Quanta Networks ICO -katsaus, luokitus ja täydellinen analyysi

Kukaan ei nauti siitä, että maksaa tonnia käteistä hitaista, epäluotettavista Internet-palveluista. Ja vaikka maksaminen enemmän parempien Internet-nopeuksien käyttämisestä tuntuu paremmalta vaihtoehdolta, toivomme kaikki, että liitettävyys olisi edullista ja turvallista.

Quanta Networks, kanadalainen blockchain-käynnistys, toivoo ratkaisevan tämän ongelman kehittämällä blockchain-pohjaisia ​​tietoliikenneekosysteemejä ilman nollapalvelu- tai tornimaksuja. Näiden järjestelmien avulla Internetin käyttäjät voivat vuokrata Internet-yhteyden ystäville ja muille muille nopeasti ja turvallisesti vertaisjärjestelmien avulla.

Quanta Networks: Vallankumouksellinen Internet-jakamisverkko

Quanta Networks uskoo, että kaikki ansaitsevat pääsyn Internetiin ilman, että heillä olisi oikeutta yksityisyyteen tai turvallisuuteen. Se on ajatus, jonka jakoi aiemmin Internetin perustaja Tim Berners-Lee. Edullinen ja turvallinen pääsy Internetiin on kuitenkin ollut farssi suurimmalle osalle maailmaa vuosikymmenien ajan.

Quanta Networks pyrkii käyttämään blockchainin suojattua digitaalista pääkirjaa ja älykkäitä sopimuksia Internet-yhteyksien levittämiseksi kaikkialle maailmaan. Yritys ei investoi minkäänlaiseen kaistanleveyteen. Sen sijaan älylaitteiden omistajat yhdistetään yhteen verkkoon, jossa he voivat jakaa Internet-kaistanleveytensä muille tarvitseville. Ekosysteemi toimii löyhästi kuten Airbnb tai Uber. Nopeat yhteydet voivat vuokrata palvelunsa suoraan kiinnostuneille.

Maksut suoritetaan Ethereumin älykkäiden sopimusten kautta. Vahvistus tehdään lohkoketjussa ja KYC-vahvistus on pakollinen. Quanta Networksin mukaan siirtyminen kaikkien henkilöllisyyden todentamiseen auttaa parantamaan tietoturvaa ja helpottaa yhteisön sääntöjen rikkojien ymmärtämistä.

Yksityiskohtainen valkopaperi

Quanta Networks kertoo kaikki tärkeät yksityiskohdat projektistaan ​​18-sivuisessa lehdessä. Asiakirjassa määritellään startup-projekti, kutsumalla sitä “epätavanomaiseksi lähestymistavaksi televiestintään”. Se antaa yleiskatsauksen teleteollisuudesta, kohtuuhintaisen yhteyden jakamiseen liittyvistä haasteista ja siitä, miten Quanta Network lähestyy asiaa.

Valkoisen asiakirjan mukaan uusi Quanta Networks -televiestintäarkkitehtuuri auttaa mobiilikäyttäjiä pääsemään rajoittamattomaan Internet-yhteyteen kaikkina aikoina. Tiedot yrityksen liiketoimintamallista, sen kaupallistamisstrategioista, ainutlaatuisista innovaatioista ja ICO-rahastojen tavoitteista ovat kaikki esillä.

Valkopaperi selittää etenemissuunnitelmaa pidemmälle. Aikaisempien ennusteiden mukaan Quanta Networks -palvelut otetaan käyttöön Pohjois-Amerikan käyttäjille tammikuuhun 2020 mennessä. Sen markkinointistrategioihin kuuluu paitsi online-markkinointi, myös myyntipuheluiden soittaminen ja sähköpostimyynnit. Valkoisen paperin lopussa on luettelo projektin johtoryhmistä ja neuvonantajista.

Maailmanlaajuinen tiimiprofiili

Quanta Networksin ydinjohto, johtajat ja neuvonantajat koostuu 17 jäsenestä. Tämä on paljon suurempi luku kuin keskimääräinen ICO, jolla on 12 tai vähemmän jäseniä.

  • Dan Gahlinger– Projektin pääkeksijäksi kuvattu Dan on sertifioitu IT-asiantuntija, jolla on yli 43 vuoden kokemus. Hän on Quanta Networksin teknologiajohtaja ja valvoo projektin teknisten näkökohtien kehittämistä. Länsimaisen yliopiston koulutettu tekniikan asiantuntija ylpeilee runsaalla tietämyksellä kaikissa IT-asioissa, ja hän toivoo auttavansa ohjaamaan Quanta Networksia korkeisiin korkeuksiin.
  • Marc Hurst– Perustaja ja tiimin presidentti Marc ohjaa koko tiimiä, kun jokainen jäsen osallistuu Quanta Networks -ekosysteemin elävöittämiseen. Marc on toiminut johtajana yli 25 vuotta, pääasiassa langattomiin laajakaisto- ja TV-palveluihin liittyvien startupien hallinnassa.
  • Antonio Carvalho—Suosittu nimellä Tony, Carvalho on neuvonantaja Quanta Networks -hankkeessa. Hänellä on pankkitausta, hän on työskennellyt kahdessa Kanadan 5 suurimmasta pankista. Hän on työskennellyt myös online-pelialalla, terveydenhuollossa ja urheilussa. Carvalholla on vähän kokemusta blockchainista, mutta monipuolinen kokemus Carvalholta on hyödyllistä projektin koko kehitysvaiheessa..
  • Danny Manu – Danny Manu, Mymanu® -yhtiön perustaja, on työskennellyt monien vuosien ajan musiikkituottajana maailman parhaiden muusikoiden kanssa, ja hitit saavuttavat listan kymmenen parhaan. Sitten hän liittyi yhteen maailman johtavista ilmailu- ja avaruustekniikan yrityksistä lentokoneteollisuuden insinöörinä ja tuotekehittäjänä. Hän päätti yhdistää intohimonsa musiikkiin, ohjelmointiin ja innovaatioihin teknisiin taitoihinsa. Näin hän keksi maailman ensimmäiset todella langattomat nappikuulokkeet ja suoran äänenkääntöjärjestelmän rikastuttamaan ihmisten elämää äänen voimalla. Hän on siitä lähtien työskennellyt useiden maailmanlaajuisten teknologiajättien kanssa.

Liiketoimintamalli: QN-tunnukset

Quanta Networks aikoo tehdä yhteistyötä verkkojen kanssa ympäri maailmaa auttaakseen levittämään ideoitaan maailmanlaajuisesti. Kasvunsa aikana ekosysteemi käyttää yksinkertaista liiketoimintamallia. Palvelujen käyttämiseksi maksut vahvistetaan lohkoketjun kautta.

Ekosysteemi tukee useita tietojen salausmenetelmiä, ja yhteisön jäsenillä on vapaus valita mikä tahansa menetelmä. Kaistanleveysdata lähetetään Quantan verkon kautta, mutta koska liikenne salataan, Quanta ei voi vaarantaa käyttäjien tietoja.

Kaikki maksut ekosysteemissä suoritetaan QN-tunnuksilla. Quanta toivoo rakentavansa sisäisen pörssin sekä luetteloimalla tunnukset kolmansien osapuolten kauppapaikoille auttaakseen käyttäjiä ostamaan ja myymään niitä. QN-kolikot ovat ERC20-yhteensopivia ja ne voidaan tallentaa mihin tahansa Ethereumin lompakkoon.

Taustatekniikka: Testiverkko käynnistetty

Quanta Networksilla on kunnianhimoinen tavoite hyödyntää Ethereumin lohkoketjua Internet-yhteyden levittämiseksi maailmanlaajuisesti. Sillä ei kuitenkaan ole suunnitelmia käynnistää mainnettiä milloin tahansa. Sen sijaan kaikki sen toiminnot tukeutuvat Ethereumin lohkoketjuun hajautetun sovelluksen kautta.

Älykkäiden sopimusten lisäksi Quanta toivoo voivansa käynnistää hajautetun vaihdon auttaakseen yhteisön jäseniä ostamaan ja myymään QN-tunnuksia kätevästi.

Salaus-joustavuus

KYC-varmennus on pakollinen vaatimus liittyessä Quanta Networks -ekosysteemiin. Tämä auttaa pitämään kaikki turvassa ja varmistamaan, että vain liikearvon jäsenet pääsevät projektin palveluihin. Sen lisäksi Quanta työskentelee ihmisten kanssa ympäri maailmaa, mukaan lukien USA.

Tunnuksen jakelu

Varojen jakamisen osalta 67% kerätyistä rahoista menee ICO Quanta -projektin loppuunsaattamiseen. Tiimi ja neuvonantajat pitävät 15% rahastosta, kun taas markkinointi- ja muut kulut kohdennetaan loput 18%.

Quantumin tavoitteena on kerätä vähintään 20 miljoonaa dollaria ICO: lla, joka alkaa tämän vuoden 15. huhtikuuta. Projektin kovaksi korkiksi on asetettu 300 miljoonaa dollaria. Kiinnostuneiden sijoittajien on investoitava projektiin vähintään 100 dollaria, ja jokainen QN-tunnus myydään hintaan 0,70 dollaria.

Yhteisön hyväksyminen

Vaikka Quanta aloitti toimintansa vuonna 2017, sen ICO on upouusi projekti. Sellaisena yhtiö on vasta aloittamassa palvelujensa markkinointia. Tiimillä on olemassa oleva Reddit-, Medium- ja Twitter-tili, mutta he ovat tuskin aktiivisia. Toistaiseksi ICO: n aktiivisin sosiaalisen median kanava on Twitter.

Tiekartta

Quanta-verkosto on tällä hetkellä ICO: ta edeltävässä vaiheessa. Et kuitenkaan voi silti ostaa rahakkeita yksityisenä sijoittajana. ICO-tunnusvaihe alkaa 15. elokuuta ja tapahtuu määrittelemättömän määrän päiviä. Sen jälkeen projekti valmistuu. Käynnistys on jo luonut alustavan lohkoketjupohjaisen verkon ja QN-tunnuksen.

Joukkue toivoo listattavansa rahakkeensa kolmeen pörssiin lokakuuhun 2019 mennessä, kun taas sen pääpalveluja tarjotaan tammikuusta 2020 lähtien.

Huomautus sijoittajille

Quanta Network aloitti toimintansa vuonna 2017 ja on työskennellyt projektissaan tähän asti. Toistaiseksi käynnistys on kehittänyt verkkopohjaisen verkon ja QN-tunnuksen varainhankinnan helpottamiseksi. Julkinen ICO tapahtuu tässä kuussa, ja varat auttavat edelleen Quantan toteuttamisessa.

Projektilla on rajattomat mahdollisuudet, kun otetaan huomioon, että maailmassa on yli 5 miljardia älypuhelinten käyttäjää. Nykyisen televiestinnän häiritseminen ei kuitenkaan ole helppoa, ellei sen “laitoksista vapaa” ekosysteemi ole objektiivisesti edullinen maailmanlaajuisesti.

Jos yritys vakuuttaa pohjoisamerikkalaiset ja eurooppalaiset asiakkaat, että sen idea P2P-Internet-jakamisesta on sen arvoista, ei ole korkeuksia, joita Quanta ei voisi saavuttaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me