Coinmama Review – Er det sikkert og legitimt i 2021?

Når det kommer til cryptocurrency-udveksling, er der flere forskellige typer. Spot-udvekslinger, afledte udvekslinger og købsplatforme. Spot-udvekslinger er de mest almindelige, og de er den platform, som de fleste mennesker tænker på, når de taler om en "udveksling." På en spotbørs kan du handle et krypto-aktiv for et andet, som Bitcoin for Ethereum.

En derivatudveksling tilbyder produkter som futures eller optioner. Disse giver handlende og investorer mulighed for at satse på fremtidige priser. Derivatudvekslinger har også almindelig gearing, som gør det muligt for kryptohandlere at bruge margin til at optage en større position. De mest berømte kryptoderivatudvekslinger er Bitmex som tilbyder op til 100x gearing.

Så er der købsplatforme, også kendt som onboardingplatforme, hvor Coinmama kommer ind. På Coinmama er det ikke muligt at handle kryptokurver eller at handle kryptoderivater som Bitcoin futures. I stedet er Coin mama en købsplatform, der gør det muligt for handlende og investorer at købe kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum.

I denne Coinmama-gennemgang dækker vi, hvordan Coinmama fungerer, hvem der kan bruge det, hvad Coinmama-gebyrerne er, og alt andet, du skal vide for at komme i gang med at bruge deres service. Lad os starte med en oversigt over platformen.

Hvordan bruger jeg Coinmama?

Den første ting, som enhver Coinmama-anmeldelse skal dække, er, hvem der rent faktisk kan bruge platformen. Som næsten alle andre kryptokurrencyudvekslinger er der regler om, hvem der kan få adgang til platformen. Især for Coinmama er reglerne ret komplekse.

Først og fremmest, da Coinmama hovedsagelig er beregnet til europæere, kan platformen få adgang til alle i Europa undtagen indbyggere på Krim. Coinmama er også tilgængelig for indbyggere i USA med et par undtagelser. Handlende fra følgende stater kan ikke bruge Coinmama:

 1. Oregon
 2. Ny mexico
 3. Florida
 4. Hawaii
 5. Vermont

Også handlende fra følgende lande kan ikke bruge Coinmama:

 1. Sydsudan
 2. Sudan
 3. Nordkorea
 4. Israel
 5. Palæstinensiske territorier
 6. Cuba
 7. Krim
 8. Libanon
 9. Syrien

Her er hvor det bliver interessant. Coinmama tillader også et par andre jurisdiktioner at bruge deres service bortset fra at transaktionen sker gennem en tredjepart. Så en erhvervsdrivende går til Coinmama-webstedet og indtaster indkøbsordren, men den faktiske clearing af handlen udleveres af en tredjepart.

Følgende lande kan bruge Coinmama via denne tredjepartstjeneste:

 1. Indien
 2. Zimbabwe
 3. Somalia
 4. Nigeria
 5. Egypten
 6. Bangladesh

Tredjeparts service er også tilgængelig i visse amerikanske stater:

 1. Utah
 2. New York
 3. Iowa
 4. Connecticut
 5. Idaho
 6. District of Columbia

Flere oplysninger om begrænsede stater og nationer er tilgængelig her.

Køb Bitcoin og andre kryptovalutaer

Selvom det er let at købe Bitcoin på Coinmama, tilbyder de ikke support til meget mange andre kryptovalutaer. På Coinmama kan du købe Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Ripple XRP, Cardano, Litecoin og QTUM.

Købsgebyrer

Coinmama opkræver en provision hver gang nogen bruger deres platform til at købe Bitcoin eller anden kryptovaluta. De opkræver et variabelt kommissionsgebyr, der kan være så højt som 3,9%. Derudover markerer Coinmama også markedsrenten med 2% inden salget.

For eksempel, hvis nogen ønsker at købe Bitcoin, og BTC i øjeblikket handler til $ 10.000, vil markedskursen for salg på Coinmama være $ 10.200. Denne markering tjener to formål. For det første tillader det Coinmama at opnå en højere fortjeneste på hvert køb. For det andet beskytter den Coinmama mod volatilitet. For eksempel, da denne artikel blev skrevet, værdsættes Bitcoin i pris med mere end 10% på cirka 1 time. Det er et utroligt træk, og Coinmamas 2% markup forsøger at beskytte platformen mod pludselig volatilitet.

Kreditkort køb

Ikke alle kryptovaluta-platforme understøtter kreditkort eller brug af et betalingskort, men Coinmama gør det. De tillader deres handlende og investorer til enhver tid at købe Bitcoin eller enhver anden valuta med et kreditkort eller betalingskort. Alle kreditkortkøb pådrager sig en provision på 5%, hvilket er ret typisk og bestemt en lavere provision end nogle andre platforme.

For alle, der ønsker at bruge et kreditkort eller betalingskort til at købe Bitcoin, er der en komplet guide tilgængelig på Coinmamas hjemmeside.

Bankkøb

Udover brugen af ​​kreditkort lader Coinmama også handlende og investorer købe Bitcoin med en SEPA-bankkontooverførsel. Ulempen ved en bankoverførsel er dog, at hvis du bruger den til at købe Bitcoin, er købsprisen ikke låst, før overførslen er gennemført. Det betyder, at hvis det tager en dag eller to for overførslen at rydde, kan prisen på Bitcoin muligvis have ændret sig inden da.

En af de store ting ved Coinmama er dog, at de understøtter en masse forskellige valutaer, hvilket gør dem til et godt valg for europæiske forhandlere. Valutaer understøttet af Coinmama inkluderer GBP, CAD, EUR, USD og AUD.

Sælger på Coinmama

Mens det er muligt at sælge på Coinmama platformen er ikke designet til salg uden for Europa. Det er kun muligt at modtage en udbetaling via en SEPA-bankoverførsel, hvilket betyder, at amerikanere, canadiere og australiere ikke kan sælge på platformen. Et bedre valg for investorer, der ønsker at sælge Bitcoin eller en anden krypto, er Coinbase.

Coinmama KYC-verifikation

Coinmama har faktisk et KYC-verifikationsprogram, som investorer skal gennemføre, før de kan købe kryptovalutaer på deres platform.

Nogle mennesker har spurgt om Coinmama-verifikationstiden. Den gode nyhed er, at Coinmama hævder det deres verifikationsproces kan afsluttes på så lidt som 15 minutter!

Kræver Coinmama ID?

Ja, Coinmama kræver en gyldigt regeringsudstedt ID for at købe kryptokurver på deres platform. Dette id kan enten være et pas eller et statsligt udstedt kørekort eller andet nationalt eller statligt identitetskort.

KYC & Købsgrænser

I vores Coinmama-gennemgang synes vi det er vigtigt at tage fat på det faktum, at Coinmama har forskellige KYC-verifikationsniveauer, som vil påvirke, hvor meget kryptokurrency du kan købe på daglig basis, samt hvor meget du kan købe i alt.

Hvad vi gør her er at vise, hvor meget krypto du kan købe på de forskellige KYC-niveauer. Hvis du vil vide, hvilke dokumenter der kræves for at opnå hvert KYC-verifikationsniveau, kan du kontrollere Coinmamas hjemmeside.

 1. Niveau 1 – Grænseværdi for levetid på $ 15.000. Daglig kreditkortgrænse på $ 5.000 og bankgrænse på $ 12.000
 2. Niveau 2 – Grænseværdi for levetid på $ 50.000. Kreditkort daglig grænse på $ 5.000 og bankgrænse på $ 30.000
 3. Niveau 3 – Grænseværdi for levetid på $ 1.000.000. Daglig kreditkortgrænse på $ 7.500 og bankgrænse på $ 30.000

De fleste erhvervsdrivende har kun brug for at blive verificeret til niveau 1, og dette niveau kræver de mindst personlige oplysninger. Det er også værd at bemærke, at Coinmama har et minimumskøbskrav på $ 50 pr. Ordre.

Er Coinmama et legitimt sted?

Selvom Coinmama ikke har et stort navn som Binance eller Coinbase, er det ikke desto mindre en legitim købsplatform for kryptokurrency. Forhandlere og investorer spørger: er Coinmama sikkert, og svaret er bestemt ja.

Coinmamas sikkerhedsoptegnelse

Mens Coinmama faktisk aldrig har været påvirket af et hack, der førte til et tab af kryptokurrency, er de blevet hacket. Tidligt i 2019 en angriber var i stand til klare sig med omkring 450.000 e-mail-adresser og adgangskoder fra børsen, hvoraf nogle til sidst dukkede op på det mørke web.

Interessant nok var Coinmama ikke det eneste websted, der blev påvirket af dette hack. I alt 24 virksomheder blev berørt, og mere end en halv milliard personlige poster blev stjålet.

Selvom de blev hacket, er der en stor overvejelse, når man ser på Coinmama: de er en ikke-frihedsberøvende udveksling. Det vil sige, at handlende og investorer ikke kan gemme kryptovaluta på Coinmama-platformen. Når du køber Ethereum eller en anden krypto på Coinmama ved hjælp af en af ​​deres forskellige betalingsmetoder, skal du angive en krypto-adresse. Så snart betalingsmetoden rydder, sendes pengene automatisk til den adresse.

Coinmama tvinger dig til at holde dine mønter væk fra platformen, hvilket dramatisk reducerer sandsynligheden for at miste mønter til et hack. Hvis du også bruger en anden platform som Binance, er det lige så vigtigt at trække din krypto ud af børsen og gemme den et sikkert sted. En hardware-tegnebog som en Ledger eller Trezor er altid et godt valg.

Kunde support

Kundeservice til Coinmama består hovedsageligt af en support-e-mail-adresse. Hvis du har problemer, kan du maile Coinmama og vente på svar. Du kan finde ud af mere om Coinmamas kundeservice på denne side.

Du kan også finde mange kundesupportemner, der allerede er dokumenteret i Coinmama hjælp sektion.

Coinmama loyalitetsprogram

Coinmama har et stort loyalitetsprogram, der er designet til at belønne alle de handlende og investorer, der bruger platformen regelmæssigt. Selvom Coinmama begrænser, hvor meget krypto alle kan købe, er grænserne ret høje, og det er en god pris at blive belønnet for at købe Bitcoin.

Med Coinmama loyalitetsprogram er alle automatisk tilmeldt, du behøver ikke tilmelde dig noget. I øjeblikket er der tre niveauer i loyalitetsprogrammet, som vi vil tale om i denne Coinmama-gennemgang.

 1. Krypto nysgerrig niveau – Dette er det grundniveau, som alle Coinmama-handlende automatisk er tilmeldt. Der er ingen loyalitetsbelønninger på dette niveau.
 2. Krypto-entusiastniveau – Dette er for enhver erhvervsdrivende, der køber mere end $ 5.000 i krypto i en given periode på 90 dage. Belønningen er en 12,5% reduktion i gebyrer.
 3. Crypto believer – Det højeste niveau i Coinmama loyalitetsprogram. På dette niveau er der 25% reduktion i Coinmama-købsgebyrer. For at kvalificere dig skal du købe mere end $ 18.000 krypto i en given periode på 90 dage.

Hvad der er sejt ved Coinmama loyalitetsprogram er, at alle automatisk tilmeldes, og at du ikke behøver at købe noget for at blive involveret. For eksempel tilbyder nogle andre børser rabatter på handelsgebyrer, men for at kvalificere dig til rabatten skal du først købe noget af deres byttetoken.

Coinmama-tilknyttede program

Kender du nogen, der kan være interesseret i at købe noget krypto? I så fald kan du muligvis drage fordel af Coinmama-tilknyttede program. Ved at henvise en ny bruger til Coinmama kan du modtage en provision på alle deres køb.

Fra offentliggørelsen er tilknyttet programbelønning 15% af Coinmamas provision. Det betyder, at hvis en ny erhvervsdrivende bruger et betalingskort eller andre betalingsmetoder til at købe $ 1.000 i værdi af Bitcoin, får du $ 8,25. Sådan fungerer det. Coinmama-provisionen på et salg på $ 1.000 er $ 55, og 15% af den kommission går til datterselskabet. 15% af $ 55 er $ 8,25.

Hvis du gerne vil vide mere om Coinmamas tilknyttede program, kan du tjek deres hjemmeside.

Skift til Coinmama

I denne Coinmama-gennemgang har vi forklaret, hvordan man køber på Coinmama, som virkelig er det vigtigste emne, der skal dækkes, da Coinmama faktisk ikke tillader investorer at veksle mønter på sin platform. Hvis du allerede har krypto, og du vil handle den, kan du overveje en anden børs som Binance, Coinbase eller Kraken. For kryptoderivater er FTX og Bybit begge populære valg. (læs vores FTX gennemgang her og vores Bybit gennemgang her)

Coinmama er virkelig designet til internationale brugere, der ønsker en hurtig og problemfri måde at købe kryptovaluta på. Da de accepterer bankoverførsel, er kreditkort og betalingskort som betalingsmetode Coinmama en alsidig platform, der ikke holder dig tilbage. Coinmama kundesupportafdelingen reagerer også hurtigt i tilfælde af et handelsproblem.

Mens Coinmama understøtter en række betalingsmetoder, er den ene ting, vi gerne vil se mere af, et højere antal kryptokurver, der er tilgængelige for handel på deres platform. Forhåbentlig i fremtiden vil Coinmama inkludere flere mønter, så handlende har flere muligheder at vælge imellem.

Alt i alt er Coinmama en pålidelig, etableret udveksling og bestemt en af ​​de bedre platforme til køb af krypto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me