5 nye uniswap-tokens, du skal overvåge

reklame Phemex

Uniswap, den decentrale udveksling, der har nydt registrere handelsvolumener, bliver mere og mere afgørende for lanceringen af ​​nye ERC20-tokens. Baseret på ideen om en automatiseret market maker (AMM), der oprindeligt blev foreslået af Ethereums grundlægger Vitalik Buterin, er Uniswap nu den største decentraliserede børs i kryptorummet. Dens hurtigt voksende popularitet skyldes enkelheden i dens funktion og dens helt tilladelsesløse design.

Enhver kan oprette en handelspulje på Uniswap ved blot at deponere lige store værdier for de to handlede kryptokurver i henhold til deres dollarkurs i øjeblikket, hvor puljen oprettes. De hidtil understøttede mønter er ERC20-tokens og ETH.

På trods af at Uniswap-handler kan involvere høje transaktionsgebyrer i tider med højeste netværksefterspørgsel, har dets enkelhed kombineret med den eksplosive vækst i defi ført til en massiv stigning i handelsvolumen og tusindvis af nye tokens. De fleste er bestemt til at visne og dø og miste deres værdi i løbet af få uger eller dage efter lanceringen, men andre vil trække en 10x og derefter fortsætte til større højder stadig. De følgende fem skal alle være på din radar.    

Kirobos KIRO

Kirobo er et israelsk projekt, der arbejder på det, det kalder et “logisk lag for blokkæder.” Dette værktøj giver brugerne mulighed for at undgå mange af de uheldige fejl, der ofte begås, når de sender kryptokurrency-transaktioner. Fejl, der for det meste ikke kan rettes på grund af den irreversible karakter af transaktioner på offentlige blockchains. Kirobos løsning giver brugerne mulighed for at tilbageføre transaktioner, der endnu ikke er valideret af modtageren, som skal give en unik kode.

Kirobo har for nylig med succes afsluttet sin beta-testfase, og dets løsninger er i øjeblikket tilgængelige til beskyttelse af Bitcoin-overførsler, med flere kæder der kommer. Projektet har også udviklet en innovativ “hvalsikker” indsættelsesmodel, der både har til formål at overføre vedtagelsen og forhindre tokenforsyningskoncentration. I dette design vil brugere, der bidrager med ETH til KIRO / ETH-handelspoolen på Uniswap, blive belønnet med KIRO tokens. Forskellen fra traditionel likviditetsindsats er, at den maksimale indsats af ETH pr. Tegnebog er begrænset til 7 ETH. 

RioDefis RFUEL

RioDefi er et kryptoprojekt, der stræber efter at “fremskynde masseadoptagelsen af ​​digitale aktiver ved at bygge bro over traditionel og decentraliseret finansiering.” Hjørnestenen i RioDeFi er RioChain, en blockchain-platform bygget på substratteknologi, der bruges af mange kæder i Polkadot-økosystemet. Brug af substrat betyder, at RioChain vil være fuldt interoperabelt med Polkadot. I øjeblikket er RioChain semi-decentraliseret, da det bruger bevis for autoritet til konsensus, men en progressiv stigning i decentralisering er planlagt i fremtiden.

RioChains vigtigste salgsargument er vedtagelsen af ​​den føderationsbaserede tværkædemekanisme kaldet Rio Generic Asset Bridge. Dette værktøj tillader samtidig krydskædeoverførsel af flere aktiver. Et andet unikt aspekt af RioChain er, at decentrale applikationer, der er bygget på det, modtager 20% af netværksgebyrene, der genereres af de transaktioner, der foretages gennem dem.

I september fulgte RioDeFi i fodsporene på flere andre defi-projekter ved at distribuere sit token via et indledende DEX-tilbud (IDO) på Uniswap. Som navnet antyder, BRÆNDSTOF er et hjælpeprogram, der forbruges af transaktioner foretaget på RioChain. 

Harvest Finance’s FARM

En af de få overlevende fra den store udbytte landbrugsdille, der tog defi med storm i sommer, Harvest Finance er designet til både ydmyge udbyttere og chads. Med andre ord, uanset om din investeringsstrategi er konservativ eller aggressiv, bør Harvests landbrugsplatform have noget der passer til. Protokollen automatiserer udbyttegenerering og -høstning, sparer brugere på smarte kontraktgebyrer og genbalancerer for at generere den højest mulige APY.

Det GÅRD styringstoken kan optjenes ved at levere Uniswap-likviditet til FARM / ETH og andre udvalgte par, inklusive stablecoins. Nye landbrugsmuligheder tilføjes ugentligt, mens en støt reducerende emission af FARM har gjort det muligt for token at finde sit prisgulv og derefter stige. Det fortæller, at under den nylige markedsnedgang har FARM været en af ​​de få markedsvindere.

PieDAOs DOUGH

PieDAO skaber tokeniserede ETF’er, der giver investorer adgang til flere aktiver via et enkelt token. Dette kan være en kurv med defi-tokens, BTC-derivater eller stablecoins. ETF’er har hidtil ikke været korrekt ind i kryptorummet af tekniske og lovgivningsmæssige årsager. I det eksperimentelle og stadigt udviklende defi-rum er alting dog retfærdigt spil: hvis du kan bygge det, kan du starte det.

DEJ er styrelsestegnet i hjertet af PieDAO. Det giver indehavere mulighed for at stemme om ETF-strategier og bestemme, hvilke aktiver der skal kombineres og introduceres til PieDAO-økosystemet. En del af alle gebyrer tilfalder DOUGH-indehavere, hvilket giver et ekstra incitament til at holde.

Polyient Games Governance Token (PGT)

Governance-tokens har udstrækning i denne runde, fordi stort set alle defi-tokens giver en slags styringsmuligheder. PGT er dog interessant, fordi det gør det muligt for indehavere at få indflydelse på udviklingen af Polyient-spil, et af de mest efterlængte NFT- og spilprojekter i året. Starten er på en mission for at ændre den måde, spillerne interagerer med spil på og ejer de aktiver, de tjener, mens de deltager i dem. Det opretter en DEX til NFT’er og har et imponerende team bag sig.

Hvis Polyient Games opnår endda halvdelen af ​​emnerne på køreplanen, PGT skulle blive et meget værdifuldt aktiv at eje. Med kun 20.000 poletter præget falder det ind i kategorien med lav forsyning og placerer den i samme beslag som YFI. Hvis du mener, at NFT’er er den næste store ting, er PGT en smart måde at få eksponering på opad.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me