Hvordan NOWPayments.io Payment Gateway forbedrer global kryptooptagelse

Verden af ​​kryptokurver vokser hurtigt, da markederne blomstrer, priserne stiger, og reguleringspolitikkerne omkring økosystemet modnes til tidligere usete niveauer. Som et resultat stiger efterspørgslen efter kryptofokuserede betalingssystemer også, hvilket får crypto gateway-firmaer som NOWPayments.io til at få opmærksomhed fra offentligheden.

I denne gennemgangsartikel ser vi nærmere på NOWPayments.io og dets funktioner som en kryptobetalingsgateway, tilgængelige funktioner på platformen og de forskellige fordele, der tilbydes brugere på platformen. Vi diskuterer yderligere de typer kryptokurver, der er tilgængelige på platformen, såsom Bitcoin, Ethereum, XRP, NEM, Litecoin osv., Og hvordan man foretager sømløse betalinger på NOWPayments.io.

Hvad er NOWPayments.io?

Ifølge dets officielle hjemmeside, NUPayments.io giver brugerne den “nemmeste måde at acceptere kryptokurrencybetalinger” inklusiv Bitcoin, Ethereum og endda stablecoins direkte i din integrerede tegnebog. Platformen blev oprettet af ChangeNOW krypto-udveksling i 2019, der åbnede en simpel gateway for brugere til at foretage fiat-til-krypto-betalinger med det samme..

Hvem er det bygget til?

Platformen er bygget til købmænd, kunder, investorer og medarbejdere, der ønsker at modtage krypto som betaling på en brugervenlig platform.

I det følgende afsnit ser vi på nogle af de mest interessante funktioner, som NOWPayments.io tilbyder sine brugere, herunder konkurrencedygtige gebyrer, øjeblikkelige indskud og udbetalinger, risikostyring, lovgivningsmæssig overholdelse og dens unikke automatiske møntkonvertering.

Funktioner i NOWPayments.io

Som nævnt ovenfor leverer NOWPayments.io en bred vifte af funktioner til sine brugere for at sikre en jævn og nem brugeroplevelse og øjeblikkelige afregninger. Følgende er nogle af de mest unikke funktioner, der tilbydes af gateway-betalingstjenesten.

Øjeblikkelige udbetalinger

Platformen er ikke frihedsberøvende, hvilket betyder, at brugerne har deres personlige konti. Hvis du ønsker at sende krypto til en anden person, holder NOWPayments slet ikke pengene, hvilket muliggør en øjeblikkelig overførsel af midler, så snart blockchain-transaktionen er bekræftet.

Dette giver brugerne mulighed for at nyde godt af de fulde fordele ved kryptobetalinger uden at lide af de vilde ustabile priser, markedet markedsføres for.

NOWPayments.io Faktura

NOWPayments.io Invoice-tjenesten gør det let at overføre kryptobetalinger fra en brugers tegnebog. Med fakturatjenesten er brugere af NOWPayments.io i stand til at sende små betalinger med beskrivelser ud uden behov for at indtaste hele ‘komplekse’ tegnebogadresse eller gentage det beløb, der skal betales før.

Sælgere og kunder, der integrerer fakturaer, har en hurtigere og mere bekvem betalingsmetode. Lær mere om NOWPayments.io her.

Auto møntkonvertering

Auto Coin Conversion er en unik funktion, der giver brugerne mulighed for at modtage betalinger i en kryptovaluta efter eget valg. Funktionen er en integration af konverteringsværktøjet, der bruges af ChangeNOW til at bytte over 50 kryptokurver på sin platform.

I betragtning af kryptorumets ustabile karakter kunne en bruger vælge at konvertere deres betaling til fiat-bundet stablecoins som USDT eller USDC hver gang de modtager det.

Øjeblikkelige meddelelser

For købmænd er en hurtig meddelelse om betalinger vigtig. NOWPayments.io leverer en af ​​de hurtigste afregninger (skalerbarhed) og meddelelser på grund af dets ikke-frihedsberøvende tjeneste, som kun tillader tegnebog-til-tegnebogstransaktioner.

Støtte til flere mønter

Over 50 kryptokurver er tilgængelige som betalingsmuligheder på NOWPayments.io, der giver en bred vifte af muligheder for både handlende og kunder. Nogle af de bedste kryptomønter, der er tilgængelige på platformen, inkluderer Bitcoin, Litecoin, Ethereum, XRP, Verge (XVG), Bitcoin Cash (BCH), Zcash (ZEC), Monero (XMR), TRON (TRX), Binance Coin (BNB) og stablecoins blandt andre digitale aktiver.

NOWPayments.io Sandkasse

Platformen leverer også et Sandbox-program for handlende til at afprøve platformen fra de virkelige betalingssystemer. NOWPayments.io Sandbox giver dig mulighed for at teste alt uden at sende rigtige penge.

“Du skal blot angive den sag, som du vil teste, og vi vil efterligne en reel strøm af betalingsbehandling.”

For at lære mere om Sandbox følg her.

Sådan bruges NOWPayments.io

Crypto-betalingsgatewayen tilbyder handlende tre direkte måder at samle betalinger på og acceptere kryptokurver på deres hjemmesider – gennem API-integration, plugins og donationsknapper & widgets. Det næste afsnit diskuterer hver af disse plug-ins, og hvordan man direkte integrerer krypto på dine online betalingsmuligheder ved hjælp af hver af dem.

Via API

NOWPayments.io tilbyder en enkel, slank og nem at installere API i en kort kode, der let kan integreres på dit websted. API’en sikrer platformens yderste sikkerhed, og det er nemt at integrere den.

NOWPayments.io tilbyder enkle API’er til at øge kryptoverførsler. (Rød boks, der viser forskellige integrationsmetoder)

Sådan integreres API for NOWPayments.io

For at starte din API på NOWPayments.io skal du:

  • Start weblinket til NOWPayments.io her.
  • Opret din brugerkonto, eller log ind.
  • Angiv din betaling til tegnebogen (udgangs tegnebog)
  • Generer en API-nøgle.
  • Tilføj API-nøgle på dit websted, og begynd at modtage kryptobetalinger.

Via andre handelsmuligheder

NOWPayments.com tillader også tredjepartsforhandler-plug-ins, der forbinder kundens betalinger med sælgernes tegnebøger. Nogle af de bedste plug-ins inkluderer WordPress-kryptobetalingsgateway, WooCommerce, WHMCS-markedsplads, Opencart-plugin og Magento.

Du kan installere hvert af disse plug-ins ved hjælp af følgende sider: WooCommerce, Magento, Opencart, og WHMCS markedsplads.

Via øjeblikkelige betalingsmeddelelsessystemer

Instant Payment Notification (IPN) er også et andet integrationsmodul, der sikrer, at transaktionsdeltagerne underrettes i realtid, når status ændres. En detaljeret retningslinje for, hvordan man korrekt installerer og bruger IPN, findes på denne side.

Via widgets og knapper

Platformen giver også brugere med donationskoncerter mulighed for nemt at hæve de nødvendige betalinger ved direkte at acceptere donationer på deres websteder. Ifølge webstedet kan du starte enten en donationsknap eller en donationswidget. Disse knapper &widgets tillader kryptobetalinger på op til 35 parvalutaer.

En donationswidget giver brugeren mulighed for direkte at tip eller donere på forældresiden uden at skifte side eller fane som vist på billedet nedenfor.

NOWPayments.io donations widgetboks

Hvorfor NOWPayments.io?

Crypto gateway-økosystemet er fyldt med spillere over hele kloden, der tilbyder forskellige funktioner i et forsøg på at lokke brugere og købmænd. I sine kort fungerende år er NOWPayments.io vokset til en af ​​de bedste kryptobetalingsgateways, der giver dig førsteklasses funktioner og servicefordele i forhold til sine jævnaldrende.

Her er nogle af de fordele, som brugerne får ud af platformen:

Support døgnet rundt: Som en global betalingstjeneste er det vigtigt at have en 24/7 tidsplan for at sikre hurtige transaktioner til enhver tid på ugen. NOWPayments.io ansætter også et kundeserviceteam, der arbejder for at løse dine problemer 24 timer i døgnet, syv dage om ugen.

Høj sikkerhed og overholdelse af lovgivningen: Når det kommer til spørgsmålet om tegnebogssikkerhed, tilbyder NOWPayments.io tegnebøger, der ikke er frihedsberøvende, hvilket betyder, at hver bruger er ansvarlig for sin egen tegnebog, hvilket reducerer tilfælde af hacks eller centraliseret tyveri af krypto. Ikke desto mindre sikrer betalingsudbyderen også høje niveauer af overholdelse af lovgivningen gennem KYC og AML-regler til brugerne.

Konkurrenceafgifter: Endelig har platformen ekstremt lave gebyrer. Det tilbyder konkurrencedygtige gebyrer på sine tjenester med højere transaktionsvolumener og betaler et mindre gebyr. Her er tabellen over de gebyrer, der opkræves på NOWPayments.io.

Tabel, der viser den differentierede gebyrstruktur på NOWPyments.io crypto-betalingsgateway.

Konklusion

NOWPayments.io er en af ​​de bedste gateway for kryptokurver, der gør det muligt for nye deltagere i marken let at modtage digitale tokens direkte i deres tegnebøger. Efter at have indgået et samarbejde med nogle af de mest prestigefyldte virksomheder i rummet såsom Travala.com (rejseplatform ejet af Binance), Verge, Kun Koro og Guarda Wallet, er det absolut værd at tjekke ud.

Forbedrede sikkerhedsprotokoller, overholdelse af lovgivningen, skalerbart og øjeblikkeligt betalingssystem, vedtagelsen af ​​kryptvalutakurven kan snart være på vej til højdepunkter med udvikling som NOWPayments.io.

Alle billeder stammer fra NOWPayments.io.

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me