Changelly Review: Er Changelly Safe & Legit i 2021

Hvis der er en ting, som kryptovaluta-økosystemet ikke lider under, er det mangel på udveksling.

Et hurtigt blik gennem markedspar sektion om CoinMarketCap er nok til at bekræfte det svimlende antal valgmuligheder, der er tilgængelige for kryptovalutahandlere.

De fleste af disse udvekslinger kræver dog en slags registrering, og afhængigt af deres KYC-krav kan det gå flere dage mellem den oprindelige tilmelding og det tidspunkt, hvor en bruger kan foretage deres første handel.

Changelly er anderledes. Det er en udveksling uden registrering designet til at lade brugerne straks skifte mellem forskellige kryptovalutaer.

Vi vil dække Changellys service udførligt i denne artikel. Først vil det dog være nyttigt at se på nogle af fordele og ulemper ved at bruge denne udveksling.

Fordele

  1. Død simpel brugergrænseflade. Changelly er designet til at være så simpelt som muligt, selv for handlende, der er nye med krypto. Glem alt om rodede layouts og komplekse handelsudsigter, Changelly er enkel og smuk.
  2. Lave handelsgebyrer. Changelly opkræver kun 0,25% på deres valutakurser. Det er lavere end mange andre populære børser. Coinbase Pro, for eksempel, opkræver 0,5% på deres transaktioner.
  3. Changelly har mere end 100 handelspar. De understøtter næsten alle de mest populære kryptokurver.
  4. Changelly tillader sine brugere at købe krypto med et kreditkort.

Ulemper

  1. Changelly-satserne kan være anderledes end hvad du oprindeligt blev citeret. Med deres flydende valutakurs ved du ikke, hvilken pris din handel vil gennemgå til. Dette kan være særligt dårligt i krypto, hvor den kortvarige volatilitet kan være massiv.
  2. Det kan være muligt at få en bedre sats ved at gå direkte til en kryptokursudveksling. Binance, for eksempel, har et handelsgebyr på kun 0,10%, hvilket er en smule lavere end Changellys 0,25% -sats.

Hvad er Changelly?

Changelly-historien starter med sin grundlæggelse i 2015 af Konstantin Gladych. I tre år fungerede Konstantin som Changellys administrerende direktør. Derefter trådte han tilbage i 2018 blev erstattet af Ilya Bere.

Oprindeligt havde Changelly hovedkontor i Prag i Tjekkiet. Imidlertid flyttede udvekslingen senere til Malta på grund af landets kryptovennlige regler og tilstedeværelsen af ​​andre blockchain-firmaer. Bere henviste til Malta som, "navet i kryptovalutaverdenen."

Ifølge Crunchbase, Changelly har mellem 51 og 100 ansatte.

Handel med Changelly

Changelly fungerer som mellemmand mellem kryptokurrencyhandlere og store børser, dvs. Binance, Coinbase Pro, Kraken osv. Sådan fungerer det: en bruger besøger Changelly og vælger den handel, de er interesseret i. For eksempel handler du to Ethereum for en tilsvarende mængde Bitcoin.

Changelly tager disse oplysninger og spørger alle de store børser og ser efter den bedst mulige valutakurs for denne handel. Når Changelly-protokollen finder den bedste pris, returnerer den satsen til den erhvervsdrivende.

Hvis brugeren finder denne sats gunstig, kan de fortsætte handlen. Changelly vil angive en indbetalingsadresse, som den erhvervsdrivende skal sende deres krypto til. Den erhvervsdrivende skal også angive en depositumadresse, hvor de ønsker, at den udvekslede krypto skal sendes til. Når brugeren har sendt kryptoen, vil Changelly automatisk gennemføre handlen og sende den udvekslede krypto til den erhvervsdrivendes konto.

Det er virkelig så simpelt. Den største fordel for brugerne er, at de kan få den bedste pris fra et vilkårligt antal større børser uden faktisk at skulle registrere sig på dem.

Changelly-gebyrer

Changelly tilbyder to forskellige typer handelstjenester. Den første er en valutakursudveksling. For denne type swap vil Changelly udveksle en erhvervsdrivendes kryptovaluta til enhver pris, på det tidspunkt, hvor transaktionen ryddes.

For eksempel kan en kryptohandler citere en pris af Changelly, men hvis han sender Bitcoin, kan det tage tyve eller tredive minutter at bekræfte, og på det tidspunkt vil valutakursen være anderledes.

Ulempen ved denne flydende valutakurs er, at det er umuligt at sige, hvad den endelige handel ender med at blive. Ulempen er, at handelsgebyrerne er lave. Changelly opkræver kun en 0,25% provision for den variabelt valutakurs.

Den anden type bytte, som Changelly tilbyder, er en fast rentehandel. I dette tilfælde giver Changelly en bruger en valutakurs og garanterer, at deres fonde handler til nøjagtigt den pris. Fordelen er, at alt er kendt på forhånd, der vil ikke være nogen volatilitetsoverraskelser. Ulempen er, at gebyrerne er højere end en valutakursudveksling.

I betragtning af disse faktorer giver valutakursen sandsynligvis mening i tider med lav volatilitet. Den faste kursudveksling kan være bedre, når kryptomarkedet er særligt ustabilt.

Er Changelly anonym?

Ja! Changelly er en af ​​de få anonyme udvekslinger, der er tilbage i kryptovaluta-økosystemet. Tilsynsmyndigheder skubber i stigende grad børser for at gøre KYC obligatorisk, og mange vælger at overholde loven.

Når man for eksempel ser på Changelly vs Shapeshift, gav Shapeshift efter for pres og begyndte at kræve KYC fra alle sine handlende. Dette blev betragtet som en forræderi af kryptosamfundet, især i betragtning af det Erik Voorhees, Shapeshifts administrerende direktør er en kryptopioner og et respekteret medlem af samfundet.

At forsvare deres beslutning om at implementere KYC Voorhees hævdede, at det ville være obligatorisk før eller senere, og de ville bare være foran myndighedernes myndighed.

Changelly har imidlertid ikke givet efter for presset. I øjeblikket er alt, hvad de har brug for fra deres handlende, en e-mail-adresse. Da det er muligt at oprette anonyme e-mail-adresser, er det muligt at handle anonymt på Changelly. Mens der altid er bekymring for, at Changelly kan gemme IP-adresser, kan brug af en VPN løse dette problem.

Kræver Changelly ID-verifikation?

Changelly kræver ikke ID-verifikation for krypto-til-kryptotransaktioner. Som allerede nævnt er det eneste stykke information, der kræves, en e-mail-adresse.

Changelly kræver dog et gyldigt ID til kreditkort- og fiat-valutahandel. Dette gøres for det meste for at sikre, at nogen ikke kan bruge et stjålet kreditkort til at købe kryptovaluta.

Køb med kreditkort

For at bruge Changelly-børsen til at købe med et kredit- eller betalingskort er det første, en erhvervsdrivende skal gøre, at oprette en konto. Dette kræver en gyldig e-mail-adresse.

Når en erhvervsdrivende har oprettet en konto, skal de vælge, hvilken fiat-valuta de vil bruge. I øjeblikket accepterer Changelly USD, GBP og EUR. Desværre accepterer de endnu ikke PayPal.

Det næste trin er at starte betalingskortkøbsprocessen. Til dette kræver Changelly en scanning af enten kørekort eller pas. De kan også bede om en selfie, selvom de krævede dokumenter kan være forskellige afhængigt af hvor kryptovalutahandleren bor.

Det er værd at bemærke, at alle kredit- og debetkøb faktisk ryddes af en tredjepart, ikke Changelly. Changelly-børsen forbinder blot kryptotrader med en pålidelig betalingsprocessor. For en komplet guide til køb med kreditkort bedes du tjek Changellys hjemmeside.

betalingsmetoder

Et stort flertal af handlerne på Changelly er krypto til krypto. Når man for eksempel ser på Changelly vs Coinbase, er den største forskel, at Coinbase med deres bankkontointegration og evne til at modtage bankoverførsler er designet til fiat-transaktioner, mens Changelly ikke er.

Når det er sagt, kan Changelly acceptere flere fiat-betalingsmetoder. Udover et kreditkort er det også muligt at sælge Bitcoin via en SEPA bankoverførsel.

Er Changelly sikker?

Mange kryptovalutahandlere vil vide: er Changelly legit? Svaret er ja, Changelly er ikke kun legit, det er også ekstremt sikkert.

Changelly har ikke en tegnebog, og det forvarer ikke midler. På grund af denne opsætning er der lidt for hackere at stjæle. De kan muligvis kort omlægge midler, men Changelly ville hurtigt lukke indskud, og alt, hvad hackerne tog, ville være ubetydeligt sammenlignet med hvad de kan stjæle fra en frihedsudveksling.

Siden grundlæggelsen i 2015 er Changelly aldrig blevet hacket. Nogle gange er der dog andre problemer. For eksempel har nogle handlende ved et uheld sendt den forkerte mønt til en adresse, dvs. Ethereum til en Ethereum Classic-adresse.

Når dette sker, kan midlerne sidde fast, og transaktionen går ikke igennem. Heldigvis har Changelly god kundesupport, og deres kundesupport-specialister er normalt i stand til at løse problemet. Nogle gange modtager en erhvervsdrivende dog ikke fuld refusion. Da fejlen var den erhvervsdrivendes skyld, selvom det er svært at bebrejde kryptovalutaudvekslingen.

Mens de fleste mennesker foretrækker at bruge Changelly anonymt med kun en e-mail-adresse, kan nogle brugere nyde den øgede sikkerhed og ro i sindet, der følger med at bruge Changelly via mobilappen. Ved at bruge appen er det nemt at spore transaktioner og føre en handelshistorik.

Hvor er Changelly placeret?

Som nævnt er Changelly baseret på Malta, hvor kryptoregler er meget venlige. På trods af disse venlige regler forbyder Changelly stadig brugere fra visse lande.

Ifølge til deres hjemmeside, Changelly kan ikke bruges af handlende fra følgende lande: Cuba, Iran, Nordkorea, Krim, Sudan, Syrien, Amerikas Forenede Stater (inklusive alle USA-territorier som Puerto Rico, Amerikansk Samoa, Guam, Northern Mariana Island og US Virgin Øer (St. Croix, St. John og St. Thomas), Bangladesh og Bolivia.

Naturligvis kan innovative brugere finde det muligt at få adgang til Changelly med en VPN selv fra et begrænset land. Men hvis Changelly finder ud af, at transaktioner stammer fra et forbudt land, kan de fryse midlerne.

Har Changelly en tegnebog?

Nej, Changelly har ikke en tegnebog. Hele ideen bag børsen er, at de ikke er frihedsberøvende, og at de ikke gemmer brugerfonde.

Når man sammenligner Changelly med en anden cryptocurrency-udveksling, er dette virkelig den funktion, der adskiller dem. Ved ikke at opbevare midler behøver Changelly ikke bekymre sig om at blive hacket. Det er godt for dem som kryptotyverier har nettet milliarder dollars i mønter i de sidste par år.

Changelly er dog integreret med flere cryptocurrency-tegnebøger, og der er et par fordele, der kommer fra denne integration. For det første gør det handel lettere. Brugere behøver ikke at sende deres midler til Changelly, de kan starte handlen direkte fra deres tegnebog. For det andet er det mere sikkert. Da handlen sker i tegnebogen, er der ingen chance for, at en bruger skriver forkert en tegnebogadresse og ved et uheld mister penge.

Ardor tegnebog og Exodus tegnebog er begge integreret med Changelly, ligesom omkring et dusin andre populære tegnebøger. En komplet liste over tegnebøger, der understøtter Changelly er tilgængelig her.

Handel med Changelly

I denne Changelly-gennemgang dækkede vi mange emner, lige fra den måde, hvorpå Changelly bestemmer gebyrer til deres politik for anonyme handler. På de fleste konti er Changellys største salgsargument dens brugervenlighed. De gør det let at handle cryptocurrency uden at skulle registrere sig på en børs. Dette kan være særligt nyttigt som Changelly har gjort mere end 100 handelspar.

Changelly er også kendt for deres kompetente kundesupport. I tilfælde af at forhandlere har et problem på platformen, kan de kontakte kundesupport og få problemet løst hurtigt.

Changelly-appen gør det også let at handle kryptokurrency og holde styr på transaktioner. Dette kan være nyttigt for skatterapportering, især for lande med strenge kryptokurrencyafgifter som Storbritannien.

Samlet set er Changelly en af ​​de bedre udvekslinger i kryptovaluta-økosystemet. I modsætning til nogle andre centraliserede børser er det aldrig blevet hacket, og med sin unikke ikke-frihedsberøvende model er det usandsynligt, at det nogensinde vil være. I betragtning af at Changelly er let at bruge og gør det muligt at købe kryptovaluta med et bankkort, er det sandsynligt, at deres handelsvolumen kun vil stige i fremtiden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me