ShapeShift Crypto Exchange Review: helppo, turvallinen ja kilpailukykyinen

Mikä on ShapeShift?

MuotoVaihto on Sveitsissä toimiva kryptovaluutanvaihtofoorumi, jonka Erik Voorhees on perustanut vuonna 2013 ja joka tarjoaa salauksesta salakirjoitukseen -vaihtoehtoja.

Vaihto on ihanteellinen salausvaluutan käyttäjille, jotka haluavat vaihtaa kryptovaluuttansa helposti muilla kolikoilla. Vaikka palvelu mahdollistaa helpon salauksen kaupan, ensimmäiset ostajat eivät saa ostaa kryptoja ShapeShiftillä fiat-valuutalla.

ShapeShift tarjoaa erittäin kätevän palvelun, joka ei vaadi käyttäjää kirjautumaan sisään tai antamaan sähköpostiosoitetta. Yritys on käsitellyt joitain asioita, koska on ilmoitettu tyytymättömistä asiakkaista, jotka ovat joko menettäneet varansa tai joilta on peritty korkeita maksutapahtumia.

ominaisuudet

Alustan käyttöliittymässä on helppo navigoida, koska sinun on vain annettava asianmukainen salausosoite kaupan tekemiseksi. Koska Shapeshift-tapahtumat toteutetaan välittömästi, salausvaroja ei pidetä keskitetyssä pörssissä, vaan ne toimitetaan suoraan käyttäjille pörssin talletusosoitteen kautta.

Shapeshift-sovellusta voidaan käyttää mistä päin maailmaa tahansa, mutta sillä on tiettyjä rajoituksia transaktioille, vaikka Shapeshift-sovelluksessa sallitaan korkeammat talletusrajat, jos täytät ”määrätyn määrän laatikossa” esitetyt ohjeet.

Vaikka ShapeShift on käytettävissä maailmanlaajuisesti, Yhdysvalloissa kauppaa alustalla on rajoitettu muutamissa osavaltioissa sääntelylakien vuoksi.

ShapeShift antaa käyttäjien myös käyttää sitä API kehittää mukautettuja ohjelmistoja, jotka voivat käyttää alustaa ja käyttää sitä.

ShapeShift Security

Vaikka ShapeShift on laajalti käytetty alusta, turvallisuuden puute on herättänyt yhteisössä huolta. Kun käyttäjät pääsevät alustalle, salasanoja tai varmennusmenettelyjä ei ole suojattu.

Vaikka on olemassa tietty etu, että pörssissä ei ole tilejä ja kuumia lompakoita, joten hakkereilla ei ole mitään ryöstettävää, näyttää olevan paljon kysymyksiä siitä, mihin varat talletetaan ShapeShiftille, varsinkin kun tapahtuma epäonnistuu.

Kun talletukset on tehty ShapeShiftille, sinun on luotettava täysin heidän turvallisuusprotokollaansa, koska he hallitsevat varojasi. Tämän tyyppinen pikavaihto tarkoittaa, että offline-tallennustilaa ei ole, vain kuumia lompakoita.

Vuonna 2016 ShapeShift joutui hakkeroinnin uhriksi, jossa yhteensä 200 000 dollaria varastettiin kahden viikon aikana. Tapahtuman jälkeen verkkosivusto siirtyi offline-tilaan ja rakensi turvallisuutensa uudelleen.

Shapeshiftin toimitusjohtaja Erik Voorhees yritti tarjota selityksen tapahtuneelle. Hakkerointi johtui nimeämättömästä työntekijästä, joka yritti päästä eroon Bitcoin-lompakon varoista. Taloudelliset vahingot olivat melko suuret, vaikka ShapeShift väittää, ettei asiakkaan varoja menetetty hyökkäyksessä.

Yhtiö osti äskettäin KeepKeyn, ylimmän laitteiston lompakon, joka tunnetaan parannetuista turvaominaisuuksistaan. Tämä on edistysaskel tietosuoja- ja turvallisuusstandardien kannalta.

ShapeShift-kaupankäyntimaksut

ShapeShift ei peri mitään maksuja kaupankäyntipalveluistaan. Sen sijaan yritys tuottaa voittoa saadessaan kolikon kaivosmaksun, jonka käyttäjien on maksettava, kun he tekevät kauppaa alustallaan.

Kaikki tapahtumat edellyttävät kaivosmaksua, jonka blockchain-verkko vahvistaa. Vaihto tukee yli 50 kryptovaluutta. Alla on luettelo tärkeimmistä kolikoista ja niiden kaupankäyntimaksuista:

  • Bitcoin Cash (BCH) -kaivosmaksu: 0,0002 BCH
  • Bitcoin (BTC) -kaivosmaksu: 0,0025 BTC
  • Dogecoin (DOGE) -kaivosmaksu: 2,0 DOGE
  • Eetterin kaivosmies (ETH): 0,001 ETH
  • Ether Classic (ETC) -kaivosmaksu: 0,01 ETC
  • Litecoin (LTC) -kaivosmaksu: 0,001 LTC
  • Monero (XMR) -kaivosmaksu: 0,02 XMR
  • Ripple (XRP) -kaivosmaksu: 0,5 XRP
  • Zcash (ZEC) -kaivosmaksu: 0,0001 ZEC

Kuten fiat-valuutassa, se on otettava huomioon tarjottu valuuttakurssi, koska “valuutalla” todennäköisesti on marginaalimaksu. Talletus- ja nostomaksuja ei ole, ja jos palvelu toimii optimaalisesti, kaupankäynnin alustalla pitäisi tuntua yhtä helpolta kuin kryptovaluutan lähettäminen lompakosta toiseen.

Asiakaspalvelu

Kuten monet vaihdot, myös sen asiakastukea koskevat mielipiteet ovat jakautuneet. Kun asiat sujuvat sujuvasti, on hyviä arvioita ja valitukset ratkaistaan ​​hyvin nopeasti. Sitten taas, kun asiat eivät ole kaikki niin hyviä, yritys voi olla hyvin vaikea saada vastausta. Tämä voi olla varsin ärsyttävää varsinkin kun rahasi on mukana.

MuotoVaihto

Verkkosivustolla ei ole yhteystietosivua, eikä osoitetta tai puhelinnumeroa mainita.

Tuomio

MuotoVaihto on houkutteleva vaihto niille, jotka haluavat vaihtaa salauksensa nopeasti muihin digitaalikolikoihin. Tämä voi olla hyödyllistä niille, jotka haluavat helposti hajauttaa salkkuaan, mutta toisaalta on joitain turvallisuusongelmia ja palkkiot voivat olla kalliimmalla puolella.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me