Her er hvad vi har gjort siden betaversionen

Det er den tid på måneden … tid til en CoinFi-statusopdatering!

Her er en kort oversigt over, hvad CoinFi-teamet har lavet siden begyndelsen af ​​april, og hvad vi arbejder på i maj.

Bygger på betaudgivelsen

Der er gået næsten en måned siden betaudgivelsen den 6. april.

Samlet set har vi modtaget en masse positiv støtte. Det meste af CoinFi-samfundet erkendte, at denne frigivelse kun var et første indledende skridt i retning af visionen om at bringe Wall Street kaliber handelsinformation til krypto.

Samtidig vil vi erkende, at betaudgivelsen inkluderede et meget begrænset funktionssæt og også var ledsaget af en række stabilitets- og dataproblemer. Vær sikker på at teamet er opmærksom på disse problemer, og vi arbejder hårdt på at løse disse i en kommende udgivelse.

I Q2 har vi planlagt produktudrulninger, der introducerer nye funktioner og også løser en række af de problemer, der i øjeblikket påvirker platformen, især med hensyn til ufuldstændige eller unøjagtige data.

Tak til alle jer, der tog sig tid til at rapportere fejl og foreslå nye funktioner. Vi behandler alle fejl- / funktionsindlæg og prioriterer dem i overensstemmelse hermed. I stedet for at rette alle fejl en efter en, opgraderer vi til en robust datapipeline kaldet Airflow (udviklet af AirBnB og open source), der forbedrer dataintegriteten, som skal adressere et antal af de fejl, der er blevet rapporteret.

Dyrkning af CoinFi-teamet

Lige siden COFI-token blev noteret på Kucoin, har grundlæggerne gjort det til en topprioritet at udvide CoinFi-teamet.

Her er nogle af de nøglepositioner inden for CoinFi, der for nylig blev besat:

  • Chief Data Scientist
  • Leder af Content Marketing
  • Senior porteføljechef med kvantitativ forskningserfaring

Vi har også tilføjet 2 full stack-udviklere for at styrke vores ingeniørteam og er i færd med at få nogle yderligere dataingeniører og udviklere samt en produktchef.

Vi søger stadig at besætte flere stillinger på vores kontor i Hong Kong. Du kan se på nuværende ledige stillinger her.

Kunne CoinFi vokse hurtigere?

En række medlemmer af samfundet har overvåget vores udviklings fremskridt på Github. Nogle af jer har spurgt, hvorfor ansætter vi ingeniører hurtigere?

Opskalering af vores ingeniørteam er en topprioritet for CoinFi. Vi er dog også meget selektive med hensyn til, hvem vi bringer ind i teamet, så rekrutteringsprocessen tager lang tid og energi, når vi kilder kandidater, evaluerer dem og ombord dem, der møder vores høje bar.

I løbet af denne proces kan det se ud som om udviklingen er bremset, men denne talentoptagelse giver os mulighed for at bygge hurtigere i fremtiden.

En anden ting at huske på er, at softwareudvikling altid indebærer en afvejning mellem hurtig opbygning og korrekt opbygning. Du kan skære hjørner for at fremskynde din tidslinje for udvikling, men det betyder, at du akkumulerer “teknisk gæld”. På lang sigt skal teknisk gæld altid betales.

Vi bygger hurtigt, men vi vil heller ikke akkumulere teknisk gæld, der gør det vanskeligt at skalere i fremtiden. Denne proces kræver også at forpligte sig på forhånd til at træffe langsigtede arkitektoniske beslutninger, der vil påvirke, hvordan vi kan skalere, hvilket kan se ud som minimal fremskridt, men som faktisk danner et solidt fundament for fremtidig udvikling. Heldigvis med vores team voksende, er vi nået til et stadium, hvor vi er i stand til at bygge betydeligt hurtigere uden at ofre kodekvaliteten.

Vær venlig at holde spørgsmålene kommende; mens det grundlæggende team ikke har tid til at tilbringe i Telegram som vi gjorde under ICO, opdaterer vores fantastiske administratorer os efter hvert Telegram-skift og fortæller os dine bekymringer og spørgsmål. Vær sikker på at vi læser det hele og tager det meget seriøst, men vi er også nødt til at afveje dine bekymringer og afbalancere dem mod interne overvejelser og afvejninger, vi skal gøre for projektets langsigtede gavn..

Partnerskab med hybridblock

I april annoncerede vi et partnerskab med den kommende handelsplatform HybridBlock. HybridBlock-teamet har hidtil rejst $ 44 mio. USD og sigter mod at blive CoinBase i Asien. Vi mener, at deres team bestemt er i stand til at udføre denne vision.

Måske mere spændende er det faktum, at vi vil kunne udnytte vores virksomheds respektive kernekompetencer til at fremskynde vores tidslinjer for udvikling og vækst. Du kan læse mere om dette partnerskab her.

Hvad sker der i maj?

I april fortsatte vi vores fokus på at udvikle funktioner i henhold til vores køreplan.

I maj forbliver vores fokus på at opbygge et godt produkt samt producere mere datadrevet analyse og uddannelsesindhold til CoinFi-samfundet.

En note om deadlines

Vi har truffet en beslutning om ikke længere at forpligte os til faste frister for produktudgivelse. Softwareudvikling er en iterativ proces, især inden for en opstart. Vores mål er at sende produkter af høj kvalitet med så få bugs som muligt, og at have eksternt pålagte deadlines tillader os ikke altid at gøre dette.

Den gode nyhed er, at vi har været heldige at have et loyalt samfund, der har betroet os som et team til at fokusere på projektets langsigtede gode. Vær sikker på, at vi har aggressive interne deadlines, som vi sigter mod at nå for at komme videre frem så hurtigt som muligt. Undgåelse af faste offentlige deadlines vil dog give os fleksibiliteten til at fokusere på at levere et kvalitetsprodukt.

For dem der er interesserede i vores tilgang til softwareprojektledelse, her er en fantastisk video, der giver et overblik over den agile udviklingsproces:

Når det er sagt, vil vi altid holde vores tilhængere i bevægelse så meget som muligt, så lad os se på nogle af de funktioner, vi i øjeblikket udvikler.

Nyhedsstrøm

Med den indledende betaudgivelse tilbød vi et bevis på koncept til vores marked, der flyttede Newsfeed overlejret i pristabeller.

Hvis du har læst CoinFi-hvidbogen, vil du erkende, at vi har en meget mere ambitiøs vision for, hvordan et Newsfeed-produkt passer ind i den samlede CoinFi-platform..

Vi gør gode fremskridt hen imod at levere et fuldt udstyret CoinFi Newsfeed. Vi indtager i øjeblikket nyheder fra en bred vifte af RSS og sociale feeds og et udviklet brugergrænseflade.

Den nye CoinFi Newsfeed fungerer ikke kun som et selvstændigt produkt, den vil også føde nyhedsdata til CoinFi-mønt siderne, hvilket fører til meget udvidet dækning og forbedret nøjagtighed.

Dette produkt vil danne endnu en byggesten til vores vision om en platform, der vil være destinationen i hver kryptoinvestors arbejdsgang.

Et tidligt kig på CoinFi Newsfeeds mobile brugergrænseflade

Vi satsede oprindeligt på begyndelsen af ​​maj for en frigivelse af den nye og forbedrede Newsfeed, men baseret på aktuelle tidslinjer vil den sandsynligvis blive rullet ud senere i maj eller begyndelsen af ​​juni. Vi holder dig opdateret, når udviklingen skrider frem.

Vi har også planlagt noget indhold for at demonstrere, hvordan Newsfeed bruges af professionelle forhandlere til hurtigt at identificere handelsmuligheder for begivenheder. Bliv hængende.

Avancerede ICO-målinger

I tidligere opdateringer diskuterede vi nogle af de avancerede ICO-målinger / visualiseringer, som vi vil indarbejde i CoinFi-platformen baseret på vores analyse af Ethereum-blockchain-data. Nogle af disse målinger inkluderer en Token Retention Rate og Token Distribution Graph.

Vi arbejder aktivt på at integrere disse målinger i platformen, og fremskridtene går godt. Vi frigiver et analysestykke i denne uge, der ser på CoinFi’s egen tokenretention rate, og hvordan det sammenlignes med nogle af ICO’erne, der frigav tokens omkring samme tid som vi gjorde.

At skubbe disse funktioner i produktion vil stadig kræve løsning af et par tekniske problemer, men vi er godt på vej og forventer, at disse funktioner skal indarbejdes i 2. kvartal.

Market Data Warehouse

Vi har allerede skrevet udførligt om CoinFi’s markedsdatalager, så jeg holder dette kort. Vi fortsætter med at teste og forbedre robustheden i datapipelinen, så vi kan skubbe datalageret til produktion.

Når vi frigiver i produktion, er det vigtigt, at dette datafeed er stabilt. Mens der altid kan være uforudsete forhindringer, forventer vi, at CoinFi-platformen trækker data fra det nye datalager inden udgangen af ​​2. kvartal.

Coin Screeners

I øjeblikket viser vores møntdatabase en meget enkel liste over mønter. Den langsigtede vision er imidlertid at levere Coin screeners, som er brugerdefinerede filtre, der giver dig mulighed for at:

  1. Identificer handelsmuligheder
  2. Vælg mønter baseret på visse tekniske indikatorer
  3. Indskrænk hurtigt møntenes univers

Disse screenere rulles løbende ud, men nogle af de screenere, som vi prioriterer til en første udgivelse, inkluderer:

Glidende gennemsnitlige indikatorer

Disse indikatorer er rullende gennemsnit af de tidligere handlede priser. Glidende gennemsnit er en populær metode, der anvendes i traditionel finansiering til at identificere momentum. Så hvorfor er dette vigtigt? I en trendaktivklasse som krypto er momentum en særlig nyttig indikator.

RSI-indikatorer

RSI, eller relativ styrkeindeks, bruges sammen med andre tekniske indikatorer for at vise, om en mønt er overkøbt eller oversolgt.

Ideen bag disse screenere er at hjælpe dig med at identificere interessante mønter og også hjælpe dig med at identificere tidspunkter for at købe mønter, du allerede er interesseret i, til en god pris.

Som et eksempel, hvis du har en portefølje på 20 mønter, kan du køre en screener på dem for at se, hvilke der er overkøbte / oversolgte – dette giver dig en bedre idé om, hvorvidt du skal øge / mindske din positionsstørrelse i en given mønt.

Disse (og flere) screenere er i øjeblikket under udvikling, og vi sigter mod at inkludere dem i en Q2-udgivelse.

Vi frigiver også indhold om, hvordan brugere kan bruge disse screenere til at indsnævre møntenes univers og identificere rentable handelsmuligheder.

Token-Incentiviseret Crowdsourcing

I den originale CoinFi whitepaper skitserede vi en metode til brug af token-incitiveret crowdsourcing for at forbedre adgangen til nyheder, data samt kvalitetsforskning & analyse. Dette system omfattede en proces med token-incitiveret afstemning i samfundet for at evaluere kvalitet.

Som en del af vores køreplan var planen oprindeligt at udrulle funktioner med et centraliseret team og over tid skifte til en model, der drejer sig om token-incitiveret Crowdsourcing.

Vi er begyndt med indledende arbejde med at designe, arkitektere og implementere dette system, selvom det sandsynligvis ikke vil være på plads før Q3 / Q4.

Opdatering af arbitrage signaler

Tilbage i november 2017 viste vi CoinFi-samfundet de mange arbitragemuligheder, der var tilgængelige på grund af markedets umodenhed. Dengang var der så mange ineffektiviteter, at du kunne tjene næsten risikofri krypto, der udførte manuel arbitrage.

I de måneder, siden vi frigav den indledende arbitrage-video, har markedet været ved at indhente. Snesevis af kryptofonde er opstået, mange med speciale i automatiseret arbitrage og indsættelse af hundreder af millioner USD i kapital til at udnytte arbitragemuligheder.

Efter omfattende test og udvikling har vi besluttet ikke at frigive et arbitragesignal. I den nuværende markedstilstand er det næsten umuligt at udføre enkle arbitragetransaktioner manuelt i nogen rimelig skala.

Automatiseret arbitrage er stadig mulig, og vi kunne helt sikkert gøre CoinFi-arbitrage-signalerne til en bot (i henhold til vores oprindelige planer), men simpel arbitrage er et nulsumsspil, der kun fortsætter med at blive mere konkurrencedygtigt. Efterhånden som kryptorummet bliver mere institutionaliseret, mener vi, at det fortsat vil blive mindre muligt for den gennemsnitlige detailhandler at deltage i straight arbitrage-handler.

Vi synes simpelthen ikke, at det giver mening mere for den gennemsnitlige erhvervsdrivende at konkurrere i arbitrage-rummet, især når markederne stadig er relativt ineffektive, og der er masser af muligheder for at foretage rentable handler i andre områder.

Tak for at hjælpe os med at opbygge en bedre platform

Vi vil gerne takke alle jer, der tog sig tid til at udfylde vores spørgeskema og hjælpe os med at opbygge en bedre platform for dig.

Vi modtog en masse hjælpsom feedback og samlede nyttige data om, hvordan vores samfund handler med krypto.

Et par interessante datapunkter:

Hvis du ikke har udfyldt det, er det ikke for sent, kan du hjælpe os med at opbygge en bedre platform ved at udfylde spørgeskemaet her.

Tak for den fortsatte støtte!

Det har været en interessant rejse, der kun er i gang. Bare sidste sommer startede vi vores oprindelige prototype, så vi brugte de næste par måneder på at køre vores token-salg.

Selv om det føles som om vi har været ved det i et stykke tid, har seriøs platformudvikling og ansættelse kun pågået i de sidste 3 måneder.

Selvom udviklingen kan synes at være træg, når du følger et projekt nøje, er fremskridtene ikke lineære – da vi tilføjer flere teammedlemmer og bygger på det eksisterende fundament, vi har lagt, vil hastigheden af ​​udrulning af nye funktioner også accelerere.

Så selvom fremskridt måske til tider føles langsomt, vil vi ramme et bøjningspunkt, hvor du vil se væksten accelererende eksponentielt.

Vi forventer, at dette bøjningspunkt skal ske i 2. kvartal, men vi overlader dig til at være dommer for det.

Indtil næste måned!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me