Anycoin Direct Review: käy kauppaa nopeasti, helposti ja turvallisesti

Ostaa & Myy kryptovaluutta helposti, nopeasti ja turvallisesti!

Monissa kryptovaluutanvaihdoissa on joukko ihmisiä, jotka eivät pidä heidän palveluistaan. Jotkut ihmiset vihaavat asiakaspalvelua. Toiset ovat tyytymättömiä veloitettuihin maksuihin tai tapahtumien suorittamisen nopeuteen. Mutta näin ei ole yrityksessä, jota aiomme tarkistaa alla: 

Anycoin Direct sijaitsee Alankomaissa ja on suunnattu ensisijaisesti ihmisille Euroopassa, ja siksi se helpottaa maksamista melkein kaikilla Euroopassa suosituilla tavoilla, mukaan lukien luottokortit.

Mutta se ei ole kaikki…

Anycoin Direct on uskomattoman nopea. Se on yksi syy, miksi se on niin suosittu. Toisin kuin jotkut sen kilpailijat, tämä vaihto suorittaa kaupat välittömästi. Joten kun lähetät maksun yrityksen pankkitilille, saat salauksen välittömästi.

Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja salausvaihdosta.  

Anycoin Direct: Yleiskatsaus

Kuten mainittiin, Anycoin Directin ensisijainen kohderyhmä ovat eurooppalaiset käyttäjät. Sen tehtävänä on CTO Julian Van der Wijstin mukaan tehdä kryptovaluuttakaupasta yhtä yksinkertainen kuin ostaa T-paita verkosta.

Ja rehellisesti, se näyttää olevan naulannut tuon tehtävän. Sillä on siististi suunniteltu verkkosivusto ja käyttöliittymä, joka tekee hämmästyttävän helposta salauksen ostamisen tai myymisen. Tarvitset vain rekisteröityä tilille, lisätä siihen varoja ja vastaanottaa vastineeksi Bitcoinia tai altcoineja. Voit käyttää verkkosivustoa englannin, hollannin, saksan, espanjan, ranskan ja italian kielillä oman mukavuutesi mukaisesti. 

Katso lisää oivalluksia katsomalla tätä lyhyt video. Se opastaa tilin luomisprosessissa, kuinka ostaa Bitcoineja ja yhteenveto kaikesta, mitä voit odottaa yritykseltä alle kahdessa minuutissa.

Mitä kryptoja voit käydä kauppaa?

Anycoin Directissä voit käydä kauppaa laajalla valikoimalla suosittuja kryptovaluuttoja nopeasti ja kätevästi. Ne sisältävät:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 •  Ripple
 •  Litecoin
 •  IOTA
 • NEO
 •  Cardano
 •  Tähtien lumenet
 •  EOS
 •  Monero
 •  Bitcoin Cash
 • Dogecoin
 •  Viiva
 • ZCash
 • OmiseGO
 • Ethereum Classic

Mielenkiintoista on, että vaihtoalustalla on ainutlaatuinen järjestelmä kolikoiden valitsemiseksi tukemaan. Juuri siinä luetellaan salaukset, joissa on hyvä tekninen järjestelmä, kunnollinen määrä, todistettu käytettävyys ja aktiivinen yhteisö. Tämän seurauksena voit olla varma, että kaikki tämän alustan altcoiinit ovat perustettuja ja niillä voidaan käydä kauppaa ilman haittaa.

Mitä maksutapoja voit käyttää?

Yrityksenä, joka haluaa sinun ostavan salauksen yhtä nopeasti kuin tilatessasi T-paidan verkosta, odotat käteviä pankkivaihtoehtoja. Onneksi näin on Anycoin Directissä. Voit ostaa bitcoinia SEPA: lla noin 1-2% + 0,50 € maksulla. Tai voit käyttää mitä tahansa näistä vaihtoehdoista:

 • Giropay
 • Luottokortit
 • Mybank
 • ihanteellinen
 • eps
 • Sofort
 • Trustpay
 • Mistercash

Kun kyseessä on nostot, voit myydä salauksesi käteisellä, ja se siirretään SEPA-pankkitilillesi. Tietenkin saat rahat yhtä nopeasti kuin saat salaus talletusten aikana.

Vaiheet salakirjoituksen kauppaan Anycoin Directissä

Voit ostaa ja myydä kryptoja Anycoin Directissä muutamassa vaiheessa. Näin se toimii.

 • Luo tili

Vieraile osoitteessa Anycoindirect.eu ja kirjaudu sisään napsauttamalla “Rekisteröidy”. Anna sähköpostiosoite ja täytä kuvan captcha-koodi. Saat sitten vahvistuskoodin sisältävän sähköpostin. Anna seuraavaksi nimesi, valitse suojattu salasana ja vahvista puhelinnumerosi (valinnainen). Sinut kirjataan tilillesi välittömästi.

 • Määritä salauslompakko

Ennen kuin ostat Bitcoinia, varmista, että sinulla on BTC-lompakko. Sieltä salaus lähetetään. Anycoin Direct on uskomattoman nopea, joten haluat saada toimivan lompakon siihen aikaan, kun päätät ostaa salauksen.

 • Osta Cryptoja

“Osta” -vaihtoehto on ensimmäinen asia Anycoin Directin valikossa. Napsauta sitä ja valitse ostamasi kryptovaluutta. Valitse haluamasi euromäärä ja alusta kertoo sinulle, kuinka paljon Bitcoinia tai altcoineja saat.

Syötä sen jälkeen vastaanotto-osoitteesi. Jälleen tämä on salauslompakko, johon voit odottaa vastaanottavan salauksia.

 • Myy salauksesi

Olettaen, että ostat Bitcoinin ja se arvostaa muutaman päivän kuluttua. Voit myydä kolikoita Anycoin Directissä ja vastaanottaa käteistä heti. Prosessi on yksinkertainen. Käy myy-osiossa ja valitse, mitä haluat myydä.

Syötä sitten pankkitilisi. Valitse, kuinka paljon Bitcoinia haluat myydä, tarkastele odotettavissa olevia maksuja ja vahvista sekkitilaus.

Seuraavaksi on siirrettävä Bitcoins ja altcoins osoitteeseen, jonka tarjoaa Anycoin Direct. Kun se on vahvistettu, kaupankäynnin verkkosivusto siirtää vastaavan käteisarvon pankkitilillesi.

Pitäisikö sinun olla huolissasi turvallisuudesta?

Anycoin Direct on vakiintunut salausvaihto, joka perustettiin vuonna 2013 Vegheliin, Hollantiin. Se käyttää SSL-salausta ja joukko muita suojaustoimia asiakkaiden tietojen suojaamiseksi.

Koska se ei pidä salausvaluuttojasi, sinun ei tarvitse huolehtia Anycoin Directin hakkeroinnista. Pidät Bitcoineja valitsemassasi lompakossa, joten kolikoiden häviäminen kaupankäynnissä ei ole mahdollista.

Yksityiskohtaiset oppaat

Uusien salauksen käyttäjien ei tarvitse käydä kauppaa sokeasti. Anycoin Directillä on monia Bitcoin-oppaita, mukaan lukien kuinka ostaa ja myydä sitä. Mielenkiintoisempaa on, että nämä oppaat ovat saatavana myös useille muille kryptovaluutoille. Klikkaa tästä nähdäksesi täydellisen luettelon ja tutustumalla tiedot välilehdet.

Katso lisätietoja tästä bitcoin-opas tai kuinka käyttää Anycoin Directiä tässä

Asiakaspalvelu

Anycoin Direct on ylpeä siitä, että se on yksi ensimmäisistä salausvaihdoista tarjotakseen asiakaspalvelua live-chat-robottien kautta. Se tarjoaa edelleen apua tämän kanavan käytössä. Voit kuitenkin myös ampua sähköpostin läpi [sähköposti suojattu] tai käy heidän F.A.Q-sivuillaan saadaksesi vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Jos heidän Trustpilot-arvosteluunsa liittyy jotain, Anycoin Direct näyttää olevan erinomaisen asiakastuen mestari. Heillä on 9/10 -luokitus yli 10000 arvostelusta. Se on ilmiömäistä. 

Anycoin Direct -blogi

Anycoin Direct blogi on arvovaltainen ja informatiivinen foorumi pysyä ajan tasalla blockchain-teollisuuden kanssa. Se päivitetään joka viikko, ja voit valita nämä artikkelit suoraan sähköpostiosoitteeseesi. Se on myös oppimisresurssi. Joten, jos salaus on sinulle uusi, suosittelemme aloittamaan vierailemalla blogissa.

lisäinformaatio

Anycoin Direct ei tarjoa vipua kauppiaille. Mutta se johtuu siitä, miten se toimii. Siinä ei ole Meta 4 Trading -käyttöliittymää. Sen sijaan se on yksinkertainen työkalu, joka auttaa sinua vaihtamaan käteistä salaukseen tai päinvastoin stressittömästi.

Palkkioiden osalta yritys veloittaa 1-2% tilauksesi summasta ja kiinteän 0,50 euron. Se on pieni lataus kumpaankin suuntaan. Mutta ole varovainen, sinulta veloitetaan myös maksutapoja ja blockchain-kaivostyöläisten palkkioita.

On myös syytä huomata, että Anycoin Directillä on porrastettu tilijärjestelmä. Ensimmäinen taso ei vaadi vahvistusta, ja sen avulla voit ostaa 10–100 euron arvoisen salauksen. Rajasi kasvavat jokaisen tason tasolla.

Yhteenveto

Anycoin Direct on hollantilainen salauspörssi, joka lanseerattiin vuonna 2013. Se on yksi parhaiten arvostetuista kaupankäyntisivustoista, joten kannattaa tarkistaa. Heidän palkkionsa ovat uskomattoman alhaiset. Salakirjojen ostaminen ja myyminen on suoraviivaista, ja heidän asiakaspalvelunsa on poikkeuksellista.

Lue lisää siitä, mitä heidän asiakkaansa sanovat Trustpilot.

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me