JUURIPROJEKTI: ICO-katsaus

Juurihanke ICO-projektin tiedotJuurihanke ICO-projektin tiedot

Kryptovaluutan maailma on parhaimmillaan ja todellisen analyysin puuttuminen ennen sitä voi johtaa kovalla työllä ansaittujen varojen menetykseen.

Me CoinGape olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kaikki tiedot tulevista ja meneillään olevista ICO: ista, jotka auttavat sinua tekemään parempia päätöksiä sijoituksestasi. Joten tässä versiossa tuomme sinulle ROOT-projektin ICO Review. Nauti kyydistä!

Root Project ICO -katsaus:

Nicholas Adams Judge ja Chris Place (Political Economist ja AY Combinator Fellow) ovat perustaneet tämän voittoa tavoittelemattoman järjestön viime aikoina. 2017 – 28. heinäkuuta 2017). Meihin vaikutti kuitenkin enemmän se tosiasia, että perustajat pitävät itsellään nolla rahaketta, periaatteessa kohtuullisen palkan lisäksi mikään ylimääräinen ei mene perustajatilille, joka on uusi ja hämmästyttävä tietää.

Mitä Root Project yrittää ratkaista:

Kuten tiimin jäseniltä saimme tietää, RootProject ei ole impulsiivinen päätös, vaan se on seurausta myöhäisillan keskusteluista ja jatkuvista vuoropuheluista, jotka käyvät läpi, mitä menetelmiä heidän on sovellettava, mikä auttaa heitä tarjoamaan voittoa tavoittelemattomalle organisaatiolle aseman menettämättä sen identiteetti voittoa tavoittelevien organisaatioiden salakirjoitusmaailmassa. Loppujen lopuksi, vaikka joukkueelle olikin tärkeää ehdottaa mallia työhön tätä projektia varten, he tiesivät hyvin, että sama tukee myös voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden talouden muuttamista ikuisesti.

Root-projektissa on kyse voittoa tavoittelemattoman järjestön jäsentämisestä, jonka ydintoiminta olisi enemmän kodittomien vastaisia ​​työohjelmia.

Itse asiassa joukkue perustaa projektin onnistuneisiin amerikkalaisiin kaupunkipolitiikkaohjelmiin, kuten Albuquerquessa ja NM: ssä, ja heillä on jopa tietoja todistamaan, että nämä hankkeet, joihin he osallistuivat, ovat melko onnistuneita.

Pohjimmiltaan ainoa syy tuoda tämä hanke joukkorahoitusalustalle ei ole mikään muu kuin usko siihen, että ihmiset tai suuret instituutiot voivat väkisin rahoittaa hankkeita, joiden uskotaan muuttavan yhteiskuntaa.

Vaikka tiimin jäsenet ovat varmistaneet, että saamansa lahjoitukset ovat verovähennyskelpoisia (se on iso juttu Yhdysvaltain verolain mukaan), yritystoiminnan parantamiseksi erityisesti annettavat lahjoitukset eivät kuitenkaan ole verovähennyskelpoisia.

Lyhyesti sanottuna voimme todeta yllä olevista tiedoista, että Root-projekti eroaa ehdottomasti kaikista parhaillaan käynnissä olevista erilaisista hyväntekeväisyysjärjestöistä, sillä vaikka muut hankkeen aloittajat saattavat saattaa projektin päätökseen, Root-projekti uskoo työvoiman antamisen haavoittuville ihmiset samoin eivät vain auta heitä kokemusten hankkimisessa, vaan myös palkat.

Ei kuitenkaan ole väärin sanoa, että ROOTS-tunnus on suunniteltu pitäen mielessä kaksi tavoitetta

· Luoda vanhurskas kehityskierto, joka yhdistää omaisuuden arvon ja institutionaalisen kehityksen (samalla kun se suojaa organisaatiota omaisuuden hinnan alenevilta vapinoilta pitämällä usean vuoden toimintabudjettia Yhdysvaltain dollareina).

· Vähentää arvaamattomuutta ja yhteyksiä salausvälineisiin, joiden oletetaan olevan kiinni samoissa tallettajakokoelmissa kuin ROOTS-tunnukset.

Ymmärretään, miten he aikovat lisätä rahakkeiden kysyntää.

  • Joukkorahoituksen korvaus – tietyn projektin lahjoituksesta peritään lähinnä 10%: n maksu, jota käytetään sitten rahakkeiden ostamiseen avoimilla markkinoilla.
  • Eläkerahastomaksu – valmistettu avoimilla markkinoilla hankittujen ROOTS-tunnusten muodossa, eläkerahastojen tukea sponsoroidaan kuten muita projekteja tietyn projektin joukkorahoitetuista maksuista.
  • Massiiviset sopimukset järjestäytyneiden avustajien kanssa – olipa kyseessä aikomus tehdä hyvää tai suunnitella positiivinen PR – molemmat käsittävät pienen prosenttiosuuden dollareista, jotka menevät rahakkeiden ostamiseen ja polttamiseen.

Nyt on arvioinnin aika!

● Tiimi Root-projektin takana

Pätevyydellään selittämään projekti selkeällä englanninkielellä olemme melko vakuuttuneita siitä, että Root-projektissa mukana olevilla ihmisillä on asiantuntemusta suorittaa jotain näin suurta tehokkaasti. Uskomme kuitenkin aina antaa lukijalle tiimin jäsenten perustiedot, jotka auttavat heitä paitsi tuntemaan tuotteen paremmin myös ennakoimaan sen tulevaa kasvua. Siksi alla on muutama juuriprojektitiimiin liittyvä perustieto.

juurihanke ico TeamRoot Project ICO -tiimi

Anton Kraminkin- Kehitysjohtaja – ekonomisti ja alkuperäinen Blockchain-kannattaja – työskenteli Oliver Wymanin (merkittävä kansainvälinen johtamisen konsulttiyritys) kanssa, Anton valmistui taloustieteestä Warwickin yliopistosta (Iso-Britannia) ja aikoo aloittaa pian sosiaalisen maisterin tutkinnon tiede Chicagon yliopistosta.

Chris Place – Perustaja – jolla on BA (Hons) -tutkinto teollisessa muotoilussa, Chris toimii Prepd: n perustajajäsenenä ja Y Combinatoryn jäsenenä. Lisäksi Prepd on saanut yli 5 miljoonan dollarin myynnin 1,5 vuoden aikana hänen valvonnassaan. Chrisillä on kokemusta työskentelystä palkittujen suunnittelijoiden kanssa maailmanlaajuisesti tunnetuilla tuotemerkeillä, ja hänellä on markkinointikokemusta sekä perinteisissä että käynnistysasetuksissa.

Tohtori Nicholas Adams – perustaja – poliittinen ekonomisti Bostonista ja asuu tällä hetkellä New Yorkissa, Nick valmistui tohtoriksi Wisconsinin Madisonin yliopiston valtiotieteiden laitokselta vuonna 2013. Ennen vaelluksen perustamista ja rakentamista Nick työskenteli vallankumousanalytiikan parissa. suurten tietojen ohjelmoijana

Tohtori Ashley Hooper – Neuvonantaja – asuu San Franciscossa, Ashley valmistui tohtoriksi Kalifornian yliopiston taloustieteen laitokselta San Diegosta. Keystone-strategian vanhemman ekonomistin tehtävissä Ashley työskenteli CRE- ja CMBS-tutkimuksen johtajana Deutsche Bankissa.

Zac Filan – Pääohjelmistoinsinööri – MS- ja BS-tutkinnot tietotekniikassa, Zac työskentelee pääohjelmistosuunnittelijana Allscriptsissä, ja hän oli myös viettänyt yli kaksi vuosikymmentä insinööritehtävissä (suunnilleen puolet IBM: n ajasta).

Alex Bazhanau –Ethereum-insinööri – työskenteli Adformissa taustajärjestelmäinsinöörinä, Alex palkkasi IBM: n auttamaan Hyperledger-sovellusten (Afrikka) kehittämisessä. MS: n kanssa tietojenkäsittelytieteessä Alexilla on älykäs sopimuskehittäjä RootProjectissa.

● Valkoinen paperi

Jotkut älykkäät sopimukset ovat jo projektin GitHub-sivulla projektitiimin mukaan, osa joukkorahoitusyhteisön koodista on edelleen paikallista. Myös kun kysyttiin merkin tarkoituksesta, meille kerrottiin, että –

· Samalla pyritään edistämään hajautettua hallintoa ja mahdollistamaan palautesilmukka.

· Toimia eläkerahaston varoina

· Mahdollistaa nopean skaalautuvuuden alueella, jossa ongelma on skaalautuvuus.

· Luodaan likviditeetti ROOTS-kaupalle, jolla käydään kauppaa suurilla pörsseillä ICO: n jälkeen

● Yhteisön hyväksyminen

Vaikka olemme varmoja, että yli 1000 jäsenen ollessa löysällä, Root Project -tiimi onnistuu ehdottomasti rakentamaan yhteisöä heidän ideansa ympärille. Emme kuitenkaan halunneet hukata mahdollisuutta saada lisätietoja projektista itse tiimiltä. Sitten kysyttäessä meille kerrottiin, että paitsi he onnistuvat auttamaan sijoittajia ymmärtämään tuotetta, mutta ovat kasvattaneet 260% koko suunnitelmastaan, jonka he suunnittelivat ennen ICO-myyntiä.

Otamme projektin

Ajatuksesta, josta olemme keskustelleet, on ehdottomasti potentiaalia, kun kaikki tarjoaa paitsi palkkoja ihmisille ja säästää heitä julmilta kärsimyksiltä, ​​mutta auttaa heitä saamaan myös työkokemusta tulevaisuuden mahdollisuuksien varalta. Mutta vaikka kaikki tämä on hyvää, on vaikea saavuttaa jotain tällaista suurta, ennen kuin organisaatiolle on annettu resursseja, ja tässä projektissa pääsy kryptovaluuttojen maailmaan tekee saman. Sitten joukkue on ottanut käyttöön tunnuksen nimeltä ROOTS, jonka sijoittajat voivat ostaa. Haluamme myös todeta, että ROOTS-tunnus on suunniteltu arvostamaan ajan myötä. RootProject ei siis ole hyväntekeväisyysjärjestö – se on foorumi, joka yhdistää sijoittajien ja köyhien edut.

juurihanke ico -katsausJuurihankkeen ICO-luokitukset

Keskimääräinen arvio: 9/10

Voit myös tilata Steemit-kanavamme https://steemit.com/@coingape

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me