Token2049 – Timothy Tam interviewer NEO-grundlægger Da Hong Fei

På Token2049, den største digitale aktivbegivenhed i Asien, havde CoinFi det privilegium at interviewe NEOs grundlægger Da Hong Fei. Se videoen nedenfor for at lære Da Hong Feis vision om NEOs fremtid og hvad han er mest begejstret for NEO i 2018.

 

Tak Da for din tid. Jeg sætter pris på det. Vi er på Token2049 i Hong Kong, og CoinFi vil meget gerne lære mere om NEO.

Kan du fortælle os en sjov kendsgerning om dig selv, som ikke mange mennesker kender?

“Hvis jeg ikke barberer mit overskæg, sparer jeg 15 minutter hver dag.”

Så en god Xmas-gave til dig er at sende dig en elektrisk barbermaskine haha!

Så ikke mange mennesker ved, at NEO startede som AntShares som en crowdfunding-platform?

Ja, vi startede som en platform til at udstede digitale aktiver. Så Crowdfunding er dybest set som en ICO.

Og nu er du gået ind i en smart økonomi. Vil du fortælle publikum, hvad der er en smart økonomi, og hvad der fik dig til at dreje mod det?

Vi fokuserede først ikke rigtig på smart kontrakt. Men det er et meget kraftfuldt værktøj. Så vi besluttede at opfinde vores eget Smart kontrakt system. Det kaldes NEO-kontrakten. Der er 3 grundlæggende søjler inden for NEO

– Digital aktiv

– Digital identitet

– Smart kontrakt

Så alle 3 hovedfag vil være hovedingredienserne til den smarte økonomi.

Og vi forestiller os, at vores smarte økonomi er:

– Fuldt digitaliseret

– Programmerbar økonomi

– Tillidsløs økonomi

NEO har haft meget succes i ICO-rummet. Hvad er dit syn på det nuværende ICO-marked? Hvordan projicerer du ICO, der kommer ind i år?

Jeg tror, ​​at markedet afkøles dramatisk. Jeg synes, de skaffer for mange penge. De fleste projekter har ikke brug for så mange penge. Vi rejste $ 4 millioner og havde stadig nogle reserverede fra ICO. De fleste projekter skaffer for mange penge. Og de sover på de penge. Og jeg ved, at nogle projekter udvikler sig langsomt. De gjorde deres ICO for to år siden, og med ETH-prisen sover de på mange penge, og udviklingen er ret langsom.

Tror du, at folk, der skaffer penge nu (hvor ETH- og NEO-prisen er ustabile) – Tror du, at de skal ordne det beløb, de hæver i USD eller i ETH eller NEO?

De fleste projekter priser deres finansiering i USD. De beregner det beløb på USD, de har brug for, og konverterer det derefter til mængden af ​​tokens. Så jeg tror, ​​de gør det allerede.

Du har været meget offentlig omkring målet om, at NEO skal være nummer 1 blockchain i 2020. Hvordan definerer du nummer 1 – Hvad er din metric? Hvad leder du som administrerende direktør?

(Ler) Jeg er ikke administrerende direktør, der er ingen administrerende direktør hos NEO. Jeg antager, at titlen ville være grundlægger af NEO.

Så min definition er ikke markedsværdi eller den højeste pris. Min definition er, at det er den bedste platform til at bygge en decentral applikation på den. Så det skal have den bedste ydeevne, en diversificeret økologi. Og har også løsninger til overholdelse af overholdelse.

NEO skiller sig ud mod mange andre blockchains – Hvad der adskiller NEO?

Filosofien – jeg kalder mig en pragmatisk idealist. Forskellen er fremgangsmåden. En ren idealist ville sandsynligvis bare gå videre, gå direkte til døren. Men jeg tror, ​​jeg så mange barrierer, mange forhindringer, og jeg vil gerne omgå dem.

Hvordan vil decentrale børser være en stor del af fremtiden for kryptovaluta Kan du tale mere om det, og hvordan NEO passer ind i billedet?

Decentraliseret udveksling har været under udvikling i årevis. Men den første generation af decentral brugeroplevelse suger virkelig, fordi de gør alt derude. Alt er i blockchain, og det er meget langsomt.

Anden generation af DEX – normalt bestiller de matchning fra blockchain. De gør det med et centraliseret system, men forliget er blockchain, så brugernes aktiver er stadig sikre, fordi brugeren kontrollerer deres aktiver. Platformen i DEX foretager kun ordrematchning. Så brugeroplevelsen vil være på niveau med centraliserede udvekslinger.

Føler du, at centraliserede børser, især de større, uundgåeligt vil gå til decentraliseret? Og hvordan har du det med Binance at komme ind i rummet? Hvordan konkurrerer det med NEO?

Jeg tror, ​​vi skal sætte en tidsramme. 30 år eller 50 år – jeg vil sige decentraliseret vil helt sikkert overtage centraliserede børser. Men jeg tror om et par år som 3 år vil decentraliserede børser og centraliserede sandsynligvis dele markedet. Jeg tror stadig i de næste 2-3 år vil centraliseret udveksling være mod mainstream. Men efter det vil decentrale børser dele halvdelen med centraliserede børser.

Så da har du nævnt, at 5 ting er vellykkede, der kræves for en vellykket DEX? Vil du dog tale, hvad de er? Og de virksomheder, der interagerer med NEO, der tilfredsstiller nogle af disse komponenter?

Sikker på, de 5 faktorer er:

Høj gennemstrømning

Endelighed: Transaktion bekræftes meget hurtigt – den skal ikke vendes.

Interoperabilitet – har brug for en krydskæde-protokol.

Digital identitetsløsninger

Stabil mønt

Tillykke med ontologi, og det løser den digitale id-side af tingene. Er du i stand til at kommentere, hvordan NEO forsøger at løse Stable Coin-udfordringen?

NEO selv bygger ikke en stabil mønt, men nogle samfundsprojekter, der bygger oven på NEO. De bygger forskellige løsninger, og jeg så fordelene og problemerne i de første løsninger. Jeg er ivrig efter at se, hvordan tingene fungerer. Det er ret kompliceret.

Og da har du været meget offentlig om NEO Global Capital Fund. De havde taget en investering i ontologi. Hvad er LT-strategiens opfattelse af denne fond? Kan du kommentere deres generelle investeringsstrategi?

Faktisk NEO Global Capital eller NGC – den første prioritet er at tjene penge. Deres mål er at gøre den nye konsultation bæredygtig. Så de investerer ikke bare i NEO. De investerer i forskellige blockchain-projekter, især dem, der prøver at løse nogle grundlæggende problemer.

Så du har for nylig fået en A-vurdering fra Weiss (Rating Agency for Cryptocurrency)? Tillykke. Kan du tale lidt om, hvad der var i vurderingen, og hvorfor NEO fik en A.?

Først skal jeg sige, at jeg endnu ikke har talt med nogen derfra.

De har 4 faktorer – Risiko, prisvolatilitet, belønning og teknologi, grundlæggende (hvor mange større børser noterer disse tokens)

Så de vurderer det ud fra et investorsynspunkt. Det er ret kontroversielt, fordi de bedømte Bitcoin med C. Det er hvad det er. Vi er ikke påvirket af vurderingen, vi har stadig en lang vej at gå.

Endelig, hvad er du mest begejstret for i 2018 for NEO?

Vi designer en nyere version af DBFT. Jeg kan ikke rigtig lide meget af spekulationen omkring tokenet og prisen, fordi mange af de nye tokenholdere holder det til investering. Jeg vil have NEO-tokenholdere til at være mere aktive med hensyn til at styre blockchain. Den nye økonomiske model er at tilskynde folk til at deltage i styringen af ​​blockchain.

Et meget spændende 2018, tak for din tid Da og nyd resten af ​​din tid her.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me