IOTA (MIOTA) Prisforudsigelse – Hvor høj kan IOTA gå?

IOTA (MIOTA) Prisforudsigelse

 • IOTA er et levedygtigt digitalt aktiv til investering, især for folk, der brænder for teknologi.
 • IOTA forventes at handle mellem $ 0,8 og $ 1,00 inden udgangen af ​​2019.
 • IOTA forudsiges at handle mellem $ 1,5 og $ 2,5 inden udgangen af ​​2020 baseret på nedenstående prisforudsigelser i artiklen.

Indholdsfortegnelse:

 1. Introduktion til IOTA
 2. Tangle Technology
 3. Tingenes internet (IoT)
 4. Partnerskaber
 5. IOTA-prisforudsigelse 2019/2020
 6. IOTA-prisforudsigelse i de næste 5 år
 7. Ekspert antager IOTA-prisforudsigelse
 8. IOTA (MIOTA) Teknisk analyse
 9. IOTA ofte stillede spørgsmål (ofte stillede spørgsmål)

Introduktion til IOTA

IOTA er blandt de bedste øre-kryptokurver, der har valgt ikke kun at tackle fremtiden, men også udmærke sig i nærvær. Dette projekt ser på tillidsværdi og ejerskab på en helt anden måde; vi kommer lidt ind på detaljerne.

IOTA er et digitalt aktiv med open source, der er udstedt af en non-profit fond, der i øjeblikket er beliggende i Berlin, Tyskland. Netværket fokuserer på at muliggøre kommunikation mellem maskine og maskine. Derudover kan IOTA bruges i de daglige aktiviteter til køb af varer og tjenester samt handel. Det er vigtigt at bemærke, at transaktioner på IOTAs platform er gebyrfri og forekommer med næsten øjeblikkelig hastighed, hvilket giver en levedygtig mulighed for andre etablerede netværk som Bitcoin og Ethereum. IOTA har også etableret sig inden for micropayment (betalinger i lavcent område), hvor Bitcoin og Ethereum ikke kan levere service.

Tangle Technology

I modsætning til Bitcoin og Ethereum blandt andre kryptokurver, der udføres på en blockchain, besluttede IOTA-grundlæggere at lancere kryptoen på en ikke-blockchain-platform kaldet Tangle på grund af forskellige blockchain-mangler. Tangle fungerer næsten på samme måde som blockchain, men blokke er ikke justeret på samme “traditionelle” måde. I tilfælde af Tangle skal “hver blok bekræftes af mindst to transaktioner for at være gyldige og udføres,” skriver Altcoin Magazine. Med andre ord forekommer transaktionerne i ingen bestemt rækkefølge, men løber parallelt, og på grund af dette er åben skalering muliggjort. I det, med det stigende antal transaktioner, er bekræftelseshastigheden så. Et scenario, der ikke er muligt, når det kommer til blockchains.

Tangle omtales som en datastruktur, der er lavet ved hjælp af forbindelser mellem ledgers af alle knudepunkter i et netværk. I et teknisk synspunkt er Tangle en “rettet acyklisk graf – DAG (dt. Gerichteter azyklischer Graph).”

IOTA mener, at data kun er værdifulde, da de er gyldige, og det sikrer dette ved “at have en kryptografisk sikker kilde til samlet sandhed.”

Internet of Things (IoT)

IOTA forestiller sig, at der vil være 75 milliarder enheder i drift inden 2025, og dette spænder fra “små sensorer på veje og broer til bærbar elektronik, mobiltelefoner”, som alle skubber verden mod samtrafik. En fællesnævner blandt alle disse enheder er de forbrugte data. IOTA Foundation fortsætter med at udforske tingenes internet kombineret med nul-gebyrtransaktioner for at sikre, at alle disse enheder deler teknologiske ressourcer i realtid i et distribueret netværk.

IOTA’s partnerskaber

Alle kryptokurrencyprojekter i verden ønsker accept i forskellige brancher og økonomier rundt om i verden. En af måderne til at presse på for denne almindelige adoption er ved at danne partnerskaber. Partnerskaber giver krypto flere brugssager og validering til brug i den virkelige verden. IOTA er ikke efterladt med hensyn til underskrivelse af partnerskaber og samarbejde. I øjeblikket har IOTA indgået et samarbejde med firmaer som Cisco, Volkswagen, Samsung, Innogy, F6S, Luxoft, St. Petersburg Polytechnic, Thailands regering, Evernym, Paragon, Satoshi Pay og det seneste partnerskab med Land Rover.

IOTA kan kun opnå sit potentiale ved at inkorporere support gurnard fra strategiske partnerskaber. I tråd med dette har virksomheden indgået flere samarbejdsrelationer med nøgleindustriens ledere i 2019. For eksempel gik netværket for nylig sammen med Dell og Linux for at udvikle en platform, der vil blive brugt til vurdering af pålidelighed af data..

Det er vigtigt at bemærke, at IOTA som et netværk kører på at have data, der er troværdige og pålidelige. Partnerskabet med Dell og Linux Foundation inkluderer også andre former såsom IBM, edge’s MobiledgeX resource marketplace samt Unisys, et globalt it-selskab.

IOTA Foundation annoncerede i sin søgen efter teknologisk dygtighed købet af Link Labs, Inc., et pantet teknologifirma. Link Labs er kendt for at tilbyde strøm, bredt baserede netværksteknologier, der hjælper med at drive IoT. IOTA vil udnytte de beskyttede teknologier i et forsøg på at opbygge et trådløst netværk til IoT.

IOTA-prisforudsigelse – Coingape

IOTA, i øjeblikket den 18. største kryptokurrency efter markedsværdi, har en markedsværdi på $ 825 millioner. Det værdiansættes til $ 0,29 efter et tab på 12,93% inden for de sidste 24 timer. IOTA har en maksimal forsyning på 2.779.530.283 MIOTA, mens 2.779.530.283 MIOTA i øjeblikket er i omløb.

Når jeg ser tilbage på IOTA’s præstationer i 2018, opretholdt kryptovalutaen en nedadgående tendens fra det højeste niveau, der blev offentliggjort i december 2017, omkring $ 6,5. Der var et forsøg på genopretning i maj 2018, efter at IOTA fandt support omkring $ 1,00, men momentumet mistede dampen under $ 3,00.

Faldene, der fulgte maj måned, skubbede nedturen længere ned i det omfang, at de dannede støtte omkring $ 0,2 i december 2018. Siden december sidste år har IOTA fortsat presset på for opsving, især med den generelle opadgående tendens på markedet siden starten af 2019. Mens prisen har rørt højder omkring $ 0,59, er en retracement i gang med den nuværende markedsværdi, der kæmper for at finde balance på $ 0.388.

IOTA 2019-prisforudsigelse

Som du ved, har kryptomarkedet offentliggjort fænomenændringer i 2019 fra den tendens, der blev set i løbet af sidste år. Bitcoin brød over $ 10.000 og skubbede de nye 2019-højder til $ 13.800. Som vist ovenfor er IOTA genoprettet betydeligt, selvom der stadig eksisterer en lang rejse, før vi kan se det tilbage til toppen af ​​december 2017.

I øjeblikket kommer vi ikke ind i det tekniske billede. Ligesom resten af ​​kryptokurrencymarkedet vil IOTA dog sandsynligvis fortsætte med den stigende tendens i denne anden halvdel af året. Bitcoin forventes at afregne over $ 20.000 inden 31. december 2019; et træk, der kunne forårsage en positiv reaktion for de fleste af de digitale aktiver, herunder IOTA.

Mod slutningen af ​​2019 forudsiger Coingape IOTA at handle mellem $ 0,8 og $ 1,00. Dette er faktisk en meget konservativ forudsigelse på grund af det faktum, at vi er i et bullish marked. Desuden fortsætter IOTA Foundation med at udvide partnerskaber, der skubber til større adoption. Det nylige partnerskab med Land Rover viser, at IOTA har evnen til at tilføre værdi til alle mennesker, selv dem, der ikke bruger kryptokurver.

IOTA-prisforudsigelse 2020, 5 år og derover

Det meget dygtige team bag udviklingen af ​​IOTA er også en indikator for fortsat værditilvækst til verdensøkonomien gennem teknologi. Jeg forventer ikke en ballistisk stigningspris, men en gradvis tendens opad vil fortsætte i 2020. En konservativ forudsigelse på $ 1,5 til $ 2,5 er, hvor IOTA kunne udveksle hænder inden udgangen af ​​2020. Imidlertid bør der forventes en enorm vækst i de næste fem år, hvor tingenes internet får trækkraft. Derfor kan IOTA muligvis stige til handel mellem $ 5 og $ 10 inden 2024 og køre på teknologiudvikling som AI, 5G og machine learning.

IOTA-prisforudsigelse [Opdateret]

IOTA har udstillet en degenereret prisaktion i de sidste to år. Prisen har været under 50-periode EMA med akkumulering i to parallelle intervaller siden sidste år. Altcoin har ikke opnået betydeligt bullish momentum i de sidste to år siden kryptoboblen i 2017.

Support- og modstandsflip ved 0.0000407 BTC vil være kritisk for at skabe et positivt teknisk perspektiv. Det første mål og modstand fra dette niveau ville være på 0,00009604 BTC.

IOTA-diagram af TradingViewIOTA / BTC ugentligt diagram over Binance af TradingView

Prisforudsigelse for 2020

IOTA brød under understøttelse fra den faldende trekant med COVID-19-nedbruddet. Da det har formået at stige over det med genopretning af markedet, er der stadig betydelige modstandsniveauer for tokenet.

Støtten og modstanden fra det parallelle interval mellem $ 0,20 – $ 0,52 er kritisk for investorer. Den mulige fremtidige prishandling omkring området er beskrevet i nedenstående skema.

IOTA / BTC ugentligt diagram på BitfinexIOTA / BTC ugentligt diagram på Bitfinex

Ser vi på akkumuleringskanalen på BTC-skalaen, kan vi forvente, at prisen fortsætter med at udvikle sig i korrelation med Bitcoin. Et udbrud af ovennævnte niveauer kan dog føre til mere definerede tendenser i IOTAs pris.

Prisforudsigelse for 2021

Volumenindikatorerne på en ugentlig skala stiger, da prisen ser ud til at gå forbi 50-periode EMA (eksponentielt glidende gennemsnit). CMF-forholdet (Chaikin Money Flow) er positivt, og Klinger-oscillatoren bryder også forbi det glidende gennemsnit i grønt.

Volumenindikatorer for ugentlig PA på IOTAVolumenindikatorer for ugentlig PA på IOTA

Positiv grundlæggende udvikling og implementering af applikationer vil fungere som en positiv katalysator for fortsættelsen af ​​løbet. Ikke desto mindre kan meddelelser om udvikling under en krypto-bull markedsudvikling bruges som en lus for at tiltrække købervolumen. 

Prisforudsigelse for 2022

Et altcoin skal svinge mellem tyre og bjørne omkring et omdrejningspunkt på Bitcoin-skalaen for at skabe et vækstmoment. IOTA har i øjeblikket ikke etableret dette centrale punkt. Et udbrud af 10.000 sats-niveau ville være et gunstigt område for MIOTA for at få mainstream-anerkendelse inden for kryptocirklerne og inden for innovation og FinTech-industrien med hensyn til pris. 

De øverste niveauer af bullish mål for IOTA er på $ 2,3 og $ 4,0 (svingtoppene nær omkring ATH). 

Prisforudsigelse for 2025

Leveringen af ​​IOTA er en anden grund til bekymring for investorerne på grund af den højere fortynding af aktier. Ikke desto mindre er al forudgående udbuddet frigivet på markedet. Derfor kan vi i modsætning til Ripples XRP forvente mindre frygt for dumping ved at kontrollere interesser. Udbuddet af IOTA er mere end 2,7 milliarder, hvilket er mindre sammenlignet med ADAs 26 milliarder og TRX’s 66 milliarder. Ikke desto mindre flere gange større end ETH og Tezos. 

På den ene side tiltrækker prisen på IOTA under $ 1 flere detailinvestorer. På grund af den store forsyning skaber de oprindelige investorer imidlertid fortsat frygt for et stort salg.

 

Sammenlignende levering af Cardano, Ethereum, IOTA, Tezos og TronSammenlignende levering af Cardano, Ethereum, IOTA, Tezos og Tron

Eksperter tager IOTA-prisforudsigelse

Mange mennesker i kryptovalutaindustrien siger, at IOTA er et af de mest undervurderede projekter. De fleste af dem baserer deres argument på den robuste teknologi, der driver symbolet. Den ene ting, der holder IOTA tilbage, er manglen på adoption.

John McAfee

Ifølge den kontroversielle John McAfee, IOTA vil opleve den langsomste vækst på hele kryptomarkedet. MacAfee er ikke fan af IOTA og forudsiger, at den vil vokse med en hastighed på 10% om året.

IOTAKilde: Twitter

Finder.com

Finder.com, et websted med forudsigelse af kryptokurrency antyder, at IOTA kunne køre på den unikke IoT-platform for dens vækst i fremtiden. Imidlertid afhænger dens succes af platformens evne til at give et alternativ til blockchain til IoT.

“Hvis IOTA kan tilbyde et vellykket alternativ til blockchain til IoT, er der bestemt et stort marked, der kan udnyttes.”

DecentralPos

Ifølge DecentralPost, et krypto-nyhedswebsted, ”IOTA-prognosen for 2019 kan derfor være et mål på 1,25 til 1,30 dollars. Men der er ingen garanti for dette. ”

CoinSwitch

Ifølge CoinSwitch, verdens største kryptovalutaudvekslingsaggregat, der i øjeblikket understøtter over 300 mønter og 45.000+ handelspar, har IOTA et stort vækstpotentiale i 2019. CoinSwtich anbefaler også IOTA til investering.

“IOTA har et stort potentiale for fremtidige afkast og kan nå omkring $ 4,20 inden udgangen af ​​2019. IOTA er en digital valuta, man bør overveje, når man leder efter en digital valuta med en lovende fremtid at investere i.”

Changelly

En øjeblikkelig udveksling af kryptokurrency, der ikke er frihedsberøvende, giver adgang til mere end 140 digitale aktiver. Changelly fungerer som en mellemmand mellem kryptokursudvekslinger og brugere. Det er også kendt for sine ekspertforudsigelser om ydeevne for kryptokurrencypriser i den officielle blog. Med hensyn til IOTA siger Changelly, at investorer ikke bør forvente en kraftig stigning i værdi, fordi tingenes internet stadig er meget tidligt i udviklingsfasen, og dets indvirkning på prisen er langsigtet. På sin dom for IOTA (MIOTA) prisforudsigelse siger Changelly:

”Vores IOTA (MIOTA) prisforudsigelse for 2019 er en prisinterval i området $ 1-1,5, hvis markedet fortsætter sin opadgående bevægelse. I 2020 kan omkostningerne stige til et interval på $ 4-10. Imidlertid bør der forventes en seriøs vækst i de næste 5-10 år, når tingenes internet bliver adopteret massivt sammen med udviklingen af ​​de nødvendige hjælpende teknologier, såsom AI, Augmented Reality og 5G-mobilnetværk. ”

Tradingbeasts.com

Et websted dedikeret til at give prisforudsigelser for digitale aktiver. Det opdaterer forudsigelserne ofte og giver en forudsigelse fra måned til måned for hver krypto, der er dækket ved hjælp af historiske data med en kombination af lineære og polynomiske regressioner. Fra december 2019:

”IOTA-prisen forventes at nå $ 0,38 ved begyndelsen af ​​december 2019. Den forventede maksimale pris er $ 0,55, minimumsprisen $ 0,38. IOTA-prisforudsigelsen i slutningen af ​​måneden er $ 0,44. ”

Endelig forbinder Cryptoinfobase i sin seneste prognose om IOTA (MIOTA) væksten af ​​MIOTA til forskuddet i IoT:

”IOTA har den mest dybe tekniske og organisatoriske base. Følgelig vil populariteten af ​​deres token vokse. At nå en pris på $ 1 pr. Mønt er målet i slutningen af ​​første halvdel af 2019. Yderligere stigning er mulig, men ikke i en sådan skala. ”

IOTA (MIOTA) Teknisk analyse

IOTA, ligesom de fleste af kryptokurverne på markedet, korrigerede markant opad i april, maj og juni. Prisen ramte højder over $ 0,50 i juni, før retracement begyndte. Oprindeligt var der en konsolidering mellem $ 0,38 og $ 0,42. Imidlertid har stigende volatilitet og bearish pres på markedet set de fleste kryptovalutaer, herunder IOTA-dykning massivt under flere vigtige supportniveauer på $ 0,38, $ 0,34 og $ 0,30.

En lav er blevet dannet på $ 0,2850, hvilket muliggør en korrektion, der har genvundet støtten til $ 0,30. MIOTA / USD handler i øjeblikket til $ 0,3058 inden for et flagmønster, hvis breakout kan føre til yderligere vækst. Det er imidlertid åbenbart, at momentumet aftager til hovedet med den sandsynlige bevægelse på kort sigt sidelæns.

Den glidende gennemsnitlige konvergensdivergens (MACD) bevæger sig opad fra det laveste niveau, det ramte den 15. juli omkring -0.01341. Den stigende divergens mod nord er en nøgleindikator for, at køberne har overhånden og vil forblive i kontrol i de kommende sessioner. Mens det relative styrkeindeks (RSI) er kommet sig efter det oversolgte (-22,61), har det ikke været i stand til at bryde sig vej ind i det overkøbte. I stedet er det vandret omkring 40 signalering sidelæns handel og centrale bevægelser omkring $ 0,30 niveau.

IOTA har et positivt teknisk billede, selvom væksten ikke vil være hurtig og ballistisk. Investorer kan forvente bevægelser op og ned; et højere lavt mønster er dog meget sandsynligt.

IOTA – Ofte stillede spørgsmål (ofte stillede spørgsmål)

Hvad er den aktuelle markedsværdi for IOTA (MIOTA)?

IOTA handler til $ 0,3058 i skrivende stund. (16. juli 2019).

Hvad er IOTAs prisforudsigelse ved udgangen af ​​2019?

Coingape forudsiger, at IOTA vil variere mellem $ 0,8 og $ 1,00 inden udgangen af ​​2019. Andre eksperter og analytikere har dog givet IOTA en højere værdi, som det ses ovenfor.

Vil du anbefale IOTA til investering?

Ja. IOTA er et levedygtigt digitalt aktiv til investering, især for folk, der brænder for teknologi, maskinindlæring, kunstig intelligens såvel som tingenes internet (IoT). Det vil sige, at investoren ikke bør forvente kortsigtet afkast, men se på det større billede i de næste fem til ti år. Med andre ord er IOTA god til langsigtede investeringer.

Hvad koster IOTA inden udgangen af ​​2020?

IOTA forudsiges at handle mellem $ 1,5 og $ 2,5 inden udgangen af ​​2020 baseret på ovenstående prisforudsigelser i artiklen.

Bliver MIOTA [IOTA] $ 10?

Hvis prisen går over den langsigtede symmetriske trekant inden udgangen af ​​2020, er værdiansættelse af $ 100 i Litecoin meget sandsynlig. Ikke desto mindre er konsolidering og bearish break-out andre muligheder, som investorer skal sikre sig mod.

Hvad er den aktuelle pris på IOTA?

MIOTA [IOTA] -prisen er i øjeblikket $ 0,27. Tokenet har en markedsværdi på $ 760 millioner og har en 24-timers handelsvolumen på $ 17 millioner.

Hvor kan jeg købe MIOTA [IOTA]?

Du kan købe MIOTA [IOTA] på de bedste kryptokursudvekslinger, herunder Binance, Bitfinex, Okex, Huobi, Bittrex, Poloniex og så videre.

Du kan også handle med sine derivater på platforme som Binance, Okex, Huobi og så videre.

Vil IOTA overleve?

IOTAs overlevelse vil blive garanteret af kryptovalutaens on-chain vækst. Der er en overflod af platforme, der tilbyder en platform til lancering af decentrale applikationer. IOTA har en fordel i forhold til andre blockchains, fordi den implementerer en DAG-arkitektur og dermed kan tilbyde større skalerbarhed. For bæredygtig vækst er sikkerheden på netværket sammen med deltagerne nøglen.

Opnår IOTA $ 1,00?

En vurdering af $ 1,00 for MIOTA [IOTA] ville simpelthen være en markedsværdi på mere end 270 milliarder dollars. I betragtning af den decentrale app og platform til nytte og skala i øjeblikket virker det ret langt hentet. For det første skal det se ud til at trone Ethereum som den bedste smarte kontraktplatform med over 30 milliarder dollars markedsværdi.

Hvad er den aktuelle pris på Litecoin (LTC)?

Litecoin vurderes i øjeblikket til $ 111 (7. juni 2019).

Hvor meget vil IOTA blive vurderet til i løbet af fem år?

I 2024 forventer jeg, at IOTA vil variere mellem $ 5 og $ 10 ved udgangen af ​​de næste fem år. Værdistigningen kan være højere afhængigt af IoT og relaterede IOTA-teknologier.

Hvordan ser IOTA-prisen ud i 2020?

IOTA er, ligesom andre kryptovalutaer, stærkt korreleret med Bitcoin. Derfor er der en sandsynlig hætte, som en tyrrally efter Bitcoin-halvering i 2020 vil påvirke IOTA positivt. IOTA forventes at stige til niveauer over $ 3,0 inden udgangen af ​​2020.

Er IOTAs teknologi pålidelig?

IOTA er den mest undervurderede krypto på markedet. Dens teknologi får det til at skille sig ud fra resten, da det ikke er blockchain-baseret. Imidlertid er teknologien uden tvivl et af de bedste alternativer til blockchain-teknologien.

Hvad med skalerbarhed?

IOTA er designet til at være uendeligt skalerbar, når det kommer til antallet af sendte transaktioner pr. Sekund.

IOTA Token Adoption

IOTA er fortsat attraktivt som betalingsmiddel til eksisterende og kommende decentrale applikationer. I det seneste skub for at få tokenet brugt af applikationer på tværs af platformskalaer implementerer en IOTA-udvikler en betalingsplatform, der kan bruges på ethvert spil eller app. Det nye system kan bruges på tværs af platforme, herunder iOS, Android, Windows, WebAbb, Xbox og PlayStation 4.

Opdatering af IOTA-prisforudsigelse: 14. november 2019

MIOTA / USD tilpasser sig til slutårsrallyet

IOTA er indsnævret mod $ 0,20. Prishandlingen i de sidste par dage ser dog ud til at gøre sig klar til et bemærkelsesværdigt show, når årene nærmer sig slutningen. Konsolideringen mellem $ 0,2550 og $ 0,2600 gav i en breakout testning af $ 0,2700 forsyningszone.

Selvom IOTA er trukket tilbage til $ 0,2650 (nuværende marked), er prisen stadig over de to ugers faldende trendlinje. Det 100 glidende gennemsnit er i kø for at tilbyde support til $ 0,26, mens 50 SMA på 1-timen holder jorden på $ 0,2586.

IOTA er allerede begyndt at vise potentiale for et slutårsrally. Korrektion over $ 0,30 vil dog markedsføre begyndelsen på den bullish fase. I mellemtiden er det lige så vigtigt for tyre på kort sigt at holde sig over $ 0,25. I tilfælde af, at der opstår en vending, vil $ 0,2450 – $ 0,2500 være nyttigt for at stoppe tabene.

PrisIOTA / USD-diagram efter TradingView, Binance

IOTA-prisforudsigelsesopdatering: 26. november 2019

IOTA introducerer sig selv som “en tilladelsesfri distribueret hovedbog til en ny økonomi.” Netværket er udviklet til at fremme fremtiden for tingenes internet (IoT). Den har følsom mikrotransaktioner samt dataintegritet til maskiner. IOTA er stolt af at være det manglende led i hvad blockchain-teknologien lovede at opnå:

“Centraliserede netværk, der muliggør åben innovation og peer-to-peer-transaktioner uden mellemled eller gebyrer.”

Ved hjælp af Tangle-teknologi kan IOTA afhjælpe ineffektiviteten ved grappling blockchain-teknologi.

IOTA kæmper for øjeblikket med at finde en bund efter en fortsat nedadgående tendens fra $ 0,55, der blev offentliggjort i juli. Imidlertid antyder dannelsen af ​​et dobbeltbundsmønster en breakout inden 2019 slutter. Desuden viser det forbedrede tekniske billede, at IOTA er det primære for opsving. Målet på opadgående side før året er $ 1,0, men jeg forudsiger en mere konservativ pris ved udgangen af ​​året på $ 0,55.

IOTA-diagramIOTA-diagram ved Tradingview, Binance

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me