Coinsbit Review: Turvallinen, nopea ja runsas salausvaihto

Huono lompakon suojaus, olematon asiakastuki ja hitaan kaupankäynnin moottorit ovat saaneet tuhannet salakirjoittajat sulkemaan tilinsä ja lopettamaan kaupankäynnin kokonaan. Bitcoinin alkuaikoista, sen eksponentiaalisesta kasvusta vuonna 2017 nykyiseen tilaansa, ihmiset kamppailevat edelleen luotettavien salausvaihtojen löytämisestä.

Kolikkopeli, nopeasti kasvava FIAT- ja salauskauppapaikka, joka on varustettu kaikilla ominaisuuksilla ja palveluilla, joita kauppiaat ovat aina etsineet. Olipa tietojen suojaaminen, tapahtumien nopea käsittely tai intuitiivisen käyttöliittymän tarjoaminen, vaihto tarkistaa kaikki valintaruudut.

Lisäksi se tarjoaa tällä hetkellä 500 dollarin käteispalkkion uusille kauppiaille. Se on uskomatonta, eikö? Varmistaaksemme, että yritys on laillinen eikä huijaus, loimme tilin alustalle. Tässä on kattava katsaus Coinsbitiin ja kokemuksemme salauksen vaihdosta.

Coinsbit: Yleiskatsaus

Kolikkopeli sisältää kiillotetun, ammattimaisesti suunnitellun verkkosivuston, joka latautuu sujuvasti sekä työpöydälle että mobiililaitteille. Se on hyvin järjestetty, jotta sen monista ominaisuuksista on helppo rekisteröityä, käydä kauppaa tai käyttää sitä.

Kotisivu tarjoaa yhteenvedon kaikesta, mitä haluat tietää vaihdosta. Jopa vierittämättä huomaat näkyvästi, että vaihto hyväksyy Visa ja MasterCard. Opit, että se tarjoaa P2P-lainapalveluja ja sillä on sijoituspalvelu.

Kun vierität verkkosivustoa alaspäin, opit lisää kaupankäyntialustasta tietopankki-osion kautta. Coinsbit tarjoaa myös sosiaalisen todistuksen siitä, että se on laillinen salakauppayhtiö eikä petosjoukko huijauskauppiaille. Tarkemmin sanottuna sillä on linkkejä luotettavien myyntipisteiden, kuten Forbes Magazine, artikkeleihin, jotka tarkistavat sen laillisuuden.

Tässä ydinliiketoiminnassaan tässä on Coinsbitin pääominaisuudet ja palvelut:

  • Salausvaihto: Voit ostaa Bitcoinia Visa / MasterCard -kortilla tai myydä Ethereumia Ripplelle. Coinsbit on kattava pörssi sekä Fiatille että digitaalisille valuutoille.
  • IEO Launchpad: uudet salausprojektit, jotka haluavat markkinoida kolikoitaan nopeasti, voivat hakea lanseerausta Coinsbitin IEO-alustan kautta.
  • API helppoon autokauppaan: Pörssin avulla voit yhdistää tilisi vaivattomasti automaattiseen kaupankäynnin bottiin. Ja normaalina käytäntönä Coinsbit suojaa salauksesi siten, ettei mikään botti voi siirtää sitä tililtäsi.
  • InvestBox: tämä on ainutlaatuinen sijoituspalvelu, jota tarjotaan vain alustan kehittäjille.
  • P2P-lainat: voit lainata sijoittajien salausta lisätäksesi kaupankäyntipääomaasi ja antaaksesi sen takaisin voitolla. Vaihtoehtoisesti voit lainata Bitcoinisi kauppiaalle ja ansaita korkoa, kun he maksavat takaisin. Coinsbit turvaa palvelun, joten sinun ei tarvitse huolehtia petoksesta.
  • Viittausohjelma: suostuttele ystäväsi aloittamaan kaupankäynti Coinsbitilla, niin saat osan heidän kaupankäyntimaksuistaan ​​lahjana pörssistä. Juuri pörssi maksaa sinulle 15% kaupankäyntimaksuista, joita Coinsbit veloittaa ystäviltäsi.

Coinsbitin käytön aloittaminen: Tartu 500 dollarin arvoinen bonus

Tilin luominen Coinsbitiin kestää alle minuutin. Sinun on annettava vain sähköpostiosoite ja vahva salasana tilisi suojaamiseksi. Kun vahvistat sähköpostiosoitteesi ja kirjautumistunnuksesi, Coinsbit yllättää sinut lahjalla sisäisistä Coinsbit (CBC) -kolikoistaan.

Huomaa, että ilmapisarat eivät aina ole käytettävissä. Mutta onnenpäivänäsi Coinsbit hemmottelee sinua CBC-rahakkeilla, joiden arvo on 500 dollaria.

Kaukana ilmapisaroista sinun on rahoitettava tilisi aloittaaksesi kaupankäynnin pörssissä. Kaupankäyntialusta tukee yli 40 valuuttaa, ja voit rahoittaa tilisi käyttämällä puolta niistä. Jos olet uusi Bitcoin-kaupankäynnissä, sinun tulisi todennäköisesti valita talletukset käyttäen euroja tai Yhdysvaltain dollareita ja suorittaa maksut Visa- tai MasterCard-kortilla.

Kokeneille kauppiaille sinulla on kuitenkin joukko valuuttoja, joita voit käyttää Coinsbit-tilisi rahoittamiseen. Talletukset ovat ilmaisia ​​useimmille kolikoille, vaikka sinun pitäisi odottaa veloituksia nostoista. Alla on erittely Coinsbitin palkkioista.

Valuutta Tallettaa Peruuttaminen Min talletus Min peruutus
BTC 0 BTC 0,0012BTC 0,001BTC 0,002BTC
ETH Vapaa 0,01ETH 0,001ETH 0,02ETH
USD Ilmainen / 7% 2% 10 dollaria 15 dollaria
BCH Vapaa 0,001 BCH 0BCH 0,002 BCH
BNB Vapaa 0,5BNB 18 miljardia 0,55
CBC Vapaa 15CBC 0cbc 16CBC
LTC Vapaa 0.01LTC 0.001LTC 0.02LTC

Kaupankäynti Coinsbitilla: sujuva ja helppo

Coinsbit kaupankäyntirajapinta on rakennettu aloittelijoille. Se on yksinkertaista, suorittaa tapahtumia erittäin nopeasti (10000 tapahtumaa sekunnissa), mutta tarjoaa myös hyödyllisiä ominaisuuksia edistyneelle kauppiaalle.

Oletuksena pörssi näyttää hintaliikkeet vihreällä ja punaisella kynttilänjalalla. Mutta jos haluat, voit vaihtaa baareihin, onttoihin kynttilöihin, linja- tai Heikin Ashi -kynttilöihin. Voit myös leikkiä muilla kokoonpanoilla, kuten aikavyöhykkeillä, taustatiedoilla ja akselilla.

Kaupan loppuun saattaminen Coinsbitilla on kuitenkin vaivatonta. Tilausten osto- ja myyntivälilehdet sijaitsevat vihreän ja punaisen keskustelun alla. Pörssi näyttää ostamasi tuotteen nykyisen hinnan sekä maksamasi summan, mukaan lukien Coinsbitin 0,2%: n kaupankäyntimaksu.

Voit vaihtaa valuuttaa siirtymällä Coinsbitin vaihto-ominaisuuteen ja vaihtaa Ethereumin muuhun valuutaan. Se on nopea palvelu, ja sinun pitäisi pystyä vaihtamaan salausta Coinsbitissa ilman teknisiä hikkaita.

Asiakaspalvelu

Coinsbit tarjoaa asiakastukea ympäri vuorokauden chatbotillaan. Se on näkyvä ominaisuus, joka näkyy verkkosivuston oikealla puolella. Viestinnän aloittamiseksi sinun on annettava nimesi ja sähköpostiosoitteesi, jonka kautta Coinsbit voi vastata sinulle.

Voit myös kirjautua viestintäominaisuuteen Facebook- tai Google-tililläsi. Mutta jos haluat käydä salausta kaupassa mahdollisimman yksityisesti, voit kieltäytyä tästä vaihtoehdosta. Vielä tärkeämpää on, että Coinsbit arvostaa asiakkaitaan ja sillä on vahva maine siitä, että hän vastaa nopeasti asiakkaiden kysymyksiin.

Lopuksi

Alalla, joka on täynnä keskinkertaisia ​​pörssejä, Coinsbit on raikasta ilmaa. Esitetty Forbes Magazine -sivustolla ja palkittu tähtipalveluistaan, verkkopohjainen alusta ei ole keskimääräinen Bitcoin-pörssi.

Kolikkopeli on kattava markkinapaikka, jonka avulla voit käydä kauppaa tärkeimmillä digitaalisilla valuutoilla ja FIATilla kätevästi. Palvelun käyttämiseen ei tarvitse olla kokenut kauppias. Jos sinulla on perustiedot kaupankäynnistä, voit ostaa ja myydä salausta alustalla vaivattomasti.

Kaupankäynnin lisäksi Coinsbit on paikka, josta voit lainata ja lainata salausta muille kauppiaille. Ja koska vaihto helpottaa palvelua, voit aina olla varma, että rahasi ovat turvassa. Turvallisuudesta puhuttaessa Coinsbit pitää 95% kauppiaiden salauksesta turvallisuussyistä kylmissä lompakoissa. Se antaa sinulle myös mahdollisuuden käyttää 2FA: ta ja asettaa koodi, joka sinun on tuotettava ennen kuin voit nostaa rahaa pörssissä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me