Her er hvorfor det nuværende Bitcoin-rally kan blive overforlænget

Overforlænget rally

Før sin halvering samlede Bitcoin op til næsten $ 10.000, men mange analytikere og handlende mener, at det nuværende tyrrally muligvis er overforlænget.

Efter 11. maj, da Bitcoin halverede sin blokbelønning, dyppede mønten til $ 8.600 – $ 8.800 niveauer, men det lykkedes at få tempoet op igen og begynde at rally igen for at passere $ 9.000 niveauer.

En tophandler, JOE007, der tabte $ 20 millioner på en måned fra sine anti-rally Bitcoin-positioner, sagde, at den nuværende bull run har overskredet sine grænser.

bitcoin, btcusd, kryptokurrency, krypto

Han kaldte Bitcoins rally et “organiseret FOMO-rally” med store hvaler, der manipulerede prisen ved hjælp af “halveringsmotivet”.

”Det ugentlige Bitcoin-diagram er definitionen af ​​et illikvidt altcoin. Sjov cyklus, den har været igennem. Mit håb er, at halveringen økonomisk vil ødelægge så mange kinesiske minearbejdere som muligt, og at vi faktisk kan have et legitimt tyremarked i stedet for denne pump and dump-film. ”

Binance medstifter og administrerende direktør, Changpeng Zhao, var mere munter over sagen, da hans børs nåede en ny rekord for sin 24-timers handelsvolumen ($ 16 mia.), Der på Twitter sagde, at “FOMO-mode nu.”

For helvede søn, $ 15,9 milliarder et par timer senere.

Går stadig stærk. FOMO-tilstand nu. Tog et stykke tid, lol.

Langsomt men sikkert. https://t.co/Fe1PPX0kim pic.twitter.com/gsgfDyVsbQ

– CZ Binance &# 128310;&# 128310;&# 128310; (@cz_binance) 30. april 2020

Nigel Green, grundlægger og administrerende direktør for uafhængig finansiel rådgivning deVere, var af den opfattelse, at denne FOMO kunne hæve prisen endnu højere på krypto- og traditionelle markeder i de næste par uger.

”Med et opsving på vej, vil de ikke gå glip af den aktuelle værdi på markedet på lang sigt, hvilket har den effekt, at markederne kører højere. Vi er vidne til, hvad der sandsynligvis bliver et stærkt opsving på de globale aktiemarkeder, når investorer ser frem til sidste halvdel af 2020 og frem til 2020, ”sagde Green.

Efter markedsnedbruddet i midten af ​​marts, som bragte Bitcoin til et laveste niveau i 2020 på $ 4,106,98 med et tab på næsten 50% natten over, bragte stemningen omkring præhalveringsperioden prisen op til næsten $ 10.000, et afgørende modstandsniveau.

Handlende var meget optimistiske med, at prisen ville gå yderligere op selv efter halveringen, men til deres skuffelse faldt den til $ 8.601,80 samme dag. Bitcoin gendannede til $ 9.317,88 den 13. maj og fortsatte med at samle op til nye modstandsniveauer i en uge eller deromkring, men faldt derefter igen og stagnerede mellem $ 8.800 og $ 9.300.

Faldet i blokbelønning påvirker Bitcoin-samfundet og markedet på mange måder. Nogle minearbejdere bliver tvunget til at lukke driften, da deres venture ikke længere er rentabelt. For at få enderne til at mødes skulle de sælge den Bitcoin, de tjener, til en højere pris for at dække driftsomkostningerne.

Dette købstryk afspejles derefter i spotmarkedet. I betragtning af COVID19-pandemien, som i høj grad har påvirket alle finansielle markeder, ville alle kapitalforvaltere, hedgefonde, familiekontorer og endda almindelige mennesker få panik og afvikle volatile aktiver til kontanter, så de kan reducere risikoen for yderligere tab.

Denne type fænomen kaldes en likviditetsknude. Den største prisnedgang i midten af ​​marts i Bitcoin og den amerikanske benchmark S&P 500 skete på grund af en udsalg forårsaget af panik. Derefter startede centralbanker og regeringer likviditetsindsprøjtningsprogrammer for at bringe en tilstrømning af kapital til risikomarkedet. Som et resultat oplevede Bitcoins pris også en stigning.

Men krisen er stadig i gang, og dens virkninger på markedet vil sandsynligvis være langvarig. Så det er endnu usikkert, om investorer fortsætter med at bruge risikobetonede aktiver, mens Coronavirus-pandemien stadig afspilles. Og selvfølgelig påvirker dette også prisen på Bitcoin.

Ifølge JOE007 tager mange ikke hensyn til BTC-markedets lave likviditet. Den erhvervsdrivende spekulerede også i, at der er mulighed for, at Tether’s stablecoin, USDT, kunne have været brugt til kunstigt at hæve prisen på Bitcoin for at tiltrække folk til at købe i den halverende fortælling.

Desuden forventer den erhvervsdrivende, at Bitcoins langsigtede bullish momentum stadig vil fortsætte, drevet af en systematisk efterspørgsel genereret af institutionelle og detailinvestorer.

bitcoin, btcusd, kryptokurrency, krypto

En erhvervsdrivende, der går under navnet Big Chonis Trading, foreslog også, at han i en tidligere tweet bemærkede dannelsen af ​​et TD9-signal på det daglige diagram den 30. april. TD9 er et TD-sekventielt system, der lyser, når en kryptomønt gennemgår et overforlænget rally, og en forestående priskorrektion forventes.

“Halvdelen af ​​#bitcoin er om 11 dage … Masser af tid til endnu en FOMO-pumpe …? Svært at ignorere, men hvordan gårsdagens lys blev lukket, idag åbnet på en TD9, ”tweetede hvalhandleren.

Cryptocurrency teknisk analytiker, Zoran Kole, mener, at Bitcoin i den nærmeste fremtid vil falde tilbage til et supportinterval mellem $ 7.700 – $ 8.000. I løbet af mønten løb til $ 9.500, gik Bitcoin-markedet gennem et overforlænget rally, hvor tyrerne skubbede sandsynligheden for, at det var en lokal top.

”Jeg synes personligt, at den lokale top er i. Lidt for tidligt at kalde det, men ligner en SFP med 9,2 likviditets ugyldighed. Bjørne sprang f— ud. Bullievers euforiske. Ønsker at se 84xx holde til fortsættelse ellers er 7,7-8k det næste interesseområde, der varer længe, ​​”- sagde Kole.

Bitcoin afviser ved en stor trendlinje. Kilde: Nunya Bizniz

Thies forventer, at hvis BTC går under supportniveauet på $ 7.000, vil dette højst sandsynligt starte en fornyelse af bjørnetrend.

“Hvis det er nødvendigt, ligger $ 6,8k og $ 6,4k under, men en flytning til disse niveauer indikerer en fortsættelse af bjørnetendensen, der har sendt priser så lave som $ 3800 det sidste år, efter at have toppet omkring $ 15k i juli 2019,” – forklarede Thies.

Konvergensen af ​​Bitcoin, der står over for afvisning ved en større modstand på $ 10.000 siden 12. marts, et TD9-salgssignal, rallyet stopper lige efter at BTC er halveret, og mønten, der sætter sig ind i et sidelæns handelsmønster, indikerer alt, at Bitcoin er ved slutningen af ​​sin bull run . Alligevel kan fortsættelsen af ​​et positivt momentum ikke helt udelukkes.

Fremhævet billede: fortune.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me