Et tilbageblik på hvidbogen og vejen frem gennem Crypto Winter

Hej CoinFi-fans,

I denne opdatering vil vi se tilbage på CoinFi Whitepaper og vores vej frem gennem kryptovinter.

Et tilbageblik på CoinFi Whitepaper

Tilbage da vi offentliggjorde CoinFi hvidbog i oktober 2017 er her, hvad vi havde at sige om vores forretningsmodel:

På det tidspunkt så vi et marked drevet af massiv detailspekulation. På lang sigt så vi institutionelle forhandlere som det primære marked for vores platform.

Det er her, vi står i dag. Vi så en boble komme og gå, og med boblen brast, så vi de fleste detailspekulanter forlade krypto.

Selvom der ikke har været, og næsten helt sikkert ikke vil være, en pludselig massiv tilstrømning af institutionelle penge, der strømmer ind i rummet (en af ​​de vigtigste fortællinger, der hjalp med at drive boblen), har vi set, at institutionel handel støt stiger som voldsom detailspekulation er død.

Hvordan påvirkede dette CoinFi?

I den første whitepaper dedikerede vi et stort afsnit til handelssignaler (en beta, som vi frigav i oktober 2018), samt et stort afsnit til handelsalgoritmer for institutionel kvalitet.

Vi så en massiv mulighed for at levere handelsalgos, der hjalp købere og sælgere med store mængder med at minimere handelsomkostninger og beholde flere af deres afkast.

I midten af ​​2018 hyrede vi et team til at arbejde med handel med algo-udvikling. Vi har ikke givet deres arbejde meget dækning under vores månedlige opdateringer, da vi hovedsageligt leverede opdateringer om de produkter, vi byggede for at betjene detailmarkedet.

I december 2017 / jan 2018, da vi afsluttede vores token-salg, var detailinteressen for krypto på sit højeste niveau. Som et resultat var det fornuftigt at fokusere på produkter og tokenøkonomi, der primært tjente detailkryptoinvestoren.

I februar 2019 har landskabet ændret sig fuldstændigt. Videovisninger for bemærkelsesværdige kryptoindflydende har faldt 90-95% siden januar 2018. ETH-prisen er faldet al 90%, og de fleste ERC-20-tokens er faldet 95-99% fra deres ATH. Så mens 90% af detailkrypto-investorerne forlod markedet, faldt de resterende investeringsaktiver også 90%. Tal om et eksponentielt faldende marked.

Samtidig med at der muligvis ikke er en strøm af institutionel kapital, der styrter ind på markedet, som mange forudsagde under den nylige boble, har den institutionelle handel fortsat vokset i forhold til detailhandelsvolumen.

Crypto-udvekslinger som Bittrex, Binance, Coinbase, Kraken alle for nylig åbnede OTC-skriveborde for at imødekomme transaktioner med blokstørrelse. OTC-skriveborde fortsætter få handelsvolumen gennem 2018 selvom den samlede handelsvolumen faldt.

Udvekslinger som CoinSuper er fokusere på institutionelle investorer igen som nye regler kommer i spil. Store navne som Troskab og Interkontinental udveksling kom ind på markedet med institutionelle tilbud.

Genesis Capital, der kun betjener institutionelle modparter, stammer fra $ 1,1 mia i kryptolån i 2018, til trods for at de lancerede deres tjeneste i marts 2018. $ 500 mio. af disse lån opstod alene i 4. kvartal 2018, hovedsageligt drevet af forhandlere, der ønskede at kort eller afdække deres positioner.

Handelsalgoritmer for institutionelle handlende

Vi prøver i øjeblikket forskellige applikationer af vores handelsalgos for at hjælpe projektudviklere, stiftere, VC’er, kryptofonde og familiekontorer med at handle med deres kryptoaktiver mere omkostningseffektivt.

I 90’erne, hvis du ville slappe af en stor aktieblok, var den eneste måde at gøre det på at ringe til din venlige mægler og stole på, at han ville koble den langsomt op uden at lække informationen og give andre mulighed for at springe foran dig at sælge. Dette blev forstyrret i 2000’erne med introduktionen af ​​bedste udførelsesalgoritmer og darkpools.

I dag, hvis store aktiehavere ønsker at slappe af, sker det alt sammen algoritmisk med begrænset markedspåvirkning.

På den anden side, hvis du vil sælge en stor kryptoblok, ser det stadig meget mere ud som et opkald til din 90-mægler i stedet for den selvbetjenede, billige, algoritmisk udførte tilgang, som aktiehandlere nu er kommet at tage for givet. Vi ser stadig et behov for en platform, der giver direkte adgang til institutionelle handelsalgos i krypto, så købere og sælgere kan få den bedste udførelse og købe / sælge store ordrer med minimal markedspåvirkning.

Heldigvis er dette noget, vores algo-team har arbejdet med.

Vores hypotese er, at vi kan udfylde et behov på markedet ved at tilbyde direkte adgang til vores bedste udførelsesalger, der minimerer glidning for handlende, der ønsker at slappe af / erhverve store positioner i mindre likvide aktiver.

Hvordan fungerer vores algoritmer?

Der er to primære aspekter af det, vi har udviklet – at tage algo-logik, der har fungeret i aktier og tilpasse den til behovene til kryptomarkedet, og at udvikle robust infrastruktur til at udføre handler og maksimere omkostningsbesparelser for vores kunder.

Som et eksempel, hvis en stor tokenindehaver ønsker at afvikle en stor mængde Cardano (ADA) til USD med minimal markedspåvirkning og til den bedste pris, scanner algoritmen konstant alle de børser, som tokenet er noteret på og ruter ordrer, factoring i behovet for at:

a) Sælg til den bedste pris, dvs. den billigste børs på det tidspunkt

b) Aktivt deltage i alle ADA-likviditetspuljer

c) Masker sælgerens intention om at sælge en stor position

Sælges til den bedste pris

ADA er angivet i ADA / USDT, ADA / BTC og ADA / ETH par, men vores mål er at slappe af i USD. Ved overvågning af ADA / USDT antyder algo-faktorerne i USDT / USD-kursen ADA / USD-kursen. Tilsvarende for ADA / BTC betyder algo-faktorerne i BTC / USD-kursen i realtid for at antyde ADA / USD-kursen. Vores eksekveringsalgo beregner dynamisk netto ADA / USD-satsen på tværs af alle 3 par og ruter ordrer til børsen med den højeste ADA / USD-sats.

Deltag aktivt i alle ADA-likviditetspuljer

Når en afvikling af en stor, illikvid position, skal algo også sikre, at den maksimerer deltagelsen i det volumen, der handles på markedet, da den sælger uden at flytte prisen. Algo vejer denne faktor dynamisk for at afbalancere behovet for den bedste pris med behovet for at maksimere markedsdeltagelsen.

Masker sælgerens hensigt

Udførelsesalgo randomiserer også ordrestørrelse og tidspunkt for udførelse, så det ser ud til, at der er små individuelle sælgere snarere end 1 stor sælger, for at undgå frontløb af markedsmarkører og quant algos, der snuser eksistensen af ​​store sælgere.

Dette skraber kun overfladen af, hvad vores eksekveringsalgoritmer er i stand til. Automatisering af handelsudførelse minimerer glidning og leverer selvbetjeningsadgang og giver omkostningsbesparelser til sælgeren.

Opbygning af brugerdefineret udvekslingsforbindelse for at øge pålideligheden og minimere udvekslingens ventetid

Hastighed betyder noget for en eksekveringsalgo, fordi du vil være i stand til at ramme ordrer, der byder i ordrebogen, inden de annulleres, og undgå at få dine ordrer fjernet, når markedet bevæger sig.

Mens enhver, der ønsker at oprette udvekslingsforbindelse, kan udnytte open source-biblioteker, er tilbudene stadig for umodne til at bruge ud af kassen, hvis du vil handle konkurrencedygtigt. Brugerdefineret forbindelse er påkrævet for at opretholde en hastighedsfordel. Derudover har krypto-udvekslinger simpelthen ikke den robuste tekniske infrastruktur, som mere modne aktivklasser nyder – som et resultat, udveksler udvekslinger ofte forbindelser.

For at ordreudførelse skal fungere robust 24/7, er der behov for omfattende løsninger, test og vedligeholdelse for at håndtere idiosynkrasier ved individuelle børser og sikre maksimal oppetid.

For at overvinde disse udfordringer har vores team brugt en betydelig tid og kræfter på at implementere brugerdefinerede udvekslingsforbindelsesbiblioteker til at håndtere alle de edge cases, som udvekslinger kan præsentere.

Hvis du vil lære mere om handelsalgoritmer, skal du tjekke afsnit 9 af The CoinFi Podcast, hvor vores team giver en dejlig lille introduktion til en verden af ​​handelsalgoritmer..

I episoden diskuterede vi også de to primære typer af algo-handel, hvordan algo-handel gælder for nutidens kryptomarkeder, hvordan højfrekvente handlende drager fordel af algos, og hvorfor højfrekvent algo-handel rent faktisk kan komme de gennemsnitlige hverdagshandlere i lang tid til gode løb.

Opdatering af handelssignaler

I oktober 2018 udgav vi en handelssignal beta til detailhandler af kryptokurrency.

Baseret på indledende feedback har vi besluttet at holde signaler i beta, når vi vurderer projektet. Mens vi muligvis afsætter flere ressourcer til at udvikle nye signaler i fremtiden, er det i øjeblikket teamets største fokus at skubbe vores handelsalgoritmeplatform..

Mens vi opfordrer brugerne til at fortsætte indsatsen, da vi forventer at indarbejde yderligere token-hjælpeprogrammer fremadrettet, kan brugere, der deltog i betaen og ønsker at fjerne, muligvis gøre det efter 90 dage ved at indgive en anmodning her.

Fortsætter med at tilbyde gratis værktøj

Vores hvidbog sagde:

Det har altid været en del af vores plan om at levere et gratis niveau til CoinFi-platformen, og vi fortsætter med at gøre det.

Siden vi lancerede CoinFi News i slutningen af ​​2018, er titusinder af besøgende kommet til CoinFi News for at følge den seneste udvikling inden for krypto.

Mens vores oprindelige vision var, at CoinFi News skulle tilbyde krypto-investorer muligheden for at overflade markedsbevægende nyheder, har landskabet ændret sig dramatisk siden hvidbogen blev offentliggjort.

Detailefterspørgsel efter markedsbevægende nyheder er faldet på bjørnemarkedet, den aktuelle virkning af nyheder på kryptomarkederne er faldet betydeligt. Mens mange typer meddelelser under bull run i 2017, fra begivenheder til partnerskaber til udvekslingsfortegnelser ofte var på markedet, har disse typer nyheder haft minimal markedspåvirkning under bjørnemarkedet.

Et nylig eksempel på dette var listen over XRP på Coinbase. Mens blot rygter om en Coinbase-notering var et klassisk eksempel på nyheder, der flyttede markedet under boblen, har “Coinbase-effekten” haft relativt lille indflydelse under de nuværende markedsforhold..

Alligevel fortsætter vi med at foretage trinvise forbedringer CoinFi News til at betjene vores faste brugere, ligesom Mørk tilstand.

Hvis du har forslag til, hvordan vi kan forbedre CoinFi News eller andre gratis niveauer på CoinFi-platformen, kan du indsend dine forslag og funktionsanmodninger her.

ERC-20 Advanced Token-metrics er nu tilgængelige på CoinFi-webstedet

Brugere kan nu undersøge ERC-20-tokens via et antal unikke token-metrics, der kun er tilgængelige på CoinFi.com.

Mens alle disse målinger blev oprettet som et resultat af direkte feedback fra kryptoinvestorer, tror vi, at den mest interessante metric er “Token Supply on Exchange”. Når brugere flytter deres tokens til en udveksling, har det en tendens til at demonstrere en hensigt om at sælge eller i det mindste højere hensigt om at sælge end når tokens holdes ude af bytte.

Disse data er afhængige af vores proprietære, omfattende database med udvekslings tegnebøger.

Fortæl os, hvordan du bruger disse metrics i din kryptoinvestering, eller hvordan vi kan gøre dem bedre. Vi vil meget gerne høre fra dig!

Team omstrukturering

I en opdatering sidste år nævnte vi at være spredt for tyndt på for mange projekter. Vi kørte i det væsentlige to separate hold, det ene forfulgte udviklingen af ​​handelsalgoritmer, der primært gavner institutionelle forhandlere, og et andet team fokuserede på dataanalyse og signalerer produkt, der primært er målrettet mod detailmarkedet.

Som mange kryptovirksomheder på dette bjørnemarked har vi taget den hårde beslutning om at reducere størrelsen på vores team. Desværre betød dette, at vi måtte skilles fra et antal højt værdsatte teammedlemmer, der har ydet værdifulde bidrag til CoinFi-projektet. Det var bestemt ikke en let beslutning at tage, men en nødvendig beslutning for at fortsætte fremad i kryptovinteren.

Den klare prioritet for det resterende team vil være at kommercialisere vores handelsalgo-platform. Udviklingen på detailprodukter inklusive signaler, nyheder og dataanalyse vil fortsætte, men vil være en lavere prioritet.

Fremadrettet

Som et projekt har vi bestemt haft en vis fordel af ICO-boblen. Men det er et dobbeltkantet sværd – boblen skabte også en konsekvent forventning om hurtige afkast fra et bestemt segment af kryptomarkedet, der forventer, at tingene kommer hurtigt og nemt..

Men den mani er væk, og den kommer ikke tilbage. Der skal være reel værdiskabelse for at sikkerhedskopiere hype, og dette er ikke noget, der vil ske natten over.

Vejen frem vil være lang. Vi er stadig i et meget spirende marked, og der er meget arbejde at gøre. Markedet ændrer sig hurtigt, og vi skal også tilpasse os. Vi vil fortsat levere infrastruktur og data for at hjælpe kryptohandlere med at handle bedre, men hvordan det ser ud, vil fortsat udvikle sig.

Reddit-medstifter Alexis Ohanian sagde for nylig, at kryptovinter er god for bygherrer. Mens et bjørnemarked kan være smertefuldt på kort sigt, mener vi, at det er på tide, at den langsigtede infrastruktur til kryptomarkederne vil blive bygget.

Til dem af jer, der fortsætter med at støtte CoinFi, sætter vi pris på din indsats og den tillid, du giver os.

-CoinFi-teamet

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me