Uutiset suljettu beetatestaus, uusi tietokanta ja paljon muuta

Tuntuu siltä, ​​että aika vain vetää näinä päivinä. Osittain siksi, että salaus liikkuu salamannopeasti, mutta myös jokainen päivä on täynnä CoinFi-toimistossa.

Elokuu ei ole ollut poikkeus!

CoinFi-uutisten suljettu beetatestaus

Heinäkuun lopussa julkaisimme CoinFi-uutiset pienelle määrälle varhaisia ​​beetatestaajia.

Siitä lähtien olemme keränneet käyttäjien palautetta ja suorittaneet henkilökohtaisia ​​haastatteluja, priorisoimalla ominaisuuspyynnöt, ja parantamaan tuotetta vastaavasti.

Vaikka olemme saaneet ominaisuuspyyntöjä ja ehdotuksia päivittäin, keskustelu käyttäjien kanssa on keskeinen osa tuotekehityssykliä.

Meillä oli elokuussa laaja keskustelu 22: n kanssa 22 käyttäjän kanssa. Jotkut näistä haastatteluista oli tarkoitettu käytettävyyden testaamiseen, mutta halusimme myös vain puhua CoinFi-käyttäjien kanssa ja saada paremman käsityksen salauksen kaupasta nykyään.

Kohokohdat CoinFi-uutisten käyttämiselle osallistujille olivat 1) yhden määränpään saaminen, josta saat tärkeät uutiset 2) intuitiivinen asettelu salausuutisten selaamiseen ja lukemiseen ja 3) suodatuskokemus, joka helpottaa uutisten löytämistä projektit ja aiheet, joista välität.

Tietysti oli myös heikkoja valoja. Jotkut teistä halusivat meidän esittävän vain markkinoiden liikkuvia uutisia (ominaisuus, jota kehitämme edelleen). Ehdotit myös useita UX-parannuksia, kuten lukemattoman / luetun ominaisuuden lisääminen, hintakaavioiden toimivuuden parantaminen, sosiaalisen komponentin lisääminen, latausnopeuden parantaminen ja enemmän.

Otamme palautteesi huomioon, kun parannamme edelleen CoinFi-uutisia ja tulevia tuotteitamme, ja odotamme innolla palautettasi lähitulevaisuudessa tulevista ominaisuusjulkaisuista.

Jätämme sinulle positiivista palautetta CoinFi Newsin beeta-testaajilta:

1

6

7

CoinFi News -sovelluksen suljettu beetatestaus on edelleen tiimin suuri painopiste syyskuussa. Olemme sitoutuneet rakentamaan korkealaatuisen alustan ja suunnittelemme julkaisua vasta, kun tuote on todella valmis suurelle yleisölle.

Jos olet auttanut meitä beetatestissä CoinFi-uutisia, arvostamme palautettasi ja ehdotuksiasi. Jos et ole vielä saanut käyttöoikeutta, pysy kuulolla!

CoinFIn uusi tietokanta: vuodesta 1971 kolikkoa ja ICO: ta 6900 kolikkoon ja ICO: han

Jos olet seurannut mukana ICO: n jälkeen, tiedät, että se on ollut ylös ja alas matka. Kun kiirehdimme toimittaa hyvin julkista määräaikaa 6. huhtikuuta, julkaisemamme julkinen beeta ei vastannut odotuksia, ei sinun eikä meidän.

Siitä lähtien olemme laajentaneet tietotiimiämme. CoinFi-tietoryhmä on nyt neljän kokopäiväisen tiimin jäsenen kanssa, kun uusi datatieteilijä ja tietotekniikka on liittynyt meihin koko ajan kesällä. He ovat työskennelleet kovasti rakentamaan vankan tietoinfrastruktuurin täällä CoinFi: ssä.

Nyt voit tutkia 6900 kolikkoa ja ICO: ta CoinFi-tietokannassa, päivitetyt ja päivittäin tarkistetut tarkat tiedot, verrattuna aikaisempaan 1971 kolikkoon ja ICO: han.

Skannaamme verkkoa lukuisissa julkisissa tietolähteissä ja tunnistamme saman kolikon useilla resursseilla älykkään sovitusalgoritmin avulla. Tämän lisäksi suoritamme tietojemme automaattisia laadunarviointeja ja meillä on valvojat, jotka vastaavat tietojen laadun ylläpidosta.

CoinFi-tietokannan olisi pitänyt olla alusta alkaen.

Tärkeimmät erot edellisen ja uuden tietokannan välillä

Nykyinen tietokanta on todennäköisesti markkinoiden laajin salaustietokanta, joka kattaa noin 6900 kolikkoa ja ICO: ta. Tämä määrä kasvaa päivittäin.

Kunkin kolikkosivun tiedot ovat tarkempia ja kattavampia.

Käytetään 0x esimerkkinä nähdäksesi visuaalisen eron.

Vanha 0x kolikkosivu CoinFi: ssä

0x kolikkosivu vanha

Uusi 0x kolikkosivu CoinFi: ssä

0x kolikkosivu uusi

Lyhyellä aikavälillä et ehkä huomaa merkittäviä muutoksia alustaan. Mutta jos aloitat yksittäisten kolikoiden etsimisen, huomaat, että tietokanta on paljon kattavampi.

Näet myös Advanced Token Metrics -sovelluksen ensimmäisen iteroinnin näytettynä monilla ERC-20-tunnussivuilla. Voit tarkistaa uusi 0x-sivu ja näe uudet mittarit itse toiminnassa. Jos huomaat dataan liittyviä ongelmia, paina vain Ilmoita virheestä -painiketta jokaisen sivun oikeassa alakulmassa.

Tämä on vain yksi askel oikeaan suuntaan CoinFi: lle. Tuotetiimi pyrkii muuttamaan tietomme käytännöllisiksi mittareiksi ja signaaleiksi, joita CoinFi-käyttäjät voivat käyttää kannattavien kaupankäyntimahdollisuuksien paljastamiseen..

CoinFi valokeilassa

Elokuussa CoinFin toimitusjohtaja Timothy Tam jakoi ajatuksensa viimeaikaisista markkinoiden liikkeistä Bloombergin kanssa kahdesti lyhyessä kahden viikon jaksossa. Tuleva ja tuleva salausjulkaisu ThirtyK teki myös syvällinen profiili Timissa ja CoinFi: ssä.

Pyrimme jatkossakin lisäämään CoinFi-näkyvyyttä, kun otamme käyttöön uusia tuoteominaisuuksia. Lisätietoja, tutustu lehdistösivulle.

Näyttökuva 2018 08 30. klo 11.11.01

Syyskuussa Tim nousee tielle ja vierailee Koreassa ja Vietnamissa. Hän puhuu:

Lisäksi tekninen johtaja Han Chang astuu ulos tietokoneen takaa puhumaan ETHIS, Ethereumin teollisuuden huippukokous Hongkongissa yhdessä muiden lohkoketjuteknologien kuten Vitalik Buterinin, Loi Luun jne.

Olemme innoissamme näistä tulevista tapahtumista. Jos olet lähellä, älä ole ujo, tule tervehtimään!

COFI-tunnus oli listattu Kyber Network -verkostoon

Elokuun alussa COFI-tunnus listattiin virallisesti Kyber Network -listalle, hajautettu likviditeettiverkosto, joka mahdollistaa erilaisten rahakkeiden saumattoman vaihdon useilla alustoilla.

Kyber Network ei ole vain yksi pörssi, sen merkintämaksualusta, joka ratkaisee merkkiekosysteemin keskeisen ongelman. Kyber antaa toimittajille mahdollisuuden hyväksyä verkkokaupan maksuja useilla eri tunnuksilla, mutta ne maksetaan valitsemallaan erityisellä tunnuksella, joka on läpimurto tunnusmaksutekniikassa, jonka CoinFi toteuttaa merkkijono-apuohjelmassamme.

Olemme tarkastelleet lisätietoja yrityksestä luettelossa lehdistötiedote täällä.

Kuukausittainen AMA CoinFi Core Teamin kanssa

Viime kuussa aloitimme kuukausittaisen AMA: n Redditissä vastaamaan joihinkin yhteisömme kysymyksiin. Löydät elokuun AMA: n kysymykset ja vastaukset täältä.

kuukausittainen AMA

Syyskuun AMA on nyt läsnä Redditissä, ja vastaamme siihen kymmenen parhaan yhteisön valitsemaa kysymystä (äänten mukaan) 8. syyskuuta 2018 mennessä HKT. Joten laukaise kysymyksesi.

Näin se toimii.

Jos sinulla on kysyttävää, jonka haluat kysyä CoinFi-yditiimiltä, ​​lähetä se kommentti-alueelle.

Voit esittää useita kysymyksiä.

Erota vain kukin kysymys eri kommentissa. Viikon kuluttua vastaetaan kymmeneen tärkeimpään kysymykseen, jotka saavat eniten ääniä yhteisöltä.

Lopulliset ajatukset

Käyttäjähaastatteluissamme ilmoitit, että asiat, jotka haluat nähdä eniten projekteista, joihin olet sijoittanut, ovat etenemissuunnitelman noudattaminen, tosielämän käyttöönotto, todelliset kumppanuudet, jotka tarjoavat liiketoiminnallista arvoa, ja listautuminen suuriin pörsseihin.

Kuulemme sinut äänekkäästi ja selkeästi. Ainoa tavoitteemme tiiminä on tällä hetkellä rakentaa tuote, joka palvelee sinä kaltaisia ​​salaussijoittajia.

CoinFi-kaltaiselle alustalle tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan, ja sen kuulimme sinusta jatkuvasti käyttäjähaastatteluissamme. Kun lähestymme kolmannen vuosineljänneksen loppua, odotamme innokkaasti tarjoavan ominaisuuksia, jotka hyödyntävät tietojamme auttamaan sinua paljastamaan toimivia kaupankäyntimahdollisuuksia myös karhumarkkinoilla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me