Kuinka suorittaa oma vaihto!

Useiden vuosien ajan virtuaalivaluutat, kuten Bitcoin, ovat vakiinnuttaneet itsensä tärkeäksi sijoitusvälineeksi yksittäisille sijoittajille. Kryptovaluuttojen volatiliteetti tarjoaa sala-kauppiaille paljon kaupankäyntimahdollisuuksia. Siksi digitaalisista valuutoista on tullut yhä suositumpia niiden kaupankäyntistrategioissa, jotka haluavat hajauttaa salkkuaan ja parantaa kaupankäynnin suorituskykyä.

Nykyään on olemassa kaksi tapaa hyötyä kryptovaluuttamarkkinoista:

 • Osta salausvaluutat vaihtoalustalta pitääkseen ne online- tai offline-salausvaluutan lompakossa
 • Käy kauppaa näillä rahoitusvaroilla CFD: n kautta suoraan kaupankäyntialustalla

Yksi vuoden 2019 pääkysymyksistä oli hajautetun rahoituksen (DeFi) syntyminen, uudenlainen rahoitus, joka toteutetaan protokollissa ilman luottamusta (“luottamaton”) ilman rahoituksen välittäjien tarvetta..

Nykyään kryptovaluutan käyttäjät ympäri maailmaa voivat käyttää perinteisiä rahoituspalveluja, kuten luottoa, luotonantoa, kaupankäyntiä ja investointeja, hajautetusti ja avoimesti. Tarvitset vain Internet-yhteyden ja salauksen lompakon.

Vuonna 2020 tämän uuden markkinasegmentin odotetaan kasvavan edelleen.

Defi hajautettu rahoitus

DeFi syntyi mullistamaan maksutapoja ja antamaan enemmän vapautta, hallintotapaa ja turvallisuutta maailman väestölle (Kuva: Medium / Vladislav Shabanov)

DeFi: n nousu

Bitcoin oli ensimmäinen DeFi-toteutus. Se on mahdollistanut käyttäjien suorittaa rahoitustapahtumia muiden ihmisten kanssa ilman rahoituksen välittäjien tarvetta digitaaliaikana. Bitcoin ja criptomoedat, kuten DeFi: n ensimmäinen aalto. Toista aaltoa ohjasi DeFi-lohkoketju Ethereum, lisäämällä toisen kerroksen sen ohjelmoitavaan lohkoketjuun. Nyt, vuoden 2020 alussa, ihmiset (ja yritykset) voivat tehdä sopimuksia, myöntää, neuvotella, sijoittaa, suojata ja tallentaa salaussalauksen “ilman luottamusta” Ethereum-verkon kasvavan DeFi-sovellusten ansiosta. DeFi Pulsen keräämien tietojen mukaan Yhdysvaltain dollarin eetteriekvivalentti DeFi-protokollista kasvoi tammikuun 293 miljoonasta dollarista yli 687 miljoonaan dollariin joulukuun 2019 lopussa. Käyttämällä tätä mittaria viitteenä DeFi-markkinoiden arvon arvioimiseksi , voimme nähdä, että tämä ala räjähti vuonna 2019 ja kasvoi yli 130%.

Miksi käydä sala-valuuttoja CFD: llä?

Toisin kuin kryptovaluutanvaihtoalustat, joiden avulla voit vaihtaa eurosi kryptovaluuttoihin, joita voit pitää niin kauan kuin haluat virtuaalilompakossasi, salausvaluutan kaupankäynnin edut CFD: llä ovat suuremmat, erityisesti niille, jotka haluavat hyödyntää nopeita hintamuutoksia.

Mutta mikä on CFD joka tapauksessa?

CFD-sopimus, englanninkielinen sopimus erosta tai ranskalainen Contrat Pour la Difference on eräänlainen johdannaistuote. Siksi kyseessä on rahoitusinstrumentti, jonka arvostus riippuu toisesta instrumentista, jota kutsutaan ”kohde-etuudeksi”. Käyttämällä CFD: tä et koskaan omista kohde-etuutta. Sijoitat vain hinnan vaihteluun sopimuksen avaamisen ja päättämisen välillä.

Salausvaluuttakaupan edut CFD: n kautta

 • Nouseva ja laskeva sijoitus – Ansaitse hyödyntämällä kryptovaluutan hintojen nousua mutta myös laskua
 • Leverage – Hyödynnä marginaalikauppaa ja vipuvaikutusta, joka lisää markkina-altistumistasi
 • Suuri volatiliteetti – Hyödynnä kryptovaluuttamarkkinoiden volatiliteetti
 • Parempi likviditeetti – Hanki paremmat hinnat ja lyhyemmät transaktioajat, joiden avulla voit parantaa suorituskykyäsi parantamalla likviditeettiä
 • Ei salausvaluutta – Vältä menetys-, varkaus- ja verkkohyökkäyksiä, jotka liittyvät kryptovaluuttasi tallentamiseen lompakkoon, koska et pidä rahakkeita CFD: llä
 • Joustavat kaupankäyntiajat – käy kauppaa 24 tunnin markkinoilla
 • Säännelty ja turvallinen ympäristö – Hyödynnä turvallista ja säänneltyä kaupankäyntiympäristöä suojatuna yksityisenä kauppiaana, kuten negatiivinen saldo
 • Alhainen vaadittu alkupääoma – Aloita kaupankäynti kryptovaluutta CFD: llä suhteellisen pienellä pääomalla (vähintään 100 euron talletus Admiral Marketsilla)
 • Voit mieluummin pitää salausvaluutat seuraavissa tapauksissa:
 • jos tavoitteesi on osallistua tähän rahatalouden vallankumoukseen ja pitää merkkejä niiden käyttämiseksi myöhemmin
 • jos sinulla on varaa maksaa kryptovaluutan koko arvo
 • jos sinulla on aikaa tutkia paras sivusto ostaa kryptovaluutta ja turvallisin tapa säilyttää rahakkeesi. Paras salauslompakon löytäminen on välttämätöntä varojesi turvallisuuden kannalta, jotta ne eivät altistu kyberhyökkäyksille.
 • jos et pelkää unohtaa yksityisiä avaimiasi käyttääksesi tunnuksiasi. Todellakin, jos menetät ne, jos ne varastetaan sinulta tai jos unohdat ne, menetät kryptovaluutta-sijoituksesi ikuisesti.
 • jos sinulla ei ole ongelmia sääntelemättömien salauspörssien käytössä, mikä saattaa asettaa osto-, myynti- tai nostorajoja
 • jos sijoitushorisonttisi on pitkäaikainen ja vain ylöspäin

Nyt tulee Bustex.io, jolla on parhaat vaihtoehdot massalle. Burstex.io on satunnaisesti ensimmäinen väkijoukon omistama salausvaihto maailmassa, joka on rakennettu Burst-lohkoketjun päälle. Etkö ole selvä, mitä se tarkoittaa? Se osoittaa, että Burstex on nyt osakkeenomistajien omistuksessa. Ne ovat samat osakkeenomistajat, jotka saavat voitot kerätystä kaupankäynnistä, listausmaksuista ja nostosta. Joten oletko kiinnostunut olemaan osakkeenomistaja ja osallistumaan kaupankäyntiin? Se on helppoa. Virallinen Burstex-tunnus, nimeltään BEX, julkaistaan ​​jo 15. kesäkuuta 2020. Burstexin käyttäminen tekee sinusta automaattisesti osakkeenomistaja. Joten, mitä sinä odotat? Mene parhaiden kanssa! Mene Burstex! Tulet kirjaimellisesti oman vaihdon suorittaminen siellä!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me