Redaktionel: Voksende institutionel FOMO laver Bitcoin [BTC] meget dyre

Bitcoin har været i centrum af opmærksomheden lige siden prisen begyndte at klatre og nåede op på sin tidligere all-time-high. Tyrløbet startede mod slutningen af ​​oktober, da prisen på den øverste kryptokurrency kæmpede for at bevæge sig forbi nøglebestandigheden på $ 13.000, og når det en gang lykkedes at gøre det, steg rallyet forbi $ 19.700 med lidt eller ingen modstand.

Detailhandlere gennemførte prisrallyet i 2017, mens institutionelle spillere holdt deres sikre afstand med høj volatilitet og mindre modenhed som et aktiv. Imidlertid har dette perspektiv inden for 4 år ændret sig drastisk, og de samme kritikere synes nu at være overbeviste om, at Bitcoin er fremtiden. De fleste af de finansielle giganter og kapitalforvaltningsfirmaer som JP Morgan og BlackRock, der engang kaldte bitcoin en Ponzi-ordning, ser ud til at have skiftet mening og tror nu, at Bitcoin potentielt kunne erstatte guld på grund af sin tekniske overlegenhed. BlackRock-administrerende direktør Laurence D. Fink, der engang hævdede, at bitcoin er et hvidvaskningsværktøj, mener nu, at det godt kunne omdannes til et globalt marked. Sagde han for nylig,

”Bitcoin har fanget opmærksomhed og fantasi hos mange mennesker. Vi ser på det som noget, der er ægte. Kan det udvikle sig til et globalt marked? Eventuelt.”

Kæmperne kan ikke få nok af Bitcoin

PayPal begyndte at tilbyde køb og salg af bitcoin sammen med 3 andre kryptovalutaer og åbnede portene for sine 283 millioner kunder, og mange mener, at betalingsgigantens beslutning udløste den igangværende prisrally. Den administrerende direktør for virksomheden Daniel Schulman i løbet af den sidste uge har hævdet, at et flertal af deres kunder på deres platform ikke længere ønsker at håndtere kontanter, og tiden er nøjagtigt for Bitcoin at gå mainstream.

MicroStrategy, en softwaregigant besluttede at konvertere en del af dets skatkasse til Bitcoin tilbage i august, og de købte næsten 500 millioner dollars i Bitcoin i en række indkøb. Virksomhedsløsningsudbyderen ser dog ud til at have realiseret det sande potentiale i det knappe digitale aktiv og for nylig rejst yderligere 650 millioner dollars gennem gældssikkerhedstilbud til køb af mere bitcoin. MicroStrategy har nu mere end 1 milliard dollars bitcoin på deres ark, og de er ikke de eneste. Faktisk ejer mere end 10 børsnoterede virksomheder bitcoin på deres ark.

Liste over børsnoterede virksomheder, der nu har #Bitcoin:

MicroStrategy Inc..

Galaxy Digital Holdings

Square inc.

Hut 8 Mining Corp.

Voyager Digital LTD

Riot Blockchain, Inc..

Bit Digital, Inc..

Coin Citadel Inc.

DigitalX

BIGG Digital Assets Inc..

MassMutual

– Bloqport (@Bloqport) 10. december 2020

Michael Saylor, administrerende direktør for MicroStrategy, har hævdet, at beslutningen om at konvertere deres statsejendom til bitcoin var en gennemtænkt plan, da kontantværdien forværres over hele kloden. Ifølge ham er Bitcoin et ægte investeringsniveau, der er sikkert havn, der ville blive et valg af statskasseaktiv for mange virksomheder i fremtiden.

Hver investor er i fare for at miste sin formue på grund af den store monetære inflation. Vi har alle brug for en butik af værdi, der ikke er baseret på fiat. #Bitcoin er løsningen – en investeringsklasse, et sikkert tilflugtssted, en reserve for aktiv. #BTC er vores bedste https://t.co/Rvf2JvyHMb.

– Michael Saylor (@michael_saylor) 11. december 2020

MicroStrategy er ikke det eneste firma, der ser Bitcoin som en inflationsafdækning, et 170 år gammelt forsikringsselskab MassMutual Insurance med over 235 milliarder dollars porteføljer investerede netop 100 millioner dollars i bitcoin. Square Inc. et betalingsforetagende fra Jack Dorsey, Grayscale og mange andre køber i øjeblikket bitcoin i løs vægt.

Bitcoin er i øjeblikket meget undervurderet

Bitcoins efterspørgsel på det nuværende marked er for høj og overskygger let udbuddet, da finansielle giganter køber mere bitcoin end at blive produceret hver dag af minearbejdere. Prisen på bitcoin afspejler imidlertid ikke rigtig den voksende efterspørgsel, det er grunden til, at mange analytikere mener, at Bitcoin er meget underpris i øjeblikket. En Citibank-analytiker har forudsagt, at bitcoin-prisen vil stige forbi $ 300.000 inden udgangen af ​​2021.

Alaster Milne, en populær Bitcoin-investor, og analytiker skrev,

”Køb af gråtoner >100% af minedrift, MicroStrategy-køb, Square-brugere, køb af hedgefonde, PayPal-brugere, der køber…. … og #Bitcoiner prisen ikke på højeste tid? “

Plan B en anden velkendt bitcoin-fortaler, der er berømt for sine aktie-til-flow-diagrammer, har forudsagt en 5-cifret pris inden for 2 år efter halveringen, og når man ser på den nuværende voksende institutionelle FOMO, ser prisfiguren ret mulig ud. Den populære analytiker har hævdet, at manglen på bitcoinforsyning snart vil ramme markedet, og prisen vil se en større stigning, når vi går forbi $ 20.000-mærket. Plan B i sit seneste tweet citerede Satoshi Nakamoto, den pseudo-anonyme grundlægger om, hvordan bitcoin, hvis det var fornuftigt for nok mennesker, ville blive til en “selvopfyldende profeti.”

"Det kan give mening bare at få noget [#bitcoin] hvis det fanger det. Hvis nok mennesker [og virksomheder] tænker på samme måde, bliver det en selvopfyldende profeti." – Satoshi Nakamoto https://t.co/6tlXNIUYgP

– PlanB (@ 100 trillionUSD) 12. december 2020

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me