Et interview med Yoda (Jude) G Regev, grundlægger af Jointer

Yoda (Jude) G Regev Grundlægger & CEO for JointerYoda er en seriel iværksætter, hvis talent for at udvikle effektive ideer og løsninger har resulteret i en vellykket vækst af fem virksomheder med tre succesrige udgange. For et par år siden flyttede han til Silicon Valley, CA og lærte sig selv at tale flydende engelsk.

https://cdn.coingape.com/wp-content/uploads/2020/10/26144710/2020-10-26-1-min.png

Q1: Før nu var sikkerhedstokens den meget omtalte innovative forstyrrelse i ejendomsbranchen. Hvorfor tror du, at dette ikke er nok til at fjerne de tilbagevendende problemer i denne sektor?

Yoda: Vi skabte tokeniseret kommerciel ejendom i Jointer’s tidlige dage. Efter at have diskuteret med nogle af vores rådgivere blev det klart, at tokenisering blot opretholder den gamle måde at drive forretning på i stedet for at skabe en ny vej frem for investering og syndikering af kommerciel ejendom.. 

Alle tager fejl ved at tro, at tokenisering ikke er den rigtige løsning. Tokenisering som et enkeltstående produkt kan ikke fungere for ikke-sofistikerede brugere, kan ikke demokratisere branchen til ikke-akkrediterede investorer og kan ikke arbejde uden en indbygget likviditetsløsning. Plus uden sekundære markeder løser tokeniseringer ikke det problem, de har sat sig for at løse.

Q2: Jointer har foreslået og implementeret en unik tilgang drevet af DeFi til at løse mangeårige problemer i ejendomssektoren. Kan du fortælle os mere om dette?

Yoda: For erfaring oplevede vi, hvor svært det var for ejere af kommercielle ejendomme at syndikere ejendomme, og også hvor udfordrende at finde stærke ejendomme at investere i er for den gennemsnitlige person. Så når man udviklede Jointer, var tilgangen at opbygge noget, der reducerer risikoen for offentlige investorer og hjælpe dem med lukrative ejendomme med hurtigt at syndikere midler fra en kilde snarere end at skulle finde mange. 

Når købere af erhvervsejendomme køber en ejendom, får de de fleste midler fra långiveren som pant, og resten syndikerer de fra flere spillere. Jointer ændrer spillet ved at lade ejerne få en check fra långiveren til pantet og en anden check fra Joitner for den nødvendige udbetaling af egenkapitalen. På den anden side giver Jointer offentligheden mulighed for at investere i jointer-løsning og få ukorreleret afkast med ubegrænset likviditet

Vi løste dette ved at være vært for vores daglige DeFi-auktion med indbygget spilteoretisk modellering og flere love om knaphed designet til en hands-off decentraliseret måde. Ved at gøre dette bliver Jointer syndikator for fonde og er i stand til at tilbyde en check til CRE-investorer.

Q3: For at sådanne implementeringer kan fungere effektivt, mener jeg, at der skal være en fungerende bro mellem konventionel ejendom og det digitale aktivmarked. Er det derfor, du har introduceret JNTR til at overføre likviditet problemfrit?

Yoda: I øjeblikket, hvis du har en lukrativ kommerciel ejendomsejendom, er der intet incitament for dig til at bruge de store omkostninger og risikoen for at tokenisere din ejendom. Når det kommer til Jointer, gør vi processen glat og mere lukrativ for alle billioner dollars af kommerciel ejendom til at migrere til blockchain. JNTR understøttes også i bagdøren af ​​Commercial Real Estate gennem et krydssikkerhedsforhold med Jointer’s værdipapirer, JNTR / ETN og JNTR / STOCK. 

Spørgsmål 4: Fortæl os mere om JNTR’s tekniske, især prægningsprocessen, og hvordan det bevarer sin værdi via Jointer Liquidity economy?

Yoda: Jointer byggede over 52 smarte kontrakter i token-økosystemet, hvilket skabte det mest økonomisk konstruerede token i kryptokurrencyhistorien. JNTR-token er designet med anti-manipulationskontrakter på en måde, der begrænser tokens pålydende værdi fra at blive faldende. Den daglige prægning af JNTR bestemmes af en af ​​de 52 smarte kontrakter og baseret på Jointer’s auktionsresultat i går.. 

Q5: Hvad er fordelene ved at deltage i Jointer Auctions, og hvordan kan investorer deltage?

Yoda: Alle investorer skal gøre er at gå til Jointer.io og klikke på “Invest.” Det er en god mulighed for investorer, fordi vi har skabt et token med en pålydende værdi, der ikke kan manipuleres og ikke kan gå ned. Vi har også indbygget 90% nedadgående beskyttelse i auktionen, og alle investorer modtager den med det samme. Ulempebeskyttelse er, når investorernes midler er låst i en smart kontrakt, der beskytter 90% af investeringen. Når investoren er tilfreds med JNTRs præstation, kan nedadgående beskyttelse fjernes, og investoren kan fortsætte med at holde eller indsætte disse tokens for at tjene mere JNTR. 

Spørgsmål 6: Jeg læste, at Jointer introducerede fleksibel indsats, der tildelte 10% APY direkte i JNTR / b-tokenet. Hvordan virker det?

Yoda: Vi ønskede ikke, at brugerne skulle sende deres tokens til en kontrakt for at optjene belønninger, men vi ønskede at belønne dem for at have et af JNTR-bro-tokens. Derfor udviklede Jointer sig til JNTR / b, en smart kontrakt, der lader brugere tjene 10% APY ved blot at holde JNTR / b i deres tegnebog. Masseadoption skal være enkel, ikke vanskelig. 

Spørgsmål 7: Bør vi forvente fremkomsten af ​​flere DeFi-drevne løsninger i ejendomssektoren i den nærmeste fremtid? Hvis ja, hvilke andre ændringer kan DeFi bringe til bordet?

Yoda: Fremtiden for DeFi vil blive mere modnet, og vi vil begynde at se mindre anonyme karakterer dukker op nye copy-cat-produkter. Efterhånden som DeFi udvikler sig, med teknologiløsningerne, byggede Jointer for eksempel 52 smarte kontrakter oven på den grundlæggende swap-protokol til Jointer Liquidity Reserve-systemet for at give ubegrænset likviditet og en pålydende værdi, der aldrig kan falde.

Om Yoda:

Yoda er en seriel iværksætter, hvis talent for at udvikle effektive ideer og løsninger har resulteret i succesfuldt voksende fem virksomheder med tre succesrige udgange. For et par år siden flyttede han til Silicon Valley, CA og lærte sig selv at tale flydende engelsk. 

Udover en lidenskab for opstart, er Yodas hobby at skabe dybe decentraliserede økonomiske mekanismer, hvor han igen, underviser sig selv og lærer af andre fagfolk, har analyseret og udformet fejlfri tokenomiske applikationer til hverdagen… 

Yodas nuværende opstart, Jointer.io, blev startet utilsigtet, efter at han byggede en algoritme til personlig brug for at løse problemet med, hvordan man øjeblikkeligt identificerer de mest lukrative muligheder for kommerciel ejendom. Dette blev til at skabe Element Zero Network, der startede med Jointer’s behov for at give sine brugere en løsning til stabile, decentraliserede kryptokurrency swaps og betalinger.. 

Når disse to DAO’er blev oprettet, kombinerede Yodas finansielle tekniske styrke begge virksomheder til at opbygge en virkelig decentral DeFi-syndikeringsløsning, der kan anvendes til utallige industrier, herunder forsikring, realkreditlån, studielån, startups og mere.

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me