Nyheder lukket betatestning, ny database og mere

Det føles som tiden bare lynlåser i disse dage. Dels skyldes det, at krypto bevæger lynhurtigt, men også hver eneste dag er fyldt på CoinFi-kontoret.

August har ikke været nogen undtagelse!

CoinFi News lukket betatestning

I slutningen af ​​juli rullede vi CoinFi News ud til et lille antal tidlige betatestere.

Siden da har vi samlet brugerfeedback og gennemført 1-til-1-brugerinterviews, prioritering af funktionsanmodninger, og forbedre produktet i overensstemmelse hermed.

Selvom vi dagligt har modtaget funktionsanmodninger og forslag, er det en central del af produktudviklingscyklussen at tale med vores brugere.

Vi havde omfattende 1-til-1-samtaler med 22 brugere i august. Nogle af disse interviews var til brugervenlighedstest, men vi ville også bare tale med CoinFi-brugere og få en bedre forståelse af, hvordan du handler krypto i disse dage.

Højdepunkterne ved at bruge CoinFi News til deltagerne var 1) at have en enkelt destination, hvor du kan få de nyheder, der betyder noget 2) et intuitivt layout til at gennemse og læse kryptonyhedshistorier og 3) en filtreringsoplevelse, der gør det let at finde nyheder om projekter og emner, som du holder af.

Selvfølgelig var der også lavlys. Nogle af jer ville have, at vi kun skulle vise nyheder på markedet (en funktion, som vi stadig udvikler). Du foreslog også et antal UX-forbedringer, såsom at tilføje en ulæst / læst-funktion, gøre pristabeller mere funktionelle, tilføje en social komponent, forbedre belastningshastigheden og mere.

Vi tager din feedback i betragtning, da vi fortsætter med at forbedre CoinFi News og vores kommende produkter, og vi ser frem til at få din feedback om de funktionsudgivelser, vi har i den nærmeste fremtid.

Vi giver dig nogle positive feedback fra CoinFi News betatestere:

1

6

7

CoinFi News lukkede beta-test vil fortsat være et stort fokus for holdet i september. Vi er forpligtet til at opbygge en platform af høj kvalitet og planlægger kun at frigive, når produktet virkelig er klar til offentligheden.

Hvis du har hjulpet os med at betatest CoinFi News, sætter vi pris på din feedback og dine forslag. Hvis du ikke har fået adgang endnu, skal du holde øje med det!

CoinFi’s nye database: fra 1.971 mønter og ICO’er til 6.900 mønter og ICO’er

Hvis du har fulgt med siden vores ICO, ved du, at det har været en op og ned rejse. Da vi skyndte os at levere en meget offentlig deadline tilbage den 6. april, opfyldte den offentlige beta, vi frigav, ikke forventningerne, hverken din eller vores.

Siden da har vi opskaleret vores datateam. Med en ny datavidenskabsmand og dataingeniør, der slutter sig til os på fuld tid i sommer, står CoinFi-datateamet nu på fire fuldtidsmedlemmer. De har arbejdet hårdt for at opbygge en solid datainfrastruktur her på CoinFi.

Nu kan du udforske over 6.900 mønter og ICO’er i CoinFi-databasen med nøjagtige data, der opdateres og kvalitetskontrolleres dagligt, sammenlignet med de 1.971 mønter og ICO’er, vi tidligere havde.

Vi scanner internettet på tværs af et stort antal offentlige datakilder og bruger intelligente matchende algoritmer til at genkende den samme mønt på tværs af flere ressourcer. Derudover kører vi automatiserede kvalitetsvurderinger af vores data og har moderatorer, der er ansvarlige for at opretholde datakvaliteten.

Det er, hvad CoinFi-databasen skulle have været fra starten.

De væsentligste forskelle mellem den tidligere database og den nye

Den nuværende database er sandsynligvis den mest omfattende kryptodatabase, der er tilgængelig på markedet, og dækker omkring 6.900 mønter og ICO’er. Dette tal vokser hver dag.

Dataene for hver møntside er mere nøjagtige og omfattende.

Lad os bruge 0x som et eksempel for at se den visuelle forskel.

Gammel 0x møntside på CoinFi

0x mønt side gammel

Ny 0x møntside på CoinFi

0x mønt side ny

På kort sigt bemærker du muligvis ingen større ændringer på platformen. Men hvis du begynder at søge efter individuelle mønter, vil du se, at databasen er meget mere omfattende.

Du vil også se den første iteration af vores Advanced Token-metrics vises på mange ERC-20 tokensider. Du kan tjekke den nye 0x side og se de nye målinger i aktion for dig selv. Hvis du ser nogen dataproblemer, skal du bare trykke på Anmeld en fejl knappen nederst til højre på hver side.

Dette er kun endnu et skridt i den rigtige retning for CoinFi. Produktteamet arbejder på at gøre vores data til brugbare målinger og signaler, som CoinFi-brugere kan bruge til at afdække rentable handelsmuligheder.

CoinFi i rampelyset

I august delte CoinFi-administrerende direktør Timothy Tam sine tanker om de seneste markedsbevægelser med Bloomberg to gange i løbet af to uger. Den kommende kryptopublikation ThirtyK gjorde også en dybdegående profil på Tim og CoinFi.

Vi fortsætter med at presse på for mere eksponering for CoinFi, når vi udruller nye produktfunktioner. For mere information, tjek vores presseside.

Screen Shot 2018 08 30 kl. 11.11.01

I september går Tim igen på vejen og besøger Korea og Vietnam. Han taler ved:

Derudover vil vores CTO Han Chang træde ud bag computeren for at tale ved ETHIS, Ethereum Industry Summit i Hong Kong sammen med andre blockchain-teknologer som Vitalik Buterin, Loi Luu osv.

Vi er glade for disse kommende begivenheder. Hvis du er omkring, vær ikke genert, kom forbi og sig hej!

COFI Token blev noteret på Kyber Network

I begyndelsen af ​​august, COFI token blev officielt noteret på Kyber Network, det decentrale likviditetsnetværk, der giver mulighed for problemfri udveksling af en række tokens på tværs af flere platforme.

Kyber Network er ikke bare endnu en udveksling, det er en token-betalingsplatform, der løser et centralt problem for token-økosystemet. Kyber tillader leverandører at acceptere e-handelsbetalinger i en række forskellige tokens, men udbetales i et bestemt token efter eget valg, et gennembrud inden for token-betalingsteknologi, som CoinFi vil implementere i vores token-staking-værktøj.

Vi har dækket flere detaljer om fortegnelsen i vores pressemeddelelse her.

Månedlig AMA med CoinFi Core Team

Sidste måned startede vi en månedlig AMA på Reddit for at besvare nogle af spørgsmålene fra vores samfund. Du kan finde spørgsmål og svar fra AMA fra august her.

månedlig AMA

AMA i september er nu live på Reddit, og vi vil svare på det de top 10 spørgsmål, der er valgt af samfundet (af upvotes) inden 8. september 2018 HKT. Så fyr med dine spørgsmål.

Sådan fungerer det.

Hvis du har et spørgsmål, du gerne vil stille CoinFi-kerneteamet, skal du bare sende det i kommentarområdet.

Du kan stille flere spørgsmål.

Bare adskil hvert spørgsmål i en anden kommentar. Efter en uge vil de top 10 spørgsmål, der får flest opstemninger fra samfundet, blive besvaret.

Afsluttende tanker

I vores brugerinterviews angav du, at de ting, du vil se mest ud af projekter, du er investeret i, er overholdelse af køreplan, adoption i den virkelige verden, reelle partnerskaber, der tilbyder forretningsværdi og notering på store børser.

Vi hører dig højt og tydeligt. Vores eneste mål som et team lige nu er at opbygge et produkt, der tjener kryptoinvestorer som dig.

Nu mere end nogensinde er der behov for en platform som CoinFi, og det har vi konsekvent hørt fra dig under vores brugerinterviews. Når vi nærmer os slutningen af ​​3. kvartal, ser vi frem til at levere funktioner, der udnytter vores data for at hjælpe dig med at afdække handlingsmuligheder, der kan handles, selv på et bjørnemarked.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me