Litecoin [LTC] prisforudsigelse for 2025

Litecoin [LTC] prisforudsigelse for 2025

  • Litecoin fortsætter med stigningen i de resterende måneder af anden halvdel af året.
  • Litecoin forventes at handle tæt på $ 250 inden 31. december 2019
  • Litecoin forventes at variere mellem $ 1.000 og $ 1.200 om fem år.

Litecoin-projektoversigt

Litecoin har været blandt de største aktører i kryptovalutaindustrien siden den blev grundlagt i 2011 som en hardfork Bitcoin. Det officielle Litecoin-websted siger, at det “Er en peer-to-peer-internetvaluta, der muliggør øjeblikkelige, næsten nul-betalinger til alle i verden.” Som mange andre decentrale digitale aktiver i branchen er Litecoin open source og fungerer som en global betalingsprotokol uden indblanding fra centrale myndigheder.

Som en af ​​de tidligste kryptokurver i verden er Litecoin opstået som en konkurrent til andre betalingsnetværk. Det støttes af et erfarent og aktivt udviklingsteam og har solid økonomi. Imidlertid har nye teknologier og nye kryptokurver gennem årene set konkurrencen blive hårdere.

At være en fork af Bitcoin, lider Litecoin stadig af nogle af de iboende problemer forbundet med Bitcoin. På ulempen er LTC-rivaler i stand til at udnytte den nyeste teknologi. Der er mere lovende nye blockchains i hele branchen, der er meget skalerbare, og har evnen til at behandle tusindvis af transaktioner pr. Sekund, mens transaktionsgebyrerne holdes på et minimum. Nogle konkurrenter nyder et pulserende community og merchant supportnetværk og er blevet en trussel mod Litecoin.

Stiger over Bitcoins indflydelse

Selvom Litecoin har etableret sig som en solid kryptovaluta gennem årene, mangler manglen på en klar køreplan, og samfundet holdt sig i mørke af den igangværende udvikling, skyer sin nær og langsigtede fremtid. Mange kryptokurrencyentusiaster mener, at Litecoin stadig fungerer i Bitcoins skygge. Forskellige brugere siger, at Litecoin i øjeblikket ikke udvikler sig alene og venter på, at Bitcoin frigiver kode, som udviklerne implementerer på Litecoin. Dette er naturligvis foruden Litepay-sagaen, der i høj grad påvirkede Litecoin sidste år.

Litecoin taber også med hensyn til markedsføring og siges ikke at have et bestemt team, der arbejder på markedsføring. At opbygge et levende samfund rundt om i verden vil hjælpe med at øge bevidstheden rundt om i verden, hvilket vil kulminere i større og bredere vedtagelse af LTC.

Litecoin-fremtiden kunne meget vel være bundet til udviklingen af ​​et par områder; Lightning Network (LN) og Atomic Swaps. Opdaterede oplysninger om disse to områder er dog stadig et problem, der skal håndteres. Litecoin-grundlægger, Charlie Lee sagde i første kvartal, at netværket arbejder på at indføre fortroligheds- og fungibilitetsfunktioner. De to funktioner ville være attraktive for brugeren, men privatlivets fred kunne skade Litecoin, da købmænd kunne begynde at fjerne mønten for at overholde AML-politikkerne.

Litecoin Mining and Halving

Litecoin som Bitcoin er en udvindbar kryptovaluta. I øjeblikket tildeles minearbejdere 25 LTC pr. Blok. Imidlertid halveres dette beløb hvert fjerde år (840.000 blokke). Litecoin er en Scrypt-mønt og hovedsagelig minedrift ved hjælp af udstyr udviklet af applikationsspecifikke integrerede kredsløb (ASIC) minearbejdere som Bitmain. Litecoin fungerer på en konsensusalgoritme kaldet proof-of-work ligesom Bitcoin. Et af de mest anvendte ASIC-udstyr til minedrift af LTC er Bitmains Antminer L3 +, selvom der er en konkurrent, der snart lancerer A4 + LTCMaster af Innosilicon.

Litecoin minearbejdere har mulighed for at gøre det alene eller deltage i en minepool. Minedrift solo gør det vanskeligt at finde en blok, men giver minearbejderen mulighed for at beholde alle de 25 LTC-belønninger inklusive gebyrer. Dog kræver en masse hashkraft for enhver minearbejder, der går solo. Poolminedrift giver en gruppe minearbejdere mulighed for at bidrage til hashkraften og gør deres indtjening meget mere stabil, men i små mængder.

Som nævnt hvert fjerde år gennemgår Litecoin en halveringsbegivenhed, hvor minebelønningerne halveres. Litecoin minedrift halveres efter hver 840.000, hvilket betyder, at minearbejdere, der blokerer belønning efter 2019, halveres til $ 12,5. Arrangementet er planlagt til at finde sted på eller omkring 6. august 2019. Dette vil være den anden halveringsbegivenhed for Litecoin efter den 26. august 2015.

Effekten af ​​begivenheden forventes hovedsagelig at dække rentabiliteten af ​​kryptos minedrift. Derfor forventes der en prisrally, hvis der er noget at gå forbi. I 2015 fordobledes Litecoin i værdi efter den begivenhed, der var fra $ 1,5 til $ 3. Der forventes en lignende stigning efter årets halveringsøvelse.

Litecoin masseadoption

Masseadoptagelse af kryptokurver siges at være drivkraften for værdien af ​​digitale aktiver. Bjørntendensen sidste år havde en negativ indvirkning på adoptionen. Eksperter forudsiger dog, at genopretning fra downtrend bestemt vil udløse mainstream-adoption. Charlie Lee sagde engang, at det er under et bearish marked, at projekter fokuserer mere på udvikling:

“… Jeg tror, ​​at du i fremtiden vil bruge kryptokurver i dit daglige liv, og at du måske ikke engang er klar over det,”

Lee fortalte Wharton School fra University of Pennsylvania.

Litecoin kan bruges til at betale for varer og tjenester på forskellige online-handelsplatforme såvel som fysiske placeringer rundt om i verden. Desuden kan LTC i øjeblikket let købes på børser og bytte med andre mønter og fiat-valutaer. Der er virksomheder i hotel- og rejsebranchen, der i øjeblikket accepterer LTC som betalingsform.

Litecoin-prisforudsigelse 2019 & 2020

Litecoin svæver i øjeblikket omkring $ 115, selvom det digitale aktiv rørte højder omkring $ 122 i maj. Retracement fra højderne er stærkt forbundet med det bearish tryk, der påvirker de store mønter som bitcoin, som testede supporten til $ 7.500 efter afvisning fra højder over $ 9.000.

Kryptovalutaerne på $ 6,5 milliarder rangeres i øjeblikket på det femte sted på markedet ifølge dataene på CoinMarketCap. Det har en handelsvolumen 24 timer i døgnet på 3,6 milliarder dollars i de sidste 24 timer, en maksimal forsyning på 84.000.000 LTC, men kun 62.097.626 LTC-mønter er i øjeblikket i omløb.

Tendensen i de sidste to måneder har bevist over for investoren, at opsving fra de ekstreme fald set i 2018 ikke er en luftspejling, men en mulighed. Siden begyndelsen af ​​2019 har Litecoin mere end firedoblet sin værdi, og denne stigning ser ud til at være langt fra forbi, især med halveringsbegivenheden lige rundt om hjørnet.

Coingape forudsiger, at Litecoin vil fortsætte med stigningen i de resterende måneder af anden halvdel af året at handle tæt på $ 250 inden 31. december 2019. Dette skyldes, at Litecoin allerede har fået fart på opadrettede, og efterspørgslen efter mønten forventes at stige til efter halveringsbegivenheden i august.

Faktisk er $ 250 forudsigelsen for Litecoin ret konservativ, og momentum vil stige mod begyndelsen af ​​2020. Målet for Litecoin i første kvartal af 2020 er at handle omkring $ 300. 31. december 2020 skifter Litecoin hænder tæt på højdepunkterne, hvis ikke omkring $ 500. Efterhånden som vedtagelsen af ​​den almindelige kryptovaluta øges, vil Litecoin også få fart, når efterspørgslen på børser stiger. Som den femte kryptovaluta er Litecoin stadig korreleret med Bitcoin-værdi og kan stige endnu højere efter Bitcoin-halveringshændelse, hvor Bitcoin forudsiges at ramme højder over $ 30.000.

Litecoin-prisforudsigelse 2025 og videre

Fem år fra nu håber vi, at Litecoin er kommet ud af Bitcoins skygge. En situation, der gør det muligt for netværket at kæmpe for sin egen vej ind i fremtiden med hensyn til udvikling, opgraderinger og tokenværdi. Som ”den nye globale betalingsstandard for forbrugere og virksomheder over hele verden” forventes LTC at få trækkraft over hele linjen. Det er allerede et plus for Litecoin, da det har hurtigere bekræftelsestider og lavere gebyrer for transaktionsbehandling.

Litecoin forventes at variere mellem $ 1.000 og $ 1.200 om fem år. Med stigende adoption og kryptoer blev bedre alternativer til betaling og investering, kunne værdien af ​​LTC ramme højere højder mellem $ 1.500 og $ 2.000 i fem år. Ser man på det 10-årige større billede, vil Litecoin sandsynligvis variere mellem $ 5.000 og $ 8.000.

Litecoin-prisforudsigelse [Opdater]

Litecoins pris i 2020 er opdelt i et bullish og et andet bearish kvartal.

Prisen brød under 0,0054 BTC support omkring årlig åben, hvilket førte til yderligere bearish fortsættelse i andet kvartal. W.r.t. Bitcoin, prisen er i konsolidering over 0,0043 BTC. Det handler dog stadig under 50 og 200 Daily EMA (eksponentielt glidende gennemsnit), som er bearish.

LTC / BTC dagligt diagram på Bitfinex (TradingView)LTC / BTC dagligt diagram på Bitfinex (TradingView)

Volumenindikatorerne CMF (Chaikin Money Flow) og KVO (Klinger Oscillator) har en let baishældning. Ikke desto mindre er dette et år efter halvering, hvilket også har været ophobning tidligere. På USD-skalaen handles prisen over 2018 og COVID-19 lavt og giver et bullish perspektiv. 

Litecoin-prisforudsigelse for 2020 [Opdateret]

I øjeblikket ser prisen ud til at være i trend inden i en symmetrisk trekant med tre mulige resultater på USD-skalaen. 

For det første rød – er de baisse muligheder, hvis prisen går under trekanten. I øjeblikket repræsenterer det niveauer på omkring $ 40. 

For det andet Blå – dette har en højere sandsynlighed for forekomst i overensstemmelse med den nuværende usikkerhed på markederne. Fortsat konsolidering indtil udgangen af ​​året vil holde prisen omkring $ 55 ved årets udgang. 

For det tredje, Grådighed – En bullish breakout over modstanden fra trendlinjen vil være enormt bullish for LTC med indledende mål omkring $ 140 og $ 180. 

Ugentligt LTC / USD-diagram på Bitstamp (TradingView)Ugentligt LTC / USD-diagram på bitstempel (TradingView)

Litecoin-prisforudsigelse for 2021

Opløsningen fra den symmetriske trekant angiver tonen i første halvdel af 2021. Hvis konsolidering inden for understøttelse og modstand fortsætter, kan vi se forventet lav fortsat lav volatilitet. Ikke desto mindre vil et udbrud på begge sider se massiv volatilitet i første kvartal af 2021. 

Litecoin-prisforudsigelse for 2022

Den langsigtede bæredygtighed af altcoins er stærkt afhængig af dens relative bevægelse med Bitcoin [BTC]. Et oscillerende mønster viser tegn på stigende netværkseffektkarakteristika. (De fleste af kryptokurverne i rummet er degenererede valutaer, der konstant registrerer nye lavt, indtil de når et punkt uden likviditet.)

Litecoin [BTC] er en af ​​de få kryptokurver med en sund oscillerende egenskab. Inden 2021, hvis prisen er i stand til at bryde over 0,0075-0,0067 BTC-niveau, kan vi forvente mål omkring 0,02 BTC (160% styrkelse w.r.t. BTC). 

LTC / BTC Månedsdiagram på Bitfinex (TradingView)LTC / BTC månedligt diagram på Bitfinex (TradingView)

Litecoin-prisforudsigelse for 2025 

Litecoin [LTC] er et betalingsbaseret værktøjstoken, der blev udviklet som en klon eller sølv til Bitcoins guld. Det fungerer også på PoW (Proof of Work) og er forholdsvis hurtigere og billigere end Bitcoin. Litecoin Foundation har i øjeblikket udnævnt David Burkett til at tilføje fortrolighedsfunktioner til valutaen via MimbleWimble Implementation. 

Er Litecoin [LTC] en god investering?

Litecoin Foundation har udført et progressivt job inden for Litecoin-betalingstilpasning i hele USA. I samarbejde med sportshold og NASCAR-hold søger fonden at udnytte tusindårsbefolkningen i USA. Bcash [BCH] står som en af ​​de stærkeste konkurrenter i Litecoin [LTC]. Den sammenlignende realiserede markedsværdi antyder, at det også er tæt på kæden.

Litecoin og Bitcoin kontant markedsværdi (Kilde: Coinmetrics)Litecoin og Bitcoin kontant markedsværdi (Kilde: Coinmetrics)

Desuden ser grundlæggerne frem til implementeringen af ​​privatlivets fred i sin protokol. Ifølge Charlie Lee, skaberen af ​​Litecoin, inkluderer pengegrundlaget privatlivets fred og bæreregenskaber. Denne ejendom kan skille sig ud blandt andre førende betalingsvalutaer, der styrker fundamentet for kryptovalutaen. 

Men med udviklingen af ​​betalingsløsninger i anden lag på Bitcoin sammen med stigningen i blockchain-løsninger fra centralbanker, stablecoins og CBDC, er markedet for betalingstokens faldende. 

Ekspertudtalelse om forudsigelse af Litecoin-priser

De fleste eksperter og analytikere mener, at Litecoin vil korrigere højere mod slutningen af ​​2019. Momentummet forventes at stige i 2020. Nogle af de autoritative websteder har også frigivet deres Litecoin-forudsigelser, hvoraf nogle vil blive vist i dette afsnit.

For eksempel mener CoinSwitch.co, en førende valutaudvekslingsaggregator, at ”Da valutaen vinder mere popularitet, kan acceptforholdet muligvis også stige. Det er allerede højt sammenlignet med de andre nyankomne. Prisen vil stige temmelig højt i år 2022 og 2023, hvor den kan nå 900 dollar-mærket. ”

Ifølge Kelly vil lederen af ​​BK Capital Management (LLC) Litecoin handle omkring $ 500 inden udgangen af ​​2019. Han tilføjer, at denne forudsigelse stadig er konservativ, og Litecoin kan stige til at nå $ 600 i samme periode.

Steemit.com, et berømt websted for forudsigelse af kryptokurrency forudsiger, at Litecoin vil handle til $ 3.500 ved udgangen af ​​2019. Webstedet siger, at Litecoin vil få fart i takt med resten af ​​kryptokurrencymarkedet.

En anden populær kryptoanalytiker, George Tung, siger, at Litecoin er langt fra sit absolutte loft. Han forudsiger, at Litecoin vil stige til en tærskel på $ 1.500 ved udgangen af ​​næste år.

Litecoin teknisk analyse

Litecoin vil forblive sårbar over for fald, så længe det kritiske niveau på $ 120 forbliver ikke erobret. For nylig brød stigende bearish pres den opadgående tendens, der havde dannet et højere højdemønster siden begyndelsen af ​​maj. Når vi ser på det daglige diagram, ser vi dog, at på trods af den lavere korrektion forbliver LTC / USD over den seks måneder lange stigende trendlinje.

LTC / USD dagligt diagram

Desuden dykkede faldene i juni ikke under den historiske støtte fra det 30-dages eksponentielle glidende gennemsnit (EMA). Og så længe prisen forbliver over denne indikator, vil den bullish interesse i LTC sandsynligvis stige i de kommende sessioner.

Yderligere data fra det daglige diagram viser et bullish momentum, der kæmper for at stige over sælgerens overbelastning over den nuværende værdi på $ 114. Det er vigtigt, at køberne øger deres bidrag til katapult Litecoin over $ 120 på kort sigt. Når alt kommer til alt foreslår tendenser i RSI, at Litecoin stadig er i en bullish fase. RSI har dannet et højere højt mønster på trods af op og ned bevægelser siden begyndelsen af ​​maj. Indikatoren forventes at fortsætte med den samme tendens i løbet af juni måned, og dette vil sandsynligvis øge købernes tillid til det opadgående marked. I mellemtiden er den oprindelige support etableret til $ 100, selvom $ 80, $ 60 og $ 40 vil være til nytte i tilfælde af en vending.

Ofte stillede spørgsmål om Litecoin-pris:

Hvad er den aktuelle pris på Litecoin (LTC)?

Litecoin vurderes i øjeblikket til $ 111 (7. juni 2019).

Vil Litecoin [LTC] ramme $ 100?

Hvis prisen går over den langsigtede symmetriske trekant inden udgangen af ​​2020, er værdiansættelse af $ 100 i Litecoin meget sandsynlig. Ikke desto mindre er konsolidering og bearish break-out andre muligheder, som investorer skal sikre sig mod.

Hvad er den aktuelle pris på Litecoin (LTC)?

Litecoin vurderes i øjeblikket til $ 111 (7. juni 2019).

Hvor kan jeg købe Litecoins [LTC] ?

Du kan købe Litecoin [LTC] på de bedste kryptovalutaudvekslinger, herunder Binance, Kraken, Bitstamp, Okex, Huobi, Bittrex, Poloniex og så videre.

Du kan også handle med sine derivater på platforme som Binance, Kraken, Okex, Huobi og så videre. Litecoin [LTC] er også tilgængelig på mange krypto-pengeautomater.

Vil LTC overleve?

Litecoins overlevelse vil blive garanteret af kryptovalutaens on-chain vækst. Den stigende anvendelse af betaling, pengeoverførsler og pengeautomater er altafgørende for LTC’s overlevelse.

Stablecoins og centralbank (CBDC) aktiverede blockchain-projekter truer dog også dets levetid sammen med Bitcoin og Bitcoin Cash.

Opnår LTC $ 1.000?

En vurdering af $ 1.000 for Litecoin [LTC] ville kræve en gevinst på tre gange fra tidligere ATH. I betragtning af omfanget af de traditionelle finansielle markeder er det ikke umuligt. Vil dog kræve allestedsnærværende Litecoin-betalinger i mindst en udviklet eller udviklingsland eller et par underudviklede regioner.

Hvad vil være Litecoins pris i slutningen af ​​juni?

LTC / USD vil variere mellem $ 120 og $ 150 inden udgangen af ​​juni 2019.

Er det rentabelt at købe og holde Litecoin?

Litecoin er steget i værdi mere end fire gange siden begyndelsen af ​​juni. Som forudsagt i denne artikel vil dens værdi sandsynligvis stige til $ 250 ved udgangen af ​​2019 og handle over $ 500 inden udgangen af ​​2020. Derfor er LTC en god investering for den langsigtede indehaver. Det er dog vigtigt at kun investere det, du har råd til at tabe, og efter at have foretaget din due diligence med hensyn til troværdig forskning.

Vil Litecoin halvering medføre en prisstigning?

Halvering har tidligere været knyttet til prisoptagelser for Litecoin og Bitcoin. Hvis historien er noget at gå forbi, forventer jeg, at Litecoin vil stige efter halveringsbegivenheden.

Kan Litecoin komme ud af Bitcoins skygge?

Som en af ​​de ældste kryptokurver har Litecoin modnet gennem årene. Og ja, LTC kan skabe sin vej med hensyn til udvikling og værdi separat fra Bitcoin. Dette starter med at skubbe unikke opgraderinger, med fokus på markedsføring og vokse et levende samfund rundt om i verden.

OPDATERING: 2. juli 2019

1-timers diagrammet for LTC / USD-handel viser, hvordan Litecoin forsøgte at komme fremad på 61,8% Fib retracement taget mellem det sidste sving højt på $ 149,20 til et sving lavt $ 107,80. Korrektion mod $ 140 mistet damp ved $ 137,79 ved åbning af Pandora-kassen. Det bearish pres, der overtog herfra, forårsagede en massiv vending i pris med 100 Simple Moving Average (SMA) til $ 123,16 kunne ikke tilbyde support. Litecoin faldt yderligere under $ 115 og dannede en lav på $ 112,48.

Tekniske niveauer er stærkt baisse, begyndende med RSI (Relative Strength Index) ved 37,61 og stadig i en nedadgående tendens efter ikke at være over gennemsnittet. Det glidende gennemsnitlige konvergensdivergens (MACD) 1-h-diagram sender også baissignaler med den positive divergens, der glider mod det negative.

OPDATERING: 5. juli 2019

Litecoin handler over det vigtigste supportområde efter den korrektion, der begyndte i sidste uge fra konsolideringen mellem $ 130 og $ 140 modstandszone. Litecoin steg op til nye højder i juni ved at røre $ 150 opad i henhold til prisdataene fra Coinbase, men faldende købekraft og stigende salgstryk førte til en gevinsttrimmende øvelse.

For at komme ud af bjørneserien skal Litecoin finde support mellem $ 130 og $ 140; et træk, der giver tyre mulighed for at fokusere på $ 150 niveau i de kommende uger. Har teknisk set potentialet til at komme sig især med den glidende gennemsnitlige konvergensdivergens (MACD), der går over til den positive side.

Litecoin Market Update: Kortsigtet Target Now SET på $ 60 niveau

Litecoins nedadgående tendens fra sidste uge er ikke unik, da faldet har været bredt funderet. Konsolideringen ovenfor indgivet for at bære positive frugter. I stedet gjorde den sjettestørste kryptokurrency det værste ved at dykke mod $ 50. Flashfaldet ramte et lavt niveau omkring $ 50,27 (på Coinbase) før det gendannede lavt.

Efter at have dannet en lav marginalt over $ 50, skubbet Litecoin-tyre for opsving. Opadgående er dog fortsat begrænset til $ 56,00. Tværtimod er momentumet lidt bullish på pressetid, hvor LTC har korrigeret over trendlinjemodstanden. Derudover er prisen over 50 MA på en times diagram og 21 EMA. Den eneste forhindring er at rydde $ 56 (rækkevidde) og åbne vejen for korrektion til $ 60. På bagsiden er $ 52,00 den nye kortsigtede support, mens $ 50 vil være til nytte i tilfælde af, at fremskridt falder.

LTC / USD prisdiagramLTC / USD-prisdiagram efter Tradingview

Litecoin-prisforudsigelsesopdatering: 13. november 2019

Skulle investorerne glemme $ 100 i 2019?

Det er mindre end to måneder, inden vi indvarsler det nye år, 2020. Den nuværende status på kryptomarkedet er dog ikke særlig imponerende. Litecoin klarer sig især ikke så godt, som investorer forestillede sig, at det ville gøre i november. Vi roser imidlertid tyre for at lave en lav korrektion fra niveauer marginalt over $ 48 til højder over $ 60.

I mellemtiden handler Litecoin til $ 61,09 midt i et løbende tilbagetog efter en afvisning på $ 65. Dette er anden gang Litecoin trækker sig tilbage fra samme niveau i november. Den stigende trendlinje har undladt at holde den pris, hvis øjeblikkelige opadgående er begrænset af 50 MA på 4-timers diagrammet. 100 MA er i kø for at tilbyde support lidt over $ 60.

Teknisk set vil Litecoin sandsynligvis fortsætte med at bryde ned mod $ 60. En pause i $ 50-serien er også i offen baseret på den nedadgående skrånende RSI. En tilbageførsel er mulig med RSI-afkastet mod 70 kombineret med øget bullish handelsvolumen.

LitecoinLTC / USD-diagram Kilde efter Tradingview, Kraken

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me