GG World lottery ICO -katsaus, luokitus ja täydellinen analyysi

Yleiskatsaus

Kun maailmanlaajuinen arpajaisten teollisuus tuottaa yli 279 miljardia dollaria lippumyyntiä vuonna 2017 Maailman arpajaiset -järjestön mukaan, painopistealueilla on paljon potentiaalia. Uusi ICO markkinoilla, joka on jo osa tätä teollisuutta, kohdistaa tämän vanhanaikaisen teollisuuden kipupisteisiin, mukaan lukien rajoitetut myyntipisteet, fyysisen laitteiston toiminta, ja on vahvasti suojattu kilpailulta. GG World Lottery on ICO, joka aikoo valloittaa arpajaismaailman ympäri maailmaa tarjoamalla saumattoman sillan vanhan koulun arpajamaailman ja syntyvän blockchain-tekniikan välille.

GG World Lottery: Täysin lisensoitu, hallituksen säätämä, maailmanlaajuinen & kansalliset online-arpajaiset

GG World Lottery on ensimmäinen hallituksen säätämä kansallinen ja maailmanlaajuinen online-arpajaisten järjestö. Se aikoo muuttaa perinteisen arpajaisten järjestelmän tuomalla käyttöön blockchain-pohjaisen läpinäkyvyyden ja innovatiivisen True Random Number -generaattoritekniikan.

Tämä yritys on vastannut myös ainutlaatuisen valkoisen tarran arpajaisten ohjelmistojen luomisesta. Ohjelmisto tarjoaa lippujen ostopalvelun joihinkin maailman suosituimpiin arpajaisiin.

Se on jo hankkinut 17 lisenssiä 12 maassa ja sillä on 600 miljoonan ihmisen verkosto. Ajatuksena on globalisoida arpajaisteollisuus tällä alustalla ja GG World TV Show: lla, joka on ensimmäinen globaali televisio-ohjelma, jossa on lottopelaajia ympäri maailmaa.

 • Yksityiskohtainen valkopaperi

GG World Lottery tarjoaa yksityiskohtaisia ​​tietoja selittävän paperinsa kautta. Tämän asiakirjan ammattimaisella tunnelmalla on helppo kaapata projektin eri puolet.

Yhtiöllä on toimiva prototyyppi sijoittajille, jotta he ymmärtäisivät hankkeiden toteutettavuuden ja elinkelpoisuuden.

Rahastojen kohdentamisen osalta suurin osa, joka on 25 prosenttia crowdsale-varoista, menee markkinointiin. 20 prosenttia varoista käytetään henkilöstökulujen kattamiseen. Kehitys-, tekniset ja sertifiointikustannukset jaetaan 15 prosentille, kun taas 5 prosenttia on vähittäiskauppiaiden hankintaan. Asiantuntijapalvelut ja ensimmäiset arvontapalkinnot saavat kukin 10 prosenttia varoista.

Lisämäärärahat ovat 5 prosenttia matka- ja oleskelukustannuksiin, 4 prosenttia kattaa oikeudenkäyntikulut ja 2 prosenttia toimitiloihin. 1 prosentti menee neljään luokkaan eli. Koulutus, viihde, viestintä ja yleiset käyttökustannukset.

 • Kokenut tiimi

GG World Lottery -ryhmässä on viisi jäsentä, joihin kuuluu perustaja, toimitusjohtaja, teknologiajohtaja, ohjelmistoinsinööri ja teknologia-asiantuntija. Jokaisella jäsenellä on omat LinkedIn-profiilinsa.

Mark Hutchinson Toimitusjohtaja ja presidentti, 35-vuotias globaalin arpajaisteollisuuden veteraani, hän on myös ollut Kansas Lottery -yhtiön johtaja. Hutchinson on perustajajäsen Lotto America -aloituksessa, joka on maailman suurin arpajaispeli, jonka nimi on myöhemmin Powerball.

Wojciech Łysak Perustajana Łysakilla on yli 15 vuoden kokemus verkkomarkkinoinnista ja online-peliviihteestä. Hän on työskennellyt lukemattomien menestyvien startup-yritysten kanssa samalla, kun hänellä on kokemusta myös B2B-suhteista.

Tomasz Kłapsia CTO, yli vuosikymmenen kokemus Internetin ja pelialan teknisen kehityksen eri näkökohdista. Kłapsia on GG World Lottery -yrityksen johtaja ja projektipäällikkö sekä työskentelee White Lotto -ohjelmiston pääkehittäjänä. Hänellä on myös kokemusta blockchain-sovellusten, mobiilisovellusten ja videopelien kehittämisestä.

 • Bisnesmalli

GG World Lottery ICO: n tunnus on GGCOIN (GGC), jonka avulla kaikki rahakkeen haltijat saavat elinikäisen tulo-osuuden, joka perustuu jokaiseen GG World Lottery Jackpot -palkintovoittoon. Näiden osinkojen määrä perustuu GGCOINin kokonaismyyntiin. Tämä tarkoittaa mitä enemmän rahakkeita on, sitä enemmän osinko maksetaan. He jakoivat myös, että käyttämättömät rahakkeet poltetaan.

 • Taustatekniikka: Ethereum-pohjainen Blockchain

Suosittuihin ja yleisimmin käytettyihin Ethereum-lohkoketjuihin perustuva projekti tarjoaa selkeän numeromäärityksen potentiaaliselle sijoittajalle sukeltaa sisään. Siinä määritetään vähimmäisosuudeksi 100 dollaria, kun taas kovalla korkilla on 500000000 USD.

Yhtiöllä on verkkosivustollaan noin 6 neuvonantajaa, jotka tulevat eri aloilta, pääasiassa tekniikasta ja mediasta.

 • Salausmyynnin joustavuus

Hanke on sisällytetty Brittiläisiin Neitsytsaariin, ja lukuisat maat on lueteltu rajoitetuiksi alueiksi. Yhdysvallat, Iso-Britannia, Alankomaat, Singapore, Sveitsi, Kiina, Saksa, Israel, Kanada, Liechtenstein, Etelä-Korea, Thaimaa, Espanja, Malta ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat. Lisäksi osallistujien on toimitettava KYC-asiakirjansa laillisuuden varmistamiseksi.

Tunnuksen jakelu

Yritys tarjoaa selkeän kuvan rahakkeiden jakamisesta, kun niiden kokonaismäärä on 500 miljoonaa GGC-merkkiä. Tästä 75 prosenttia on väkijoukkoja, kun taas 20 prosenttia menee joukkueeseen ja yleiseen palkkioon. Loput 5 prosenttia kohdennetaan osakkuusjärjestelmään.

Turvallisuus on yksi GG World Lottery -yrityksen suurimmista huolenaiheista, koska perinteisellä arpajaisjärjestelmällä on fyysisiä ja sähköisiä turvallisuusongelmia samalla kun se rajoittaa kilpailua. Yhtiö on ilmoittanut palkkio-ohjelmasta varmistaakseen virheiden tunnistamisen ja tietoturvan ylläpitämisen sen blockchain-alustalla.

 • Yhteisön hyväksyminen

Projektiryhmä suhtautuu melko aktiivisesti projektiin sosiaalisessa mediassa, koska se tarjoaa jatkuvaa kehitystietoa sijoittajille. Ne ovat saatavana useilla alustoilla, nimittäin. Twitter, sähke, GitHub, Medium, Bitcoin Talk, Facebook, YouTube, LinkedIn ja postituslista. Sillä on yli 5k seuraajaa Facebookissa, noin 2200 tilaajaa YouTubessa, lähes 2900 seuraajaa Twitterissä ja yli 3600 jäsentä sähkeessä.

 • Tiekartta

Projektin vaihe:

 • Hanke esittelee toimivan ja toteutettavissa olevan etenemissuunnitelman, joka alkaa tämän vuoden 1. vuosineljänneksellä käynnistämällä WhiteLotto ja LottoPark yhdessä yrityksen perustamisen kanssa. Juuri tällä hetkellä projekti työskentelee ICO-osallaan, joka julkaistaan ​​marraskuun 2018 lopussa.
 • 2019 johtaisi ensisijaisesti ICO: n ja merkkimarkkinoiden käyttöönottoon. Vuonna 2020 kehitys tapahtuu julkisen GG World Lottery -julkaisun muodossa valtion hallitsemilla markkinoilla, ostettavissa olevat liput, markkinoiden laajentuminen ja GG World Show..

Huomautus sijoittajille

Miljardin dollarin ja vanhojen koulujen teollisuus on GG World Lotto ICO: n kohdemarkkina, joka keskittyy avoimuuteen, turvallisuuteen ja teknisiin näkökohtiin. Tulevat pyrkimykset globaalin laajentumisen kanssa puhuvat suurta peliä yritykselle.

GG World -arvonnassa on jo toimiva prototyyppi ja kokeneita ammattilaisia. Lisäksi se on toimittanut kaikki tiedot kannustettuun tulomalliin GGC-tunnuksestaan, joka voi edelleen hyödyntää sijoittajia ja käyttäjiä. Toteutus ja edistyminen lanseerauksen jälkeen osoittavat kuitenkin paremmin, kuinka tarkalleen vanhan koulun arpajaisteollisuus ottaa ja sulautuu yhä syntyvään blockchain-tekniikkaan.

Metodologia

ICO: n arvioimiseksi noudatamme luetteloa parametreista, jotka ovat periaatteessa projektin KPI: itä (Key Performance Indicators):

 • Whitepaper – Koodin tai prototyypin saatavuus, varojen jakautuminen, lompakko joukosta
 • Joukkueen profiili – Tiimin vahvuus ja maine
 • Liiketoimintamalli – ongelma ratkaistu, tarkoitus & tunnuksen ja taloudellisen mallin hyödyllisyys
 • Taustatekniikka – Blockchain-infrastruktuuri, termien selkeys & ehdot ja token-ohjelmisto
 • Salausmyynnin sietokyky – sisällyttäminen, tunnusten jakelu, oikeudelliset riskit ja turvallisuusnäkökohdat
 • Yhteisön hyväksyminen – selkeys & viestinnän taajuus ja sosiaalisen median läsnäolo

Esittämällä oikeita kysymyksiä säilytämme ICO-tarkastuksemme eheyden ja elinkelpoisuuden samalla kun noudatamme luokitusmenetelmää, joka perustuu tietyn tekijän kriittisyyteen. Esimerkiksi elementteille, kuten token-apuohjelmalle ja varojen erittelylle, on annettu suurin merkitys, kun taas tiimin jäsenten maine ja suunnitelmat houkutella käyttäjäkantaa ovat keskitason kriittisiä.

Meillä on joukko vankkoja ammattilaisia, jotka arvioivat ICO-hankkeita täysin puolueettomasti.

Varoitus: Coingape julkaisee ICO-hankekatsauksia vain tiedotustarkoituksiin. Se ei ole kutsu investointeihin. Kun teet sijoituspäätöksiä, suorita henkilökohtainen arviointisi ja ota yhteyttä neuvonantajaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me