Tarkistusluettelosi ennen salauksen alkamista

Valmiina aloittamaan kaupankäynnin?

Etsitkö parasta kryptovaluutan vaihtoa tarpeidesi mukaan? Oletko hieman epävarma siitä, mikä vaihto on sinulle paras? Bitcoinin, eetterin, Litecoinin tai muiden kryptovaluuttojen ostaminen on tärkeä ja välttämätön ensimmäinen askel digitaalisen valuutan ostamisessa. Koska investoit todennäköisesti bitcoiniin ja käytät sitä sitten muiden valuuttojen ostamiseen, tässä on joitain hyödyllisiä vinkkejä.

Missä sinä asut?

Tutki ensin, mitkä pörssit toimivat missä päin maailmaa. Jotkut niistä ovat vain tiettyjen alueiden tai maiden asukkaiden käytettävissä, ja niihin voi liittyä poikkeuksia. Ota tämä huomioon, kun valitset omasi. Ei ole mitään syytä käydä kauppaa markkinoilla, joilla et asu. Asiakaspalvelu voi olla ongelma, jos pörssinoperaattorit eivät ole äidinkieltäsi.

Miltä markkinat näyttävät?

Seuraavaksi haluat tehdä pienen tutkimuksen markkinoista. Mitkä valuutat ovat nousussa? Mitkä putoavat? Kysy ympäriltäsi ja lue jotain. Tämä auttaa sinua määrittämään, mitkä kryptovaluutat haluat ostaa tai käydä kauppaa. Halutun valuutan tunteminen on erittäin tärkeää. Tästä syystä:

Mitä haluat ostaa?

Jotkut pörssit käsittelevät vain bitcoineja, eetteriä ja ripplejä. Jos tämä on kaikki mitä etsit, ehkä se on haluamasi vaihto. Vai oletko kiinnostunut spekulatiivisemmista sijoituksista? Kuten lukemattomia uusia altcoineja. Jos näin on, sinun kannattaa tutkia vaihtoa, joka sallii useiden valuuttojen ostamisen ja kaupankäynnin.

Mitkä ovat palkkiot?

Kohtalokkaat palkkiot ovat merkittävä merkki siitä, että etsimäsi pörssi ei ole sinulle sopiva. Tee ostoksia! Yli 125 erilaista vaihtoa ympäri maailmaa 16. joulukuuta 2017 alkaen haluat tehdä kotitehtävät.

Kuinka maksat?

Valitset myös vaihdon maksutapasi perusteella. Joten kysy itseltäsi; käytätkö PayPalia, pankkisiirtoa vai käteistä? Etsitkö vaihtoa, jonka avulla voit yhdistää pankkitilisi, luotto- tai maksukorttisi? Nämä ovat kaikki mitä kannattaa etsiä lukiessasi alueellasi tarjolla olevista vaihtoista

Entä turvallisuus?

Turvallisuus on myös ensiarvoisen tärkeää tuontaa vaihdettaessa. Et halua tehdä ostoksia vain selvittääksesi, että pörssi on hakkeroitu ja tietosi varastettu. Joten, tarkastele tekijöitä, kuten jokaisen keskuksen käyttämiä suojausstandardeja, eli HTTP / HTTPS, kaksivaiheinen todennus ja Authy- tai Google Authenticator -vaihtoehdot pelkän tekstiviestin sijaan.

Voinko käyttää aikaani?

Valitse viisaasti, tämä on rahasi ja tulevaisuutesi. Joten, ei tarvitse kiirehtiä. Koska markkinat ovat kuitenkin nousussa, mitä nopeammin teet päätöksen, sitä parempi asema sinulla on sijoittaa. Useimmissa pörsseissä voit ostaa altcoineja bitcoinilla tai eetterillä. Ja vaihdon tarkoituksena on antaa sinun tehdä monenlaisia ​​kauppoja valuutasta toiseen.

Älä stressa.

Joten pidä hauskaa ja nauti näistä kehittyvistä markkinoista! Sinusta tulee osa globaalia hanketta, joka muuttaa talouden ja valuutan kasvot sellaisena kuin me sen tunnemme. Ja päätöksesi siitä, minkä pörssin valitset, on pisara ämpäriin, joka täyttyy kuin valtameri, kun puhumme. Vaikka päätöskin onkin pieni maailmanlaajuisesti, päätöksesi on sinulle tärkeä.

Petostentorjunta.

Tämä voi olla hyvä aika mainita petokset. Vaihdon tulisi noudattaa tarpeitasi vastaavia standardeja ja noudattaa niitä. Jos nimettömyys on sinulle tärkeää, tarkista, kuinka potentiaalinen vaihto käsittelee heidän asiakkaansa asettamat Know Your Client (KYC) -standardit. Coingape.com on hyvä lähde näiden tekijöiden foorumeille.

Arvostelut?

Lisäksi voit aina luottaa siihen, että tyytyväiset tai tyytymättömät asiakkaat kirjoittavat joko hehkuvia tai röyhkeitä arvosteluja. Joten sinun kannattaa tarkistaa ne tarvittaessa. Aivan kuten suuret kaupan toimijat, kuten Amazon, ja Alibaba tarjoavat tuotearvioita, niin myös hyvät vaihdot tekevät näistä arvosteluista ja niiden KYC-ohjeista julkiset. Läpinäkyvyys on viime kädessä sitä, mitä etsit.

Luottamus on tärkeää.

Tämä on rahasi. Hyvä vaihto kunnioittaa sitä tosiasiaa, että luotat heihin taloudelliseen hyvinvointiin. Joten, etsi avoimuus, helppokäyttöisyys ja tunne, että heidän liiketoiminnassaan ei ole mitään sekavaa. Sinun täytyy pystyä luottamaan heihin.

Ajattelu pitkällä aikavälillä.

Olette iloinen siitä, että teitte, kun vuosien liiketoiminnan jälkeen henkilökohtaiset tietosi pysyvät turvassa ja sananlaskun pesämuna kasvaa iloisesti, kun katsot mukavasti kotona tai toimistossa. Toinen tekijä on, kuinka helppoa vaihto on käyttää mobiililaitteessa. Katso puhelimesi ja kotitietokoneesi vaihtoa, jos harjoittelet kauppaa liikkeellä ollessasi.

Mikä maailmassa on tilauskanta?

Lopuksi useimmat pörssit, joissa on paljon kauppoja, julkaisevat tilauskirjansa. Tämä on yksinkertaisesti luettelo pörssissä tarjottavista osto- ja myyntitilauksista. Suuri volyymi tällä alueella on kuollut lahja, jonka ihmiset käyttävät pörssiä ja että pörssi on hyvässä asemassa maksuvalmiuden suhteen.

Entä jos heillä ei ole vielä (vielä?)

Kaikilla pörsseillä ei ole yhtä. Tästä huolimatta tämä tekijä on tärkeä määritettäessä vaihto vai ei, pidä kuitenkin mielessä, että uusia vaihtoa tapahtuu koko ajan, ja parasta voi olla vielä tulossa.

Iso vs. pieni

Jos pörssi ei julkaise tilauskantaa, se ei tarkoita, että ne ovat automaattisesti maineettomia tai laittomia, sillä ei ehkä vielä ole tätä toimintoa sisäänrakennettuna sivustotietokantaansa ja / tai sen määrä on pienempi kuin joillakin suuremmilla pelaajilla.

Älä unohda lisätä kaikkia kustannuksia.

Muista, että palkkiot, jotka valuuttakurssi perii tapahtumaa kohti, ovat tärkeä tekijä päätöksessäsi. Nämä palkkiot, varsinkin jos olet suuren volyymin kauppias, kasvavat nopeasti. Joten tee kauppasi viisaasti ja valitse vaihto, joka sopii sinun erityistarpeisiisi ja henkilökohtaisiin mieltymyksiisi.

Mikä on aikataulusi?

Jos aika on tekijä, tarkista aikarajoitukset siitä, kuinka nopeasti saat bitcoineja, eetteriä, litecoineja tai muita kryptovaluuttoja sen ostamisen jälkeen. Joitakin viiveitä odotetaan verkkoliikenteestä riippuen. Jos vaihto kuitenkin yleensä pitää liiketapahtumia pidempään kuin on tarpeen ennen kuin saat rahasi, ne eivät todellakaan ole sinulle sopiva.

Lisäämällä kaikki yhteen.

Muista, että kyse on asuinpaikastasi, siitä, miten maksat ostamastasi valuutasta, palkkioista, jotka olet valmis maksamaan tapahtumaa kohden, sekä suhteellisista turvatoimista ja henkilöllisyyden vahvistamisesta, jotka kukin pörssi toteuttaa. Varmista, että vaihto asettaa asiakkaansa etusijalle. Muista, että tämä on rahasi, ja sinun ei pitäisi olla suojattu pelkästään valuuttasiirtoja lohkoketjun kautta, vaan henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Blockchain?

Tämä on kryptovaluutan kauneus. Erittäin vahvaan salaukseen ja salaukseen perustuva estoketju on erittäin jännittävä uusi muoto paitsi tietojen tallentamiseen, myös rikkomattomaan pääkirjaan. Ja sen mukana tulee mielenrauha tietäen, että kun jokin on lukittu kortteliin, se on siellä ikuisesti. Toivomme, että tämä auttaa sinua päätöksessäsi, mikä vaihto sopii sinulle. Onnea ja hyvää metsästystä!

Kerro meille ajatuksesi bitcoinista vuonna 2018 alla olevissa kommenteissa tai kirjoita meille osoitteessa [sähköposti suojattu]

Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me