Lær, hvordan du undgår at betale høje gebyrer på kryptobørs

undgå at betale høje gebyrer

Udvekslinger tager et kryds af dine krypto-midler til deres tjenester, og selvom du ikke helt kan unddrage dig gebyrer, kan du undgå at betale høje gebyrer ved at bruge nogle tricks.

Den første ting, du skal være opmærksom på, er de forskellige gebyrstrukturer, der anvendes af børser, og hvordan du kan manipulere dem til din fordel. Du kan ende med at spare penge ved at vælge den rigtige kryptobørs til en bestemt transaktion.

Lad os se på, hvilke gebyrer du normalt opkræves ved kryptobørs:

Handelsgebyrer

Det mest basale gebyr på børser er handelsgebyret. Dette gebyr anvendes, når du handler en krypto til en anden krypto. Et stykke simpelt råd ville være at finde en børs, der har det laveste handelsgebyr. Men der er mange andre gebyrer, der føjes til handelsprocessen, som du snart finder ud af.

Ombytningsgebyrer

udvekslingsgebyrerAndre gebyrer, der opkræves af børser, kan omfatte gebyr til adresseoprettelse, depositum og gebyr for transaktioner. De fleste børser opkræver ikke depositum, men det kan resultere i et højere tilbagetrækningsgebyr.

En børs, der ikke opkræver nogen udbetalingsgebyrer, kan også afspejle sig i højere handelsgebyrer, eller et mindre handelsgebyr kan have forhøjet depositum og udbetalingsgebyrer.

Du skal være forsigtig med denne strategi for at skjule visse gebyrer, mens du stærkt reklamerer for dem, der tilsyneladende er mindre. De fleste børser markedsfører sig på denne måde og skjuler de ikke-konkurrencedygtige gebyrer i det med småt. Derfor klager mange brugere online efter handel, når de finder ud af, at børsen tog en større del af deres midler.

Nogle gebyrer beregnes ud fra procentdelen af ​​handelen, mens andre har en fast sats for alle handelsbeløb. For at undgå at betale høje gebyrer, når du handler lave beløb, skal du ikke vælge børser, der bruger et fast gebyrsystem.

Når du ser en børs, der hævder, at de har nul provision, ingen vekselgebyrer og ingen servicegebyrer, begynder du at undre dig over, hvordan tjener de deres penge? Enkelt, de sælger bare parret til en højere sats end det åbne marked.

Premium-gebyr

KonverteringsgebyrerFor øjeblikkelige handler skal du betale børsen mere for denne type premium-service. Øjeblikkelige købsmuligheder kommer med oppustede priser. Lad os sige, at en børs tilbyder begge typer tjenester; at købe Bitcoin kommer straks til at anvende et transaktionsgebyr på 7%, mens handel på deres marked ville have en lavere pris pr. handel, normalt et sted under 1%. Naturligvis ville du vælge at placere en markedshandel i stedet for at gå til øjeblikkelig handel.

Konverteringsgebyrer

Andre skjulte provisioner involverer konverteringsgebyrer. Hvis du indbetaler en anden fiat-valuta til en veksel, der kun accepterer dollar, opkræves et gebyr for konvertering af din valuta. Men hvor meget koster et konverteringsgebyr? Nå tilføjer Coinbase et spread på 0–2% til valutakursen. Og hvis du vil udbetale på den samme konto, vil du miste penge på valutakursen to gange. En god måde at undgå at betale høje gebyrer for konverteringer er ved at gøre dem på forhånd i det virkelige liv, før de deponerer eller trækker sig ud på en børs.

Nu hvor du har en bedre forståelse af, hvordan gebyrer fungerer på børser, lad os undersøge nogle metoder til at minimere disse gebyrer, så du kan få de samme penge i dine daglige aktive handler..

Brug aldrig kreditkort

nokreditkortAt foretage fiat-indskud via kredit- eller betalingskort medfører astronomiske gebyrer på enhver børs. Coinbase anvender et gebyr på 3,9% for kreditkortindbetaling, og gebyret kan gå op til endda 5%.

Så i stedet for at bruge en kreditkonto, skal du vælge en valutakonto, bankkonto eller e-wallet.

Valutakontokonti kan finansieres via ACH, og du bliver normalt ikke opkrævet depositum, og de fleste af disse konti er USD, der er FDIC-forsikrede. Ved at bruge denne type konto kan handelsgebyrerne ligge et sted inden for 0,25% i stedet for 4% -5% gebyrer, der opkræves ved brug af et kort.

Tilføj likviditet gennem dine markedsordrer

Der er visse børser, der belønner brugerne for at bruge grænseordrer, hvor du ikke kun undgår at betale høje gebyrer, du faktisk ikke betaler nogen gebyrer overhovedet. Dette er deres måde at belønne handlende for at tilføje likviditet til markedet. Du betaler dog gebyrer, når du tager likviditet (hvad der kaldes et taktergebyr), hvilket betyder at du udfylder en købsordre på anmodningssiden, eller du udfylder en salgsordre på budsiden.

Vær opmærksom på udbetalingsgebyrer

I stedet for direkte at trække kryptovaluta fra din Coinbase-tegnebog til andre børser, kan du vælge at flytte dem først til Coinbase Pro.

Fra din Coinbase Pro-konto kan du derefter overføre dine penge til andre børser. Der opkræves ingen gebyrer for at flytte dine penge fra Coinbase til Coinbase Pro, og der er også nye gebyrer, der opstår, når du flytter krypto fra Coinbase Pro til andre børser.

Peer-to-Peer-platforme

peer to peer platformPeer-to-peer-platforme eller markedspladser gør det muligt for enkeltpersoner at oprette forbindelse med hinanden uden at kræve, at en tredjepart formidler transaktionen. De to parter fastlægger handelsbetingelserne på egen hånd og aftaler salgs- eller købsprisen samt betalingsmetode og placering (hvis de beslutter at mødes personligt).

Nogle af disse markedspladser er LocalBitcoins, Paxful og LocalEthereum. Selvom der ikke er handelsgebyrer, konverterings-, indbetalings- eller udbetalingsgebyrer, anvender platformen et gebyr på 1% for sælgere. Købere behøver ikke betale gebyrer.

En anden ulempe er, at sådanne platforme har færre brugere, så du bliver nødt til at vente på at finde en sælger, og når de først har fundet en, skal du være meget forsigtig, da der er mange svindlere.

Handel kun, når du skal

Den enkleste måde at undgå at betale høje gebyrer er at slet ikke handle. Ved at handle aktivt tilføjer de penge, du vil bruge på snesevis af gebyrer. Så det bedste skridt ville være at handle sjældent kun når der er muligheder, der kan give resultater med høj fortjeneste.

Konklusion

Hvis du er en aktiv forhandler, bør du nøje undersøge børserne og alle deres gebyrer. Selvom du muligvis finder en med lavere gebyrer i en afdeling, vil det sandsynligvis have højere gebyrer for andre aspekter. Du bør overveje din handelsstil og hvordan du kan bruge den til at undvige at betale unødvendige omkostninger.

Fremhævet billede: cryptowisser.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me