Hyväksytään nyt käyttäjien lähettämiä lähetyksiä alustan käynnistämistä varten

Kuten asiakirjassa esitetään valkoinen paperi, CoinFin alustaan ​​tulee joukko osallistujien ekosysteemejä, jotka toimittavat uutisia ja tutkimusta & analyysi.

Vaikka tämä on lopullinen visio, on tehtävä paljon työtä, ennen kuin pääsemme siihen vaiheeseen. Mielestämme työmme tällä alalla on puutarhureiden työtä – jotta saisimme kukoistavan media-alustan, jossa salauksen parhaat mielet voivat jakaa ideoitaan / tutkimustaan ​​ja käyttäjiä kannustetaan lähettämään oikea-aikaisia ​​markkinoiden uutisia, meidän on luotava oikeassa ympäristössä, istuta siemeniä ja ravitse sitten ekosysteemiä varovasti, kunnes siitä tulee itsestään ylläpitävä.

Kun pyydämme lahjakkaita tutkijoita ja analyytikkoja, istutamme nämä ensimmäiset siemenet puutarhaan.

Jos haluat osallistua COFI-rahakkeisiin, lue alla olevat ohjeet.

Jos et ole kiinnostunut osallistumisesta, mutta haluat tukea CoinFi-projektia, voit auttaa meitä jakamalla tämän viestin tai lähettämällä sen tuntemallesi henkilölle, joka saattaa haluta osallistua!

Mitä me etsimme?

Vaikka visio CoinFi-ekosysteemistä sisältää laajan valikoiman tutkimuksia ja analyyseja, aloitamme kapeammalla.

Tässä ovat etsimämme sisällötyypit tällä hetkellä:

Kvantitatiivinen analyysi

Pidämme numeroista ja tiedoista. Jos sinulla on tutkielma siitä, kuinka perinteiset kvantitatiiviset tekijät, kuten hinta, määrä, arvo, vauhti, tuotto, laatu, koko, vaikuttavat kolikon suorituskykyyn, jota tukevat kovat tiedot, on meille mielenkiintoista. Pidämme myös analyyseistä, joissa tarkastellaan tekijöitä, joiden mielestäsi voi olla merkitystä salauksen sijoittamiselle, kuten mielipiteet, vaikuttajien vaikutukset, yhteisön kasvun vauhti, neuvonantajien vaikutukset jne..

Huomautus teknisestä analyysistä: Vaikka TA: ta voidaan käyttää tukemaan kvantitatiivista analyysiänne, emme tällä hetkellä hyväksy puhtaita teknisen analyysin kappaleita – määritelty analyysiksi, joka perustuu yksinomaan kaavamalleihin.

Toimivat sijoitusideat

Kirjoita kolikosta, rahakkeesta, salakirjoituksesta / projektista käytännöllisesti salaussijoittajille. Makrotaloudelliset viestit ovat kunnossa, mutta emme julkaise artikkeleita, jotka keskittyvät ensisijaisesti talousteoriaan tai politiikkaan. Etsimme nimenomaisia ​​osto- / myyntisuosituksia, mutta teoksesi pitäisi auttaa lukijaa tekemään sijoituspäätös.

Perusanalyysi

Arvostamme perusteellista perustanalyysiä. Tutki kolikon, rahakkeen tai muun salausresurssin taustalla olevaa liiketoimintamallia, tekniikkaa, koodikantaa, kilpailuympäristöä, tiimiä, arvostusta tai muita näkökohtia. Arvostamme hyvin esitettyjä, perusteellisesti tutkittuja kappaleita, jotka tarjoavat tietoon perustuvan näkökulman.

Henkilökohtainen kokemus

Painopiste on toiminnassa olevissa tiedoissa, tutkimuksissa, analyyseissä ja tiedoissa, mutta henkilökohtaisesta kokemuksesta puhuminen on kunnossa selitettäessä, mikä sai sinut päättämään ostaa tai myydä kolikkoa portfoliosi. Arvostamme oivalluksia siitä, miksi salaussijoittajat tekivät tekemänsä päätökset – lukijoiden on arvioitava perustelut itse. Mutta tekemällä tutkimusta ja perusteluja päätöksenteon tueksi henkilökohtainen kokemuksesi on arvokkaampi.

Toimitukselliset ohjeet

Voidakseen julkaista julkaisemansa sisällön on täytettävä myös seuraavat toimitukselliset ohjeet.

Kuinka osallistua tutkimukseen & analyysi CoinFi-ekosysteemille

  1. Kirjaudu sisään tai kirjaudu CoinFi-hallintapaneeliin täältä.
  2. Klikkaa “Sisällytä sisältö” -painiketta.
  3. Seuraa ohjeita ja lähetä analyysi.
  4. Arvioimme ja tarkistamme jokaisen lähetyksen. Jos se täyttää toimitukselliset ohjeemme ja saa korkeat laatupisteet, julkaisemme sen CoinFi-alustalla.

Kuinka osallistujille maksetaan korvaus?

Ansaitse 2000-2500 * COFI parhaista ideoistasi ja kilpaile kuukausikilpailussamme vielä suuremmista palkinnoista (jopa + 100% bonus).

Lopulta korvausalgoritmissamme otetaan huomioon väkijoukkolaatuiset laatuluokitukset ja tosiseikkojen tarkistus. Tällä hetkellä käyttäjä osallistui tutkimukseen & toimituksemme arvioi analyysin sisäisesti viidellä laatuluokalla. Tätä pistemäärää käytetään peruskompensaation määrittämiseen kappaleelta.

Jokainen teos pisteytetään seuraavilla 5 laatuulottuvuudella:

  1. Vakuutus – kuinka hyvin kirjoittaja esittää väitteensä? Kuinka hyvin perustelut kestävät intensiivistä valvontaa?
  2. Omaperäisyys – onko tämä ainutlaatuinen idea? Jos teos on aihe, jota on käsitelty monta kertaa aiemmin, tarjoaako pala jotain uutta keskusteluun? Voisitko kävellä ryhmään koulutettuja salaussijoittajia ja käynnistää keskustelun kappaleessa esitetyn idean ympärillä?
  3. Tutkimuksen syvyys – tekeekö artikkeli laajoja yleistyksiä tukematta sitä merkittävällä tutkimuksella?
  4. Toimituksen laatu – kuinka hyvin kirjoitettu kappale on? Onko se kiinnostavaa? Vältä yksinkertaistettuja kertomuksia, jotka eivät todellakaan sovi kaikkiin tosiseikkoihin. Omaksua tiedot, tapahtumia ympäröivä konteksti, monimutkaisuus ja vivahteet.
  5. Toiminnallisuus – Auttaako tämä pala salaussijoittajia tekemään parempia päätöksiä? Jos ei, se ei todennäköisesti sovi CoinFi: lle.

Voidakseen julkaista julkaisemansa sisällön on täytettävä myös seuraavat toimitukselliset ohjeet.

Kuinka korvaus lasketaan

Kunkin ulottuvuuden osalta käyttäjä lähetti tutkimuksen & analyysi pisteytetään viidestä.

Lopullinen painotettu laatukerroin, joka vaihtelee välillä 1–5, jaetaan 5: llä (vaikka emme julkaise yhtään arvoa, jonka tulos on alle 4).

Korvauksen laskentakaava on seuraava, jossa peruskorko = 500 COFI ja painotettu laatukerroin vaihtelee välillä 4–5:

Peruskorko x Painotettu laatukerroin = Korvaus

Hämmentynyt? Tässä on yksinkertainen esimerkki tämän laskemisesta:

Johnny Bitcoin toimittaa hyvin kirjoitetun kvantitatiivisen analyysin, joka osoittaa, kuinka ICO-rahoituksen kokonaismäärä on johtava Ethereumin hinnan indikaattori, ja hänellä on tietoja väitteensä tueksi. Toimittajamme arvioivat tämän hypoteettisen artikkelin:

Vakuutus: 5

Omaperäisyys: 4.5

Tutkimuksen syvyys: 5

Toimituksen laatu: 3.5

Toimintakyky: 4

Kokonaispistemäärä = 22

Painotettu laatupiste = 22/5 = 4,4

Kun julkaisemme teoksen, Johnnylle maksetaan 2200 COFI hänen panoksestaan ​​(500 COFI x 4,4).

Huomautus: Artikkelit, joiden painotettu laatupiste on alle 4 ei katsota julkaistavaksi, joten avustajat ansaitsevat 2000-2500 * COFI laadusta riippuen. 

Tulostaulukko-kilpailu & Bonus

Sen lisäksi, että ansaitsemme korvausta kustakin julkaistusta kappaleesta, järjestämme kilpailun palkitsemaan avustajia, jotka lähettävät säännöllisesti laadukasta sisältöä, joka täyttää julkaisukriteerimme..

Suurimmilla avustajilla on mahdollisuus voittaa bonuksia peruspalkkioidensa lisäksi. Tulostaulukko pisteytetään kaikkien kirjoittajan julkaisemien kappaleiden laatupisteiden summan perusteella.

1. sija: 100% bonus COFI: ssa

2. sija: 50% bonus COFI: ssa

3. sija: 25% bonus COFI: ssa

4.-10. Sija: 15% bonus COFI: ssa

11.-30. Sija: 5% bonus COFI: ssa

Toistaiseksi kilpailun aikajana on avoinna, ilmoitamme tarkemmat tiedot pian.

* Oikeus säätöön

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me