Råvarevalutaer og den japanske yen skubber pengene tilbage; Europæiske valutaer hænger bagved

Europæiske store valutaer klarede sig dårligt over for den amerikanske dollar i dag, mens den australske dollar, den canadiske dollar og den japanske yen formåede at vinde tilbage noget mod Greenback. Den stærkere oliepris spillede bestemt en rolle i nutidens råvarevalutastyrke. Om OPEC og de involverede ikke-OPEC-medlemmer vil være i stand til at samarbejde er usikkert, og der er bestemt nogle store forskelle mellem disse nationer, der forhindrer en aftale.

 

AUD / USD

 

AUD / USD handler i øjeblikket i en modstandszone, som sandsynligvis vil stoppe parrets seneste fremskridt i dets spor. Der er en stærk sammenløb af tekniske faktorer, der antyder, at parret kan have svært ved at handle højere i løbet af de næste par dage. Lad os se på et dagligt diagram:

 

AUD / USD dagligt diagram

 

Det 20-dages eksponentielle glidende gennemsnit er stadig en gyldig modstand mod valutakursen. Parret satte kursen mod dette eksponentielle glidende gennemsnit i dag, men vendte om lige inden det nåede det. De andre faktorer, der kunne holde parret nede, er det 200-dages glidende gennemsnit og den tidligere supportzone, der kunne fungere som ny modstand.

 

Der er normalt en vis sammenhæng mellem den australske dollar og den canadiske dollar og olieprisen. Disse to råvalutaer bevæger sig ofte i samme retning mod den amerikanske dollar. Når olieprisen påvirker den canadiske dollar, reagerer den australske dollar mange gange på samme måde som den canadiske dollar. Olies virkning på den australske dollar er bare mindre dramatisk end på den canadiske dollar, fordi Canada er en så stor producent af olie.

 

Hvis vi ser på AUD / USD på en større tidsramme, ser billedet også ud til at være bearish. Se dette ugentlige diagram:

 

Ugentligt AUD / USD-diagram

  

Hvis du ser på de sidste to bearish (røde) lys på dette diagram, vil du bemærke, hvor impulsiv og aggressiv de er. De foreslår kraftigt, at der kan forventes et yderligere fald i satsen.

 

Det eksponentielle glidende gennemsnit på 20 uger kunne også tilbyde en vis modstand mod parret, og i øjeblikket synes den mindste modstands vej at være på vej nedad..

  

USD / CAD

 

For et par dage siden skrev jeg om den bearish / negative divergens på dette par, som kunne være en bekymring for bullish markedsdeltagere. Se på følgende diagram:

 

USD / CAD dagligt diagram

  

Negativ eller bearish divergens betyder, at en oscillator bevæger sig lavere, mens prisen på instrumentet skaber nye højder. Når dette sker, peger det på muligheden for, at det nylige bullish træk kunne blive opbrugt, og at en vending eller en eller anden korrektion kan være på vej.

 

Mandagens tætte under det 20-dages eksponentielle glidende gennemsnit er et håndgribeligt tegn på en vis svaghed i parret. Hvis parret ikke snart kommer tilbage over dette glidende gennemsnit, kan der være mulighed for en dybere korrektion i parret i løbet af den næste uge eller to.

 

Hvis vi ser på de grundlæggende forhold, der vedrører parret, har OPEC-temaet bestemt den største vægt på kort sigt. Resultatet af onsdagens møde kunne sende parløbet i alle retninger og kunne tilsidesætte meget teknisk analyse. Det er derfor vigtigt at være meget forsigtig, hvis du planlægger at handle den canadiske dollar de næste par dage. Med større begivenheder som dette OPEC-møde er den grundlæggende drivkraft ofte ikke prissat på markedet glat og effektivt. Markedsaktører overreagerer ofte på den ene eller den anden måde, og urolig, irrationel prishandling er resultatet. Selvfølgelig er der altid anstændige overskud, der skal opnås af erfarne og disciplinerede forhandlere. Volatilitet kan være meget givende, hvis du ved, hvordan du bruger det.

 

Det er vanskeligt at sige, hvad effekten af ​​en olieproduktionsnedskæring vil have på mellemlang til lang sigt. Der ville sandsynligvis være meget vanskeligt at kontrollere en sådan indsats og også at holde alle de involverede parter glade. På den anden side af skalaen ville de olieproducerende lande, der ikke er involveret i denne aftale, have en gylden mulighed for at øge deres markedsandel ved at skrue op for deres produktion.

  

USD / JPY

  

Dette par giver nogle af de seneste gevinster tilbage. Vi kunne måske få nogle gode muligheder for atter at købe ind i dette stærke bull-run.

 

USD / JPY dagligt diagram

  

Før du starter nye lange positioner på dette par, er det vigtigt først at se en anstændig købsaktivitet. Vi ved ikke, hvor langt denne retracement vil nå. Prisen på dette par er stadig betydeligt oversolgt, og det kan let komme ned noget mere i den næste uge eller to.

 

Økonomiske nyheder

  

Tirsdagens docket er relativt let. Den første begivenhed at passe på er en tale af Bank of Canadas guvernør Stephen Poloz kl. 01:00 GMT. Senere på dagen frigives det foreløbige BNP-nummer for tredje kvartal i USA kl. 13:30 GMT og det amerikanske CB-forbrugernes tillidstal kl. 15:00 GMT. For at afslutte dagen holder FOMC-medlem Mr. Powell en tale kl. 17:40 GMT.

 

Hav en enorm handelsdag!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me