Umi Blockchain -ekosysteemi: välittömät siirrot, älykkäät sopimukset ja kannattava panostus

Toistaiseksi liikkeeseen laskettujen kryptovaluuttojen ja digitaalisten rahakkeiden määrä on ylittänyt 7 tuhatta, ja tässä salaushankkeiden valtameressä sijoittajien on vaikea tunnistaa lupaavia palveluja kehityksen alkuvaiheessa, mutta samalla investoinnit tässä vaiheessa maksimoida voitot.

UMI on yksi nuorista hankkeista, jotka on luotu DeFi- ja digitaalisen omaisuuden trendien risteyksessä ja joka kiinnittää huomiota paitsi ainutlaatuisella toiminnallisuudellaan myös tulevaisuuden suunnitelmillaan. UMI on yleinen raha-instrumentti, jonka avulla käyttäjät voivat tehdä välittömiä, turvallisia ja ilmaisia ​​varainsiirtoja sekä ansaita salauksen kannattavalla panoksella. Lisäksi UMI on täysimittainen lohkoketjualusta, joka pystyy toteuttamaan kaiken monimutkaisia ​​älykkäitä sopimuksia. Katsotaanpa tarkemmin UMI-ominaisuuksia.

Katso video UMI: sta:

Tapahtumat

UMI-verkko voi suorittaa noin 4500 tapahtumaa sekunnissa. Tämä ylittää merkittävästi useimpien muiden lohkoketjujen kapasiteetin, mukaan lukien perustavat, kuten Bitcoin tai Ethereum.

UMI Mainnet lanseerattiin kesällä 2020, ja se paranee jatkuvasti. Tulevaisuudessa UMI-tiimi julkaisee päivityksen, joka lisää riittävän suurta kapasiteettia 10000 tapahtuman suorittamiseen sekunnissa. Tämä tuo UMI-alustan lähemmäksi suurten maksujärjestelmien, kuten VISA ja MasterCard, liiketoimien johtokykyä. UMI-kehittäjillä on myös pitkän aikavälin tavoite – saavuttaa miljoonan tapahtuman kapasiteetti sekunnissa. Vaikka tämä kuulostaa liian kunnianhimoiselta, on mahdollisuus saavuttaa se pitkällä aikavälillä, ja tässä on miksi.

UMI

Ensinnäkin UMI-verkko toimii parannetulla versiolla Proof-of-Authority-konsensuksesta (PoA-konsensuksen ominaisuuksia käsitellään yksityiskohtaisesti myöhemmin artikkelissa). Toiseksi tällainen skaalaus voidaan saavuttaa optimoimalla ohjelmointikielet ja älykkäät sopimukset sekä sellaisilla työkaluilla kuin Kubernetes. Lopuksi, UMI-verkon päivitykset voidaan suorittaa nopeammin ja vähemmän vaivalla suunnitelluilla muutoksilla ekosysteemin sisäisessä arkkitehtuurissa.

Toinen UMI-ekosysteemimaksupalvelun suunniteltu toiminto näyttää olevan myös erittäin lupaava – offline-tapahtumat. Muut lohkoketjujärjestelmät keskittyvät tapahtumiin yksinomaan Internetin kautta, kun taas UMI-ekosysteemissä tapahtumien lähettämismenettely voidaan suorittaa ilman pääsyä Internetiin käyttämällä tavallisia tekstiviestejä tai muita viestintämenetelmiä. Esimerkiksi UMI-tapahtuman pituus on 150 tavua. Se on 1200 bittiä tietoa. Tekstiviestin vakiopituus on 1120 bittiä (140 tavua), mikä tarkoittaa, että vain 2 tekstiviestiä tarvitaan lähettämään siirto UMI-lohkoketjun kautta. Tämä on kätevää, jos siirto on lähetettävä kiireellisesti eikä Internet ole tilapäisesti käytettävissä. Teknisesti UMI-ekosysteemi pystyy jo lähettämään offline-tapahtumia ilman Internet-yhteyttä, mutta palvelua siirtojen aloittamiseksi ei ole vielä käynnistetty. UMI-tiimi kehittää parhaillaan sitä.

UMI-lohkoketjun pääominaisuus ei kuitenkaan ole verkon kapasiteetti, vaan maksujen puuttuminen. Tämä on saavutettu ainutlaatuisella tekniikalla, johon ekosysteemi on rakennettu, sekä erilaisella taloudellisella mallilla verrattuna muihin suosittuihin kryptovaluuttoihin.

Teknologia

UMI-lohkoketju perustuu Proof-of-Authority -tekniikkaan, jonka on luonut Ethereumin perustaja Gavin Wood.

Ero PoA: n ja suosittujen Proof-of-Work -algoritmien (joita Bitcoin käyttää) tai Proof-of-Stake (Ethereum aikoo siirtyä PoS: ään) välillä on, että PoA-verkossa ei ole paikkaa kilpailulle kaivostyöläisten ja väärentäjien välillä oikeudesta luoda lohko ja saada palkkio. Lohkojen luominen ja ennen kaikkea niiden integrointi lohkoketjuun hoidetaan luotettavilla solmuilla –pääsolmut ”. UMI-verkossa pääsolmut ovat suuria valtuutettuja solmuja, jotka täyttävät tiukat nopeusvaatimukset. Tämä ominaisuus lisää merkittävästi verkon kapasiteettia.

PoA: n alkuperäisellä konseptilla on kuitenkin myös haittoja. Alkuperäisessä PoA-mallissa oletetaan, että tavalliset käyttäjät eivät voi vaikuttaa järjestelmän toimintamekaniikkaan, ja vain luotetuilla solmuilla on oikeus vahvistaa tapahtumat ja tallentaa ne lohkoketjuun, ja ne kuuluvat yleensä yhteen organisaatioon tai tytäryhtiöihin. Nämä tekijät lisäävät verkon keskittämisen riskejä, mikä riistää kryptovaluutalta sen pääarvon – hajauttamisen – ja tekee siitä vähän eroa muista jo olemassa olevista perinteisistä maksujärjestelmistä. Verkkokeskittymisriskin välttämiseksi UMI-lohkoketjun solmut jaetaan kahteen tyyppiin –pääsolmut ”, jotka integroivat lohkot lohkoketjuun, javalidointisolmut ” jotka validoivat lohkot. Vain tietyntyyppisistä solmuista voi tulla pääsolmuja – ne sisältävät sekä UMI-tiimin että heidän lukuisien kumppaneidensa eri maista käynnistämiä solmuja, kun taas kuka tahansa käyttäjä voi käynnistää validointisolmun. Validatorisolmut seuraavat pääsolmujen työtä, ja jos epäilyttävät toimet havaitaan, häikäilemättömät päälliköt irrotetaan automaattisesti järjestelmästä.

Tehonjaon ohella pääsolmujen ja validointisolmujen kesken UMI-järjestelmään on tarkoitus tulevaisuudessa ottaa käyttöön toinen mekanismi, joka on suunniteltu estämään keskittäminen – integrointi vaakalaudan konsensukseen. UMI-lohkoketju jatkaa toimintaansa PoA-algoritmilla, mutta jos isäntäsolmujen kanssa ilmenee ongelmia, järjestelmä siirtyy automaattisesti varajärjestelmään PoS. Vaikka kaikki masternodit lakkaavat yhtäkkiä toimimasta, tämä ei vaikuta UMI-verkon suorituskykyyn ja sen kykyyn suorittaa tapahtumia. PoS-solmut eivät tarvitse tietokonelaitteita toimiakseen, tavallinen kannettava tietokone riittää. Jokainen käyttöliittymän käyttäjä, joka on asentanut työpöydän lompakon validointisolmulla, voi käynnistää varmuuskopio PoS-solmun.

Lisäksi panostus toimii älykkäällä sopimuksella UMI-järjestelmässä, mikä tarkoittaa, että sidosryhmän ei tarvitse pitää tietokonetta jatkuvasti päällä. Älykkään sopimuksen ansiosta voit luoda uusia UMI-kolikoita: jopa 40% kuukaudessa 24 tunnin tilassa. Tällaisen kannattavan taloudellisen mallin avulla UMI kannustaa käyttäjiä liittymään aktiivisesti järjestelmään. Tämä malli on yksi niistä ominaisuuksista, jonka avulla UMI voi välttää palkkioita siirroista – sidosryhmät ovat kiinnostuneita ekosysteemin kehittämisestä ilman ylimääräisiä kannustimia, kuten palkkiot.

Älykkäät sopimukset

UMI-lohkoketjun avulla voit luoda monia erikoistuneita monitoimisia älykkäitä sopimuksia, mukaan lukien sopimukset, jotka soveltuvat integroitumiseen verkkokauppapalveluihin tai hajautettujen autonomisten organisaatioiden (DAO) käynnistämiseen. Näitä ovat erilaiset hajautetut rahoituspalvelut (DeFi).

UMI-blockchain-älykkäiden sopimusten käyttöalueet:

  • Hajautetut vaihdot ja sovellukset;
  • DeFi-protokollat, mukaan lukien tuotonviljely ja luotonanto;
  • Verkkokaupat;
  • Joukkorahoitusalustat;
  • Uhkapelit;
  • Pelialustat;
  • Cashback- ja bonusohjelmat;
  • ja monia muita palveluita.

Suuren kapasiteettinsa ansiosta UMI-verkko varmistaa suurten DeFi-projektien, hajautettujen keskusten (DEX) tai hajautettujen sovellusten (DApps) sujuvan toiminnan, eikä käyttäjille tule kohdata ennennäkemättömiä korkeita maksutapahtumia, kuten Ethereum-verkon yhteydessä tapahtui aiemmin. UMI-pohjaisten DeFi-palvelujen käynnistämisellä ei siis ole kielteistä vaikutusta niihin, jotka käyttävät järjestelmää yksinomaan rahansiirtoihin.

Staking yksityiskohtaisesti

Tällä hetkellä UMI-kolikoita voidaan kaivaa kahteen panosrakenteeseen (ROY Club ja ISP Club). Kaivostoiminnan aloittamiseksi sinun on luotava henkilökohtainen henkilö lompakko ja siirrä tietty määrä UMI-kolikoita osoitteeseesi.

UMI

UMI

Kun olet täyttänyt lompakon osoitteen, voit sijoittaa kolikkosi panostamista varten kahteen uima-altaaseen. Toisin kuin muut panostusjärjestelmät, UMI-järjestelmän kolikot eivät jääty, kun ne ovat liittyneet uima-altaaseen. Ne pysyvät käyttäjän lompakossa, eikä kukaan pääse niihin lukuun ottamatta omistajaa. Panospalkkioita kertyy 24/7. Käyttäjä voi nostaa ja myydä ne milloin tahansa.

UMI

Voit ostaa UMI-kolikoita SIGEN.pro kaupankäyntialusta, joka sisältää pörssin, automaattisen vaihtimen ja p2p-alustan. Tilastojen mukaan UMI: n päivittäinen kaupankäyntivolyymi vaihtelee 250 000: sta 300 000 dollariin, ja kolikoiden ostotilauskannan likviditeetti on jo ylittänyt 3,2 miljoonaa dollaria, kun otetaan huomioon p2p-foorumi. Vain neljä kuukautta sitten käynnistetyn projektin luvut näyttävät erittäin lupaavilta. Kiinnostus UMI: ta kohtaan markkinoilla osoittaa epäsuorasti aktiivisten käyttäjien nopeasti kasvava määrä: heidän määränsä ylitti 47 000.

Mobiilisovellukset

Laadukkaiden ja nopeiden mobiilisovellusten ansiosta käyttäjät voivat suorittaa kaikki keskeiset toiminnot älypuhelimella tai tabletilla. Android- tai iOS-sovellukset voi ladata osoitteesta Google Play ja Sovelluskauppa, vastaavasti.

UMI-mobiilisovellukset tarjoavat laajan luettelon toiminnoista. Voidaan luoda ja hallita yhtä tai useampaa UMI-lompakkoa, vastaanottaa ja lähettää kolikoita, muodostaa yhteys panostusrakenteisiin, tarkastella tapahtumahistoriaa ja ottaa yhteyttä tekniseen tukeen.

Sovellukset tarjoavat mahdollisuuden valtuuttaa kasvotunnuksen, sormenjäljen tai PIN-koodin avulla.

Löydät kaikki uusimmat tiedot UMI-projektista blogi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me