Bityard Review – monimutkaiset sopimukset, yksinkertainen kaupankäynti

Maailman johtava kryptovaluuttajohdannaisten pörssi, joka tarjoaa turvallisimmat, yksinkertaisimmat ja nopeimmat kryptovaluuttakauppapalvelut yli 150 maassa.

Halusitpa käydä kauppaa bitcoinilla tai altcoineilla, voit käyttää uskomattoman paljon salaussopimusten vaihtoa. On niin monia, että oikean, edullisen, helppokäyttöisen verkkosivuston löytäminen voi olla jonkin verran haaste.

Mutta tässä tulee Bityard, nopeasti nouseva salaussopimusalusta, jonka tarkoituksena on yksinkertaistaa aloittelijoiden kauppaa. Se on vapaa liittymään, toimii mobiililaitteilla ja tukee Thaimaan mestaria Buakaw Banchamekia.

Välähdyksen antamiseksi Bityard on kyse tästä:

  • Aloittelijoille sopiva salakirjoitussopimus
  • Päivittäiset BYD-kolikot auttavat alentamaan kaupankäyntimaksuja
  • Kumppaniohjelma – jopa 60% palkkiot
  • Sopimukset kaupankäynnin tietopankista
  • Alhaiset avaamis- ja sulkemismaksut
  • Jopa 100-kertainen vipuvaikutus

Bityardin yleiskatsaus

Lanseerattiin tämän vuoden huhtikuussa, Bityard on suhteellisen uusi salaussopimusvaihtosivusto. Se sijaitsee Singaporessa ja sen on myöntänyt Singaporen kirjanpito- ja yrityssääntelyviranomainen (ACRA). Siinä on myös Australian AUSTRAC-lisenssi.

Euroopassa yhtiöllä on virolaisen valuuttavälittäjien sääntelyviranomaisen MTR: n lisenssi. Atlantin toisella puolella Bityardia säätelee FinCEN (Financial Crimes Enforcement Network)..

Nämä lisenssit ovat todiste siitä, että Bityard on kelvollinen yritys, jonka voi luottaa tarjoavan salaustoimintaa. Se käyttää turvallista mobiililaitteisiin reagoivaa verkkosivustoa palvelujensa toimittamiseen. Mutta se ei ole kaikki, josta Bityard tunnetaan.

Bityard-kauppa – yksinkertaistettu käyttökokemus

Kun ajattelet sitä, monet bitcoin-pörssisivustot eivät ole suunniteltu aloittelijoille. Ne on suunnattu ammattilaisille ja virastoille. Bitmex on erinomainen esimerkki. Se on yksi suosituimmista kaupankäyntialustoista siellä, mutta se on kohdennettu kokeneille kauppiaille näiden palvelujen kautta: indeksit, futuurit, automaattinen velkaantuminen, kuormituksen irtoaminen ja marginaalit.

Kun olet uusi kauppias, et halua hypätä indekseihin, rajat ylittäviin marginaaleihin, automaattiseen vipuvaikutukseen tai ikuisiin sopimuksiin. Sen sijaan haluat yksinkertaisen käyttöliittymän, jonka avulla voit käydä kauppaa Bitcoinilla ja Litecoinilla ymmärrettävällä valuutalla.

Siellä Bityard tulee pelaamaan. Singaporessa toimiva foorumi käyttää perusvaluuttana USDT-vakaa kolikko, joka on sidottu fiat-valuuttoihin. Tämä tarkoittaa, että 10 dollaria vastaa 10 USDT: tä. Jos haluat vaihtaa 1000 dollaria Ethereumiin, sinun tarvitsee vain muuntaa ne USDT: ksi ja suorittaa sitten tapahtuma.

Kopioi kaupan ominaisuus

Oletko aloittava kauppias, haluatko käydä kauppaa ja sinulla ei ole aikaa seurata markkinoita, vai haluatko kannattavan strategian parhailta kauppiailta? Bityard’s Copy Trade -ominaisuus tarjoaa sinulle helpon tavan käydä kauppaa pörssissä seuraamalla ja toistamalla strategioita, joita alusta-asiantuntijoiden käyttämät alustan kauppiaat käyttävät.

Bityard.com Copy Trade -ominaisuuden avulla voit kopioida pörssin huippukauppiaat. (Lähde: Bityard.com)

Vuonna 2020 lanseerattu Copy Trade -ominaisuus tarjoaa sinulle täydellisen luettelon huippuluokan kauppiaista – suorituskyvyn mukaan – joka tarjoaa yli 160% voitot viime kuussa. Alustan avulla voit myös etsiä mukautettavaa kaupankäyntistrategiaa, mukaan lukien tyyli, voittoprosentti ja kaupankäynnin aika.

“Kopiointikaupan avulla voit suoraan kopioida toisen sijoitusstrategian ja sijoittaa siihen. Jos elinkeinonharjoittaja käyttää 60% salkunsa varoista Bitcoinin ostamiseen, salkusi tasapainottuu automaattisesti kaupan kopioimiseksi. “

Pään yli Bityard-kopiokauppa ansaita voittoja huippukauppiaiden strategioista!

Spot-kaupankäyntiominaisuus

Jos et halua käydä kauppaa riskialttiimmilla salausjohdannaisilla, kuten marginaalilla, swapeilla, futuureilla tai optioilla Bityardilla, pörssi tarjoaa Spot-kauppa markkinoida. Bityard Spot Trading -markkinoita tukee suurin salauspörssi Binance tärkeimpänä likviditeetin tarjoajana. Tämä osoittaa, että pörssi on hyvin rahoitettu syvillä, likvideillä markkinoilla, mikä estää liukastumisen ja tilauskannan epäonnistumiset.

Bityard.com Spot Trade -ominaisuus (Lähde: Bityard.com)

Pörssi tarjoaa yli 50 salausparia spot-markkinoillaan, mukaan lukien BTC, ETH, ADA, LTC ja hajautetut rahoitus (DeFi) -merkit, kuten Compound (COMP), BAND, LINK, KNC, UNI, YFI ja MKR. Käyttäjät voivat asettaa raja- tai markkinatilauksia spot-kaupoissaan siten, että annettujen tilausten ja tehtyjen kauppojen historia on saatavana vastaavasti “Tilaushistoria” ja “Kauppahistoria” -välilehdillä..

Kuinka käydä kauppaa Bityardilla

  1. Aloita rekisteröimällä tili

Käy osoitteessa Bityard.com ja napsauta “Aloita” luodaksesi tilin. Anna kelvollinen sähköpostiosoite, aseta salasana ja täytä yksinkertainen captcha-kuva. Koodi lähetetään sitten sähköpostiosoitteeseesi tai puhelinnumeroon. Syötä se, niin sinut kirjataan tilillesi välittömästi.

  1. Talleta salaus

Seuraava on rahoittaa kaupankäyntitilisi. Voit tallettaa seitsemällä kryptovaluutalla: USDT, Bitcoin, Ripple, EOS, TRX, Ethereum tai Huobi-token. Koska USDT on alustan perusvaluutta, USDT on paras valuutta, jota käytetään talletuksiin. Huomautus: minimitalletus on 15 USDT tai 0,002BTC.

  1. Kauppa – suora käyttöliittymä

Bityardin kauppaliittymä ilmaisee yrityksen tehtävän tarkasti. Se on yksinkertainen “osta ja myy” markkinahinta. Jos haluat ostaa Ethereumia, valitse vasemmasta altcoin-paneelista ETH / USDT.

Sitten Bityard näyttää sinulle 1 ETH: n viimeisimmän hinnan USD Tetherissä. Cue, se on sama hinta Yhdysvaltain dollareina. Säädä osto- ja myyntirajapinnan alla ostettavan tai myyvän Ethereumin määrää.

  1. Säädä vipua – jopa 100x

Ethereumin osalta vivutuksen enimmäismäärä on 80X. BTC: tä varten voit suurentaa kaupat 100X. Muut altcoiinit, kuten Bitcoin Cash, vipuvaikutus on asetettu enintään 50X. Toisin sanoen sinun on tarkistettava jokaisen salauksen suurin kaupan etu ennen kaupan suorittamista.

Tarkista myös jokaisen tapahtuman kaupankäyntimaksu. Se lasketaan Yhdysvaltain dollareina ja näkyy kaupankäyntikorttisi alla.

Edistyneet kaupankäynnin ominaisuudet

Vaikka Bityard on suunniteltu vastaamaan aloittelevia kauppiaita, se tarjoaa myös kaupankäyntiominaisuuksia, kuten yön yli tapahtuvan kaupankäynnin ja tappion lopettamisen, voiton ottamisen. Lisäksi on olemassa räätälöitävä käyräkaavio, jossa on hiusristikot, kynttilänjalat, baarit ja yövalon säätö.

Toisin sanoen, Bityard tarjoaa Bitmexin kaltaisten kilpailijoiden helppokäyttöisyyden, mutta kilpailee myös heillä kehittyneissä kaupankäyntiominaisuuksissa. Se tarkoittaa, että se on erinomainen alusta oppia kauppaan ja käyttää sitä, kun sinusta tulee kokenut kauppias.

Bityardilla on sisäinen tunnus, joka voi auttaa sinua laskemaan transaktiomaksuja jopa 10%. Saat jopa 16BYD-tunnuksia rekisteröimällä tilin ja aktivoimalla sen. Jos haluat ansaita lisää rahakkeita, käy verkkosivuston tarjoussivulla.

Jopa 60% tytäryhtiöiden palkkiot

Bityardilla on yksi alan anteliaimmista kumppaniohjelmista. Se maksaa jopa 60% lähetyspalkkioista. Ohjelma on jaettu tasoihin siten, että uudet markkinoijat ansaitsevat 40% ja korottavat kurssejaan, jos ne viittaavat enemmän ihmisiä. Maksu suoritetaan BYD-rahakkeina, jotka voidaan sitten vaihtaa USDT: ksi.

Asiakaspalvelu

“Asiakkaat ovat kaikki” -elämän hengessä Bityard tarjoaa luotettavaa tukea sähköpostitse, [sähköposti suojattu]. Mutta voit myös löytää vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin tai ottaa yhteyttä alustaan ​​Twitterin, Facebookin, LinkedInin ja muiden sosiaalisten verkostojen kautta.

Lisätietoja on Bityardin verkkosivustolla julkaistussa aloitusoppaassa tai sopimusoppaassa. Opit kuinka liikkua kaupankäyntialustalla, mitä kaupankäynnin kohteena ovat sopimukset ja miten se tehdään oikein.

Yhteenveto

Bityard on salakirjoitussivusto, joka sijaitsee Singaporessa. Se on upouusi, koska se aloitti toimintansa tämän vuoden huhtikuussa, mutta sillä on kaikki suuren vaihdon perusteet. Ensinnäkin sitä säännellään neljällä lainkäyttöalueella: Singaporessa, Virossa, Australiassa ja Yhdysvalloissa.

Kaupankäynnissä Bityard on räätälöity aloittelijoille. Ihmiset, jotka haluavat käydä kauppaa helposti ja ymmärtämällään kielellä. Siksi se käyttää USDT: tä perusvaluuttana muiden kolikoiden vaihdossa.

Se on nopea, tarjoaa alhaiset maksut ja sillä on joukko työkaluja, jotka voivat parantaa sekä uusien että edistyneiden kauppiaiden kauppakokemusta.

■ Bityard Telegram Group: https://t.me/BityardEnglish

■ Twitter: https://twitter.com/Bityardofficial

■ Facebook: https://www.facebook.com/Bityardofficial/

■ Linkedin: https://www.linkedin.com/in/bityard/

■ Youtube: https://www.youtube.com/c/BityardOfficial/

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me