ™ primære brugere er DeFi-forhandlere og crypto-entusiast-gamere, drevet af en cyberpunk-etos og ret mikrobølge-nostalgi. Nogle af de mest anerkendte DeFi-influencer støtter allerede projektet og venter spændt på at deltage i det første interaktive spil, Battle Wave 2323. Førende blockchain-virksomheder som Plasma Pay er partnere, der leverer en FIAT-betalingsgateway på gDEX.

Forretnings- og indtægtsmodel

En nøgle AnRKeY X ™ primær prioritet er at opbygge en bæredygtig & profitabel likviditetsminedrift forretningsmodel. Kernen i denne forretningsmodel vil være gDEX-platformen med forskellige interaktive spil, hvor alle har chancen for at vinde sjældne NFT’er og tjene penge på at være en del af økosystemet. Brugere vil blive beskyttet mod bedrageri, tæppepuljer og hvaladfærd, som ofte fører til fiasko for mange DeFi-projekter.

Projektindtægtsstrømme kommer fra gDEX-transaktioner (0,4% pr. Transaktion) og Marketplace-salg (0,6% fra NFT’er). $ ANRX stakers vil også tjene penge og får 25% af hver enkelt transaktion foretaget på gDEX. Desuden vil stakers også have beføjelse til at tilføje nye puljer og spil til økosystemet gennem afstemningsforslag med et beslutningsdygtighed på mindst 20%.

ANRKeY Team

Det sidste men vigtigste element er holdet, der består af et sæt blockchain-ledere ledet af J.D. Salbego, en meget anerkendt blockchain-personlighed med stor erfaring med at styre og rådgive blockchain-startups. Han har været med på førende finansielle medie-tv-kanaler og fremtrædende kryptomedier.

Mere detaljerede oplysninger om projektet og om AnRKeY X SHO er på https://daomaker.com/sho/anrkey_x 

AnRKeY X refunderes SHO

AnRKeY X er det første tilbagebetalbare Strong Holder Offer (SHO) på DAO Maker, en betroet fundraising-platform og pioner inden for Social Mining. Dette nye koncept for offentligt salg sikrer oprindeligt 80% af salgsdeltagernes midler i varetægt. Hvis projektprisen falder under -20% af SHO-prisen inden for 6 måneder, er alle deltagere berettigede til at kræve 80% af deres bidrag. Refusionspolitikken annulleres dog, hvis prisniveauet lykkes at forblive over en tærskel på 400% i en periode på 4 måneder.

I tilfælde af et vellykket scenario vil AnRKeY X modtage 75% af det resterende fundraised beløb, og 25% vil blive brugt til at købe $ ANRX-tokens fra det sekundære marked og til at distribuere dem blandt DAO-tokenholdere.

Ellers har deltagerne et vindue på en uge til at kræve refusion, sende 100% af de tokens, der er købt i TGE, og få 80% af deres bidrag. Ved denne lejlighed vil alle refunderede tokens blive givet tilbage til AnRKeY X til genbrug, med alle fremtidige returnerede tokens, der skal brændes.

AnRKeY X’s offentlige salgspris er $ 0,025 pr. Token og gennemføres gennem to runder: En strategisk runde for bemærkelsesværdige investorer og påvirkere med en tildeling på $ 25.000 (1.000.000 $ ANRX) og en offentlig runde på $ 100.000 (4.000.000 $ ANRX). DAO Maker kører en kædeanalyse på alle tilmeldte offentlige rundedeltagere og vælger de bedst dokumenterede langtidsholdere. Et personligt loft er sat til 500 USDC for de 200 bedste deltagere, der får en tildeling i den første refunderbare SHO. Tjek med mere information om AnRKeY X SHO og deltagelse her: ANRKeY X SHO

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me