Hyödykevaluutat ja Japanin jeni työntävät taakkaa; Euroopan valuutat ovat jäljessä

Suurten eurooppalaisten valuuttojen suhde Yhdysvaltain dollariin oli heikko tänään, kun taas Australian dollari, Kanadan dollari ja Japanin jeni onnistuivat voittamaan jonkin verran maata Greenbackiä vastaan. Öljyn hinnan vahvistumisella oli varmasti merkitys tämän päivän hyödykevaluutan vahvuudessa. Voivatko OPEC ja mukana olevat OPECin ulkopuoliset jäsenet tehdä yhteistyötä, on epävarmaa, ja näiden maiden välillä on varmasti joitain merkittäviä eroja, jotka estävät sopimuksen.

 

AUD / USD

 

AUD / USD käy tällä hetkellä kauppaa vastustusvyöhykkeellä, joka todennäköisesti pysäyttää parin viimeisimmän etenemisen kappaleillaan. Tekniset tekijät yhtyvät voimakkaasti, mikä viittaa siihen, että parilla saattaa olla vaikeuksia käydä kauppaa korkeammalla seuraavien päivien aikana. Tarkastellaan päivittäistä kaaviota:

 

AUD / USD päivittäinen kaavio

 

20 päivän eksponentiaalinen liukuva keskiarvo on edelleen kelvollinen vastus valuuttakurssille. Pari suuntasi tätä eksponentiaalista liukuvaa keskiarvoa tänään, mutta kääntyi ympäri juuri ennen sen saavuttamista. Muut tekijät, jotka voisivat pitää paria, ovat 200 päivän liukuva keskiarvo ja entinen tukivyöhyke, joka voisi toimia uudena vastuksena.

 

Australian dollarin ja Kanadan dollarin ja öljyn hinnan välillä on yleensä tietty yhteys. Nämä kaksi hyödykevaluuttaa liikkuvat usein samaan suuntaan Yhdysvaltain dollaria vastaan. Kun öljyn hinta vaikuttaa Kanadan dollariin, Australian dollari reagoi monta kertaa samalla tavalla kuin Kanadan dollari. Öljyn vaikutus Australian dollariin on vain vähemmän dramaattinen kuin Kanadan dollariin, koska Kanada on niin suuri öljyntuottaja.

 

Jos katsomme AUD / USD: tä suuremmassa aikataulussa, kuva näyttää olevan myös laskeva. Katso tätä viikoittaista kaaviota:

 

AUD / USD -viikkokaavio

  

Jos tarkastelet kahta viimeistä laskukynttilää (punainen) tässä kaaviossa, huomaat kuinka impulsiivisia ja aggressiivisia ne ovat. He ehdottavat voimakkaasti, että koron laskevan edelleen.

 

20 viikon eksponentiaalinen liukuva keskiarvo voi myös tarjota jonkin verran vastustusta parille, ja tällä hetkellä pienimmän vastustuksen polku näyttää suuntaavan haittapuolelle.

  

USD / CAD

 

Muutama päivä sitten kirjoitin tämän parin laskevasta / negatiivisesta eroavaisuudesta, mikä saattaa olla huolestuttava nouseville markkinaosapuolille. Katso seuraava kaavio:

 

USD / CAD päivittäinen kaavio

  

Negatiivinen tai laskeva divergenssi tarkoittaa, että oskillaattori liikkuu matalammaksi, kun instrumentin hinta luo uusia korkeuksia. Kun näin tapahtuu, se viittaa mahdollisuuteen, että äskettäinen nousuliike saattaa olla loppuun saakka ja että jonkinlainen peruutus tai korjaus saattaa olla tulossa.

 

Maanantain lähellä 20 päivän eksponentiaalista liukuvaa keskiarvoa on konkreettinen merkki parin heikkoudesta. Jos pari ei pääse pian takaisin tämän liikkuvan keskiarvon yläpuolelle, parissa voi olla mahdollisuus syvempään korjaukseen seuraavan tai kahden viikon aikana.

 

Jos tarkastelemme paria koskevia perusteita, OPEC-teemalla on varmasti eniten painoa lyhyellä aikavälillä. Keskiviikkokokouksen tulos voi johtaa pariskilpailun mihin tahansa suuntaan ja ohittaa suuren teknisen analyysin. Siksi on tärkeää olla hyvin varovainen, jos aiot vaihtaa Kanadan dollaria parin seuraavan päivän aikana. Tämän OPEC-kokouksen kaltaisten suurten tapahtumien myötä ydintekijää ei usein hinnoitella markkinoille sujuvasti ja tehokkaasti. Markkinatoimijat reagoivat usein tavalla tai toisella, ja tuloksena on epämääräinen, järjetön hintatoiminta. Tietenkin kokeneiden ja kurinalaisten kauppiaiden on voitava saada kohtuullisia voittoja. Volatiliteetti voi olla erittäin palkitsevaa, jos osaat käyttää sitä.

 

On vaikea sanoa, mikä öljyntuotannon leikkauksen vaikutus olisi keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä. Tällaisen toiminnan hallitsemisessa ja todennäköisesti kaikkien mukana olevien osapuolten pitämisessä onnellisina olisi todennäköisesti paljon vaikeuksia. Asteikon toisella puolella öljyntuottajamailla, jotka eivät ole osallisina tässä kaupassa, olisi kultainen mahdollisuus kasvattaa markkinaosuuttaan lisäämällä tuotantoaan.

  

USD / JPY

  

Tämä pari antaa takaisin joitain viimeaikaisia ​​voittojaan. Voisimme ehkä saada hyviä mahdollisuuksia jälleen ostaa tähän vahvaan härkätaisteluun.

 

USD / JPY päivittäinen kaavio

  

Ennen uusien pitkien positioiden aloittamista tälle parille on tärkeää nähdä ensin kunnollinen ostotoiminta. Emme tiedä kuinka pitkälle tämä retracement menee. Tämän parin hinta on edelleen huomattavasti ylimitoitettu, ja se voi helposti laskea lisää seuraavalla viikolla tai kahdella.

 

Talousuutisia

  

Tiistain telakka on suhteellisen kevyt. Ensimmäisenä tapahtumana, jota kannattaa varoa, on Kanadan keskuspankin pääjohtajan Stephen Polozin puhe klo 01.00 GMT. Myöhemmin päivällä Yhdysvaltain kolmannen vuosineljänneksen alustava BKT-luku julkaistaan ​​klo 13.30 GMT ja Yhdysvaltain keskuspankin kuluttajien luottamusnumero klo 15.00 GMT. Päivän lopuksi FOMC: n jäsen Mr. Powell pitää puheen klo 17:40 GMT.

 

Pidä valtava kaupankäyntipäivä!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me