Tästä syystä uudet kryptovaluutta-kauppiaat pyrkivät usein ansaitsemaan rahaa

Huolimatta siitä, että aloittelevat kryptovaluuttakauppiaat ovat yksi kaikkien aikojen kannattavimmista teollisuudenaloista, ne menettävät usein rahaa, kun he tulevat ensimmäisen kerran markkinoille. Käytetyn alustan mukaan arvioidaan, että jopa 95% uusista kryptovaluutta-kauppiaista menettää rahaa – lähinnä virheiden takia, jotka voitaisiin helposti välttää oikealla tietämyksellä ja valmistautumisella.

Jos löydät itsesi tähän asemaan tai aiot aloittaa kaupankäynnin salausvaluutalla pian, tässä on mitä sinun on tiedettävä ennen seuraavan kaupan avaamista.

Potkaise tunteita ja tekosyitä reunaan

“Viime kädessä johdonmukainen kannattavuus riippuu valitsemisesta suunnitelmien noudattamisen aikana tuntemiesi epämukavuuksien ja halun päästä antamaan tunteiden vangitsemaan (ja hallitsemaan)”, sanoi Yvan Byeajee kirjassaan “Kaupankäynnin psykologian ykseys yhdessä” taito’.

Vaikka tämä tarjous oli suunnattu perinteisten markkinoiden, kuten valuutan, osakkeiden ja niiden johdannaisten, kauppiaille, se pätee myös kryptovaluutta-sijoittajiin, jotka käyttävät usein tunteitaan päätöksenteon perustana kylmien, kovien tosiseikkojen sijaan. Valitettavasti tämä strategia (tai sen puute) kannattaa harvoin pitkällä aikavälillä, ja se on yksi tärkeimmistä syistä, miksi vähemmän kokeneet kryptovaluuttakauppiaat voivat päätyä punaiseen.

Vaikka on totta, että monet kryptovaluuttamarkkinoiden liikkeet johtuvat äkillisistä muutoksista sijoittajien mielialassa ja että nämä muutokset voidaan usein ennustaa hyvissä ajoin (joissakin tapauksissa), monet kauppiaat tarttuvat usein saman tunteellisen luodin kiinni ja kehittävät epäloogisia kiintymyksiä kauppaa käyvät varat. Tämä voi saada sijoittajat pitämään kiinni varoista, joilla ei ole realistisia mahdollisuuksia nähdä elpymistä, mikä molemmat lukitsee pääomansa ja johtaa mahdollisesti spiraaliin, jossa he kieltäytyvät ottamasta tappioita ennenaikaisesti ja päätyvät menettämään paljon enemmän kuin tarvitsivat.

Vältä tällaisia ​​kallion reunan pudotuksia asettamalla pysäytyshäviö. (Kuva: CoinGecko)

Usein kokemattomat sijoittajat siirtyvät “pitkäaikaisen pidon” mentaliteettiin perustellakseen pitämistä epäsuotuisilla hintatoimilla – siirtämällä sijoituksensa aikomuksen pitkän aikavälin peliin, jotta tappiot olisivat siedettävämmät. Vaikka tämä saattaa onnistua joissakin tapauksissa, on tärkeää pitää mielessä ensimmäinen strategia ja pitää se sitten kiinni. Tämä ei tarkoita sitä, että sijoittajien pitäisi myydä ensimmäisen punaisen kynttilän kautta, mutta heidän on ehdottomasti pidettävä lopettaa menetys paikallaan suojaamaan katastrofaaliselta kallion reunan pudotukselta.

Epäilyssä, Demokauppa

Suurimmalla osalla uusia kryptovaluuttakauppiaita on vain vähän tai ei lainkaan kokemusta kaupankäynnistä, eikä useimmilla ole merkitystä markkinarakenteesta, hyödyllisistä indikaattoreista tai teknisestä analyysistä. Tämän seurauksena monet uudet kauppiaat yksinkertaisesti sukeltaa markkinoille käyttäen päätöksentekoon vain älyä, logiikkaa ja intuitiota, vaikka kokemus ja markkinatuntemus hiovatkin niitä.

Onneksi useat alustat tarjoavat nyt demokaupparatkaisuja, jotka antavat krypto-valuuttakauppiaille mahdollisuuden spekuloida markkinoilla riskittämättä rahaa. Sen sijaan nämä alustat sallivat näiden käyttäjien käydä kauppaa leikkirahalla tai testnet-varoilla markkinoilla, jotka heijastavat todellisia markkinoita. Käyttämällä demokauppatilejä kokemattomat kryptovaluuttakauppiaat voivat tuntea markkinat, tehdä omia teknisiä analyyseja ja kasvattaa esittelyportfolioitaan nähdäksesi, kuinka heidän strategioillaan pärjääisi todellisilla markkinoilla.

NewsCrypto on yleisesti tunnettu kaupankäynnin koulutusalustastaan, mutta julkaisi äskettäin oman ilmaisen esittelykaupan. (Kuva: NewsCrypto)

Auttaa asettamaan kryptovaluutta-kauppiaat oikealle tielle, NewsCrypto – suosittu salauskauppakoulutus ja markkinoiden oivallusalusta – julkaisi äskettäin oman demokaupparatkaisunsa. Toisin kuin muut demo- ja paperikauppatyökalut, NewsCrypton demo-kaupankäyntialusta on suunniteltu ehdottoman aloittelijoita silmällä pitäen, ja se tarjoaa helposti käytettävät ominaisuudet, kaaviot ja esittelymarkkinat uusille kauppiaille, jotta ne voivat tarttua nopeasti.

Kun elinkeinonharjoittaja voi mukavasti tuottaa voittoa demomarkkinoilla, on aika siirtyä todelliseen asiaan samalla, kun käytetään stop-loss-, take-profit- ja rajoitustoimeksiantoja hallita riskialttiutta aina kun mahdollista.

Erota totuus hypeistä

Uutena elinkeinonharjoittajana voi usein olla vaikea erottaa aidosti lupaavat sijoitusmahdollisuudet niistä, joihin maksetut shillit ovat kärsineet, ja niistä, jotka ovat kiinnostuneita näkemään heidän onnistumisensa. Valitettavasti tämä voi saada aloittelevat kauppiaat sijoittamaan lukemattomiin pumpun ja kaatopaikan järjestelmät kelluu ympäriinsä tai projekteissa, jotka kokevat vain ikuisen laskutrendin.

Bitcoin-hakuhaku viimeisen 90 päivän aikana (Kuva: Google)

Tämän ongelman ratkaisemiseksi kauppiailla on oltava pääsy tarkkoihin, puolueettomiin markkinoiden oivalluksiin ja analyyseihin, ja he tarvitsevat tavan tarkistaa, mitkä projektit ovat aitoja ja mitkä ovat tyhmät. Onneksi käytettävissä on kirjaimellisesti kymmeniä työkaluja ja alustoja, jotka auttavat löytämään lupaavia mahdollisuuksia ja välttämään riskialttiita vaihtoehtoja. Yksi näistä on Google-trendit, Sivusto, jonka avulla voit tarkistaa minkä tahansa termin hakutoiminnon, jonka haluat nähdä, onko se todella suosittu vai ei.

Samoin Salauspelko & Ahneusindeksi Vaihtoehdosta alternative.me voidaan arvioida, ovatko markkinat yleisesti nousussa vai laskussa, kun taas Shuffleup’svolatiliteettilukija Sitä voidaan käyttää erilaisten kryptovaluuttojen normaalin volatiliteettialueen tarkistamiseen. Näitä työkaluja yhdessä lukuisten muiden käytettävissä olevien kanssa voidaan käyttää kannattavampien kauppapäätösten tekemiseksi ja riskialttiimpien varojen välttämiseksi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me