Kolme parasta yksinkertaista hakkerointia ennustamaan lyhytaikaisia ​​salaushintaliikkeitä, DYOR

Jokainen, jolla on ollut kokemusta kryptovaluutta-teollisuudesta, on todennäköisesti jo huomannut salauksen hintojen vaihtelun. Hinnat liikkuvat ylös ja alas näennäisesti ilman syytä ja ilman taukoja.

Kun kryptovaluuttojen hinnat nousevat ja laskevat jatkuvasti, näyttää mahdottomalta ennustaa mitä seuraavaksi tapahtuu. Ja jos et voi ennustaa heidän liikkeitään, kuinka voit koskaan hyötyä salaustoiminnasta?

Hyvä uutinen on, että voit itse asiassa ennustaa, mitä hintoille tapahtuu suhteellisen tarkasti. Huono uutinen on, että se toimii vain lyhytaikaisissa hinnanmuutoksissa. Kuten vuonna, voit oppia ennustamaan hintaliikkeet muutamassa minuutissa. Puhutaan siitä, miten voit tehdä sen.

Strategiat salauksen hintamuutosten ennustamiseksi

Kryptovaluutat ovat hyvin epävakaita useista syistä, joista yksi on tosiasia, että niillä ei ole tosielämän omaisuutta, joka tukee heitä ja antaa heille arvon. Voit nähdä, kuinka vankat metallirahat pysyvät täysin vakaina, koska ne ovat fiat-valuuttojen tai muiden varojen, joilla on suhteellisen kiinteä arvo, takana.

Bitcoinin kaltaisilla kryptoilla ei ole tällaisia ​​etuja, joten niiden hinnat muuttuvat helposti ja vaikuttavat melkein mihin tahansa. Joten voidaksesi ennustaa, kuinka ne muuttuvat, sinun on pidettävä silmällä:

1) Uutiset

Uutisilla on tärkeä rooli salauksen hintojen muuttamisessa. Aina kun salausprojekti tekee uutisia mistä tahansa syystä, sen hinnalla on taipumus nähdä merkittävä lyhytaikainen muutos. Kaikki näkevät samat uutiset ja kiirehtivät ostamaan joitain mainitun projektin tunnuksia, jos uutiset ovat positiivisia. 

Seuraa salausuutisiaSeuraa salausuutisia

Jos se on negatiivinen, ne, joilla on jo joitain kolikoita, todennäköisesti kiirehtivät myymään niitä välttääkseen rahojen menettämisen, koska he odottavat kolikon arvon laskevan. Tällöin ne aiheuttavat hinnan laskun omilla toimillaan. Itse uutiset voivat sisältää mitä tahansa uudesta salausprojektiyhteistyö, muutokset lainsäädännössä, tai jopa vaikutusvaltainen henkilö sanomalla jotain salauksesta.

Joten, jos haluat tietää, mitä hinta tekee, pidä kirjaa vaikutusvaltaisimmista uutislähteistä.

2) Keinottelu

Voisit sanoa, että kryptoala on teollisuus, joka perustuu spekulointiin. Jokainen, joka on viettänyt aikaa sisällä, voi vahvistaa tämän, koska omaisuuden hinta voi nousta tai laskea yksinkertaisesti, jos riittävästi ihmisiä uskoo sen nousevan tai laskevan.

Spekulatiiviset sijoittajat astuvat pitkiin tai lyhyisiin positioihin näiden odotusten perusteella, ja tekemällä näin ne vaikuttavat muiden ajatuksiin ja odotuksiin. 

Samanlainen asia voi tapahtua salauksen vedonlyönnillä esimerkiksi AlphaPlay. Tämä on hajautettu organisaatio, jolla on kollektiivisen omistuksen muoto. Sellaisena se eliminoi inhimillisten tekijöiden vaikutuksen riskin luottamalla älykkäisiin sopimuksiin lohkoketjussa.

Sillä välin foorumi antaa käyttäjilleen mahdollisuuden lyödä vetoa todellisesta kryptovaluuttakurssista ja kaksinkertaistaa panoksensa 5 minuutin kuluessa. Se on kuitenkin mielenkiintoinen ja jännittävämpi tapa kuin perinteisten tehtävien ottaminen. Hinnat ovat 100% oikeudenmukaisia, koska tiedot on otettu maailman johtavalta pörssiltä Binancelta.

Alusta on myös luonut oman ALPHA ERC20 -salavaluutan, joka on myynnissä osana Alpha Gamblingia kanta-asiakasohjelma 8. elokuuta 2020 asti. Tunnusten omistajat saavat bonuksena 6% alustan kokonaisliikevaihdosta. Samaan aikaan kuka tahansa voi voittaa jopa 90% liikevaihdosta palkintoina ja ansaita 4% pelkästään ystävien kanssa pelaamisesta tai viittauksista. 

3) Kolikkoliikkeet

Toinen tapa ennustaa, mitä salaushinnalle tapahtuu, on pitää silmällä pörssiin tulevien kolikoiden määrää. Tämä on suhteellisen helppo tehdä blockchain-tutkijoiden ja Twitter-tilin kautta Valasvaroitus tekee sen jatkuvasti.

Pitämällä silmällä, kuinka kolikot liikkuvat lompakoiden välillä, vai ovatko ne siirtymässä vaihtoon, voit kertoa, aikovatko valaat ostaa tai myydä valtavia määriä kolikoita. Koska useimmat ihmiset odottavat valaiden ymmärtävän, että heillä ei ole, he seuraavat valaiden esimerkkiä. 

BTC-liikkeetBTC-liikkeet

Joten jos valas tallettaa valtavan määrän BTC: tä, kaikki odottavat BTC: n hinnan laskevan, ja he alkavat myydä sitä. Jälleen kerran tekemällä näin he ovat (useimmiten) kaatumisen aiheuttaneita. Sama tapahtuu, jos valas ostaa valtavan määrän BTC: tä, vain tällä kertaa hinta nousee, kun kaikki rohkaisevat BTC: tä.

Näin valaat hallitsevat ja manipuloivat markkinoita, mutta ne ovat silti hyödyllisiä niille, jotka ovat kiinnostuneita hyötymään hinnanmuutoksista.

Johtopäätös

Nämä ovat joitain asioita, joihin on kiinnitettävä huomiota, jos haluat pystyä ennustamaan ja hyödyntämään hyvin lyhytaikaisia ​​salaushintaliikkeitä. Pohjimmiltaan kaikki seuraa sen seurantaa, mitä salausyhteisössä tapahtuu, ja reagoimalla siihen tapahtuman ja hintareaktion välillä. 

Jos olet tarpeeksi nopea ja luottavainen, voit ansaita hyvää rahaa käymällä salausta tällä tavalla. Mutta kuten aina, älä sijoita enempää kuin mitä sinulla on varaa menettää, koska asiat voivat aina kääntyä odottamattomasti. Näin on salauksen kanssa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me