Anonymix-arvostelu: turvallinen, tuntematon ja kätevä Bitcoin-sekoitin

Täysin anonyymi, selkeä, edullinen ja kätevä foorumi käyttäjille “ lähettää yksityisesti Bitcoinsinsa ”. Tässä projektikatsauksessa keskitymme Bitcoin-sekoittimeen, Anonymixiin, joka tarjoaa täysin tuntemattoman, selkeän, alhaisen maksun, ja kätevä foorumi käyttäjille “ lähettää yksityisesti Bitcoins ”.

Alussa Bitcoin mainostettiin nimettömyyteen keskittyväksi alustaksi, mutta vuosien varrella BTC: n käyttäjät ovat ymmärtäneet, että ylimääräinen salaus ei ole niin nimetön kuin he ajattelivat. Kyllä, Bitcoinin luotettavuus on vertaansa vailla kryptovaluutta-kentässä, mutta alustalta puuttuu kasvottomuus, koska lähempi analyysi lohkoketjussa voi paljastaa suhteita lompakoiden välillä. Tämän vuoksi termiä “salanimi” on käytetty kuvaamaan oikein BTC: tä.

Salauskeskeiset käyttäjät ovat taipuvaisia ​​yksityisyyteen, mikä on pakottanut jotkut heistä siirtymään muihin kryptovaluuttoihin, jotka takaavat täydellisen epävarmuuden, kuten Monero, Dash ja ZCash. Toiset valitsevat Bitcoin-sekoittimet tai juomalasit peittämään BTC: n alkuperälompakon sekoittamalla useita tapahtumia yhteen pooliin ennen niiden lähettämistä tiettyihin lompakkoihin.

Bitcoin-sekoittimien käyttöönoton haasteet

Nykyisellä sekoittimilla on kuitenkin useita haasteita, kuten:

 • Korkeat sekoituspalvelun maksut.
 • Korkea vähimmäis- ja matala enimmäisraja rahoituksen määrälle.
 • BTC: n jäljitettävyys sekoittimista.
 • Viranomaisten jatkuvat hyökkäykset.
 • Huijaukset popping teollisuudelta.

Ratkaisu useimpiin näistä ongelmista on tulevassa Bitcoin-sekoittimessa, nimettömyydessä, rekisteröintivapaassa BTC-juomalasissa

Mikä on Anonymix?

Anonymix on huipputason Bitcoin-mikseri, joka tarjoaa asiakkailleen korkeatasoista yksityisyyttä, alhaisia ​​maksuja ja nimettömyyttä.

Kuinka käyttää

Anonymix tarjoaa selkeän, käyttäjäystävällisen ja nopean alustan sekä aloittelijoille että asiantuntijoille. Bitcoin-sekoitus ei ole niin teknistä kuin miltä se kuulostaa, ja Anonymix-alustan avulla kuka tahansa Bitcoin-haltija voi nopeasti, nimettömästi ja turvallisesti sekoittaa BTC: n puhtaisiin, jäljittämättömiin kolikoihin.

Tässä on pikaopas siitä, miten saat kaiken irti Anonymix Bitcoin -mikseristä.

 1. Käynnistä virallinen Anonymix-verkkosivusto selaimellasi tai Tor-selaimellasi.
 2. Kirjoita lompakon osoite, johon haluat kolikoidesi lähettämisen.
 3. Valitse ajanjakso, jonka haluat sekoitusprosessin alkavan. “Nopea” sekoitus mahdollistaa Bitcoinin välittömän sekoittamisen ja vapauttamisen yhden vahvistuksen jälkeen. Vaikka “Viive” -toiminto luo kuilun, kun käyttäjä lähettää talletuksensa ja milloin hän vastaanottaa lähdön. Käyttäjä voi valita viiveeksi enintään 24 tuntia.
 4. Valitse rahoitusosuudet kullekin osoitteelle.
 5. Syötä Captcha-koodi.
 6. Talleta BTC
 7. Paina Enter ja odota vahvistusta.
 8. Vastaanota puhtaat BTC-kolikot.

Anonymix Bitcoin-mikserin ominaisuudet

Bitcoin-sekoittimien käyttäjien esittämä pääkysymys vaihtelee lähinnä nimettömyyden ympärillä, ja tällä alueella Anonymix voittaa kilpailijansa. Sekoittimen nimettömyyttä vähentävät monet tekijät, kuten rekisteröintivaatimukset, tapahtumalokien varaaminen ja avoimet selkeät verkkoalustat jotka lisäävät todennäköisyyttä, että tapahtumia jäljitetään tiettyyn lompakkoon IP-osoitteiden kautta.

Nimettömyys ratkaisee kaikki nämä ongelmat tarjoamalla lokitonta käytäntöä, manuaalisen aikaviiveen sekoituksen ja Tor-verkkosivuston käyttäjän nimettömyyden varmistamiseksi. Alla on joitain erottuvia piirteitä, joita Anonymix tarjoaa.

· Manuaalinen rahastojen sekoittamisen valinta

Anonymix tarjoaa, mitä useimmat mikserit tänään kaipaavat. Alustan avulla käyttäjät voivat valita rahaston manuaalisesti, jolle he haluavat lähettää kolikonsa. Lisäksi voit määrittää prosenttiosuuden varoista, jotka haluat lähettää kullekin rahastolle.

· Ei lokeja

Yleinen tapaus Bitcoin-sekoittimissa on lokipolitiikka, jonka avulla alustat voivat pitää kirjaa asiakkaiden tapahtumista kauan sekoituksen jälkeen. Tämä vähentää nimettömyyden tasoa, koska sekoittimet saattavat paljastaa sinulle mahdollisesti jäljitettäviä tietoja.

Tämän vuoksi Anonymix ylläpitää tiukkoja “Ei rekisteröintiä” – ja “Ei lokeja” -käytäntöjä käyttäjien yksityisyyden suojaamiseksi. Alusta pitää sekoitettua dataa palvelimillaan enintään viikon ajan ja poistaa sitten historian pysyvästi. Käyttäjät voivat myös poistaa henkilökohtaisen sekoitushistoriansa manuaalisesti heti tapahtuman suorittamisen jälkeen.

· Nostot yli 10 osoitteeseen

Yksi helpoimmista tavoista puhdistaa tai sekoittaa BTC on lähettää pienempiä osia varoista eri osoitteisiin, mikä vaikeuttaa kenen tahansa seuraamaan varojen määräpaikkaa tai liittää sen sinuun. Anonymix tarjoaa käyttäjille jopa 10 osoitetta varojen nostamiseen varmistaen, että nimettömyys säilyy.

· Kilpailukykyiset rahoitusosuudet

Jokaisen mikserin vähimmäis- ja enimmäisrahoitus vaihtelevat sen mukaan, kuinka paljon käyttäjä voi tosiasiallisesti sekoittua. Anonymix sallii vähimmäistalletukset 0,002 BTC (~ 18 USD) ja jopa 100 BTC (~ 900,000 USD) päivässä pienille vähittäiskauppiaille sekä yksityisyyttä tarvitseville Bitcoin-valaille. Suurin korko muuttuu alustan BTC-varausten mukaisesti kulloinkin.

Alusta antaa käyttäjille mahdollisuuden myös hallita varojensa allokointia eri osoitteisiin. Kuten aiemmin mainittiin, useiden sekoittimien satunnainen osoitteiden valinta aiheutti a

Kuinka paljon palkkiot ovat?

Anonymix on yksi tämän päivän halvimmista Bitcoin-sekoittimista. Maksut ovat olennainen osa sekoittamisen BTC-ominaisuuksia, mikä pitää sekoittimen liiketoiminnassa ilmeisesti. Ne ovat tärkeitä myös lisäämällä BTC-tapahtuman nimettömyyttä, koska sekoittimeen talletettu määrä muuttuu hieman poistamisen jälkeen lisäämällä ylimääräinen suojakerros.

Anonymix veloittaa tällä hetkellä kiinteän 0,3 prosentin koron per alustan tapahtuma. Jos haluat lähettää sekoitetun BTC: n useille lähtöosoitteille, kuten edellä mainittiin, ylimääräinen hinta 0,0001BTC veloitetaan osoitetta kohti.

Ekstrat:

· Anonymix-arvontalippu

Jokainen Anonymixillä suoritettu tapahtuma vie sinut automaattisesti heidän arvontaan. BTC-mikseri tarjoaa myös arvontaan voittavan lipun jokaista 100. sekoitinta varten, joka voittaa prosenttiosuuden heidän tapahtumastaan. Tämä varmistaa, että alustalla käytetään enemmän osoitteita, mikä lisää epäselvyyttä ja vaihtaa voitetun lipun määrän lisäämällä ylimääräisen nimettömyyden kerroksen.

· Tor-selain- / Clearnet-mikseri

Käyttäjät, jotka haluavat poistaa BTC: n clearnetista yksityisyyden lisäämiseksi, voivat käyttää Tor-selainpohjaista verkkosivustoa. Tämä tarjoaa ylimääräisen nimettömyyden, koska hakukoneet, selaimet ja Internet-palveluntarjoajat voidaan helposti jäljittää. Pääset Tor-verkkosivustolle täältä: http://anonymixtnq67qer.onion ja peilipaikka osoitteessa https://anonymix.net/.

· Alkuperätodistus

Alusta tarjoaa alkuperätodistuksen jokaisesta sekoituksesta, joka vahvistaa, että saamasi kolikot ovat peräisin Anonymixiltä.

Johtopäätös

Kun päätämme Anonymixin projektikatsauksen, käyttäjien jatkuvasti esittämät kysymykset – “Onko Anonymixin bitcoin-sekoittimen käyttö laitonta?” Suora vastaus tähän ei ole, Anonymixin käyttö on täysin laillista. Jos tunnuksesi ovat kuitenkin peräisin laittomasta lähteestä, sinulla voi olla sisäänkäynti viranomaisten kanssa.

Suosittelemme, että käytät kolikkosekoitinta vain laillisiin ja yksityisyystarkoituksiin.

Voit oppia lisää osoitteesta http://anonymixtnq67qer.onion tai  https://anonymix.net/.

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me