SaTT, reklameløsningen på Blockchain når sin softcap på 3.360.000 $ på mindre end en uge!

En blockchain-baseret reklameløsning, SATT har i grand stil annonceret afslutningen af ​​sit token salg, da projektet satte endnu en imponerende rekord i blockchain fundraising terrænet. SaTT har ramt sin bløde hætte efter at have rejst en svimlende $ 1 million inden for 48 timer i den sidste runde af sin ICO.

Den digitale reklamebranche får en fuld smag af blockchain-kapaciteter, da SaTT kommer på scenen med sit innovative blockchain-baserede reklameprodukt, SaTT-reklameløsningen. Ligesom alle andre brancher, der har haft øget anvendelse af blockchain-teknologi, vil reklamebranchen ikke blive efterladt i løbet af decentralisering.

Før denne tid kunne ICO-succes forestilles bedst end realiseret

SATT ICO giver en perfekt fortælling om, at succes kan opnås uanset de omgivende omstændigheder. SaTT ICO kom live midt i en intens bjørnemarked i 2018, på det tidspunkt, hvor blockchain-fundraising er gået sydpå. SaTT doggedness var imidlertid tydelig midt i alle disse ugunstige faktorer.

I løbet af denne periode registrerede ICOBench, en populær blockchain-startdataggregator, SaTT ICO som et topniveauprojekt ud af over 5000 projekter på det tidspunkt. Siden starten af ​​token-salget har abonnementet været åbent, så investorer kan deltage i udbuddet.

Den sidste fase af indsamlingen, der åbnede igen for et par dage siden, blev hilst velkommen af ​​en overvældende interesse, der førte til, at der blev rejst over 1 million dollars på bare 48 timer. Det ledige slot blev naturligvis overtegnet. Det ville uden tvivl have været mere end en kæmpestor, hvis salgsperioden blev forlænget.

CEO og grundlægger af SaTT havde udtrykt sin begejstring med hensyn til den netop afsluttede milepæl:

“Vi er stolte af støtten fra vores samfund, der på trods af markedets vanskeligheder så i teamet potentialet til at realisere den første kryptografiske løsning til funktionel reklame,”

Da SaTTs tokensalg slutter i en bemærkelsesværdig note, har virksomheden meddelt, at den agter at notere sit oprindelige token, kryptokurrency SaTT på eksterne børser den 24. september, hvilket kun er et par timer væk ved pressetid. Det næsten afsluttede tokensalg er et stort skridt i denne retning.

Siden 2017 ICO rush, fundraising blockchain-projekter har været et totalt mareridt for de fleste nystartede virksomheder, da de, der ikke har råd til et Initial Exchange Offering (IEO), er blevet efterladt i mørket og forsøger at rejse nogle tusinde dollars efter et par måneders token-salg.

SaTT-historien viser tydeligt, at ICO-fundraising-modellen ikke er død, snarere bliver investorer mere kræsne i at investere midler i projekter med banebrydende innovativ teknologi, lovende fremtidige og levedygtige brugssager. Denne fortælling beskriver bedst de produkter, SaTT leverer på reklamemarkedet. Takket være kvaliteten af ​​det team, der håndterer projektet.

Find ud af mere om SaTT

Projektet blev støttet af den berømte investor Richard Wang, partner hos Draper Dragon Digital-fond for investeringssiden Det unge, men allerede berømte marketingbureau Markchain og dens grundlægger Quentin Herbrecht som rådgiver for PR & Marketing og Eric Alexandre, grundlægger af Jetcoin for strategidelen.

SaTT er en blockchain-baseret reklameløsning udviklet af Atayen inc. Det amerikansk baserede selskab, der er medstifter af Gauthier Bros og Stephanie Clement, har specialiseret sig i udvikling af virksomhedsapplikationer til forretningssider på Facebook og andre sociale netværk siden 2008. Med deres mange facebook-applikationer tæller de allerede mange prestigefyldte kunder som Coca-Cola, Netflix , Skype eller Starbucks.

Reklameløsningen udviklet af Atayen Inc.. er positioneret til fuldstændigt at forny reklamebranchen. Det SATT platform gør det muligt for brugere af sociale medier at blive en influencer for forretningsmærker og til gengæld være i stand til at tjene penge på deres publikationer via YouTube, Facebook, Twitter og Instagram.

Påvirkere på SaTT-platformen fremsætter anbefalinger eller en publikation, der er behørigt tjent på penge og belønnet baseret på det niveau af engagement, den genererer (antal visninger, delinger, likes, kommentarer til publikationen). Som en tommelfingerregel vedtager SaTT et rimeligt kompensationssystem, der belønner annoncører (influencers) baseret på udførelsen af ​​deres offentliggørelse eller engagement.

Ved at anvende tilgangen til influencerannoncering afkobler SaTT den største vejblokering for reklame, da det drejer sig om manglende tillid til mærker. SaTT udnytter tanken om, at folk sandsynligvis stoler på anbefalinger fra nære venner og påvirkere, de følger. SaTT-metoden er utvivlsomt en win-win-tilgang for både annoncører og udgivere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me