Bitcoin, Ethereum, Ripple Price Analysis viikolle 08.10.-14.10

mainos Phemex

Nouriel Roubinin Yhdysvaltojen senaatille antama todistus vastaanottaa kriittistä salausta, kun taas Peter Van Valkenburgh väittää Bitcoinin olevan vallankumouksellinen. Charles Hoskinson ja IOHK erosivat Cardano Foundation -säätiön ylikeskittymisestä ja säätiön tehottomuudesta. Pörssissä Coinbase sulkee institutionaalisille sijoittajille aloitetun rahaston, joka keskittyy nyt yksityissijoittajiin. Bitfinex vastaa online-huhuihin konkurssista. Bithumbin enemmistöosuus Singaporessa sijaitsevasta yhteenliittymästä. Circle Financial sijoittaa SeedInvestiin.

Kuumin aihe tällä viikolla oli, kun pankki-, asunto- ja kaupunkiasiain valiokunta kokoontui avoimessa istunnossa keskustelemaan kryptovaluutta- ja blockchain-ekosysteemin nykytilasta ja tulevaisuudesta 11. lokakuuta 2018. Osana kuulemistilaisuutta senaatti kuunteli New Yorkin yliopiston kauppakorkeakoulun ja kansainvälisen liiketoiminnan professorin Nouriel Roubinin skeptinen näkökulma ja tutkimuskolikkokeskuksen johtajan Peter Van Valkenburghin positiivinen näkökulma yrittäessään tehdä johtopäätöksiä blockchain-maailman parhaista ja pahimmista asioista. ja kryptovaluutat. Todistuksessaan tohtori Nouriel Roubini kutsui kryptovaluutta-tilaa “kaikkien huijausten äidiksi”. Hän väitti myös, että kryptovaluutat eivät ole skaalautuvia, ovat täynnä huijauksia, eikä kukaan muu kuin rikolliset käytä niitä. Vaikka tohtori Roubini vuodatti myrkkyä kommenteillaan, Peter Van Valkenburgh väitti, että Bitcoin on vallankumouksellinen. Hän totesi, että bitcoin ei ole täydellinen, mutta kumpaakaan ei lähetetty sähköpostitse vuonna 1972, kun se esiteltiin ensimmäisen kerran maailmalle, mikä tarkoittaa, että bitcoin on vielä alkuvaiheessa ja että sillä on vielä paljon tilaa kasvaa, jos sille annetaan mahdollisuus.

Toisessa konfliktissa Cardanon luoja Charles Hoskinson kertoi suorapuheisessa videossaan taistelut, joita hän käy Cardano-säätiön ja sen puheenjohtajan Michael Parsonsin kanssa. Hän mainitsi myös IOHK: n ja Emurgon säätiön kohtaamat kysymykset, joten paras tapa edetä oli erota Cardano-säätiöstä. Hoskinsonin mukaan kun Emurgo ja IOHK pysyivät kiinni työstään, Hoskinsonin mukaan Cardano Foundation ei suorittanut osaa työstään. Videossa Hoskinson huomauttaa, että Cardano-yhteisö ilmoitti, että Cardano-säätiö ei yksinkertaisesti tehnyt tehtäväänsä, eikä hallitus ole suorittanut “ydinvastuutaan”.

Joissakin vaihtoon perustuvissa uutisissa Coinbase, amerikkalaisen kryptovaluuttateollisuuden julistepoika, alensi varakkaille sijoittajille suunnattua indeksirahastoa, kun se siirtää huomionsa uuteen vähittäistuotteeseen. Syy asiaan perehtyneelle henkilölle sanoi, että indeksirahastotuote ei onnistunut houkuttelemaan tarvittavaa määrää asiakkaita, mikä keräsi vähemmän varoja kuin yritys odotti. Kuten tiedotusvälineet ilmoittivat, Coinbase on siirtymässä painopisteensä uuteen ominaisuuteen, jonka nimi on “Coinbase Bundle”, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa yhdellä napsautuksella nipun pörssissä listatuista kolikoista. Vähittäiskauppaan tarkoitetun tuotteen avulla käyttäjät voivat sijoittaa kolikkokoriin vain 25 dollaria.

Koska tietyt sosiaalisen median käyttäjät syyttivät Bitfinexiä konkurssista, pörssi antoi virallisen ilmoituksen, jonka nimi on

“Vastaus viimeaikaisiin online-huhuihin” ilmestyy puhtaana asiasta. Bitfinex kumoaa painokkaasti kaikki tällaiset perusteettomat väitteet ja tähtää kriitikoihin, jotka “nopeasti huutavat maksukyvyttömyyttä, näennäisesti vähän ymmärtäen mitä tämä käsite tarkoittaa ja mistä he yleensä puhuvat”.

Bithumbista BK Global Consortium maksoi 400 miljoonaa voittoa (353 miljoonaa dollaria) pörssin enemmistöosuudesta, sillä hänellä oli aiemmin ollut vähemmistöasema yrityksessä. Uuden sopimuksen mukaan, jonka virkamiehet toivovat saatavan päätökseen ensi kuussa, BK: n johtaja, plastiikkakirurgi ja sijoittaja Kim Byung-gun siirtyy pörssin viidenneksi suurimmaksi osakkeenomistajaksi. Aiemmin BTC Korea Holdings omisti enemmistöosuuden, ja pääoma vaihtoi omistajaa huomattavan alhaisemmalla summalla kuin mitä helmikuussa arvioitiin noin 880 miljoonasta dollarista..

Toinen sijoitusuutinen tällä viikolla oli se, että Goldman Sachsin tukema vertaisverkkoketju startup Circle hankkii suurimman oman pääoman joukkorahoitusalustan ja rekisteröi välittäjä-jälleenmyyjä SeedInvestin. Tämän yrityskaupan myötä Circle tekisi suuren työntövoiman kohti suojauskooditilaa, ja tämä yrityskauppa antaa startup-yritysten mahdollisuuden kerätä pääomaa säännellyn alustan kautta, käyttää monipuolisia yksityissijoittajien salkkuja Circle Investin kautta ja saada jälkimarkkinoiden likviditeettiä Circlen digitaalisen omaisuuden kautta vaihda Poloniex.

bitcoinLähde: Coin360.io

Bitcoin (BTC)

Bitcoinin vakaus jatkuu tällä viikolla, ja se laski vain noin 3,65% tällä viikolla. Ilmoitettu heikkous oli vielä vakaa vyöhyke. Hinnat nousivat viikon aikana korkeimpaan pisteeseen 6 675,06 USD ja alimpaan pisteeseen 6 236,47 USD. Lukuun ottamatta BitMEX: n poikkeamia, joiden volyymit olivat 15,08%, vaihdot, jotka olivat aktiivisempia, volyyminä, BTC: n kanssa eri parien kanssa tällä viikolla, olivat Bithumb (4,38%), ZB.com (2,99%), Binance (2,43%) )

Tunnettujen äänien joukossa Roubini kutsui Bitcoinia ja kryptoja kaikkien huijausten äidiksi, kun taas Peter Van Valkenburgh väitti, että Bitcoin on vallankumouksellinen.

Ethereum (ETH)

Ethereumin nähtiin jälleen vaihtaneen paikkoja XRP: n kanssa markkinoiden suurimpien krypto-valuuttojen luettelossa. Vaikka XRP palautti paikan takaisin, XRP on uhkaavalla etäisyydellä. Eterien hinnat olivat tällä viikolla 245,11 dollaria ja olivat 206,49 dollarin alhaisimmillaan melkein 200 dollarin esteellä. Markkinat, jotka olivat aktiivisempia, määrällisesti ETH: lla eri pareittain tällä viikolla, olivat DOBI Trade (5,82%), Binance (4,78%) ja Huobi (4,40%)

Kuten Bitcoin, myös Ethereumin kohdalla Tom Lee kertoi CNBC: n sanoneen tällä kertaa, että viimeiset neljä neljästä kertaa viivästyivät ikäisensä kanssa niin huonosti kahdella keskihajonnalla, että eetteri näki “suuren trendin kääntymisen”. Lee sanoi myös, että mielipiteet ETH: sta olivat liian negatiivisia ja että merkki, joka oli huonompi kuin ikäisensä kahdella keskihajonnalla, oli “merkki kapituloitumisesta”.

Ripple (XRP)

Ripplen XRP: llä on tällä kertaa edelleen hullu aika, kun odotetaan, että Coinbase-käytännön muutos voi avata ovet XRP: lle tunnetulla pörssillä. Ylimpänä tällä viikolla XRP: n hinnat olivat 0,587431 dollaria ja pohjaa kohti se noteerasi 0,441519 dollaria. Vaiheet, jotka olivat aktiivisempia, määrällisesti XRP: n kanssa eri parien kanssa tällä viikolla, olivat Bitbank (12,65%), Upbit (12,55%) ja Binance (11,10%)  

Tämän viikon XRP: tä varten CoinField, Kanadan edistynein Bitcoin- ja kryptovaluutanvaihto, ilmoitti tutkivansa mahdollisuutta tehdä XRP: stä perusvaluutaksi.

Muut liikkeet ja ravistelijat

Muut kolikot, jotka on tehty tällä viikolla ylä- ja alaosaan kolikkomarkkinan mukaan (katsottu 30. syyskuuta kello 23.30 IST), olivat

Liikkuvat

  • IKINÄINEN TOKEN – 714,23%: n nousu
  • EJOY – Näytetään 390,55%: n nousu
  • ONG – nousu 220,57%

Ravistimet

  • Concierge-kolikko – pudotus 69,69%
  • Coin2Play – Näytetään pudotus 57.31%
  • Banyan Network – pudotus 39,07%

Mikä olisi mielestänne salausmarkkinoiden mieliala ensi viikolla? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me