Vakaa + 30% kuukausittain FBC13: n kanssa – Haastattelu FBC Fundin toimitusjohtajan kanssa

Tänään toimittaja puhui videoneuvottelun kautta sellaisen henkilön kanssa, joka muutti taloudellisen analyysin maailmaa. Sivustollamme on ainutlaatuinen mahdollisuus ottaa lyhyt haastattelu aikamme salaisimmista ihmisistä, jota monet vertaa Satoshi Nakamotoon – Michael Hill, Oxfordin tutkinto, kauppatieteiden maisteri ja yksi FBC13-algoritmin ja FBC-rahasto.

Toimittaja: Hei, Michael, kiitos tapaamisestasi, kerro meille kuinka keksit idean tällaisesta algoritmista? Kuinka ihmiset edes keksivät jotain sellaista?

Michael Hill: Olet tervetullut. Ongelmana on, että ihmiset näkevät vain menestyksen, mutta kaikki epäonnistumiset ja turhat ponnistelut pysyvät aina huomaamatta. Ihailet algoritmiamme, mutta vain harvat ihmiset kiinnittävät huomiota siihen, että sen kehittäminen kesti 8 vuotta. Aluksi työskentelimme muiden projektien parissa ja takaiskun jälkeen siirtyimme algoritmin luomiseen.

Toimittaja: Mikä oli alkuperäinen idea?

Michael Hill: Aluksi yritimme opettaa tekoälyä ennakoimaan itsenäisesti varastojen, raaka-aineiden, kryptovaluuttojen kustannukset, kun ne ilmestyivät, mutta monien epäonnistuneiden yritysten jälkeen huomasimme, että emme voi opettaa hermoverkkoa. Siihen mennessä se oli analysoinut 947 muuttujaa, mutta se ei riittänyt. Menestys oli noin 4 kertaa 10, mikä ei selvästikään riittänyt. Hyvin usein hermoverkolla ei yksinkertaisesti ollut aikaa analysoida tilannetta, ja se muuttui jo dramaattisesti. Sen jälkeen siirrymme ajatukseen algoritmin luomisesta. Epäonnistuneita versioita oli 12, ja vain FBC13: sta tuli varsin onnistunut. Muuten, FBC12: lla oli 8 onnistunutta ennustetta 10: stä, mikä ei myöskään ole huono.

Toimittaja: Hämmästyttävää, Michael, olet työskennellyt tämän idean parissa kahdeksan vuotta etkä ole peruuttanut. Suuri inspiraatio monille ihmisille. Kerro minulle, sikäli kuin ymmärrän, olet nyt hyvin rikas mies. Algoritmisi on todellinen aarre, jos voin sanoa niin. Kerro minulle, miksi jaat tämän aarteen muiden ihmisten kanssa? Miksi loit sijoitusalustan?

Michael Hill: Sinun on vaikea uskoa, mutta se on erittäin röyhkeä. Haluan vain auttaa ihmisiä riippumatta siitä, missä he ovat, mitä he tekevät, mihin Jumalaan he uskovat, minkä värinen heidän ihonsa on, sillä ei ole väliä. Olen varma, että lohkoketju ja kryptovaluutat muuttavat tätä maailmaa. Se on todellinen utopia, jossa maailmanlaajuiset resurssit eivät keskity 1 prosentin väestöön, vaan ovat kaikkien käytettävissä. Uskon tähän ja teen kaiken sen tekemiseksi.

Toimittaja: Jos kerrot totuuden, se on kiitettävää.

Michael Hill: Se on totta.

Toimittaja: En epäile sitä, koska olen myös sijoittaja alustallesi (nauraa). Kerro meille, kuinka elämäsi on muuttunut algoritmin keksimisen jälkeen?

Michael Hill: Melkein mikään ei ole muuttunut, en ole yksi niistä, jotka pitävät jahdista, yksityisistä suihkukoneista, mustasta kaviaarista ja muista miljardöörielämän herkkuista. Olen melko vaatimaton henkilö, lahjoitan melkein kaikki rahani hyväntekeväisyyteen. Autan nyt myös niitä, jotka taistelevat koronavirusta vastaan.

Toimittaja: Olet vain vaatimaton (hymyilee). Lukijamme ihmettelevät jatkuvasti: mitä takuita yrityksesi tarjoaa? Kaikki ovat huolestuneita sijoitussalkusta, varsinkin nyt.

Michael Hill: Ensinnäkin tärkein takuu on algoritmimme, jota käytettiin kymmenien tuhansien operaatioiden laskemiseen, ja keskimääräinen onnistumisaste on 97,6%. Toinen takuu on vakuutusrahasto, koska jokaisen sijoittajan ehdottomasti kaikki talletukset on vakuutettu. Jopa odottamattomissa olosuhteissa jokainen saa ainakin oman rahansa. Kolmanneksi maineen, sekä minun että yrityksen. En näe syytä epäillä sitä.

Toimittaja: Kuvittele, että lukija ei tiedä mitään sinusta ja kuulee alustasi ja algoritmin ensimmäistä kertaa. Voisitteko kertoa lyhyesti kuinka se toimii?

Michael Hill: Se on hyvin yksinkertaista, sijoittaja rekisteröi alustallemme, tekee talletuksen, valitsee yhden viidestä korosta sijoituksen määrän ja haluttujen tulojen perusteella ja alkaa saada päivittäisiä suoriteperusteita, sopimus on voimassa vuoden. Jälleen, sillä ei ole väliä missä hän on tai mitä hän tekee. Tällä hetkellä vain englanninkielinen versio on saatavana, mutta työskentelemme jo sen kääntämiseksi 8 kielelle ja kehitämme mobiilisovellusta käyttäjien mukavuuden takaamiseksi.

Reportteri: Sain sen muuten päivässä. Se on todella yksinkertaista. Kollegani toimituksesta pyysi minua esittämään tämän kysymyksen: hänen käsityksensä mukaan maailma muuttuisi pian tämän keksimisen jälkeen dramaattisesti, kaikki ryhtyisivät etsimään algoritmiasi, yrittäisivät sitä saada, eri maiden hallituksista tulisi kiinnostunut sinusta ja niin edelleen. Kerro minulle, miksi mikään ei ole muuttunut, ja näyttää siltä, ​​ettei kukaan edes kiinnittänyt siihen huomiota? 

Michael Hill: Se on hyvä kysymys. Mielestäni tässä on kyse siitä, että ensinnäkin itse algoritmi, vaikka sitä kutsutaankin algoritmiksi, ei ole herra Krabsin Krabby Pattiesin salainen kaava, jonka Plankton yritti varastaa Sponge Bob -sarjakuva. Et voi vain löytää sitä ja käyttää sitä omiin tarkoituksiin, kaikki on paljon monimutkaisempaa. Toinen syy on mielestäni se, että jotkut ihmiset, joille selitän jopa toimintaperiaatteen henkilökohtaisesti, eivät voi ymmärtää sitä eivätkä usko, että sellaisia ​​todella on. Jopa entiset kollegani Oxfordissa suhtautuivat skeptisesti FBC13: een, kunnes näkivät sen omin silmin. Ja kolmanneksi, nyt yleisön huomio kohdistuu johonkin muuhun, ja tämä sana kuuluu kaikkialla uutisissa. Luulen, että tiedät mitä tarkoitan. (hymyilee)

Toimittaja: Itse asiassa koko tietokenttä on täynnä sitä. Kerro meille tulevaisuuden suunnitelmistasi, mitä seuraavaksi?

Michael Hill: Ihmisten auttaminen on etusijalla juuri nyt. Viime viikolla hyväntekeväisyysjärjestömme tilasi 2 miljoonaa naamiota sairaalaan. Aiomme myös investoida lääkeyrityksiin ja ostaa rokotteen. Nyt annamme lähes neljänneksen osaketoimintamme tuloista hyväntekeväisyyteen.

Toimittaja: Se on kiitettävää. Huomasin, että monet tunnetut ihmiset ovat nyt alkaneet auttaa COVID-19: n torjunnassa, se on hyvä uutinen. Viimeinen kysymys, luin äskettäin uutisista, että rahastosi sijoitti VectraCoiniin. Sikäli kuin tiedän, olet ostanut jopa 20% kolikoista. Kerro meille, miksi VectraCoin erityisesti ja kuinka usein rahastosi sijoittaa tällaisiin projekteihin?

Michael Hill: Investoimme jatkuvasti uusiin projekteihin. Kaikki tietävät valtavasta menestyksestämme investoimalla defisektoriin, olemme ansainneet sijoittajillemme satojen prosenttien kasvua viimeisen kuuden kuukauden aikana. Miksi Vectra? Luulen, että ymmärrät muutaman vuoden kuluttua (hymyilee).

Toimittaja: Kiitos paljon vastauksistani kysymyksiini, toivotan yrityksellesi kasvua ja vaurautta, teet hyvää työtä, kiitos vielä kerran!

Michael Hill: Kiitos, oli mukavaa puhua kanssasi.

Tämä on maksettu haastatteluartikkeli. Tee oma tutkimuksesi, joka liittyy mainostettavaan yritykseen tai mihin tahansa sen tytäryhtiöön tai artikkelissa mainittuun palveluun. Coingape.com ei ole vastuussa vahingoistasi.

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me