ETFinance Review: Yhden luukun kaupankäyntialusta

 On aina virkistävää löytää kaupankäyntialusta, joka yhdistää useita kauppatyyppejä samalla verkkosivustolla. Voisit sukeltaa omaisuuteen; upota varpaasi salauskaupan vesiin tai kokeile valuuttakauppaa helposti. 

Tarvitset vain yhden kaupankäyntitilin. Sovellus, joka auttaa sinua pysymään kaupassa, kun olet liian väsynyt tavoittamaan kannettavaa tietokonetta, voi myös olla välttämätön. Mutta ennen kuin puhumme sovelluksista, tässä on yleiskatsaus ETFinance

 • Perustettu vuonna 2018 
 • Pääkonttori Kyproksessa 
 • Sääntelee Kyproksen arvopaperikomissio (CySEC) 
 • Minimitalletus – 250 dollaria 
 • 0% provisio 
 • Kaupankäyntialusta: MT4 

Vaihdettavat tuotteet 

ETFinance tarjoaa laajan luettelon vaihdettavissa olevista markkinoista. Nämä ovat: 

Luokka  Varojen määrä  Esimerkkejä 
Forex  50+  EUR, USD, JPY 
Omaisuusindeksi  5+  Indeksit, salausparit 
Metallit  4+  Kulta hopea 
Indeksit  20+  DOW, AEX, SERT 
Varastot  150+  Apple, Amazon, Facebook 
Hyödykkeet  17  Sokeri, kahvi, maakaasu 
CFD: t salauksessa  Useita  Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Dash 
ETF: t  Useita  BTC 

 

ETFinance veloittaa 0% kaupankäyntimaksuja, joten voit käydä kauppaa millä tahansa näistä markkinoista kätevästi huolimatta maksuista. 

etfinance

Kaupankäyntialusta: Meta Trader 4 

ETFinancessa on suosituin kaupankäyntialusta: Meta 4. Suosion lisäksi MT4 on erittäin käyttäjäystävällinen foorumi. Voit aloittaa vähän apua ja käyttää useita ominaisuuksia kehittyneempään kaupankäyntiin. 

Jos et ole koskaan käynyt kauppaa aiemmin, MT4 antaa sinulle pääsyn joihinkin näistä olennaisista kaupankäyntiominaisuuksista: 

 • Markkinatilaus, joka auttaa ostamaan ja myymään 
 • Odottava tilaus edistyneelle kaupankäynnille 
 • Osta ja myy rajoituksia kaupankäynnin automatisoimiseksi 
 • Mobiili reagoiva 
 • Ominaisuudet mukauttaa kaupankäyntiä 
 • Paljon teknisiä indikaattoreita 
 • Kaupankäynnin signaalit 

Aloittaminen: tilin luominen ja asiakirjojen toimittaminen 

Aloittaminen ETFinance kestää 10–30 minuuttia. Se alkaa tilin luomisella ja talletuksella, jotta voit aloittaa kaupankäynnin. 

Kuten useimmat pörssit, ETFinance pyytää nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi tilin luomiseksi. Määritä sen jälkeen, haluatko henkilökohtaisen vai yritystilin. 

Seuraavaksi on lyhyt kyselylomake. Siinä kysytään tavoitteistasi, työllisyystilastasi ja koulutustasostasi.  

Sen jälkeen vaihto pyytää henkilötietoja. Sinun on esitettävä ajokortti, kopio passistasi tai kansallinen henkilötodistus. Asuinpaikkasi todistamiseksi vaaditaan myös sähkölasku. 

Kun olet valmis, seuraava prosessi on tallettaa rahaa tilillesi. ETFinance tukee näitä pankkivaihtoehtoja: 

 • Pankkisiirto 
 • Skrill 
 • Neteller 
 • Luottokortti

Kuten jo mainittiin, ETFinancen vähimmäistalletus on 215 dollaria. Jos olet uusi kaupankäynti, harkitse demotilin avaamista ennen kuin riskoit rahallesi. Demotilin avulla voidaan simuloida kaupankäyntiä niin kauan kuin haluat.  

Harkitse myös vierailua ETFinancen koulutusosassa etsimällä oppaita ja kaupankäyntioppaita ennen aloittamista. Voisit osallistua webinaareihin, ilmoittautua kursseille ja lukea hyödyllisiä artikkeleita kaupankäynnistä. 

Kaupankäynti ETFinancella 

ETFinancessa on neljä tyyppistä kauppaa: hopea, kulta, platina ja islamilainen tili. Tilisi tyyppi määrittää vähimmäiserotuksen, enimmäisvivun ja saamasi asiakastuen laadun. 

Onneksi kaikilla on mahdollisuus tulla platinakauppiaiksi. Islamilainen tili toisaalta antaa sinun käydä kauppaa raaka hinnoittelusopimus. Siihen sisältyy myös nolla korkoa tai swap-maksuja.  

Kaiken kaikkiaan sinulla on pääsy riittävälle markkina-alueelle tilisi tyypistä riippumatta. Ja kuten mainittiin, kaupankäynti MT4-alustalla on suoraviivaista myös aloittelijoille. Se on turvallinen ja toimii sujuvasti sekä verkossa että mobiilisovellusten kautta.  

ETFinance-vipuvaikutus 

Uusilla kauppiailla on käytettävissään enimmäisvipu 1:30. Kulta- ja platinatason asiakkaat voivat käydä kauppaa enintään 1: 500-vipuvaikutuksella. 

Aloittamattomille vipuvaikutus auttaa sinua käymään kauppaa enemmän rahaa kuin sinulla todellisuudessa on. Vivulla 1:10 voit käydä kauppaa kymmenen kertaa enemmän kuin sinulla on tililläsi.  

Suurin etu vipuvaikutuksella on, että se auttaa ansaitsemaan paljon enemmän rahaa kuin ilman sitä. Valitettavasti siihen liittyy myös valtava riski. Kun asiat menevät väärin, voit menettää rahasi melko nopeasti vipuvaikutuksella. 

Sellaisena se vaatii huolellista käyttöä. Itse asiassa asiantuntijat neuvovat välttämään valtavan vipuvaikutuksen ottamista, ellei sinulla ole ylimääräistä kokemusta. 

Asiakaspalvelu 

ETFinance tarjoaa asiakaskanavia kolmella kanavalla: 

 • Puhelinnumero, maanantaista perjantaihin 
 • Maksa-chat-tuki 
 • Sähköposti osoitteeseen support2etfinance.eu 

Online ETFinance -arvostelut osoittavat, että kauppayhtiöllä on aktiivinen asiakastukiosasto. Tiimi vastaa kyselyihin ja valituksiin kaikkien yhteyskanaviensa kautta. Joten voit olla varma ongelmista; joku auttaa sinua. 

Viittausohjelma 

Kaupankäynnin lisäksi voit ansaita rahaa myös ohjaamalla ihmisiä liittymään ETFinanceen. Voit ansaita jopa 800 dollaria jokaiselle henkilölle. Jälleen saat rahaa myös joka kerta, kun viemäsi ihmiset käyvät kauppaa alustalla. 

etfinance

ETFinance-edut ja haitat 

Plussat 

 • EU-lisenssi 

ETFinance toimii EU: n jäsenen Kyproksen lisenssillä. Lisenssi on laillinen ja antaa yritykselle mahdollisuuden palvella kaikkia EU: n kansalaisia. Tällä lisenssillä on useita muita etuja. 

Esimerkiksi ETFinancea vaaditaan noudattamaan tiukkoja tietokäytäntöjä. Se tallentaa kauppiaiden rahat erilliselle tilille ja sallii myös ulkoiset tarkastukset. 

 • Paljon valuuttapareja 

ETFinance tarjoaa satoja kauppamarkkinoita. Yhteenvetona voit vaihtaa yhden tuotteen päivässä etkä valmistaa kaikkia niitä vuoden sisällä. Kaupankäyntimarkkinat ovat myös erilaiset: valuutat, indeksit, salaus ja metallit, muutamia mainitakseni. 

 • Hyvät levitteet 

Spread tarkoittaa eroa tarjouksen ja kysyttävän hinnan välillä. Tiukat leviämiset varmistavat, että pidät kaupankäyntikulut minimissä. Suuret erot voivat kerätä kustannuksesi nopeasti. ETFinance tarjoaa 0,03–0,07, joka on samanlainen kuin alan keskiarvo. 

 • MT4 Trading 

Jokainen kauppias odottaa löytävänsä MT4-alustan modernilta kaupankäyntisivustolta. Tämä johtuu siitä, että se on erittäin käyttäjäystävällinen ja siinä on kaikki elinkeinonharjoittajan tarvitsema. Voit käyttää sitä verkossa tai sovelluksen kautta. Se latautuu nopeasti ja sujuvasti. 

 • Useiden kielten tuki 

Voit käydä kauppaa englannin, hollannin, italian, portugalin, espanjan tai saksan kielillä. Voit myös hankkia asiakastukea omalla äidinkielelläsi avuksesi. 

Haittoja 

 • Matala vipuvaikutus aloittelijoille 

Vaikka asiantuntijat saavat enimmäisvivun 1: 500, aloittelijoiden on tyydyttävä alan vähimmäisarvoon 1:30.  

Johtopäätös 

ETFinance on laillinen välittäjä. Sillä on luotettavan sääntelyviranomaisen (CySEC) lupa ja se on toiminut yli kahden vuoden ajan. Tässä tilanteessa se on kätevä kaupankäyntialusta jokaiselle, joka haluaa käydä kauppaa useilla instrumenteilla.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me