Ripple vs Litecoin – tärkeimmät erot näiden kahden kryptovaluutan välillä

Ripple vs. Litecoin ei tule olemaan helppo vertailu, kun otetaan huomioon, kuinka erilaiset nämä digitaaliset varat ovat. On kuitenkin joitain eroja, jotka meidän pitäisi tehdä ja ottaa huomioon. Nopeus, luotettavuus, palkkiot ja konsensusalgoritmit ovat joitain asioita, joita meillä olisi tarkasteltava.

Ripple (XRP) on yksi markkinoiden suurimmista ja nopeimmin kasvavista kryptovaluutoista. Samalla tavalla Litecoin (LTC) on ollut merkittävä pelaaja salaustilassa. Molemmilla näillä virtuaalivaluutoilla on hyvät ja huonot puolensa, ja jokainen niistä tarjoaa upeita ratkaisuja käyttäjille.

Ripple vs Litecoin – erot

Ripple (XRP) on maailman neljänneksi suurin virtuaalivaluutta. Yritykset käyttävät sitä nopeampien rajatylittävien liiketoimien käsittelemiseen ja kustannusten alentamiseen. Tätä kryptovaluuttaa voidaan käyttää myös likviditeetin hankkimiseen kysynnän mukaan fiat-markkinoiden välillä. Tämä on erittäin hyödyllistä, koska fiat-tapahtumien suorittaminen tietyillä käytävillä on erittäin kallista ja hidasta.

Ripple on myös yritys. Tämä yritys on XRP: n pääkehityksen takana ja kuinka sitä voidaan käyttää rahoitusmarkkinoiden parantamiseen. Tähän asti Ripple pystyi tarjoamaan palveluja yli 300 asiakkaalle.

Litecoin on sen sijaan 8. suurin kryptovaluutta. Tämä digitaalinen omaisuus luotiin tarjoamaan nopeampi ja halvempi siirto kuin Bitcoin (BTC). Muutaman viime vuoden aikana kehittäjät käyttivät sitä myös useiden uusien parannusten testaamiseen. Näitä parannuksia oli tarkoitus käyttää Bitcoin-verkossa. Litecoin toimi siis Bitcoinin testausverkostona.

Tätä virtuaalivaluuttaa ohjaa tällä hetkellä Litecoin Foundation. Tämä säätiö pyrkii edistämään LTC: tä, parantamaan koko verkkoa ja laajentamaan sen käytettävyyttä. Tämä on samanlainen tapa, jolla Ripple toimii XRP-digitaalisen omaisuuden kanssa.

Seuraavia osia käytetään kuvaamaan yksityiskohtaisemmin tapaa, jolla Litecoin ja Ripple toimivat. Otamme huomioon heidän konsensusalgoritminsa, hinnat ja tulevat projektit.

Konsensusalgoritmi

Ripplellä ja Litecoinilla on erilaiset konsensusalgoritmit. Ripple toimii palvelinverkon kanssa, joka on jaettu ympäri maailmaa, jolloin koko verkko on hajautettu. Näiden palvelinten avulla verkko voi toimia ja olla yhtä ketterä kuin se on tällä hetkellä. Tämä on täysin erilainen kuin Proof-of-Stake (PoS) tai Proof-of-Work (PoW) blockchain-verkot.

Tämän konsensusalgoritmin pääominaisuuksiin kuuluvat nopeus, luotettavuus ja matalat maksutapahtumat. Samanaikaisesti tämä verkko ei kuluta suuria energiamääriä toimiakseen.

Litecoin toimii sen sijaan Proof-of-Work (PoW) -konsensusalgoritmin kanssa. Tämä tekee siitä erittäin turvallisen verkon ja myös luotettavan. Huolimatta siitä, että kaikilla on pääsy tähän verkkoon, se on erittäin keskitetty. Useat Kiinassa sijaitsevat kaivoslaitokset keskittävät suuren osan Litecoinin koko hajautusasteesta.

Litecoinia on Bitcoiniin verrattuna nopeampi ja halvempi käyttää. Siitä huolimatta se on edelleen vähemmän energiatehokas kuin Ripple ja sen järjestelmä.

Vaikka Ripple-tapahtumat ovat lähes ilmaisia ​​ja välittömiä, Litecoin-tapahtumien vahvistaminen voi kestää muutaman sekunnin. LTC-siirrot ovat myös kalliimpia kuin XRP-tapahtumat.

Ripple vs. Litecoin hintavertailu

Ennen kuin ymmärrämme tärkeimmät erot Ripple vs.Litecoin välillä, meidän on nähtävä, kuinka monta kolikkoa he ovat laskeneet liikkeeseen. On lyöty 100 miljardia XRP: tä (100 000 000 000 XRP), josta noin 43 810 000 000 XRP on liikkeessä. Sillä välin ei koskaan tule olemaan yli 84 miljoonaa LTC: tä, ja tällä hetkellä liikkeessä on 65 864 560 LTC.

Tämän artikkelin kirjoittamisen ajankohtana XRP-hinta on 0,255266 dollaria ja arvostus 11 566 743 830 dollaria. Litecoinilla asiat ovat erilaiset. Jokainen LTC voidaan hankkia hintaan 58,62 dollaria, ja sen markkina-arvo on 3 860 807 166 dollaria.

Litecoinin kaikkien aikojen korkein hinta oli lähellä 375 dollaria vuonna 2017. XRP nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle 3,84 dollariin tammikuussa 2018, muutama viikko Litecoinin jälkeen. Tämä osoittaa, kuinka kryptovaluuttamarkkinat ovat hyvin epävakaat ja kuinka paljon asiat voivat muuttua. Markkinat odottavat nyt uusia kaikkien aikojen korkeimpia arvoja molemmissa kryptovaluutoissa.

On syytä huomata, että sekä Litecoin että Ripple ovat olleet karhumarkkinoilla vuosina 2018 ja 2019. Litecoin koki jonkin verran vauhtia vuonna 2019 ennen puolittumistapahtumaansa. Samaan aikaan XRP-sijoittajat innostuivat, ja Ripple edisti Swell-tapahtumia.

Ripplen ja Litecoinin hankkiminen ja tallentaminen

Ripplen ja Litecoinin ostamisen ja säilyttämisen ei pitäisi olla vaikea tehtävä. Itse asiassa suurin osa vaihdoista tukee sekä XRP: tä että LTC: tä. Tämä helpottaa asioita niille, jotka haluavat omistaa hajautetun salkun salausvaluutoissa.

Kaksi näistä alustoista, joista voit ostaa edellä mainitut kaksi virtuaalivaluuttaa, ovat Coinbase ja Binance. Sen lisäksi käyttäjillä on mahdollisuus tallentaa varojaan näille alustoille. Parasta on kuitenkin tallentaa virtuaalivaluutat laitteiston lompakkoon.

Yksi parhaista lompakoista molempien virtuaalivaluuttojen tallentamiseen on Ledger. On olemassa muita alustoja, jotka tarjoavat sinulle erilaisia ​​ratkaisuja tarpeidesi mukaan. Tämä auttaisi sinua päättämään, mitkä ovat parhaat vaihdot, mistä ostaa Ripple tai Litecoin.

Ripplen ja Litecoinin tulevaisuus

Ripple aikoo jatkaa kasvuaan ympäri maailmaa. Itse asiassa he haluavat houkutella enemmän yrityksiä, jotka työskentelevät rajat ylittävien liiketoimien parissa. Jos näin tapahtuu, myös uusien XRP-käyttäjien saamisen mahdollisuudet kasvavat.

Maailma, jossa on XRP-siirtoja, olisi parempi yksityishenkilöille ja yrityksille. Kustannuksia pienennetään, ja myös investoinnit alaan voivat kasvaa.

Lisäksi Ripplellä on laaja valikoima projekteja, kuten Xpring. Näillä aloitteilla odotetaan olevan positiivinen vaikutus XRP: n hintaan. Muita ratkaisuja ovat kysynnän mukainen likviditeetti ja Ripple Net. Uusilla kumppanuuksilla muiden yritysten kanssa tulee olemaan keskeinen rooli XRP: n nostamisessa.

Litecoinilla on sen sijaan uusia suunnitelmia viedä ratkaisunsa muille käyttäjille. He työskentelevät nyt lisää yksityisyyden ominaisuuksia. Tämän odotetaan auttavan käyttäjiä huolehtimaan yksityisyydestään, kun he suorittavat siirtoja.

Lisäksi Litecoinia voidaan käyttää uusien Bitcoin-toteutusten testaamiseen tulevaisuudessa. Tämä lisäisi varmasti LTC: n kysyntää ja auttaisi sitä saavuttamaan uusia huippuja tulevaisuudessa. On syytä mainita, että LTC koki puolittamistapahtuman alle vuosi sitten.

Johtopäätös

Sekä Ripple että Litecoin ovat erittäin hyödyllisiä virtuaalivaluuttoja niille kapeille, joita he parhaillaan työskentelevät. Jokaisella niistä on etuja ja haittoja. Ripple pyrkii tarjoamaan parempia ratkaisuja rahoitusyhtiöille maailmanlaajuisesti. Litecoinia kehitetään auttamaan Bitcoin-mittakaavaa ja kasvamaan entisestään.

Kummallakin digitaalisella omaisuudella oli selvästi positiivinen vaikutus markkinoihin. Litecoin ja Ripple ovat varmasti virtuaalivaluuttoja salauksen harrastajille ja sijoittajien tulisi omistaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me