Bitcoin Vs. Guld: Både Pomp og Schiff er enige om, at FIAT er elendig – Find ud af, hvem der vandt

reklame Phemex

Den efterlængte debat om det mest afgørende spørgsmål i det næste årti blev sendt på Crypto Trader’s YouTube-kanal. Spørgsmålet: Hvilket er en bedre butik med værdi – guld eller bitcoin. 

Peter Schiff, den globale globale strateg for Euro Pacific Capital Inc repræsenterede guldinvestorerne. Dette er den anden debat i år med Peter Schiff som guldbuffer.

Anthony Pompliano, grundlæggeren af ​​Morgan Creek Digital, repræsenterede den ‘1 million crypto-twitters.’ Det var en spændende bevarelse mellem de to skolers tanker med overbevisende argumenter fra begge sider. Her er nogle af højdepunkterne fra debatten:

Tillid

Schiff stoler på guld, fordi det har været penge eller værdi i tusinder af år. Mens Pomp mener, at systemet er ved at transformere, og folk i den digitale tidsalder hellere stoler på et stykke kode.

Desuden sagde Pomp, at Bitcoin giver mulig uafhængig opbevaring af penge, som kan bruges på ejerens indfald. For at bruge guld skulle de dog bruge tredjepartsmæglere, der overfører guldet, som guldpenge. Desuden er guldpenge ikke et åbent netværk; kun mennesker med konti kan handle i guld der.

Sagde Pomp,

Hvordan ved du i det system, at Gold Money faktisk gør, hvad du beder dem om at gøre?

Peter Schiff var uenig, han sagde, at konkurrence fremmer integritet. Ran Neuner træder ind for første gang med sine synspunkter,

”Du taler om tillid til tredjepartsudbydere. Vi ved fra historien, at hvor er dette kapitalistiske samfund, og at der har været nogle tillidsbrud fra selv de mest velrenommerede tjenesteudbydere. ”

Ikke desto mindre var Peter stadig ikke overbevist om, hvordan folk ville tro, at en række tal har værdi og vil fortsætte med at holde beløbet over tid. Sagde Peter,

Guld havde værdi i tusinder af år. Der er ingen grund til, at det holder op med at have værdi. Men hvad du laver, er at du stoler på noget, der kun har haft markedsværdi i et årti.

Investering som et værdibutik

Det er ingen hemmelighed, at Bitcoins volatilitet altid har været akilleshælen for Bitcoins argumentation som et værdibud. Desuden nævnte Peter, at flere og flere mennesker er motiverede, fordi de køber med ‘uvidenhed om grådighed’.

Ikke desto mindre tilføjede Pomp en fin ring til den. Han hævdede, at Bitcoin er motiveret af netværkseffekten; med eksempler på Google og Uber. Når folk begynder at bruge noget kollektivt, og det accepteres som en standard,

“Netværkseffekter er virkelig svære at adskille.” Han tilføjede, ”Når netværket begynder at vokse. Du får en lock-in. ”

Desuden har Bitcoin en mere betydelig opadrettelse på grund af sin knaphed. Mens guld kan ramme $ 5000 er det bedste optimistiske mål for det, sigter Bitcoin-handlende omkring 10x værdiansættelser. Derfor er det ifølge Pomp en massiv motivation for det.

Hvilket bruges mere?

Det faktum, at man ikke let kan købe en kop kaffe næsten overalt med Bitcoin, er sandt. Som Pomp bemærker, er det dog stadig større end antallet af forretninger, der i øjeblikket accepterer guld. Han tilføjede,

Det giver kryptografisk sikkerhed.

Ifølge Schiff er guld stadig den bedste butik med værdi. Han sagde,

Når du lever i en boble, kan du ikke se en boble.

Ifølge ham Gulds historie og dens egenskaber, der holder over tid, hvilket gør det til det bedste værdibutik, som det har været i tusinder af år. På grund af knapheden tilføjede han,

Ikke desto mindre var både Pomp og Schiff overbeviste om, at FIAT er bestemt til undergang. Mens Schiff kaldte det ‘elendigt,’ sagde Pomp, 

Introduktion til et ikke-korreleret aktiv, der har en asymmetrisk opadrettelse. Jeg har mange ejendomme, som guld har … Ray Dalio for nylig … sagde: Se, vi er tilbage til Centralbank-spørgsmålet. De vil nedsætte satsen, de vil udskrive penge. Fantastisk tid til at eje guld.

Nu mener Pomp, at der er en enorm chance for, at Bitcoin vil være det næste ukorrelaterede aktiv. Imidlertid hævdede Peter stadig, at “For dem er det en slags religion … en drøm.”

Find dig, der vandt debatten her,

Hvem tror du vandt konkurrencen? Del venligst dine synspunkter med os. 

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me