Pandeeminen paniikki: 5 tapaa, joilla Bitcoin-kauppiaat voivat välttää riskin ja pysyä kannattavana PrimeXBT: n kanssa

Ei voida päästä eroon siitä, että COVID-19-taudinpurkaus on vaikuttanut melkein kaikkiin osa-alueisiin maailman jokapäiväisessä elämässä. Ihmisten liikkeistä sosiaalisiin kokouksiin, sairaaloiden ja jopa maailmanmarkkinoiden rasitukseen – mikään ei ole immuuni kriisille, edes Bitcoin. 

COVID-19-taudinpurkaus on saattanut jopa aiheuttaa maailmanlaajuisen taantuman ja palauttaa aiemmin hyvin menestyneet osakemarkkinat muutaman vuoden ajan. 

Vaikka kauppiaat ovat järkyttäviä ja nopeasti toimivia, niiden tulisi kuitenkin olla tietoisia siitä, mitä COVID-19-taudinpurkaus markkinoille todella tarkoittaa. 

Taantuman aiheuttama pelko ja epävarmuus aiheuttavat erittäin epävakaat markkinat, jotka ovat täydellinen mahdollisuus kauppiaille hyötyä.

Jos elinkeinonharjoittajat seuraavat alla olevia viittä kohtaa siitä, miten toimia markkinoiden ahdingon aikana, he huomaavat nopeasti, että kaikki ei ole synkkyyttä ja tuhoa, ja itse asiassa tämä voi olla mahdollisuus eliniän. 

1) Toimi älykkäästi

Vaikka maailma on paniikissa useiden eri omaisuuserien arvon vakavasta laskusta ja haluaa myydä ja ottaa niin paljon voittoa kuin mahdollista, on runsaasti mahdollisuuksia käteisellä halpoja varoja. 

Tämä on vaikea aika tulla markkinoille COVID-19: n aiheuttaman äärimmäisen pelon takia. Mutta kuten yksi maailman menestyneimpien kauppiaiden Warren Buffetin kuuluisa lainaus sanoo:

“Ole pelokas, kun muut ovat ahneita ja ahneita, kun toiset pelkäävät.”

Pelottavat ajat eivät koskaan kestä, ja älykkäät sijoittajat pystyvät ansaitsemaan voittoja, kun asiat alkavat kääntyä, kun he olivat tarpeeksi rohkeita toimimaan aikaisin ja aikoivat markkinoiden kääntymään täydellisesti. 

Tällä hetkellä on useita erittäin ahdistuneita omaisuuseriä. Öljy on keskellä hintasotaa, ja sitä ylituotetaan. 

Tietenkin osakkeet ja markkinaindeksit ovat laskeneet, mutta nämä ovat yleensä korkean suorituskyvyn omaavia varoja, ja kun viruksen vaikutus lieventyy, ne varmasti nousevat, ja sama koskee valuuttoja. 

2) Pyydä kaupankäynnin oikeita työkaluja voittoon

Tietysti ymmärtäminen, että paniikkiaikana on mahdollisuuksia, on yksi asia, mutta elinkeinonharjoittajien on myös oltava varustettu oikeilla työkaluilla, jotta he voivat käydä kauppaa tehokkaasti ja tehokkaasti hyödyntääkseen näitä harvinaisia ​​aikoja markkinoilla. 

Kysymys on etenkin uusilla markkinoilla, kuten Bitcoinin, että paniikkiajat voivat johtaa outoihin operaatioihin. Bitcoin-pörssit ovat osoittaneet, että ne eivät ole usein riittävän vahvoja tai riittävän kokeneita käsittelemään tällaista äärimmäistä volatiliteettia, mikä johtaa seisokkeihin – jopa hakkerointiin ja asiakkaan rahaan vaikuttaviin ongelmiin sekä heidän mahdollisuuksiin käydä kauppaa. 

Tällaisena aikana on välttämätöntä, että käyttäjät etsivät vakiintuneita ja arvostettuja kaupankäyntialustoja, jotka tarjoavat paitsi turvallisuutta ja mielenrauhaa, myös monia erilaisia ​​kaupankäyntivälineitä ja -resursseja parhaiten palvellakseen älykästä kauppaa haluavia käyttäjiä.. 

Tätä varten, PrimeXBT on yksi tällainen foorumi, joka vie vuosikymmenien perinteisen markkinakokemuksen ja soveltaa sitä kriittisen valuutan teollisuutta ympäröivään huipputeknologiaan ja innovaatioihin. PrimeXBT tarjoaa kauppiaille työkalut, joita ammattilaiset ovat odottaneet, kuten kyky ottaa pitkiä ja lyhyitä positioita tai jopa 1000x vipuvaikutus valuuttamarkkinoilla, hyödykkeissä, osakeindekseissä ja kryptovaluutoissa.

ADVFN-palkittu foorumi tarjoaa luotettavan kaupankäynnin moottorin, jonka käyttöaika on jopa 99,9%, ja sisältää tapoja vähentää riskejä ja vahvistaa kannattavuutta..

Lisäksi foorumi palkitsee aktiivisimmat elinkeinonharjoittajat, jotka ottavat useita positioita eri omaisuuserissä, tarjoamalla progressiivisen palkkialennusjärjestelmän. Ja niin monen omaisuuden kanssa kauppiaat voivat rakentaa hyvin monipuolisen salkun vähentääkseen edelleen riskiä ja maksimoidakseen voittopotentiaalin. 

Vaikka jotkut saattavat suosia perinteisiä välittäjiä, kuten Saxo Bankia, vankemman ja innovatiivisemman kokemuksen hakijoiden on etsittävä enempää kuin PrimeXBT-kauppapaikka.

3) Analysoi historiaa

Osa älykkäästä toiminnasta ja itsensä puolustamisesta oikeilla menestystyökaluilla kattaa myös vastaavanlaisten tilanteiden historian, josta markkinat ovat väistämättä tulleet ja ovat tulleet vahvemmiksi. COVID-19-taudinpurkaus voi tuntua ennennäkemättömältä tapahtumalta, ja monessa suhteessa onkin, mutta maailmanlaajuisia pandemioita on ollut aiemmin, ja markkinat ovat käsitelleet niitä aiemmin. 

Yksi tappavimmista pandemioista, joita maailma on koskaan nähnyt, oli espanjalainen flunssa 1900-luvun alussa. Mutta kun katsotaan, miten tämä onnistui ja miten markkinat reagoivat, on jo todisteita siitä, että voidaan vetää yhtäläisyyksiä ja markkinoiden elpymistä. 

Great Hill Capitalin Thomas Hayes on tutkinut, miten markkinat sujuivat Espanjan influenssapandemiassa, ja huomannut mielenkiintoisia trendiviivoja. Hayesin mukaan markkinat alkoivat tosiasiallisesti elpyä ennen kuin pahin Espanjan flunssa oli kärsinyt, ja tämä voi koskea myös COVID-19: tä. 

“Joten vaikka pahin oli edessään Espanjan influenssan suhteen joulukuussa 1917, pahinta tehtiin osakemarkkinoille 33 prosentin pudotuksen jälkeen”, Hayes kirjoitti. ”Ero on nyt siinä, että meillä on parempia lääkkeitä, menetelmiä ja kokemusta tuloksen lieventämiseksi. Markkinat ovat jo laskeneet paljon kipuja nykyisen pudotuksensa perusteella ”, hän sanoi. “Palautuksen alentaminen on yhtä nopeaa, kun alkuperäinen sokki lakkaa.”

Lisäksi vaikka meidät voidaan aloittaa uudelle taantumalle, kannattaa silti tehdä tutkimusta taantuman vaikutuksista BKT: hen, koska on viitteitä siitä, että vaikutukset eivät välttämättä ole yhtä pahoja kuin monet kuvittelevat, ja useimmissa pandemioissa niiden vaikutus kestää vain enintään kaksi neljäsosaa. 

Aikaisemmin joka kerta, kun markkinoilla on ollut suuri osuma pandemian kaltaisen mustan joutsen -tapahtuman takia, on aina seurannut V-muotoinen elpyminen. Tämän historiallisen merkin pitäisi näyttää kauppiaille, että paras aika käydä kauppaa on V: n alaosassa, mikä espanjalaisen influenssan esimerkin mukaan voi olla ennen kuin pahin on ohi. 

4) Pidä pääsi viileänä

Tietenkin näinä pelon ja epävarmuuden aikoina on mahdollisuuksia, mutta myös lisääntyneen riskin mahdollisuus korkeamman volatiliteettitason vuoksi. Olemme nähneet Bitcoin-markkinoiden volatiliteettia sekä ylös että alas, ja jopa yleensä rauhalliset varat liikkuvat enemmän kuin ne ovat tottuneet.

Tällaisina aikoina on ehdottomasti pidettävä kiinni riskienhallintastrategioistasi eikä annettava tunteiden, pelon tai ahneuden sanella kauppaa. Kaupankäyntisuunnitelman ottaminen on ensimmäinen askel kaikille hyville elinkeinonharjoittajille, mutta sellaisen on oltava tällaisina aikoina. Suunnitelman päivittäminen on jopa syytä, jotta voit pysyä tiukasti siinä.

Muiden huolellisten strategioiden tulisi olla käytössä, etenkin suurten tappioiden ja selvitystilojen lieventämiseksi, käyttää työkaluja, kuten stop loss positioita, ja viedä voitot sinne, missä niitä on tarjolla. Ahneus on hyvä pelon aikana, kuten Buffet sanoo, mutta älä anna ahneuden ohittaa sinua ja jättää sinulle kadonneita mahdollisuuksia ja menettää suuria. 

PrimeXBT tarjoaa kauppiaille sisäänrakennetut kartoitustyökalut kaupankäyntistrategioiden huolelliseen suunnitteluun ennen kannan ottamista. Yhdistämällä vipuvaikutus ja huolellisesti tehdyt lopetusmääräykset voivat varmistaa, ettei kauppa ole koskaan liian riskialtista missään tilanteessa.

Kaupankäynnin avain tällä hetkellä on suunnitellun strategian noudattaminen, ja tämä strategia pitää pään viileänä ja varmistaa, että ansaitset rahaa sekä säästät rahaa aikana, jossa on paljon tappioita.

5) Pysy turvassa. Paranna taitoja

On myös syytä mainita, että tämä COVID-19-taudinpurkaus on todellinen mahdollisuus ansaita rahaa, jos noudatat yllä olevia vinkkejä ja olet fiksu valitsemiesi mahdollisuuksien ja alustan suhteen, mutta se on myös kriittinen aika ympäri maailmaa terveyden ja turvallisuuden kannalta . Maapalloa on pyydetty pysymään kotona ja lopettamaan tämän viruksen leviäminen sekä tukemaan heikossa asemassa olevia.

Monille he tuntevat olevansa loukussa ja aukossa kotona, mutta on paljon tärkeämpää tehdä palat ja pysyä kotona ja pysyä turvassa. Kaupankäynti on yksi ala, joka voidaan tehdä kotona, ja siinä on niin monia puolia, ettei koskaan tule olemaan jotain uutta opittavaa. 

Miksi et viettäisi aikaa rekisteröitymiseksi uudelle kaupankäyntialustalle ja kokeile ja oppia lisää kaupankäynnistä tai parantaa kaupankäyntitaitojasi? Parempaa aikaa ei tule koskaan olemaan, koska markkinoilla tapahtuu niin paljon, että voit lisätä tietämystäsi perusteellisista analyyseistä, tutkia markkinoita ja niiden tunnetta virukseen sekä epävakaisuutta todella alhaiseen ostamiseen, korkeaan myyntiin , taidot.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me