CoinSwitch-arvostelu: Onko CoinSwitch Safe & Legit vuonna 2021

CoinSwitch on kryptovaluutan vaihtoaggregaatti, toisin kuin perinteiset pörssit, jotka tuottavat oman likviditeetin, CoinSwitch ei todellakaan yllä omaa pörssiään.

Sen sijaan CoinSwitchin luojat huomasivat, että kauppiaat tarvitsevat helpon tavan löytää paras hinta useissa pörsseissä.

Heidän alustansa muodostaa yhteyden useisiin kryptovaluutanvaihtoihin parhaan valuuttakurssin löytämiseksi asiakkailleen ja minkä tahansa tunnuksen muuntamisen helpottamiseksi. Napsauta tätä nähdäksesi saatavilla olevat hinnat CoinSwitchissä yli 300 kolikolle.

CoinFi-lukijat saavat ilmaisen $ 5 USD: n arvoisen Bitcoinin, kun he käyvät kauppaa ensimmäisellä 100 dollarin arvoisella salauksellaan CoinSwitchin kautta. Klikkaa tästä hyödyntää tätä tarjousta.

Tämän tyyppisellä alustalla on useita etuja, joita tämä CoinSwitch-katsaus kattaa perusteellisesti:

Hanki paras valuuttakurssi CoinSwitchiltä

Ensinnäkin, koska CoinSwitch vertaa hintoja automaattisesti useissa pörsseissä, ne voivat saada parhaan valuuttakurssin.

Yhden tai kahden prosentin hintaerolla ei ehkä ole merkitystä, kun käydään kauppaa vain 50 dollarin arvoisella salauksella. Kuitenkin mitä enemmän kauppaa käydään, sitä tärkeämpää on saada hyvä korko.

Sen sijaan, että menisit yhteen pörssiin ja saisit haluamasi hinnan, CoinSwitch reitittää tilauksesi parhaaseen hintaan. Voit tarkistaa CoinSwitchin nykyiset hinnat täältä.

Rekisteröintiä ei vaadita

Toiseksi CoinSwitch ei vaadi käyttäjiä rekisteröitymään ennen kuin he käyttävät palvelua, vaikka tilin rekisteröiminen antaa sinulle pääsyn laajempaan vaihtoon ja parempaan hintaan.

Tämä tekee CoinSwitchistä yhden nopeimmista tavoista käydä salausta. Tämä on erityisen totta, koska jotkut suuremmista pörsseistä edellyttävät KYC: tä, ja joskus tämän tarkistuksen suorittaminen voi kestää useita päiviä.

Käy täällä kauppaaksesi salauksen ilman KYC: tä.

Lyhyt historia

CoinSwitch perustettiin vuonna 2017 ja CrunchBasen mukaan heillä on 10-50 työntekijää.

Salausvaluutan vaihtoaggregaatti on pääkonttori sijaitsee Bangalore, Intia, ja se palvelee ensisijaisesti aasialaista asiakaskuntaa.

Aasiassa on vähemmän salausvaluuttasääntöjä, mikä tekee siitä hyvän markkinaympäristön toisin kuin jotkut länsimaat, kuten Iso-Britannia ja USA, jotka ovat tiukempia salauksen kaupassa.

Plussat

  • CoinSwitch tarjoaa hämmästyttävän määrän kaupankäyntipareja alustallaan, heillä on kaupankäynnissä yli 400 kolikkoa.
  • Ei rekisteröintiä tarkoittaa, että nopea kauppa on helppo toteuttaa. Sinun ei tarvitse rekisteröityä tai käydä läpi mitään KYC-vahvistusprosessia.
  • Intuitiivisen asettelun ansiosta CoinSwitch on erittäin helppokäyttöinen, myös uusille kryptovaluutta-kauppiaille.
  • CoinSwitch tukee luottokorttiostoksia.
  • On potentiaalisesti tuottoisa viiteohjelma, jonka avulla on helppo ansaita Bitcoinissa maksettua bonusta.

Haittoja

  • CoinSwitch ei ole käytettävissä tietyissä maissa, etenkin Yhdysvalloissa.
  • CoinSwitch on ensisijaisesti salauksesta salaukseen -vaihto, eikä fiatia voida tallettaa pankkisiirrolla tai pankkisiirrolla.
  • Joskus palkkiot voivat olla korkeammat kuin alun perin ilmoitettu, koska CoinSwitch vaatii kauppiaita maksamaan vaihto- ja verkkomaksun jokaisesta tapahtumasta. Se on erilainen malli kuin Changellyn kaltainen pörssi, jossa kaikki kustannukset sisältyvät jo kaupan kaupankäyntimaksuihin.

Jos CoinSwitch näyttää hyvältä sinulle, jos sinä käy tämän linkin kautta, CoinFi-lukijat saavat 5 dollarin bonuksen Bitcoinissa, kun he käyvät kauppaa ensimmäisellä 100 dollarin arvoisella salauksella.

Kuinka CoinSwitch toimii

Ensin kauppias menee CoinSwitchiin ja kertoo alustalle, minkä kaupan he haluavat toteuttaa, esim. käydä kauppaa Bitcoinilla Ethereumille, ja sitten he kertovat CoinSwitchille kuinka paljon he haluavat käydä kauppaa, esim. 0,25 Bitcoinia.

Kun kauppias on antanut nämä tiedot, CoinSwitch toimittaa kauppiaalle luettelon pörsseistä, joilla kauppa voidaan suorittaa.

Huomaa, kuinka tämä malli eroaa muista alustoista, kuten Changelly. Kun elinkeinonharjoittaja käyttää Changellyä, alusta valitsee automaattisesti parhaan kurssin pörssin ja suorittaa siellä kaupan.

Kolikkokytkin näyttää käyttäjille valuuttakurssit kaikista keskuksista ja antaa käyttäjän valita, mitä vaihtoa hän haluaa käyttää.

Kun kauppias valitsee vaihdon, jota haluaa käyttää, CoinSwitch antaa talletusosoitteen. Elinkeinonharjoittajan tulisi lähettää kolikot tähän osoitteeseen. Heidän on myös annettava toinen osoite, johon he haluavat vaihdettujen kolikoiden lähettämisen.

Kuten jo mainittiin, kaupan toteuttaminen ei edellytä kauppiaalta tilin luomista tai KYC-tarkistuksen suorittamista.

Käy kauppaa CoinSwitchin kautta täällä saadaksesi 5 dollarin arvoisen ilmaisen BTC: n.

Maksualusta

Yksi CoinSwitchin ominaisuus, joka on hyvin ainutlaatuinen ja erottaa heidät muista krypto-pörsseistä, on se, että ne antavat yksityishenkilöille tai yrityksille mahdollisuuden hyväksyä kryptovaluutta ja saada sitten maksua missä tahansa muussa salauksessa.

Esimerkiksi koska CoinSwitch hyväksyy yli 400 valuuttaa, niiden avulla joku voi maksaa laskun millä tahansa näistä valuutoista.

Kun lasku on maksettu ja CoinSwitch vastaanottaa kolikon, he vaihtavat sen mihin tahansa muuhun salaukseen ja lähettävät sen sitten suoraan maksettavalle yritykselle tai henkilölle.

Tämä on erityisen hyvä ominaisuus jollekin, joka on valmis hyväksymään salauksen maksuna, mutta vain tietyn valuutan, sanotaan Bitcoin. Tällä tavalla CoinSwitch tekee kaiken kolikonvaihtotyön, mikä tekee salauksen vastaanottamisesta helppoa. Toivottavasti useampi pörssi ottaa huomioon ja alkaa tarjota tämän kaltaista tapahtumapalvelua.

CoinSwitch on myös luonut laskimen jonka avulla ihmiset näkevät, kuinka paljon he voivat säästää hyväksymällä salauksen verrattuna perinteisempiin maksutapoihin.

Käy kauppaa CoinSwitchin kautta täällä saadaksesi 5 dollarin arvoisen ilmaisen BTC: n.

Maarajoitukset

Kuten lähes kaikki muutkin pörssit, CoinSwitch asettaa rajoituksia sille, kuka voi käyttää alustaansa. Seuraavien maiden kansalaiset eivät voi käyttää CoinSwitchia.

Kuuba, Iran, Pohjois-Korea, Krim, Sudan, Syyria, Afganistan, Pakistan ja Yhdysvallat (mukaan lukien kaikki Yhdysvaltojen alueet, kuten Puerto Rico, Amerikan Samoa, Guam, Pohjois-Mariaanin saari ja Yhdysvaltain Neitsytsaaret St. Croix, St John ja St. Thomas).

Joskus rajoitettujen maiden kryptovaluuttakauppiaat käyttävät VPN: ää päästäksesi pörssiin, kuten CoinSwitch. Tämä voi toimia, mutta se on myös riskialtista. Jos pörssi saa selville, että kauppias käyttää alustaa estetystä maasta VPN: n avulla, hän voi jäädyttää kaikki varansa eikä kauppias voi pystyä palauttamaan salaustaan.

Salaus ostetaan luottokortilla

CoinSwitch helpottaa salauksen ostamista pankki- tai luottokortilla.

Itse asiassa, toisin kuin jotkut muut pörssit, joiden avulla kauppiaat voivat ostaa Ethereumia tai Bitcoinia vain luottokortilla, CoinSwitch on foorumi, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa yli 100 erilaista kryptovaluutta kortilla. Ne tukevat USD, JPY, RUB ja EUR määräisiä ostoja.

Monet ihmiset kysyvät, miten ostaa CoinSwitchista, ja käymme sen läpi nyt. On syytä huomata, että tapahtuman vähimmäissumma on 50 dollaria ja enimmäissumma 10000 dollaria. Siellä on myös 50000 dollarin kuukausiraja.

CoinSwitch ei selvitä itse ostoa. Sen sijaan se hoitaa Yksinkertainen, eurooppalainen maksuyhtiö. Tämä on melko yleinen asennus ja monet muut pörssit, joiden avulla käyttäjät voivat ostaa salauksen luottokortilla, käyttävät myös Simplexiä.

Valittuaan salausvaluutan, jonka he haluavat ostaa ja kuinka paljon he haluavat ostaa, kauppiaan on käytävä läpi KYC-menettely.

Tämä tehdään sen varmistamiseksi, että joku ei yritä ostaa salausta varastetulla luottokortilla. Toisin kuin perinteisellä alustalla KYC, CoinSwitch väittää, että vahvistusprosessi kestää vain muutaman minuutin. Kun käyttäjätunnus on vahvistettu, luottokortti veloitetaan ja kolikot lähetetään sitten kauppiaan lompakon osoitteeseen.

Riippuen siitä, minkä salauksen kauppias ostaa (XRP on nopea, Bitcoin on hidas), CoinSwitch väittää, että ostoprosessi voi viedä kymmenen ja 30 minuutin välillä.

CoinSwitch-valuuttakurssi

CoinSwitchin valuuttakurssit voivat muuttua sen mukaan, missä kauppias päättää vaihtaa kolikoita. CoinSwitch-palkkiot voivat olla välillä 0% ja 0,49% kaupan kokonaisarvosta.

Tämä korko ei kuitenkaan kerro koko tarinaa. CoinSwitch-verkkomaksujen lisäksi voi olla myös itse keskuksen veloittama maksu sekä verkkomaksu.

Tämän vuoksi CoinSwitchilla on läpinäkymättömämpi hinnoittelujärjestelmä kuin muilla kryptovaluuttakaupan alustoilla, kuten Changelly. Päällä Changelly maksu on selkeämmin selitetty ja tiedossa etukäteen.

Käy CoinSwitchissä täällä saadaksesi selville kaupankäynnin kohteena olevan kolikon nykyisen kurssin.

Kaupan enimmäiskoko

Sen lisäksi, että kysytään katsaus parhaista hinnoista ja verkkomaksuista, jotkut kauppiaat haluavat tietää, onko CoinSwitchillä suurin kaupan koko?

Vastaus on, että salaustoiminnoille ei ole rajoituksia. Käyttäjät voivat käydä kauppaa niin paljon kuin haluavat, kunhan pörssissä on riittävästi likviditeettiä. CoinSwitch varoittaa kuitenkin pienistä kaupoista. He neuvovat kauppiaita varmistamaan, että kaupan koko riittää kattamaan kaikki blockchain-palkkiot.

Normaalisti tämä ei ole ongelma, mutta joskus estomaksut voivat olla korkeita.

Esimerkiksi vuoden 2017 sonni-ajon aikana Bitcoin lohkomaksut ylittivät 50 dollaria. Siksi kauppiaiden tulee aina harkita salausvaluuttoja käydessään ennen palkkion luomista lohkomaksut.

Onko CoinSwitch Legit?

Koska se on suhteellisen uusi vaihto, monet ihmiset haluavat tietää: onko CoinSwitch turvallinen?

Vastaus on selvästi kyllä. CoinSwitch on sekä turvallinen että legitiimi ja se on yksi johtavista pörsseistä kryptovaluuttaekosysteemissä.

Mikä tekee CoinSwitchista niin turvallisen, on se, että he eivät ole vapaudenhoitajana. Toisin kuin muut keskitetyt pörssit, kuten Binance tai Coinbase Pro, CoinSwitch ei säilytä käyttäjien varoja. Heillä ei ole lompakko-osoitetta, eivätkä he tallenna salausta alustalleen.

Siksi hakkereille ei ole mitään varastettavaa. Coinbasen kaltaisella alustalla on miljardien dollareiden arvoinen salaus ja se on todellinen kohde, kun taas CoinSwitchin kaltaisen vaihdon jälkeen ei ole vahvaa kannustinta.

Yritys suhtautuu turvallisuuteen myös vakavasti ja he siirtyvät tielle omaksumaan uusimmat turvallisuuskäytännöt. Tästä huolimatta kauppiaiden on huolissaan enemmän kuin hakkerointi.

Virheelliset kaupat ja asiakastuki

CoinSwitch varoittaa selvästi, että tapahtumassa, jossa käyttäjä lähettää varoja väärään osoitteeseen, ei voida koskaan palauttaa.

Esimerkiksi, jos elinkeinonharjoittaja lähettää vahingossa Bitcoinin Bitcoin Cash -osoitteeseen, varat menetetään ikuisesti. Se on toisin kuin muut pörssit, jotka voivat joskus saada takaisin varoja.

Siksi CoinSwitch neuvoo käyttäjiä olemaan hyvin varovainen, kun he lähettävät varoja, kun he tekevät kaupankäyntiään.

Kaikissa muissa ongelmissa CoinSwitchillä on erinomainen asiakastuki. He lähettävät sähköpostiosoitteensa – [sähköposti suojattu] – suoraan verkkosivustollaan ja ne kannustavat käyttäjiä ottamaan yhteyttä heihin. CoinSwitch väittää vastaavansa useimpiin sähköposteihin 15 minuutin kuluessa.

CoinSwitch-viiteohjelma

Yksi ominaisuuksista, joka erottaa CoinSwitchin muista kryptovaluuttojen vaihdoista, on se, että heillä on viiteohjelma. Ohjelma maksaa Bitcoinissa, joten sen hyödyntäminen on erittäin helppoa.

Ensin elinkeinonharjoittajan on annettava Bitcoin-osoitteensa ja sitten CoinSwitch antaa heille viittauslinkin. Jokainen henkilö, joka napsauttaa linkkiä ja suorittaa sitten vähintään 100 dollarin arvoisen tapahtuman, viittaaja ansaitsee 5 dollaria. Lisäksi ystävä ansaitsee myös 5 dollaria, mikä tekee siitä hyvän tarjouksen kaikille mukana oleville.

Jopa alkuperäisen 5 dollarin jälkeen viittaaja saa edelleen 25%: n tulo-osuuden niin kauan kuin toinen henkilö jatkaa CoinSwitchin käyttöä.

Yksi varoitus on, että viiteohjelman vähimmäisvoitto on 0,005 BTC, mikä on noin 40 dollaria julkaisusta alkaen.

Itse asiassa, jos sinä rekisteröidy CoinSwitchiin tämän linkin kautta täällä, ansaitset ilmaisen 5 dollaria käydessäsi kauppaa vähintään 100 dollaria – se on hyötyä suosittelubonuksestamme.

Kaupankäynti CoinSwitchillä

Tässä CoinSwitch-katsauksessa olemme käsitelleet kaikki kryptovaluuttojen kaupankäynnin perusteet CoinSwitchissa. Se sisältää kuinka CoinSwitch toimii ja mikä tekee niistä erilainen kuin muut kryptovaluutanvaihdot.

Mikä tärkeintä, CoinSwitch ei vaadi käyttäjiä luomaan tiliä palvelunsa käyttämiseen. Tämä tekee heistä loistavan valinnan välittömään kaupankäyntiin, koska uuden tilin luominen voi olla aikaa vievää.

On tärkeää muistaa, että yhdellä ainoalla kryptovaluuttojen vaihdolla ei ole parasta hintaa 100% ajasta.

Siksi on tärkeää tehdä ostoksia. Changelly ja ShapeShift tarjoavat samanlaisen palvelun kuin CoinSwitch ja kauppiaat saattavat haluta tarkistaa kaikki kolme varmistaakseen, että he saavat parhaan tarjouksen.

Muista, että kryptovaluuttojen kauppa on aina riskialtista, koska tekniikka on uutta ja niin paljon voi mennä pieleen. CoinSwitch on kuitenkin turvallinen tapa käydä kauppaa ja heillä on erinomaiset kokemukset asiakaspalvelusta.

Tämä tekee heistä ehdottomasti hyvän vaihdon työskennellä, koska näyttää siltä, ​​että he suhtautuvat jokaiseen tapahtumaan vakavasti ja arvostavat asiakkaitaan.

Älä unohda, jos teet ensimmäisen kaupan CoinSwitchilla tämän linkin kautta, ansaitset 5 dollarin bonuksen, kun olet vaihtanut 100 dollarin arvoisen salauksen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me