Mihin sijoittaa vuonna 2020? Viisi parasta suuntaa

Mihin sijoittaa rahaa verkossa tai offline tänä vuonna, miten “ostaa aikaa” ja saada korkoa myös silloin, kun et ole töissä? Mihin sijoittaa vuonna 2020 kuukausitulojen saamiseksi, miten se tehdään parhaiten, sekä useita tärkeitä ammattilaisten suosituksia tältä osin.

1. Kryptovaluutat

Sijoitus kryptovaluuttoihin on maailman voimakkain trendi viimeisten 50 vuoden aikana. Nykyään monet ihmiset vertaavat tätä omaisuutta kullaan (kultakuume), ja tutkimuksen mukaan yli 50% sijoittajista haluaisi sijoittaa mieluummin Bitcoiniin kullan sijaan. Yli 76% kryptovaluutan haltijoista on varma valasennusteista, että bitcoinin hinta lähivuosina nousee 250 000 dollariin / 1 BTC.

Kryptovaluuttojen luojat itse ja monet miljardööri-sijoittajat kutsuvat heitä kuplaksi, mutta kukaan ei voi pysäyttää sen kasvua. Jopa valtioiden on sopeuduttava lumivyörytrendiin ja kehitettävä omat valuuttansa blockchain-hajauttamisjärjestelmän perusteella.

Tulevaisuudesta on vaikea puhua, mutta tällä hetkellä jopa isoäidit tietävät Bitcoinista, ja uuden rahan hinta nousee edelleen. Jos et halua hankkia sähköisiä lompakoita, kaivaa uuden tekniikan ytimeen, jos se on sinulle vaikeaa, voit sijoittaa vain erilaisiin kryptovaluuttoihin pörssinvälittäjien kautta, koska se on erittäin edullinen eikä vaadi suuria kustannuksia. Lisäksi välittäjät tarjoavat vipuvaikutusta, mikä lisää voittoa.

Välittäjien lisäksi vuonna 2019 alkoi ilmestyä täysin automatisoituja hermoverkkoihin perustuvia alustoja. Toisin sanoen kolikoiden hintojen, kaavioiden, ICO / IEO-analyysin eivät tee välittäjät, vaan tekoäly.

Ensinnäkin, toisin kuin ihmiset, hermoverkkovirheen mahdollisuus on yleensä nolla.

Toiseksi, blockchain-pohjainen hermoverkko, toisin kuin kauppias, ei voi pettää sinua.

Tapaustutkimus: bitsmax.ltd

Alusta on englantilaisen miljardööri – David Hardingin ideologia.

Et ehkä ymmärrä kryptovaluuttoja kokonaan, tee vain talletus ja saat 2-5% päivässä tässä passiivisessa tilassa! Olen samaa mieltä siitä, että pankkitalletukset tällaisten tulojen taustalla näyttävät naurettavilta.

Alusta ei ilmestynyt kauan sitten, mutta alustalle on jo investoitu yli 300 000 dollaria ja määrä kertoo joka päivä. Se ei ole yllättävää, koska kaikki haluavat saada passiivisia tuloja tällaisella korolla sijoittamalla lupaavimpaan suuntaan.

Alusta kehittyy ja hyväksyttyjen kryptovaluuttojen ja maksujärjestelmien määrä kasvaa päivittäin. Yritys käyttää tehokkaasti myös verkkomarkkinointia houkutellakseen sijoittajia, eli voit ansaita rahaa alustalla jopa sijoittamatta rahaa, mutta vain kutsumalla ystäviä. Alustan etuna on, että sijoitusraja on rajoitettu vain 50 000 dollariin, vaikka sopimuksia voidaan avata niin monta kuin haluat, samoin kuin kuka tahansa maapallon asukas voi sijoittaa alustaan. Toisin kuin muut käyttöympäristöt, et saa rahaa sijoituskauden lopussa, mutta saat suoriteperusteisia päiviä vuoden ajan ja voit välittömästi nostaa rahaa tai sijoittaa uudelleen.

2. Arvopaperit

Arvopaperit ovat jo pitkään olleet yleinen sijoitusten lähde. Monet ihmiset unelmoivat olla Applen, Microsoftin tai Gazpromin omistajia, mikä antaa heille mahdollisuuden muodostaa osakemarkkinat. Riittää, kun ostat osan näistä yrityksistä, ja sinulla on jo pieni osa siitä ja saat siitä osinkoa. Jos osakkeiden arvo nousee, ne voidaan myydä ja kirjata hyvä voitto.

Jokainen voi sijoittaa kannattaviin osakkeisiin. Toimintojen algoritmi on yksinkertainen (ei mutkikkaampi kuin hammastahnan ostaminen myymälästä), ja kymmenkunta operaation jälkeen kuka tahansa voi helposti orientoitua osakemarkkinoiden liiketoimissa. Harkitse esimerkkinä Amazon-osakkeita:

Viime vuoden aikana arvopaperit ovat lisänneet hintaa lähes 100%, ja tällainen dynamiikka ei ole ensimmäinen vuosi. Jos tämä näyttää sinulle olevan yksittäinen tapaus, katso Tesla, Google ja muut tunnetut yritykset.

3. Pääomasijoitukset

Investointi riskiprojekteihin on sekä erittäin kannattavaa että myös erittäin riskialtista. Aluksi huomaamme, että pääomasijoitusrahasto on investointihanke, jonka tarkoituksena on tuoda innovaatioita aloittaviin yrityksiin tai olemassa oleviin yrityksiin.

Riskipääomarahastojen työskentelyjärjestelmä: yksityishenkilöt voivat olla osallistujia ja sijoittajia sekä yrityksiä ja pankkirakenteita; sijoitukset tehdään paitsi rahana myös sitoumuksina (velvoite sijoittaa rahasumma, kun sitä tarvitaan); osan varoista maksavat myös pääomasijoitusrahaston perustajat; sitten rahasto jakaa rahaa salkkuun kuuluville yrityksille ja kehittää niitä ilmoitetulla ajanjaksolla, yleensä 5-10 vuoden ajan.

4. Kiinteistöt

Ehkä perinteisin tapa tuottaa tuloja on ostaa kiinteistöjä. On erittäin vaikeaa erottaa jotain uutta tällä alalla. Otamme kuitenkin huomioon pääkohdat, esimerkiksi kiinteistötulot voivat olla kahta tyyppiä: vuokramaksut; kiinteistöjen jälleenmyynti korkeammilla kustannuksilla. Yleisin on ensimmäinen vaihtoehto. Monet ihmiset ostavat asuntoja ja vuokraavat niitä saadakseen vakaan maksun.

Asuntojen lisäksi voi ostaa myös liiketiloja. Viimeksi mainitut ovat suuruusluokkaa kalliimpia kuin huoneistot ja vaativat erityistä lähestymistapaa valintaan, koska ne on tarkoitettu yritystoimintaan. Useimmiten tällainen vaihtoehto sopii ihmisille, jotka eivät halua lisätä pääomaa suuresti, vaan vain säästää sitä, koska 40 tuhannen dollarin asunto (pääoman ulkopuolella) voi tuoda 200 dollaria kuukaudessa, kun taas osakemarkkinoilla sama määrä voisi tuoda kymmenen kertaa enemmän, ja valuuttamarkkinoiden luottamushallinnan avulla se voi jopa maksaa vuoden aikana.

Kiinteistösijoituksen suurin ongelma on alkupääoma, sen pitäisi olla melko suuri. Esimerkiksi Moskovan kaupallisten kiinteistöjen keskimääräinen hinta on 1 neliö. m. on 407700 ruplaa (Domofond.ru-tutkimushankkeen mukaan). Ottaen huomioon, että tavallisen kohteen pinta-ala on noin 100 neliömetriä. m., tarvitset miljoonan dollarin määrän. Mahdolliset tulot kiinteistösijoituksista: Vuokrasta – liiketiloille tulee olemaan noin 10-15% vuodessa ja asuinrakennuksissa noin 5-8%.

Jälleenmyynti – kun ostat uutta rakennusta, se voi nousta 30-40%: iin, yleensä kaikkien esineiden vuotuinen kasvu on noin 5-10%.

5. Startup-yritykset

Aloittavat yritykset ovat jo pitkään olleet investointien keskipisteenä. Tämä suunta voi tuoda melko suuria voittoja ajan myötä, kuten Facebookista, Microsoftista ja muista kertovat tarinat osoittavat. Heidän sijoittajansa tekivät tusinan vuoden kuluttua tuhansien prosenttien voiton.

Jos luulet, että pörssin startupin listautuminen on hyvä mahdollisuus sijoittaa pieni määrä rahaa, saatat olla väärässä.

Ensinnäkin listautumisanti merkitsee jo erittäin suurta kassavirtaa yrityksessä, mikä tarkoittaa, että sinun on investoitava startup-yrityksiin ennen listautumisantia jo varhaisessa vaiheessa.

Toiseksi listautumisanti ei takaa osakkeiden kasvua, päinvastoin, ensimmäisen vuoden jälkeen listautumisannin jälkeen useimmissa yrityksissä osakkeet laskevat.

Startup-yrityksillä ansaittavissa oleva määrä on satoja ja joskus tuhansia prosenttiosuuksia. Toisaalta sijoittaminen nuoriin yrityksiin on riskialtista, koska ne eivät välttämättä onnistu lopulta ja aiheuttavat menetyksiä.

Startup-yrityksiin sijoittaminen on parasta aihekohtaisissa pörsseissä:

https://www.crowdcube.com 

https://www.indiegogo.com

https://circleup.com

Johtopäätös

Joka vuosi investointisuuntia on yhä enemmän.

Jokaisen sijoittajan, jos hän haluaa ansaita voittoa ja tulla ammattilaiseksi, on noudatettava useita yksinkertaisia ​​sääntöjä – hajauttaminen, riskien laskeminen ja muut. Kaiken tämän lisäksi älä unohda menestyvien sijoittajien suosituksia ja neuvoja, jotka ovat jo todistaneet taitonsa käytännössä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me