Open Beta on livenä

Olemme kulkeneet pitkän tien kahden kuukauden aikana käynnistimme COFI: n KuCoinissa. Se on ollut vieläkin pidempi matka, kun aloitimme Telegram-kanavamme loppukesästä 2017.

Vaikka tämä on ensimmäinen julkinen tuotejulkistuksemme, tämä ei ole täysimittainen alustan lanseeraus – se on vain ensimmäinen viiva lohkoista kilpailussa rakentaa foorumi, joka on ensimmäinen kohde jokaisen salaussijoittajan työnkulussa.

Se, mitä näet CoinFi.com -sivustolla, on ensimmäinen kehys, jonka päälle rakennamme nopeasti. Kuten etenemissuunnitelmamme mukaan, tärkeimmät alustan ominaisuudet ovat vielä tulossa. Tiedämme myös, että tällä hetkellä on vielä vikoja – voit olla varma, että korjaamme ja kiillotamme alustaa jatkuvasti. Tämän pehmeän beta-julkaisun tarkoituksena on aloittaa palautteen ja käyttäjätietojen kerääminen, kun otamme käyttöön uusia ominaisuuksia tulevina viikkoina ja kuukausina.

Käy nyt läpi joitain jo käytössä olevia ominaisuuksia ja keskustelemme tulevista.

Kolikkosivut

CoinFin kolikkosivut ovat nyt saatavilla! Nämä ovat julkisia sivuja, jotka näyttävät erilaisia ​​kolikkokohtaisia ​​tietoja ja markkinoiden liikkuvia uutisia. Kaikilla on pääsy näille sivuille, vaikka he eivät olisikaan COFI-tunnusten haltijoita. Tulemme julkaisemaan tulevina viikkoina paljon 100% ilmaisia ​​ominaisuuksia, jotta voimme mainostaa ja kasvattaa yleisöämme aggressiivisesti.

Kun otamme käyttöön Q2 / Q3-pääsyominaisuudet, jotka vaativat panostusta, varhaiset CoinFi-kannattajat, kuten sinä, hyötyvät käyttäjäkuntamme kasvusta.

Markkinoiden liikkuvat uutissyötteet

Yksi ydinominaisuus näillä kolikkosivuilla on markkinoiden liikkuvien uutisten peittäminen hintakaavioissa, kuten kuvataan julkaisussa.

Tällä hetkellä vain 13 suosituinta kolikkoa sisältää uutissyötteitä, ja suodatusprosessia, jota käytämme merkityksellisten markkinatuotantouutisten esittelemiseen, kehitetään edelleen..

Huhtikuun lopulla / toukokuun alussa otamme käyttöön v2.0: n markkinoiden liikkuvasta uutissyötteestämme, joka tukee koko kolikoiden ja ICO-projektien kokonaisuutta. Kun julkaisemme uutissyötettä, jatkamme uutisluokittelumme ja suodatusprosessimme parantamista, jotta voimme näyttää vain kunkin kolikon kannalta olennaisimmat reaaliaikaiset markkinoiden liikkuvat uutiset.

ICO-kolikkosivut

Kolikkotietokantamme sisältää myös ICO-hankkeita. Seuraamme hankkeita alusta listautumiseen ja pidemmälle – tämä antaa meille paljon mahdollisuuksia suorittaa data-analyyseja, joita ei olisi käytettävissä, jos seuraisimme ICO: ita ja listattaisimme kolikoita erikseen.

Olemme itse käyneet läpi ICO-prosessin ja ymmärrämme syvällisesti ICO-sijoittajien kohtaamat haasteet. Kehitämme innovatiivisia mittareita ja visualisointeja – joista osa otetaan käyttöön tulevina viikkoina – tarjotakseen ICO-sijoittajille enemmän näkyvyyttä projekteissa, joihin he ansaitsevat ansaitun rahansa.

Pyrimme tuomaan avoimuuden tilaan, jossa sitä todella tarvitaan.

Lisäksi kootaan vaikuttajien arvostelut / arviot tietokantaamme – ajattele tätä ominaisuutta kuten a Mädät tomaatit ICO: lle.

Vaikuttajatietokantamme on edelleen asuttu, mutta odotamme sen olevan 90% valmis seuraavan viikon aikana. Luotamme vahvasti sinun kaltaisiin superfaneihimme, jotka käyttävät tuotetta ja antavat palautetta, joten jos havaitset virheitä olemassa olevissa tiedoissa, voit lähettää tietovirheen / päivityspyynnön käyttämällä tämä lomake täällä.

Ja tietysti näiden vaikuttajatietojen seuraaminen antaa meidän korreloida yksittäisten vaikuttajien suositukset hintakehitykseen – lisää tulossa.

Mitä me julkaisemme tulevina viikkoina

Kuten viime edistyksellisessä päivityksessä mainitsimme, 6. huhtikuuta on pehmeä julkaisu. Kulissien takana on edelleen paljon kehitystä, mutta tämän julkaisun avulla voimme ottaa käyttöön asiakaslähtöisen kehityksen. Jatkossa julkaisemme jatkuvasti uusia ominaisuuksia.

Innovatiiviset tunnusluvut & Visualisoinnit

Mainitsimme muutaman päivityksen sitten, että nautimme Ethereumin estoketjutietoja sekä tutkimustarkoituksiin että uusien uraauurtavien ominaisuuksien luomiseksi, jotka tarjoavat uuden ulottuvuuden salauksen sijoittajille.

Julkiset estoketjut ovat uskomaton taloudellisten tietojen lähde. Jokainen Bitcoin / Ethereum-verkoissa koskaan tapahtunut rahoitustapahtuma on analysoitavissa kenen tahansa maailman kanssa, jolla on Internet-yhteys.

Lohkoketju koostuu valtavista määristä raakaa, protokollatason dataa – tapahtumien taajuus, tapahtumien määrät jne., Mutta silti tarvitaan huomattavia määriä ketjun ulkopuolista tietoa, jotta jokainen salaussijoittaja tarvitsee väriä. Kuinka voit ennustaa, kuuluuko osoite vaihtoon, valaan, syndikaattiin tai jopa Ponzi-järjestelmään?

Toimivien oivallusten hankkiminen tästä julkisesta, muuttumattomasta, mutta kaoottisesta tietolähteestä on haastava ongelma – jonka olemme innostuneita ratkaisemaan.

Näiden visualisointien ja mittareiden ensimmäinen sukupolvi otetaan käyttöön beta-versiossa tulevina viikkoina. Kun keräämme käyttäjien palautetta ja analyysimme etenee, jatkamme uusien visualisointien ja uusien mittareiden käyttöönottoa Ethereumin estoketjutietoihin perustuen.

On jännittävä aika rakentaa datayritys blockchain-tilaan. Jos olet lahjakas datatieteilijä, joka on intohimoinen salaukseen, etsimme sinun kaltaista henkilöä liittymään tietojenkäsittelytiimiin ja auttamaan meitä tekemään tiedoista supervoimaa CoinFi: lle.

Välimiesmenettelyt

Kolmen ja puolen kuukauden kuluttua siitä, kun julkaisimme tämän videon salauksen arbitraasista, institutionaalisten varojen ja yksittäisten kauppiaiden tulva on ollut tulva, joka rakentaa omia robottejaan hyödyntääkseen salauksen arbitraasia. Mahdollisuudet, jotka vain muutama kuukausi sitten olivat niin yleisiä, että voit käydä niitä kaupan manuaalisesti, sulkeutuvat nopeasti.

Jotkin arbitraasisignaaleistamme ovat kuitenkin käytännössä valmiita, ja julkaisemme ne pian, samoin kuin opetussisältö, joka näyttää, kuinka voit hyödyntää. Nämä signaalit ovat vain sallittujen käyttäjien luettelossa, jotka ovat sitoutuneet perustason pääsyyn.

On kuitenkin syytä huomata, että pitkäaikaisena pelinä salauksen välitys on nollasumminen aseiden kilpailu, jossa hyvin pääomarahastot, joilla on strategisia ja teknisiä etuja, voittavat.

Kerro meille mitä ajattelet

Jos sinulla on yleistä palautetta tai ehdotuksia meille, voit käyttää tämä lomake täällä. Vältä kuitenkin ehdottamasta jo olemassa olevia ominaisuuksia etenemissuunnitelmassa.

Jos haluat ilmoittaa meille puuttuvasta / virheellisestä tiedosta, voit käyttää sitä tämä lomake täällä.

Jos luet vielä tätä, kaikki meistä CoinFi -ohjelmassa arvostavat tähän mennessä antamaasi tukea auttaessamme meitä kohti tehtäväämme tuoda Wall Streetin kaliiperi-kaupankäyntitiedote lohkoketjuun.

Tämä projekti ei olisi tullut niin pitkälle ilman sinua, mutta se on vasta alkua!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me