Brug af Ethereum Blockchain i nyhedsmedieindustrien

Opfordringerne til en væsentlig ændring i medieindustrien, men især nyhedsindustrien er vokset højere og højere i de foregående år. Det største skub tilbage fra offentligheden kom i 2016, da en række globalt relevante begivenheder tilsyneladende kom fra ingen steder ifølge de almindelige medier. I denne kategori var formen for medieengagement mindre relevant – det så ud til, at alle fra store virksomheder, der kontrollerer en række kanaler til små, single outlet-virksomheder, fik deres aflæsninger forkert for ting som amerikanske præsidentvalg eller Brexit-afstemningen.

På samme tid blev fænomener som falske nyheder, der i dag misbruges af en række fraktioner, forfærdeligt, og blev langsomt faldende en slags tåge af krig efter opfattelsen af ​​det globale publikum. Nu, i 2017, er problemerne i nyhedsmedieindustrien smertefuldt åbenlyse og klart et stort problem for offentligheden.

Imidlertid gav det pres, der udøves på medierne udefra og indefra, nogle uventede positive resultater. En af disse er et initiativ til at bruge ethereum blockchain-tokens til at forstyrre den måde, denne industri fungerer på, og ændre det til det bedre. Her er detaljerne i dette projekt og også en undersøgelse, hvor det kunne føre branchen, hvis det lykkes.

Civile smarte kontrakter

Manden bag initiativet kaldet Civil er Tom McGeveran, et tidligere medlem af Politico-familien. Nu har McGeveran tilsluttet sig projektet, der har til formål at ændre den måde, hvorpå journalister arbejder og interagerer med deres publikum. Civil, der er baseret i New York forsøger at kode nogle elementer i blockchain, ethereum for at være mere præcis, i funktionerne i standardredaktionen.

Gennem brugen af ​​tokens smarte kontraktfunktion ville funktionerne påvirke mere end en medieafdeling og forsøge at forme den måde, cirkulation, annoncesalg, abonnement og marketing arbejde på. Det samme ville tage form som en række selvudførende kode, der er placeret oven på ethereum-netværket. Formålet med dette er at skære mediebureaukratiets mellemmænd ud.

Disse har drastisk indflydelse på journalisternes evne til at arbejde og publikum til at opnå den information, de søger; at få dem taget ud af ligningen ville være meget gavnligt for alle andre, der er med i processen. Dette ville praktisk talt betyde, at der blev åbnet bedre alternativer for journalister og deres rapporter, mens offentligheden ville være i stand til at belønne de historier, der interesserer dem mest, og også styre forløbet for den fremtidige indholdsproduktion af den samme medier.

Den planlagte ICO

Civil har i øjeblikket planer om en indledende møntoffer eller en ICO senere på året og håber, at enkeltpersoner i de samme medievirksomheder på denne måde kun vil have et begrænset tilsyn med ledelsesopgaverne. Resten af ​​beslutningerne ville blive skabt gennem interaktioner mellem smarte kontrakter, journalister og publikum, der følger deres arbejde.

Brug af kryptoøkonomi er kun et middel til at give publikum mulighed for at “buy-in” i processen med nyhedsbureaukrati og den daglige ledelse. På denne måde ville processen være decentraliseret og på samme tid være i stand til at reducere omkostningerne ved basistjenesterne. Publikum ville være i stand til at tilskynde journalisterne til at udforske deres interesser og også reducere tredjeparters evne til at komme i blandingen med deres egne dagsordener, der ofte er i modstrid med den samlede befolkning..

En anden måde at forklare dette træk ved Civic på er at male det som en anti-lobbymekanisme, der ville bremse magten hos dem med monetære midler til at påvirke nyhedscyklussen. Lige nu er dette en af ​​hovedårsagerne til, at offentlighedens tillid til medieinstitutionerne er blevet så lav de sidste år.

Potentielle effekter af civil

Hvis projektet lykkes, vil det give alle kommende nyhedsforretninger en god mulighed for at oprette deres forretning. Svarende til fordelene ved digitale valutaer, når det kommer til at få lån, købe og sælge varer eller endda spil på online casinoer, ethereum blockchain kan oprette strømmen af ​​finansiering på en hurtig og nem måde. Besparelserne på de oprindelige omkostninger ville være enorme, mens senere vedligeholdelseskravene også ville blive mindsket.

Når dette kombineres med ideen om at skabe indhold, der både er mere meningsfuldt for samfundet og mere rentabelt for nyhedsorganisationen, er den overordnede appel, den har, klar. En yderligere fordel, der opnås ved denne tilgang, er ideen om at bebo det rum, der generelt overses af større, almindelige medier.

På denne måde ville en næsten nichelignende proces med målrettet mulighed blive introduceret til mediedomænet. I modsætning til før, da den samme niche var besværlig for indtægtsgenerering, ville den denne gang komme med et fuldt udviklet middel til ikke kun at nå de nødvendige midler til, at projekterne kunne være levedygtige, men også at blive rentable.

Ikke overraskende har mange figurer fra medieindustrien vist interesse for denne satsning, men også brugt deres støtte til den videre udvikling. Dette viser også, at Civil og dets grundlæggende koncept har deres bagmænd blandt de meget professionelle, som deres platform i sidste ende skal hjælpe.

Potentielle problemer

Den første og mest skræmmende ting ved det civile projekt og ethvert lignende projekt er det første møntudbud. Lige nu er det en af ​​de mest anvendte og misbrugte måder, hvorpå virksomheder forsøger at tjene penge på eterums stigning i pris og også en måde, hvorpå de kan opnå kapital uden for de almindelige finansieringsprocedurer..

Mens Civic er et af de sjældne projekter, der faktisk har en meningsfuld grund til at udføre en ICO, kan det stadig ende med at blive en katastrofe for dem, hvis flertallet af tokens er taget af en håndfuld enkeltpersoner eller endda virksomheder. Dette ville straks påvirke hele initiativet på en meget negativ måde, fordi det er en direkte afsporing af hele punktet i dets decentralisering.

Det er grunden til, at dets ICO skal være særdeles godt organiseret og udført. I stedet kunne hele initiativet ende med at blive besejret i sit formål, før det endda virkelig kom til de borgere og journalister, det sigter mod at give.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me