Sådan køber du Bitcoin med Cash App

køb bitcoin

Hvis du vil vide, hvordan du køber Bitcoin ved hjælp af Cash App, er du kommet til det rette sted. Fortsæt med at læse vores guide for at finde ud af, hvordan du hurtigt kan købe BTC gennem denne app.

Hvad er kontantapp?

Cash App blev udviklet af Square, et finansielt teknologiselskab i San-Francisco, der har frigivet mobile kreditkortlæsere og mange andre finansielle tjenester. Appen blev oprettet for at give en brugervenlig platform til Bitcoin-begyndere.

Cash App er en app, der letter køb og salg af Bitcoin. Brugere fra de fleste stater er i stand til at foretage dollar- og Bitcoin-overførsler mellem deres jævnaldrende og virksomheder, der også har Cash App. Andre tilgængelige funktioner inkluderer udbetalinger, indskud, USD og BTC-lagring, muligheden for at linke dit eget debet- / kreditkort og mere.

Square’s app giver begyndere lettere at købe Bitcoin. Det skal bemærkes, at Cash App ikke er til dagshandel. Til det kan du bruge Crypto-motor, da det er en mere passende app.

Da den blev lanceret i 2013, blev Cash App oprindeligt brugt til at sende penge til familie og venner gratis (som Venmo), betale for varer og tjenester, betale regninger osv. Men derefter udvidede appen sine funktioner ved at tilføje Bitcoin-køb i 2018 og salgsmuligheder. Denne mobilapp har fået en masse trækkraft, da den muliggør P2P-transaktioner med Bitcoin, mens der ikke pålægges gebyrer.

Billedresultat for kontant app køb bitcoin

Kilde: TechCrunch

I modsætning til andre krypto-finansielle platforme opbevares dine Bitcoins ikke eksternt fra Square, i stedet opbevares pengene på din Square Cash-konto på dine vegne, mens du foretager dine overførsler. Du har mulighed for at trække dine mønter ud, når du har gennemført dit køb eller salg.

* Bemærk: Du bliver bedt om at bekræfte dit navn, fødselsdato og de sidste 4 cifre i dit SSN, før du kan sende mere end $ 250 om ugen. Efter identitetsbekræftelse hæves den ugentlige afsendelsesgrænse til $ 2.500.

Square begrænser køb og BTC-indskud til $ 10.000 pr. Syv-dages periode, men du har dog ingen begrænsninger for det beløb, du kan sælge. Det kan tage op til flere timer, før transaktionerne bekræftes i blockchain.

Cash-appen kan kun bruges af beboere i 50 USA med forventning om Puerto Rico, Guam, De Amerikanske Jomfruøer, Amerikanske Samoa og Nordmarianerne. Du kan ikke bruge Cash-appen, hvis du rejser til andre lande eller bor uden for USAs grænser. Der er en version af appen tilgængelig for folk baseret i Det Forenede Kongerige, Japan, Australien og Canada.

Sådan køber du Bitcoin med Cash App: Trin-for-trin instruktioner

 1. Gå til Android- eller Apple-appbutikken, og download Kontant app til din mobile enhed.
 2. Opret derefter din kontantkonto.
 3. Indtast koden, der er sendt til dig, og bekræft dit telefonnummer eller din e-mail-adresse.
 4. Vælg, om du vil bruge din konto til forretningsmæssige eller personlige forhold. Hvis du kun vil sende penge til venner og familie, skal du vælge “Personlig”. Hvis du vil sende penge til varer eller tjenester, skal du vælge “Forretning”. Når du har tilmeldt dig, skal du linke din bankkonto.
 5. Inden du kan købe Bitcoin (BTC), skal Cash App indsætte penge på din konto. Dette kan kræve yderligere identifikationstrin.
 6. Åbn din Cash App.
 7. Tryk på “Kontanter & BTC ”eller dollarbeløbet vist øverst på skærmen.
 8. Stryg til venstre, eller tryk på BTC-symbolet i øverste højre hjørne.

  Billedresultat for kontant app køb bitcoin

  Kilde: Govt. College of Education CTE

 9. Tryk på “Køb”, og juster prisskyderen, eller stryg opad for at indtaste det beløb, du vil købe.
 10. Tryk på “Køb BTC.”
 11. Indtast din kontantnål eller identificer dig selv via Touch ID.
 12. Tryk på “Bekræft”.

Er der nogen gebyrer for at købe Bitcoin?

Cash App anvender ikke en supplerende procentdel eller et fast gebyr. Prisen på BTC beregnes ved hjælp af et gennemsnit af de markedspriser, der findes på større børser, inklusive en margin eller hastighed.

Margenen kan være anderledes for at købe Bitcoin (BTC) fra Cash App og for at sælge Bitcoin (BTC) til appen. Prisen og margenen kan også variere fra værdierne på andre børser, handelsplatforme eller markedspladser.

Kontant appgebyrer for indskud og overførsler 

Med hensyn til kontant-app-gebyrer opkræves der ingen gebyrer for debetkontotransaktioner, men der opkræves et gebyr på 3% for kreditkortoverførsler til afsenderen. Konti til personlig brug pådrager ikke gebyrer for at sende, anmode om eller modtage penge personlige betalinger fra et betalingskort eller en bankkonto eller for en standardindbetaling.

Brug af øjeblikkelig indbetalingsmulighed tilføjer et gebyr på 1,5% af det beløb, der er deponeret på din bankkonto.

Hvis du modtager en betaling på en virksomhedskonto, skal virksomheden betale et gebyr på 2,75% af det beløb, der overføres til dig.

Tilbagetrækning af Bitcoin til din eksterne tegnebog

Som vi alle ved, er det ikke sikkert at lade din kryptofond være på nogen onlineplatform, og det er den bedste praksis at overføre dine midler til en sikker, ekstern Bitcoin-tegnebog.

Følg nedenstående trin for at flytte din Bitcoin til en ekstern tegnebog:

 1. Åbn din Cash App;
 2. Tryk på profilikonet i venstre del af skærmen;
 3. Rul til “Funds”.
 4. Tryk på “Bitcoin;”
 5. Du bliver nødt til at bekræfte din identitet, før du trækker dig tilbage;
 6. Når du har bestået dette trin, skal du trykke på “Transfer Out”.
 7. Tryk på “Bekræft”.
 8. Brug “Brug Wallet Address” i bunden af ​​din skærm, eller scan QR-koden fra din eksterne tegnebog;
 9. Tryk på “Bekræft”.

Efter udbetalingen fra Cash App er behandlet, vil din Bitcoin (BTC) blive deponeret i din eksterne tegnebog. Det kan tage op til flere timer at overføre Bitcoin, så vær tålmodig.

Cash App kan også bruges som et middel til at overføre Bitcoin P2P, når du vælger at købe Bitcoin på online markedspladser, såsom Paxful og LocalBitcoins, hvis du har aftalt at bruge denne metode med den anden overgangspart.

Konklusion

Nu hvor du har nået slutningen af ​​vores artikel, skal du vide, hvordan du køber Bitcoin ved hjælp af Cash App. Husk, at du skal være fra de angivne amerikanske stater og lande for at kunne bruge appen.

Fremhævet billede: ccn.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me