Amerikansk præsidentkandidat kritiserer NBA for ikke at lade spilleren tegne sin kontrakt

reklame Phemex

Førende NBA-spiller, Spencer Dinwiddie for nylig afsløret, at han ønskede at tokenize en del af sin kontrakt på Ethereum blockchain. Han havde til hensigt at rejse 13,5 millioner dollars fra sine treårige 35 millioner dollars kontrakter. Imidlertid blev hans initiativ ikke modtaget godt af NBA. Interessant nok står Crypto-personligheder i hans støtte og betragter det som en revolutionerende idé. 

Ændring er sjældent let

NBA på fredag ​​har hævdet, at hans plan om at pantsætte en del af hans kontaktindtjening for et sikkerhedstoken er i strid med ligaens kollektive overenskomst. I henhold til en erklæring til New York Times, NBA sagde,

“Det beskrevne arrangement er forbudt af C.B.A., som bestemmer, at” ingen spiller skal overdrage eller på anden måde overføre til nogen tredjepart sin ret til at modtage kompensation fra holdet under hans ensartede spillerkontrakt, “”

Dinwiddie tog til Twitter og gav et passende svar og sagde, at han havde al hilsen til NBA. Han tildeler dog ikke sin kontrakt.

Desuden sagde han, at nyheden var skuffende, og at den hindrer udvikling af et nyt aktiv under antagelse om, at en regel brydes. Han sagde derefter, at han ser frem til forståelse og også bringer mere fanengagement og likviditet til holdejere. 

Kilde- Twitter

Som en del af DREAM Fan Shares-platformen havde Dinwiddie planer om at opbygge et firma, hvor enhver entertainer kunne tokenisere deres kontrakt. Desuden kunne entertainerne hæve en del af deres løn for at investere eller ellers bruge den med det samme. Det er stadig ikke klart, om NBA talte med Dinwiddie, inden de afgav erklæringen til Times. Brooklyn Nets-vagt bekræftede imidlertid, at han havde fortalt ligaen om sine intentioner, før de blev offentliggjort. 

Amerikansk præsidentkandidat, Crypto-personligheder står i Dinwiddies støtte

Uanset NBAs ugunstige holdning til spørgsmålet modtog Dinwiddies plan massiv offentlig støtte. Præsidentskandidat Andrew Yang erklærede, at planen var rent geni. Yang har også været fortaler for en lovgivningsmæssig ramme til kryptokurrency og blockchain. 

Kilde- Twitter

Binance CEO, Cz aftalt med Yang, og folk skulle have lov til at indgå gensidigt aftalte kommercielle kontrakter. 

Kilde- Twitter

Den førende advokat, Larry Cermak rosede Dinwiddies indsats og sagde, at det faktisk er en større aftale, end folk indser. Han sagde yderligere, at symbolet er godt tænkt på og ville være mere end et kedeligt bånd. Desuden kunne investorer få potentielle bonusser og en meget større udbetaling i kontraktens tredje år. Desuden er der næsten ingen risiko for manglende betaling. Dette skyldes, at Dinwiddies kontrakt er garanteret i tre år. Selvom han ikke spiller godt eller bliver skadet, ville han alligevel tjene penge. Plus, det bliver et incitament til at spille godt, da Dinwiddie kun tokenerer en del af sin kontrakt.

Kilde- Twitter

Fordelene er også for begge sider – når han spiller godt, får investorer fordel, og selvom han ikke får investorer, får de stadig deres retfærdige andel af overskuddet. Det eneste problem er at få det udstedt under Reg D, hvilket gør det kun tilgængeligt for “akkrediterede investorer”. Dette indebærer yderligere, at der er behov for en investering på mindst $ 150.000. 

Kilde- Twitter

Han udtrykte yderligere skuffelse over NBA’s holdning og sagde, at de har misforstået strukturen i hans symbol. Han tildeler ikke sin kontrakt, men garanterer en del af de penge, han tjener til investorerne.

Kilde- Twitter

En kryptobruger med håndtaget “Crypto Oracle” sagde, at dette kunne være fremkomsten af ​​en helt ny sportsliga, hvor fans har direkte egenkapital i spillerne og udleder en del af ligaindtægterne. 

Kilde- Twitter

Dinwiddie samarbejder med Tron for velgørenhed

Tidligere fredag ​​afslørede Dinwiddie, at han havde indgået et samarbejde med Tron Foundation og dets administrerende direktør, Justin Sun, for at donere 8,2 Bitcoin til velgørenhed ved at sælge sine spilbårne sko til sæsonen 2019/2020. Han forsikrede yderligere om, at uanset hans problemer med hans kontraktplan ville han gøre sit og give donationen.

Kilde- Twitter

Tror du, at NBA er rimelig og ikke tillader Spencer Dinwiddie at tegne sin kontrakt? Del dine synspunkter med os i kommentarerne nedenfor!

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me