Parhaat kaupankäyntialustat vaihtoehtoisilla tulolähteillä vuonna 2020

Oikean kaupankäyntialustan valinta on tarpeeksi hankalaa, mutta oikean valitseminen, joka sisältää myös vaihtoehtoisia tulovirtoja, kuten viiteohjelmat tai tytäryhtiötarjoukset, on kuin löytää neula heinäsuovasta..

Siellä on kymmeniä kymmeniä alustoja, joten jotta voimme paremmin kaventaa vaadittavaa hakua ja aikaa, jotta löydämme kaikki tärkeimmät edut, joita jokaisella alustalla on tarjota, olemme koonneet tämän luettelon parhaista kaupankäyntialustoista, joilla on vaihtoehtoisia tuloja lähteistä vuonna 2020.

Jokainen mukana oleva foorumi ei ole vain vankka kaupankäyntijärjestelmä, joka tarjoaa luotettavan kokemuksen, alan standardityökaluja, erilaisia ​​instrumentteja ja paljon muuta, ja se voi tarjota kauppiaille vielä enemmän tuloja yhdistämällä kaupankäyntivoitot tarjottujen viittausohjelmien tuottamaan tulovirtaan. jokaisella alustalla.

Tässä ovat suosituimmat alustat tytäryhtiöillä tai viittausohjelmilla vuonna 2020, jotka voivat ajaa ylimääräisiä tuloja vain kaupankäynnin ulkopuolella.

IQ-vaihtoehto

IQ-vaihtoehto on edelläkävijä Forex-valuuttojen, osakkeiden, hyödykkeiden ja muiden kaupankäyntialusta, joka tunnetaan yhtä lailla luotettavasta kaupankäyntikokemuksestaan ​​kuin viiteohjelmastaan.

Käyttäjät voivat hyödyntää kahta ainutlaatuista tarjousta. Ensimmäinen tarjoaa jopa 50%: n palkkiot kaikista kauppiaista, joihin viitataan alustalle yhdessä. Toinen tarjous ansaitsee vain 40%, mutta se hajottaa kukin kauppias erikseen estäen kollektiivisen keskiarvon estämästä tulojen kasvua.

Molempien vaihtoehtojen tiedetään tuottavan erillisen tulovirran, johon ei liity itse kaupankäyntiä, mikä tekee alustasta mielenkiintoisemman voittopotentiaalin kannalta.

Binance 

Binance, suosittu kryptovaluuttakauppapaikka, joka tarjoaa spot-kaupankäynnin altcoineilla, Bitcoin-futuureilla, kryptomarginaalilla ja mitä he kutsuvat Friend Commission Kickbackiksi.

Käyttäjät voivat jakaa mahdolliset tulot viittaamiinsa tuloihin. Tämä antaa kauppiaille mahdollisuuden vaihtaa vaihtoa ja tarjota kannustimen sosiaalisen verkostonsa ja henkilökohtaisen piirinsä jäsenille kirjautua alustalle.

Itse jakauma jakautuu 20 prosenttiin, jaottelu on 10/10 tai 15/5. Binance jatkaa kaveriteeman pelaamista, ja se sisältää useita tapoja jakaa suosittelulinkkinsä ystävien kanssa helposti, mukaan lukien sosiaalisen verkoston painikkeet ja paljon muuta..

Binance palkitsee käyttäjiä, joilla on Binance Coin -sovellustunnus. Ne, joilla on yli 500 BNB Binancesta, saavat lisäksi 20% jakamista ystäviensä kesken, jolloin palkkiot ovat yhteensä 40% ja jaot 20/20..

Tavallaan Binance Coinin pitäminen itse voi tuoda kauppiaille tuloja, jos arvo nousee, mutta sen arvo voi myös laskea.

PrimeXBT

Rakennettu alusta asti voittoa varten, PrimeXBT: n viiteohjelma ja CPA-tarjoukset ovat lähes yhtä tuottoisia kuin alustan tarjoamat kaupankäyntivälineet aktiivisille kauppiaille.

Elinkeinonharjoittajat ansaitsevat itselleen 20% palkkioita suorista viittauksista. Kuitenkin kaikki uudet käyttäjät, joihin viittaus viittaa tulevaisuudessa, ansaitsevat myös alkuperäiset viittaavat palkkiotulot, muuttaen muutaman alkuperäisen ilmoittautumisen massiiviseksi tuloja tuottavaksi verkostoksi. Eniten ansaitsevilla on jo yli 50 BTC: tä, jotka on osoitettava ponnisteluistaan ​​verkkosivuston tulostaulukon mukaan.

CPA-ohjelmaa tarjotaan myös ammattimaisille markkinoijille, kuten verkkosivustojen omistajille, vaikuttajille ja muille. CPA-tarjous tarjoaa maksuja 40 dollaria ensimmäisistä talletuksista, jopa 1250 dollaria aktiivisille kauppiaille.

Yksilöityjä korkoja tarjotaan myös edistyneimmille kumppaneille, alkaen 60 dollaria kumppanilta, joka on allekirjoittanut yli 100 ensitalletusta, 80 dollariin kumppaneille, joilla on yli 200 ensimmäistä kertaluonteista talletusta.

Lisäksi ammattimaiseen kaupankäyntiyhteisöön tarjotaan tulojen jakamismalli, jonka avulla kumppanit voivat ansaita passiivisia tuloja palkkioilla, jotka ovat 40-70% tiliensä koko eliniän ajan..

Huobi Global

Huobi Global  on jälleen yksi suuri pelaaja maailmanlaajuisessa kryptovaluuttatilassa, jolla on vahva maine ja monipuoliset kaupankäyntituotteet. 

Viittausohjelma on erittäin suoraviivainen tarjous: jopa 30%: n takapotku kaikista kaupoista elinkeinonharjoittajan elinkaaren ajan, maksetaan Huobi-rahakkeilla tai USDT: llä.

Vaikka yksinkertaisuus on tervetullut, alustalta puuttuu ylimääräisiä palkkiotasoja parhaiten menestyville kumppaneille.

Bitfinex

Bitfinex tarjoaa palkkioita jopa 38%, kun käyttäjät täyttävät erilaisia ​​ehtoja. Ensimmäisen asteen käyttäjät ansaitsevat 18%, kun taas toinen ja kolmas avaa vastaavasti 6% ja 2%.

Kertoimet voivat vahvistaa tuloja ja lisätä, kun käyttäjät läpäisevät jokaisen KYC-vahvistuksen tason, yhdistävät sosiaalisen median tilinsä tai heillä on tili alustalla, jolla on UNES SED LEO, kyseisen alustan apuohjelman tunnus. Yksityisyyttä arvostavat voivat kuitenkin haluta välttää sitä.

Kuten Binance, myös tunnus voi itse tuottaa tuloja, mutta lasku on myös mahdollista, ja se on otettava huomioon omaisuuden hallussa.

eToro

Luettuasi läpi Bitfinexin hämmentävän palkkiorakenteen, yksinkertaisuus eToro voi tulla hengityksen raitista ilmaa.

eToro tarjoaa 50 dollarin leikatun ja kuivapalkkion jokaisesta alustalle tuodusta ilmoituksesta. Paitsi että, foorumi tarjoaa myös 50 dollaria uudelle käyttäjälle, antaen alkuperäisen käyttäjän mainostaa ilmaista 50 dollaria ystäville ja perheenjäsenille kehottaakseen heitä rekisteröitymään.

Tämä tekee eToron tuottojen tuottamisesta helppoa myyntiä, koska voit yksinkertaisesti tarjota ilmaisen 50 dollaria kaikille ja kaikille kiinnostuneille yhdessä viittauslinkin kanssa. Sinulta tulee 50 dollaria ja niin he tekevätkin, se on win-win.

OKEx

eToro on helppo myydä, mutta OKEx, ei niin paljon. Jos sinulla on laaja runsaan rikkauden kauppiaiden verkosto, voit saada omaisuuden foorumin viiteohjelmalla, mutta muuten voi olla taistelua ansaitsemisen aloittamiseksi.

OKExillä on kaksi erilaista tasoa, joista toinen avataan tiettyjen ehtojen täyttyessä.

Ensimmäinen taso vaatii viittauksia KYC-prosessin läpäisemiseen ja yli 16 000 dollarin arvoisten tapahtumien kauppaan 180 päivän kuluessa rekisteröinnistä. Kun viitattu käyttäjä on suorittanut vaaditut vaiheet, viittaaja ansaitsee 10 dollaria USDT: ssä.

Toinen taso avataan vasta, kun yhteensä kymmenen tasoa 1 on suoritettu. Uusi kokoonpano maksaa 30% palkkiot jokaisesta viittauksesta. Viittausten on täytettävä samat edellytykset kuin tasolle yksi laskettaessa. Saalis on kuitenkin se, että tulot ovat vain 100 dollaria viikossa, mikä ei ole paljoa yli 160 000 dollarin tuomisesta alustalle kuuden ensimmäisen kuukauden aikana rekisteröitymisen jälkeen.

BitMEX

Kuten eToro, BitMEX  on usein helppo myydä, koska sen avulla käyttäjät voivat tavoittaa muita omalla kädellään tarjoamalla: alennettu kaupankäynti 10% koko kaupankäynnin ensimmäisten kuuden kuukauden ajan ilmoittautumisen jälkeen viittaavan linkin kautta.

Yhdistä se alustan suosion kanssa, ja sinulla on nopea resepti. Ainoa ongelma on, että viitattujen käyttäjien on kirjauduttava kiireesti, koska viittaus ei lasketa, elleivät he rekisteröidy linkin napsauttamisen ensimmäisten seitsemän päivän kuluessa.

Hinnat nousevat jopa 20% ja vaativat yli 10000 BTC-liikevaihtoa. Kohtuullisempi 1000 BTC – 10000 BTC on vain 15%, ja alin taso tarjoaa vain 10%: n palkkiot kaikesta alle 1000 BTC: stä.

Yhteenvetona kaikesta: mikä alusta tarjoaa eniten tulopotentiaalia?

Paras alusta kokonaistulojen kasvattamiseen on myös kaupankäyntialusta, joka tarjoaa parhaat työkalut, luotettavimman kokemuksen, eniten varoja ja suurimmat ominaisuudet – houkuttelevimpien ominaisuuksien joukossa ovat vaihtoehtoiset tulovirrat viiteohjelmien ja CPA-tarjousten kautta.

Tässä luettelossa hahmotellaan erilaisia ​​kauppiaiden tarjoamia tarjouksia ja annetaan ohjeita, jotka voivat olla sinulle sopivia. Loppujen lopuksi valitset alustan, joka parhaiten sopii yksilöllisiin yksilöllisiin tarpeisiisi, mikä tekee sinusta menestyvän.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me