Parhaat Tezos (XTZ) -lompakot vuodelle 2019

Tämän päivän artikkelissa tarkastelemme parhaita Tezos-lompakoita, joita sinun kannattaa kokeilla tänä vuonna. Varmista, että valitsemasi lompakko täyttää kaikki tarvittavat ehdot.

Tezos on lohkoketjualusta, joka mahdollistaa älykkään sopimusten käyttöönoton ja kehittämisen itsehallintoprotokollan pohjalta. Tämä dApp-alusta eroaa muista, koska sidosryhmät tekevät kaikki verkkopäätökset äänestysjärjestelmän kautta.

Huomioon otettavat asiat ennen XTZ-lompakon valitsemista

Jos olet kiinnostunut ostamaan XTZ-kolikoita tai Tezzies-nimiä, niin sinun on otettava huomioon muutama elementti:

Valuuttatuki– Ensinnäkin sinun on etsittävä lompakko, joka tarjoaa tukea XTZ: lle. Kolikkoa on tällä hetkellä muutama lompakkovaihtoehto.

Useita altcoin-tukia– Riippuen millaisesta salkusta haluat, voit valita lompakon, joka tukee vain XTZ: tä tai sellaisen, joka tukee useita kryptovaluuttoja.

Turvallisuus– Tarkista, säilyttääkö sinua kiinnostava lompakko yksityisiä avaimia, onko siinä kaksivaiheinen todennus, kiinteä salaus ja varmuuskopiointijärjestelmä.

Atomic-lompakko

Atomic-lompakko on sopiva monitasoinen lompakko, jonka avulla voit tallentaa ja hallita Tezojasi yksinkertaisella tavalla. Lompakko on yhteensopiva sekä Android- että iOS-laitteiden sekä seuraavien työpöytäjärjestelmien kanssa: Windows, Ubuntu, Debian, Fedora ja macOS.

Atomic Walletin mukana tulee esteettinen käyttöliittymä, joka on helppo ymmärtää ja navigoida. Lompakko ei ole vapaudenrajoittaja, yksityiset avaimet ja salasanat salataan eikä niitä koskaan poisteta laitteeltasi. Tapahtumatiedot ja kirjautumistiedot tallennetaan myös paikallisesti.

Jos haluat vaihtaa salauksesi Tezos-kolikoiksi tai muiksi kolikoiksi, tiedä, että Atomic sisältää vaihto-ominaisuuden, jonka avulla voit suorittaa nopeita salauksesta salaukseen -vaihtoja. On myös mahdollista ostaa kolikoita käyttäen USD, EUR ja muita fiatteja luottokortilla.

Varastointivaihtoehtojen osalta Atomic Wallet tukee Tezosin lisäksi yli 300 muuta salausta ja rahaketta.

TezBox-lompakko

TezBox oli ensimmäinen Tezosille suunniteltu lompakko, jolla oli graafinen käyttöliittymä. Se käynnistettiin projektin ICO-myynnissä Tezos-yhteisön kehittäjän toimesta. TezBoxilla on helppokäyttöinen käyttöliittymä, joka on yhteensopiva Windows- ja Mac-järjestelmissä toimivien tietokoneiden kanssa. Myös Linux-käyttöisten tietokoneiden lompakkoa kehitetään.

Lompakolle on saatavana myös Chrome-laajennus, ja parhaillaan kehitetään Android- ja iOS-versioita.

TezBox tarjoaa integroidun tuen sekä Trezor- että Ledger-laitteistolompakkoille, vaikka Tezos-tukea ei mainita Legerin verkkosivustolla. Trezor tekee tämän, mikä viittaa siihen, että ehkä Tezosia tuetaan paremmin heidän laitteellaan.

Verkkolompakko tallentaa julkiset ja yksityiset avaimet käyttäjän laitteeseen.

tezbox.com

Guarda-lompakko

Mikä tekee Guarda yksi parhaista Tezos-lompakoista on sen melkein yleinen merkkipeitto.

Huipputason salausten, kuten Bitcoin, Ethereum ja Ripple, lisäksi se tukee myös monenlaisia ​​ERC 20 -merkkejä sekä Tezos-kolikoita.

Lompakko myös helpottaa merkkien ostamista fiatilla luottokortillasi, mikä säästää aikaa ja rahaa, koska sinun ei tarvitse vaihtaa vaihtoa

Guarda on yhteensopiva melkein kaikkien suurten alustojen kanssa, olipa se sitten työpöytä tai mobiili. Et voi myöskään ladata mitään sovellusta ja käyttää vain verkkolompakkoa selaimeltasi.

Lompakon tiedot tai yksityiset avaimet pysyvät aina laitteen suojatussa muistissa ja poistavat itsensä, kun kirjaudut ulos lompakosta.

Mutta yksi Guardan kätevimmistä ominaisuuksista on luultavasti sen sisäänrakennettu salauksenvaihtopalvelu, jossa voit vaihtaa kolikoita suoraan sovelluksessa.

Galleon Tezos Lompakko (Tezori)

Galleon on ohjelmistolompakko Tezojen tallentamiseen. Tezorin, Tezos-lohkoketjun avoimen lähdekoodin lompakon infrastruktuurin, Galleonin käyttöönottoa tuetaan laitteisto- ja ohjelmistolompakkoissa, ja se on saatavana kahdeksalla eri kielellä. Lompakko on yhteensopiva Mac-, Windows- ja Linux-järjestelmissä toimivien tietokoneiden kanssa.

Tezos CLI-lompakko

CLI-lompakko on tarkoitettu käyttäjille, joilla on jonkin verran koodaustietoa, koska se vaatii komentorivien käyttöä. Tezos on listannut sen verkkosivustollaan, ja riippumaton ulkoinen turvatarkastaja on tarkastanut sen. Koska lompakko tarvitsee jonkin verran komentorivikokemusta, useimpien käyttäjien voi olla melko vaikea käyttää sitä.

Kukai Tezos -lompakko

Kukai on verkkopohjainen avoimen lähdekoodin lompakko, jonka avulla käyttäjät voivat tallentaa XTZ: n. Käyttäjät voivat luoda upouuden lompakon tai tuoda olemassa olevan muistisiemenkoodin tai a.tez-tiedoston avulla.

Lompakossa on yksinkertainen verkkosivusto suunnittelun suhteen, ja Tezos-yhteisö pitää sitä yleensä hyvin. Se synkronoituu suoraan Tezos-verkon kanssa, jolloin voit lähettää tai vastaanottaa XTZ: tä helposti.

Lompakossa on mahdollisuus allekirjoittaa tapahtumia offline-tilassa, mikä tarkoittaa, että avaimesi on suojattu verkkouhilta. Kun lompakko muodostaa jälleen yhteyden Internetiin, offline-tilassa allekirjoittamasi tapahtuma voidaan lähettää verkon kautta.

Tezos. Sininen lompakko

tezos.sininen

Tezos.Sininen on mobiilikäyttäjille tarkoitettu lite-lompakko, jota Android ja Windows 10 tukevat. Lompakon sovellukset voi ladata Google Playsta ja Microsoft Storesta vastaavasti.

iOS-käyttäjät voivat käyttää myös lompakkoa, mutta se on saatavana vain Apple Test Flight -ohjelmassa. Apple ei paljastanut, milloin sovellus integroidaan sen App Storeen.

Vaikka se on suunniteltu kevyeksi lompakoksi, se ei vaaranna turvallisuutta. Se hyötyy käyttöjärjestelmän omasta suojauksesta olemalla natiivisovellus sen lisäksi, että yksityiset avaimesi on salattu useilla tasoilla.

Tezos Blue pidetään toimivana lompakkona, mutta näyttää siltä, ​​että sen takana oleva kehitystiimi ei ole julkaissut päivityksiä viimeisen vuoden aikana.

WeTez-lompakko

WeTez kehitti yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Kiinassa, ja se on ensimmäisten joukossa luonut mobiililompakon, joka on tarkoitettu XTZ-varastointiin ja tapahtumiin.

Matkapuhelinta tuetaan älypuhelimissa, joissa on Android- ja iOS-järjestelmät, kun taas sen ohjelmisto on integroitu Tezos-laitteeseen. Lompakon avulla käyttäjät voivat lähettää, vastaanottaa ja panostaa merkkejä XTZ-palkintoihin.

Trezor Model T -lompakko

Amazon.com

Trezor T. on Trezorin uusin malli ja ainoa, joka on lisännyt tukea Tezosille ja sen tunnukselle nimeltä XTZ. Tämä laitteistolompakko tukee kaikkia muita tärkeimpiä salauksia laajan luettelon altcoineista.

Tämä pieni laite turvaa varat PIN-koodin avulla, edistyneellä salauksella, manuaalisella tapahtumavahvistuksella ja kaksivaiheisella todennuksella. Trezoria tukee aktiivinen kehitystiimi, joka julkaisee jatkuvasti päivityksiä.

Tuomio

Tällä tavoin lopetamme luettelomme parhaista vaihtoehdoista Tezos-kolikoiden varastointiin. Varmista, että valitsemasi lompakko täyttää kaikki tarvittavat ehdot, jotta se takaa XTZ: n turvallisen säilytyksen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me