Kuinka signaali teki minusta 500 dollaria melkein nollatyöllä

Täällä CoinFi: ssä olemme työskennelleet useiden eri kaupankäyntisignaalien alfatestauksen suhteen, kuten voit nähdä muista blogin viesteistä.

Yksi signaali, jonka olemme testanneet hauskasti, on arbitraasimahdollisuuksien tunnistaminen pörssien välillä, jolloin voit saada riskitöntä voittoa vain napsauttamalla muutamaa painiketta.

Esimerkiksi yhdessä kokeessa perustaja Tim hyödynsi 3%: n hintaeroa Ripio / BTC on Binancessa ja Bittrexissä kasvattaen hieman BTC-pinoaan.

2-3% ei kuulosta kovin paljon, mutta vain tekemällä YKSI kauppaa viikossa, voit vuoden aikana kaksinkertaistaa pinoasi, riskittömästi.

Se kuulostaa melko hyvältä riski: palkkasuhde minulle.

Nyt minun tapauksessani pystyin hyödyntämään vielä suuremman arbitraasimahdollisuuden aikaisemmin viikolla. Käyttämällä Bittrexin ja HitBTC: n välistä Bitcoin Gold -hintaeroa pystyin ansaitsemaan itselleni ylimääräisen 1,5 Ethereumin, vain nostamalla BTG HitBTC: ltä, lähettämällä sen Bittrexille ja myymällä sitten lisää.

Jos olisin valmistautunut etukäteen ja pitänyt BTG: tä ja Ethereumia jo molemmissa pörsseissä, olisin kaksinkertaistanut rahani.

Joko niin, ellei CoinFi-signaali kerro minulle arbitraasimahdollisuudesta, olisin menettänyt sen kokonaan. Vapaa raha on aina mukavaa, varsinkin kun sinun ei tarvitse viettää tuntikausia troolareilla odottaen uutta tilaisuutta.

Tässä viestissä jaan tarkalleen mitä tapahtui ja puhun lisää kehittämistämme CoinFi-signaaleista.

Osa 1: Tausta

Pari päivää ennen Tim oli puhunut kehittämästämme signaalista. Tässä vaiheessa se oli hyvin keskeneräinen työ (ja on edelleen), joten muilla meistä ei ollut pääsyä siihen.

Kyseisenä päivänä Tim ja Han olivat kuitenkin hyppäämässä puheluun, kun signaali ilmoitti heille käynnissä olevasta valtavasta mahdollisuudesta. Koska he olivat kiireisiä, tein rahan ansaitsemisen kunnia. Kippis kaverit, seuraava kierros on minulle.

1.) Ensimmäinen asia, jonka tein, oli siirtää kaikki käsilläni olevat ETH: t HitBTC: lle. Olin äskettäin lunastanut muutaman ICO: n, joten minulla oli noin 6,5 ETH-varaosaa. Loistava!

2.) Siirrin sen HitBTC: lle, tarkistin, että hinnat olivat edelleen hyväksi, ja ostin noin 11,1 Bitcoin Goldia. Minua ei mietitty yrittää saada parasta hintaa, vaan halusin toimia nopeasti.

BTG: n hinnan perusteella Bittrexillä voisin muuttaa kyseisen 6,5 ETH: n noin 11,5 ETH: ksi, jos toimisin nopeasti. USD-tarkoituksiin ostin BTG: n noin 222 dollarilla HitBTC: ltä, ja se kävi kauppaa noin 418 dollarilla Bittrexissä. Se on valtava leviäminen!

Osa 2: Jauhaminen pysähtymiseen

On käynyt ilmi, että valtavan leviämisen syy oli se, että HitBTC: llä ja kenties koko Bitcoin Gold -verkostolla oli nopeusongelmia. Heti kun yritin nostaa BTG: tä HitBTC-tililtä ja lähettää sen Bittrexille, tajusin, että chat-huone (Trollbox) oli täynnä ihmisiä, jotka valittivat BTG: n hitaista nostoista.

Olin paniikissa, mutta tajusin, että jos kaikilla oli vetäytymisongelmia, leviäminen ei sulkeudu pian. Joten minun piti vain olla kärsivällinen ja toivoa, että se käsiteltiin pian.

Osa 3: Voittojen ottaminen

Kolikoiden siirtyminen Bittrexiin kesti kymmenen tuntia, mutta kun he tekivät, tulin silti eteenpäin.

Luonnollisesti leviäminen oli päättynyt tähän mennessä, luultavasti siksi, että kaikki ihmiset, jotka edessäni olivat vieroitusjonossa, myivät vihdoin kolikoitaan. Silti pystyin myymään nämä 11,09 BTG (miinus palkkiot) 8,08 ETH: lle, voitto 1,5 ish ETH (500-600 dollaria).

Jos minulla olisi ollut BTG jo Bittrexissä, olisin pystynyt kaksinkertaistamaan riskittömän. Joten tulevaisuudessa, kun käytän arbitraasisignaalia, aion varmistaa, että minulla on kolikoita 2-3 pörssissä, ja BTC / ETH voi ostaa niitä myös näissä pörsseissä.

Tärkeää on kuitenkin se, että ilman signaalia, joka kertoo minulle mahdollisuudesta, en olisi ansainnut rahaa, joten otan 25%: n voittoni mihin tahansa viikonpäivään.

Muut ajatukset – Kuinka voit tehdä saman?

Saatat ajatella muutama ajatus juuri nyt. Saatat jopa ajatella: “Ei ole niin vaikuttavaa saada 25% 10 tunnin aikana, monet kolikot heiluvat niin paljon. Sinun ei tarvitse käyttää arbitraasia. “

Tähän kommenttiin sanoisin, se voi olla totta, mutta signaali toi minulle rahaa, joten tee siitä mitä haluat. Kuten edellä selitin, olen tulevaisuudessa paremmin valmistautunut ja pystyn ansaitsemaan voittoja muutamassa minuutissa, riskittömästi. Se on valtava.

Lisäksi voit todennäköisesti ansaita rahaa vain ajamalla pumppuja. Onneksi CoinFi työskentelee signaalin kanssa, joka auttaa sinua tekemään niin.

Olisit esimerkiksi voinut saada 50 prosentin voiton 12 tunnissa pelkästään vaihtamalla Neon nousua viime viikosta. Tim kootti tämän videon osoittamalla, kuinka olisit voinut käyttää CoinFi-signaalia (tällä hetkellä testausvaiheessa) kiinni myös aalto.

Emme ole vain yksi temppu ponit täällä CoinFi: ssä, työskentelemme kymmenien kaupankäyntisignaalien parissa ja aloitamme ensin suosituimmista, heti kun ICO on valmis.

Jos haluat saada nopean pääsyn näihin signaaleihin tai sanoa, mitkä niistä rakennamme ensin, sitten liittyä sähkeeseen kanava, pääse ICO: n sallittujen luetteloon ja osallistu Wall Streetin tason kaupankäyntisignaalien tuomiseen Crypto-maailmaan. Kun CoinFi-alusta on rakennettu, sinun on panostettava COF-rahakkeisiin saadaksesi pääsyn, joten on parempi noutaa ne halvimpaan hintaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me