CargoCoin ICO anmeldelse, vurdering og komplet analyse

Oversigt

CargoCoin er en ny ICO på kryptomarkedet, der er målrettet mod en bilindustri i transportindustrien, der involverer søbårne, indre og luftige. Planlægning for at reducere svindel, lavere omkostninger, minimere forsinkelser, øge tilliden, sikker information og sikker arkivering. Projektet er målrettet mod transportsektorens smertepunkter., CargoCoin ICO sigter mod “Revolutionering af den globale handel og transport ved decentralisering.”

CargoCoin (CRGO): Blockchains Logistics

Målrettet mod skibsfartsindustriens problemer, såsom forsinket levering, manglende tillid, høje omkostninger og svig, er ideen her at revolutionere handel og transport. CargoCoin forbinder den fysiske verden af ​​handel, transport og logistik med blockchain. Papirdokumenterne elimineres, og smarte kontrakter indtager deres plads, der vil give escrow-betalinger under hele processen.

De to søjler, der understøtter CargoCoin, er den online platform, hvor forskellige parter forbinder og udveksler information sammen med smarte kontrakter, der registrerer dataene.

CargoCoin-økosystemet udvider sin skibsfartplatform, indre platform, fragtplatform og luftfragtplatform globalt til enhver organisation eller person med et mål om at skabe en global markedsplads for transport og handelstjenester understøttet af smarte kontrakter. & krypto betalingsmetoder.

 • Hvidt papir

CargoCoin giver detaljeret information gennem sin forklarende hvidbog. Dækker omfanget og begrænsningerne i transportbranchen, der potentielt kan løses ved blockchain, giver holdet et billede af hæmmende fakta og tal. Projektets tekniske side forklares også i hvidbogen, omend relativt kortfattet.

Hvad angår fondens udnyttelse, giver virksomheden et klart billede, hvor halvdelen af ​​klumpen dækker markedsføring og salg, mens 30% går til forskning og udvikling. 10% af midlerne tildeles administration og juridisk sektion får 3 procent. De resterende 7 procent er til børsnotering.

Virksomheden har prototypen på sit produkt klar til sine investorer til at se på og forstå projekternes gennemførlighed og levedygtighed.

 • Holdprofil

Teamet af CargoCoin består af 16 personer inklusive stifterne. Det dækker specialister fra skibsfart, transport, container, finans og juridisk sammen med forretningsudvikling, pr & marketing, designere og udviklere.

Bogomil Alexandrov – Grundlægger, Bogomil har arbejdet som en ledende udvikler i over 20 år, mens han har erfaring som blockchain-udvikler og software & finansiel specialist. Han har også fungeret som en rådgivende rolle ved forskellige kryptorelaterede projekter og som præsident og medstifter af venturefonde. Bogomil har en bachelorgrad i international finansiering og en kandidatgrad i computersoftwareteknik.

Martin Iliev – Grundlægger, Martin har tæt på to årtiers erfaring inden for logistik, skibsfart og international handel, og han har afsluttet sin uddannelse ved Brunel University London i BSc Economics and Business Finance.

Piyush Gupta – Blockchain-udvikler, undervisningsassistent og forskningspraktikant ved Indraprastha Institute of Information & Technology (IIIT), Piyush er blockchain-udvikleren af ​​dette projekt.

Cargocoin-hold

 • Forretningsmodel: CRGO Token (CRGO)

Med det ultimative mål at øge efterspørgslen og yderligere lette brugen af ​​CRGO-tokens, kan de “uendelige muligheder” for at tilføje værdi til brugerne såvel som deltagere på platformen kun bruges med CargoCoins.

Som CargoCoin-teamet sætter i sin whitepaper, “CargoCoin Ecosystem, dets tjenester og Smart B / L-hjælpeprogrammet danner et solidt fundament for decentraliserede øjeblikkelige kryptotransaktioner med CargoCoin-tokens. Smart B / L-sikkerhed er et element, der aktivt fremmer platform Crypto-transaktionerne yderligere. Samspillet mellem platformbrugerne leverer en stærk efterspørgsel efter øjeblikkelige, sikre betalinger i global skala fremmet af CargoCoin-tokens. ”

Desuden arbejder CargoCoin også med at levere en løsning til et nyt, sikkert og øjeblikkeligt betalingsbehov for handel og transportindustri. Derfor kan CRGO-tokens bruges til fragtbetalinger og servicebetalinger.

Desuden viser den officielle globale handels- og transportstatistik et potentiale på omkring milliarder USD i transaktionsvolumen for CargoCoin. Og efterspørgslen efter smart kontrakt og CargoCoin-forsyninger øger kun efterspørgslen efter dette token og i sidste ende dets værdi.

 • Backing Technology: Ethereum-baseret Blockchain

CargoCoin bruger den nogensinde berømte og mest anvendte ICO-platform, Ethereum, til sit projekt. I stedet for ERC 20 bruger den dog ERC-223-tokenstandarden, der giver den mere præcis og avanceret håndtering af smarte kontrakter.

Med hensyn til smarte kontrakter er de baseret på Ethereum blockchain og soliditetskode, der er baseret på ERC223-standarden. Derudover involverer CargoCoin DApp to hovedlag, dvs. front-end applikationsserver og databaselagring og soliditetskoden.

Ethereum-skalerbarhedsproblemet er dog endnu ikke løst, og det kan præsentere et problem, da et projekt som CargoCoin, der vil involvere et antal deltagere, og store mængder data til lagring kan frembyde et problem i fremtiden.

CargoCoin

 • Kryptosalgs modstandsdygtighed

Inkorporeret i Storbritannien forbliver kryptokurver stort set uregulerede i landet, men med en positiv tilgang til dem.

CargoCoin følger KYC-kravene, mens de begrænser amerikanske beboere til ICO-salget. I mellemtiden meddeles den laveste investeringsgrænse til $ 100 USD.

Virksomheden har også et stort team af rådgivere med 20 medlemmer, dvs. Michael E. Bryant, administrerende direktør for Blockchain Ventures International; Simon Cocking, Senior Editor hos Irish Tech News, Editor Editor hos CryptoCoinNews; Anthony Abunassar, der har arbejdet hos PricewaterhouseCoopers, Rothschild & Co som vicepræsident i Goldman Sachs og vicepræsident for JPMorgan blandt mange andre.

Token Distribution

Ud af den samlede tokenforsyning på 100 millioner er den største del, dvs. 55%, til ICO, mens pre-ICO kun får 10%. 10% af tokenforsyningen tildeles til bounty & tilknyttede selskaber og reserver hver. De resterende 15% er til det hold, der stilles til rådighed for dem efter 6 måneders afslutning af ICO.

CargoCoin har allerede udvekslet partnere, dvs. Bancor, Nauticus, Arousal, Ethen Exchange, TokenJar og H&B blandt andre. MyEtherWallet og Bind tegnebog er dets tegnebogspartnere.

 • Fællesskabsaccept

Projektgruppen er aktiv og begejstret for deres projekt med at levere konstant udviklingsinformation til sine investorer. Fra Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube til BitcoinTalk, Medium, GitHub, Reddit og Slack har de en bred tilstedeværelse på de sociale medieplatforme.

CargoCoin er tæt på at nå 11.500 tilhængere på Facebook og 800 tilhængere på YouTube med næsten 1.300 tilhængere på Twitter og mere end 66.000 følgere på Telegram.

 • Køreplan

Projektets fase:

Idéen om CargoCoin startede i tredje kvartal af 2017, hvorefter ICO-forberedelse og lancering kom i bevægelse. Derefter fulgte udviklingsfasen.

Næste år ville blockchain-integrationen, lanceringen af ​​den globale skibsfartplatform og landtransportplatform sammen med markedsføring. De følgende år vil være vidne til udviklingen og lanceringen af ​​luftfragtplatform og forsyningskædeplatform og forfremmelse for det samme.

Store forhindringer:

Skalerbarhedsproblemet med Ethereum blockchain kan frembyde et problem for projektet i fremtiden, da netværket udvides og ombord flere kunder og til gengæld data.

En note til investorer

Dette projekt er rettet mod et billion dollar marked med et team af eksperter inden for deres relevante område. Et stort nok hold med et lige så stort antal rådgivere bakker idéen op. At have en prototype kaster yderligere et positivt lys på den. Teamet giver yderligere klare oplysninger om tokenfordeling og budgettering af midler sammen med at have en stærk tilstedeværelse på sociale medier, der fungerer i projektets favør. Teamet skal dog finde løsningen på Ethereums skalerbarhedsproblem, mens de lever op til sine løfter.

Metodologi

For at bedømme en ICO følger vi en liste over parametre, der grundlæggende er KPI’erne (Key Performance Indicators) for et projekt, nemlig:

 • Whitepaper – Tilgængelighed af kode eller prototype, fordeling af midler, tegnebog til Crowdsale
 • Teamprofil – Holdets styrke og omdømme
 • Forretningsmodel – Problem løst, formål & nytten af ​​symbolet og den økonomiske model
 • Backing Technology – Blockchain infrastruktur, klarhed i vilkårene & betingelser og token software
 • Kryptosalgsmodstandsdygtighed – Inkorporering, tokenfordeling, juridiske risici og sikkerhedsaspekt
 • Fællesskabsaccept – klarhed & hyppighed af kommunikation og tilstedeværelse på sociale medier

CargoCoin-vurdering

Ved at stille de rigtige spørgsmål opretholder vi integriteten og levedygtigheden af ​​vores ICO-gennemgang, mens vi følger en vurderingsmetode, der er baseret på kritikken af ​​en bestemt faktor. For eksempel har elementer som token utility og opdeling af midler fået den største betydning, mens teammedlemmernes omdømme og planer om at tiltrække en brugerbase er af mellemlang kritik.

Vi har et team af robuste fagfolk, der vurderer ICO-projekterne på en helt upartisk måde.

Advarsel: Coingape offentliggør kun ICO-projektanmeldelser for informationsformålet. Det er ikke en invitation til investering. Når du tager investeringsbeslutninger, skal du foretage din individuelle vurdering og konsultere en rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me